förkyld bebis...:(

Och så är det igång igen..jag vet inte för vilken gång som Alexanderprisen är sjuk...ända sen han hade rs, endast 3 veckor gammal så får han all skit känns det som...vi låd då inladga i 10 dagar med maskiner, viktras, sonmatning feber och skakningar...tänker på den tiden med ett illamående i magen..han skulle egentligen fortf legat i min mage då..

ja det var då det....men sen dess så drabbas han av förkylningar och varje gång har vi fåttåka in till Sachsska Barnakuten på SÖS pga att han inte kan äta o har svårt att andas...sviter efter RS förmodligen..nu håller vi oss hemma och kurerar oss till tomten kommer. På söndag ska vi till mamma o Kjell och fira julen där. Så då måste vi vara friska! Lille fiseplutten...man ösnkar amn kunde ta det åt honom 100000 miljoner gånger om...

Nu ska jag lägga mej jämte honom i vår säng. Han sover alltod i vår säng dom gångerna han är sjuk för att vi ska ha koll på honom. Så nu ska jag snus ahonom i bejbinacken:) Goodnight

söndag och fotboll

Idag e det söndag och prinsarna har sjungit hejaramsor här hemma. Nu har den lille pojken somnat och den stora e kvar och tittar som en galning. Jag känner mej lite hängig idag och hoppas det inte är nån vinterkröksjuka på gång...vill man ju inte ha. Känner att jag mår illa och e allmänt seg. Har dock varitr ute på prommis och det var skönt. Nu ska jag inte skriva mer utan fixa lite glögg och softa i soffan med älsklingen (en av de två)

hejhej

Kalla Decemberdagar

BURRRR vad kallt det har blivit här i Stockholm då!!! Känns ju skönt med Canada Goosejackan som prinsen köpte till mej för ett tag sen. Den värmer gott kan jag säga. Skulle fått den förra vintern men då var man ganska rund om "lilla" maggen för det bodde en liten pluttis där inne då. Men denna vintern är det mysigt. Kan ju vara naken under om jag skulle vilja det. Känns som man sitter insvept i ett duntäcke...Idag har vi inte varit ute alls. Sebbe var på julbord igår igen så jag och Alexander var själva på kvällen. Inte så kul men det gick det också. Alexander som haft lite svårt att somna själv sov hela 12 timmar och har gjort det flera nätter nu så kanske börjar allting återgå till det vanliga igen (får man hoppas). Jag satt hela kvällen framför datorn (jävla tönt jag e va?) och kollade på en film på tv. Sen somnade jag och idag ayr vi bara barit inne. Skulle gptt ut på långpromenad men jag orkade inte, får bli mon istället. Det e ju iskallt! Ska dock ner till centrum o posta julkort och handla lite smaskigt inför kvällen.

Bye bye, so long

LUCIAMYS med mina prinsar!!

Idag på morgonen så gick vi upp och ammade och tittade på tv med tända ljus...sen när pappa Sebbe gått till jobbet så la vi oss och myste lite i sängen och sen gick vi up och åt gröt o sen lekte vi på golvet. Hade lite ärenden att uträtta idag så vi kom hem vid 17-tiden och då lagade jag middag till lillprinsen (kokt kyckling m potatis och grönsaker). Han älskar mammas mat:))))) På kvällen kom pappsen hem och vi myste i soffan med tända ljus och kaffe latte...nu har liten somnat och han är inne i nån 8-månadersfas. Vill inte sova ensam i sin säng iuan skriker hysteriskt o vill vara nära heeeela tiden. Men nu igår och ikväll gick det att lägga ner honom utan problem*duktig*

Nu ska jag o storprinsen mysa lite framför tv:n med filt och som vanligt massa tända ljus och gos. Ska faktiskt få lite fotmassage, nice!

IDOL 2007

Oj nu e det spännande....men snart kommer resultatet. Min prins (den äldsta) sitter nu och tittar på Fredag hela veckan och jag ska mysa ner mej i soffan hos honom, den lille prinsen sover i sin säng och drömmer sött. Ikväll har vi ätit tacos och det e ju mumsfilibabba. Vi har alltid fredagar som vår heliga familjekväll och då finns inga andra planer inbokade...myspys på er..

EGEN BARNMAT!!!

Måste ju bara skriva att jag var iväg igår o köpte en ny stavmixer och sen handlade jag hem lite saker och kokade det och sen mixade jag allt och Alexander åt med förtjusning!!!! Kan säga att mitt självförtroende steg med en sisådär 200%!!!!!

Innan har vi gett burkmat, men nu vill jag laga egen mat till honom och då vet man vad han får i sej..känns bra faktiskt...Sebbe är jätteimpad av mej som annars är lite halvdålig med att laga mat (enligt mej själv och kanske Sebbe också när dte gäller vissa maträtter, fast han inte erkänner det), Man kan inte vara bra på allt..Jag är bra på det viktigaste och det är att vara en bra mamma till Alexander och en bra kvinna till min underbara man!

Imon blir dte potatis och skinka med grönsaker på menyn och sen passerad frukt som dessert...*MUMMA*


Julfest med jobbet

Ikväll har jag varit på julfest med jobbet och det var kul att träffa alla !(nja vissa kunde man kanske ha missat men de flesta haha). Det var så länge sen som man såg en del och dte kändes roligt att prata med dom.
Jag har dock ingen längtan tillbaka jobbet utan trivs med att vara hemma med min lille Alexander och jag njuter av varje dag som går...Jag vill vara hemma med honom så länge det går för den här tiden kommer aldrig tillbaka, men jobbet det finns där sen också...vi myser mycket på dagarna och vi träffar andra mammor o bebisar och fikar o dricker latte och har det skojsigt. Promenerar mycket med vår fiiiiina bugga och imon ska vi ta en långpromenad helt själva, jag o min lille prins Alexander...en latte och bra musik på IPOD:en så kan man gå hur långt som helst. Alexander får en skön vila och blir sådär rosigt röd om kinderna och lilla näsan...sen går vi hem och dricker varm choklad och kurar i soffan under ett duntäcke med raggsockor och tända ljus och bara gosar...FINNS DET NÅT BÄTTRE???!! NEJ!

När jag kom hem så vaknade Alexander och ville amma lite och sen somnade han om...han sover nu ca 12-13 tim per natt och mamma och pappa är mycket stolta...Godnatt från en trött men lycklig mamma...

Julpyssel i Linköping

Förra helgen var vi i Linköping som vi har planerat läääänge. Vi var hemma hos Sebbes bror Simon o hans tjej Sanna och julpysslade. Vi åt god mat och hade det supertrevligt. Egentligen skulle Alexanders farmor o faster kommit också men det var magjsuka på gång så de stannade självklart hemma. Jag o Sanna bakade pepperkakor o gjorde julgodis medans grabbsen drack lite whiskey (dock inte den minsta grabben). Alexnader var på gott huör som alltid. Ibland kommer jag knappt ihåg hur han låter när han gråter för han är så sällan ledsen. Just nu minns jag inte senaste han grät...han finner mycket lugn inom sej tror jag och harmonin finns alltid nära honom.

Vi gjorde fina julkort och drack glögg och hade det otroligt härligt. Det kommer nog bli en tradition att åka hit p pyssla vid 1 advent. När vi kom hem på söndagen så städade jag och julpyntade med ljusstakar o stjärnor och bytte till julgardiner. Satte fram alla tomtar och röda trähjärtan och trästjärnor..Förra julen då man var gravid och stor begav jag mej till IKEA och shoppade hem massor av julpyssel och saker som vi hade i granen. Vi hade nämligen ingrott i källaren och då tog de förmodeligen julpynt för vi hade inte alls lika mycket som jag hade trott. har ju inte stenkoll på allt men det kändes mindre..men nu har vi så vi klarar oss gott o väl. I vår familj gillar vi att pyssla. Vi har gjort egna julkort och dte blir så mycket mer personligare då...Nästa jul ska vi eventuellt fira hemma för då är Alexander så pass stor att han får ut mer av julen och då vill vi vara hemma och skapa egna traditioner för honom...vår lille tomtenisse..

VÄRLDENS FINASTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!image13
EN LITEN TOMTENISSE SITTER O FUNDERAR....

image13
GLADSKIT DÄR:)))

RSS 2.0