Jag har börjat med en ny rolig hobby...Scrapbooking:)

Ja nu har man ju hittat en ny kul grej att hålla på med. Jag har köpt massa scrapbookingmateriel. Jättefina papper med olika mönster o motiv i alla möjliga färger o glitterpapper och en fin bok med vita blad i med små kaniner på framsidan som jag håller på att fixa med till Nutti som han ska få i julklapp. Den är som en av de där: Mina första år. Fast jag har gjort allt innehåll själv, bla släktträd, viktiga datum under graviditeten och utvecklingen. Lagt in bilder och satt ramar runt alla sidor. Det är såååå fint och jag är jättenöjd. Nu e man ju inget proffs. Jag kommer inte ställa upp i nån tävling för så bra är jag INTE haha. Såg att det fanns massa folk på Familjeliv som scrapbookade och det var massa tävlingar osv. Jag gör det enbart för min egen skull. Denna bok tillägnar jag vår son...den finaste på jorden. Jag ska även göra julkort av scrapbookingmaterial (gjorde jag förra året). Jag känner att jag släpper allt annat och fokuserar på "klipp o klistra". Det e lite pilligt men jag satt hela kvällen igår och trixade med det. Jag ska lägga in en bild på en av sidorna här:

Boken


Första sidan på boken


Äkta jordbuggsglass från Ben&Jerry e ju hur mumma som helst!!


Igår kväll kom Sebbe hem med ännu mera glass. Vi åt hur mycket glass som helst i fredags. Nu blev det Ben&Jerry med jordgubbssmak med jordgubbsbitar i. Ohhhh va goooooott!! Nutti vaknade efter att vi nattat honom och han hann lagom upp för att smaska glass han med. Så hela vår vita soffa (dumt val, jag vet) var helt nerkladdad så idag har vi tvättat hela sofföverdraget o alla kuddar. Här kommer glassbilder:




MYSPOJKAR!!!

Snön har äntligen kommit till stockholm...

......och det firade lilla familjen med att rusa ut på morgonen igår (mamma e morgontrött men vad gör man?) och gör snöbollar och springer runt och fångar snöflingor. Lilla Nutti var lagom förtjust men han var glad ett tag iallafall. Vi var bara på innergården där vi bor. Det var lite för lite snö för pulkaåkning men det kommer väl snart hoppas vi. Nutti ville ganska snabbt gå hem igen så dte blev en liten premiärtur i snön. Han minns såklart inget fr förra vinterns (brist på) snö. Lägger in lite snöbilder:


"That's one small step for man, one giant step for mankind." Neil Armstrong (first man on the moon, om nån nu inte visste det:)





Mamma o Nutti




Mamma o Nutti gör snöbollar

Lugn hemmakväll med pizza och Haegen Daz

Inatt gick jag av mitt skift och nu e jag LÅNGLEDIG i 10 nätter!!! Oh vilken härlig känsla. Jag njuter verkligen. Idag efter att jag vaknat ca 15.30 så hämtade jag Nutti på dagis. Sen gick vi och tittade i leksaksaffärer och jag hittade en söt pojkdocka. Funderade på att köpa den men väntar lite. Men visst kan man väl köpa en pojkdocka till en kille?? Han tycker nog det e skoj! Försöker att inte tänka könskrig utan att låta vårat lilla gull själv bestämma. Bilar/dockor spelar ingen roll tycker jag. Eller varför inte lite av varje? Hela familjen har ätit pizza och andra gosaker. Nutti sover gott i våran säng.

Nu ska jag o min älskade man kolla på Alla älskar Alice.


HA EN UNDERBAR HELG!!!!!!!


Peace!

Polarn o pyret-shopping

Idag när jag kom hem fr jobbet så lämnade vi Nutti tillsammans på dagis. Han vinkar numer glatt till oss när vi ska gå:) Jag gick hem o la mej i sängen o ringde min gulliga vän Kiril. Vi pratade på lite och sen somnade jag, ca 09. Vaknade o hämtade nutti sen åkte vi o köpte kläder från Polarn & Pyret. Grön vinterjacka och bruna termobyxor med hög midja o hängslen. Bra komplement till hans bruna bävernylon som också är fr POP. Jag e inte så märkesfixerad men just ytterkläder tycker jag att jag kan lägga pengar på. Overollen köpte jag fakstiskt inte ens ny utan vi köpte dne billigt av kusin Lova. Annars blir det mest saker fr H&M och de andra stora vanliga kedjorna. Ibland beställer jag kläder till Nutti på www.wildbabies.se


Ikväll är pappa Sebbe ute med jobbet och äter middag på nåt fancy ställe (som vanligt). jag själv köpte en kebab och sitter o myser av lugnet. Nutti somnade ca 19 så jag har egentid och det är så viktigt för mej! Ska nu kolla på Oskyldigt Dömd. Hej så länge, puss

Jobbar mycket just nu, RING MEJ INTE PÅ ONSDAG INNAN 16

Hej alla goa glada:)

Nu har jag min jobbavecka och då jobbar jag som bara den! Hinner inte blogga eller läsa era bloggar heller, så om det e tyst fr min sida så vet ni varför. Jag sover, leker med Alexander och jobbar häcken av mej! Imon e jag ledig så då om jag pallar så ska jag läsa era bloggar!! Jobbar inatt också så imon onsdag sover jag.

Ha det gott så länge dear friends

PS! tack Catharina (sister), för den fina kommentaren om min lammstek. Kan inte annat än att hålla med, den e mumsfilibabba:) Hoppas vi ses snart, var så länge sen ju!

PUSS PÅ ER BLOGGLÄSARE!// Linda

FARS DAG:)

Idag är det ju som bekant Fars dag och det ska firas här hemms hos lilla familjen. Alexander och jag lät pappa få sovmorgon och begav oss tidigt på förmiddagen in till stan och köpte pappa ett par röda Björn Borgkalsonger och exklusiva chokladmuffins från en chokladbutik som säljer ekologisk choklad. Både Alexander o mamma blev nöjda med vad vi åstadkommit på vår lilla shoppingrunda. Vi var kvar ett tag i stan o tittade på när människor åkte skridskor i Kungsträdgården och sen matade vi de stackars oljiga stadsduvorna med Alexanders majskrokar:) Sen när det började bli lite trött hos prinsen så begav vi oss hemåt. Pappa som hade damsugit o gjort det så fint när vi kom hem blev såååå glad när Nutti lämnade över presenterna! Här kommer lite Fars dagbilder:




Så här fint ser det ut när Alexander varit i farten



Nutti förbereder presenterna innan överlämnandet till pappa



Far och son öppnar paket på Fars dag

Myskväll med mina pojkar

Igår kväll så hade vi värsta myset alltså. Alexander var lite övertrött efter dagens tidigare händelser så han var vaken till ca 21 (men tro inte att han sov längre idag på morgonen för det!!). När pappa kom hem från jobbet så tog han Alexander o dom lekte här hemma. Jag hade köpt en jättestor lammstek som jag tillagade medvitlök, rosépeppar, citron o kryddor. Gned in allt det där i steken och sen in i ugnen. Till det hade vi pressad potatis och så gjorde jag en sås av skyn från steken. Sen efteråt så fixade vi lute smällt choklad och doppade frukt o godis i det. Det e jättegott!! Satt framför TV:n och åt och det brukar vi inte göra annars, då jag vill att Alexander ska lära sej att man äter i köket. hade levande ljus i hela lägenheten. Vi kollade sen på en film som vi hyrt. Det var en Huliganfilm o fotbollssupprtrar. Jag var inte så nöjd med valet av film men det var jättebra. Handlade om engelska fotbollssupportrar. Hemskt rå film men det e ju så det gå till och det var en bra film, som jag tror var verklighetsbaserad.

Nu e min prins o tränar o Nutti sover. Jag ska äta lite rester från igår.

PEACE! // Linda

Halloween-minnen

Minns för ett par år sen då det ringde på dörren och när jag tittar ut genom nyckelhålet oh det står 3 killar i ca 14-årsåldern. Jag öppnar och och så här löd våran dialog:

- Glad halloween, säger de i munnen på varandra
- Glad halloween, svarar jag
- Har du nåt att ge oss, säger dom
- Men ni är ju inte ens utklädda, svarar jag
- Jamen det räcker med en tjuga (20 kronor)
- Va?, sa jag
- Ja, det räcker med att du ger oss en 20:a var
- Nä det tänker jag inte göra, svarar jag
- JÄVLAR KÄRRING! fick jag till svar och så gick dom???!!!!

What???!!!!!! Blev riktigt förvånad alltså!! Jävla ungar! Men nu i efterhand kan jag skratta åt det men oj vad jag blev förvånad. Hade ju en stor skål med godis om det skulle komma barn (inte finniga tonåringar med målbrottet i halsen)

Härlig dag på stan med Miss Miafia

Idag lyckades jag komma ifrån lite och träffade Maria (Miss Miafia på Familjeliv). Var sååååå länge sen vi sågs och det var hur trevligt som helst! Vi började dagen med att fixa lite ärenden och sen gick vi till ett mysigt fik på Drottninggatan som Maria hade hittat. Vi beställde varm Ciabatta och läsk och sallad. Vi pratade o ALLT O INGET! Underbart! Sen när vi blev mätta och sega tog vi varsin "uppfriskande" cigarett och efter det så gick vi in igen o beställde kladdkaka och muffins och varsin latte (som Maria svepte i sej i ett par klunkar typ). Vi hade så himla mysigt! Det blev mycket barnsnack. vi hade ju så mycket att ta igen. Var över ett halvår sen vi sågs senast. Efter allt ätandes så gick vi i affärer och jag handlade ett par fingervantar, ett par tjocka tumvantar och en ny mössa till lillen, tappade hans andra fina (och svindyra!!!) mössa när jag skulle baxa av vagnen fr t-banan och den ramlade ner på spåret. Typiskt!! Men nu har han en annan som var jättevarm o gosig med fleece inuti. Maria handlade strumpbyxor. Jag passade på att utnyttja mitt presentkort på Gina tricot och handlade en läcker kjol so var svart med vita prickar som slutar under bysten. Jättefint med en vi skjorta eller tajt t-shirt.

Tiden gick för fort!!! Hade lätt kunnat vara kvar med henne i stan x antal tim till. Vi ska ses snart igen och vi har lovat varandra att det inte ska gå så lång tid tills nästa gång. Det e jag som alltid e så slut o aldrig orkar göra nåt när jag har mycket på jobbet. Vi funkar så bra ihop och kan prata med varandra om allt. Känns fint!

Kram Linda

Heldag på Ekerö

Oh jag har ju så mycket att berätta egentligen. Jag tar det i olika inlägg så det inte blir så virrigt..I lördags jobbade mannen och jag o min goda vän Cecilia hade bestämt att jag o Nutti skulle följa med henne till Ekerö där hennes föräldrar bor. Jag hade packat med bilstol som jag la på sufletten på buggan och massa saker till lillen. Och en massa MUTSAKER om han skulle bli "jobbig" på t-banan. Men det gick bra. Vi fick skjuts av Cecilias snälla pojkvän Thomas från Brommaplan till Ekerö och sen var vi hemma hos hennes underbara föräldrar. Sen begav vi oss till Cecilias mammas häst som bor en bit fr deras hus. Alexander tyclte det var skoj o klappade hästen på mulen. Han gillade även att hoppa i vattenpölarna med sina icke vattentäta skor, så det resulterade i dyngsura små fossingar och grinighet på vägen hem till deras hus. Som tur är så var dem så förstående med barn. Alla är inte det ska jag säga...

Väl hemma så gick jag o la Alexander i en säng. Han fick torra kläder o somnade på 2 sek. Vi vuxna åt en jättegod o värmande soppa och sen fikade vi. Sen väckte jag Alexander efter ca 2 tim o han lekte lite. Sen kom Cecilias syster dit och Alexander blev så glad i henne. Cecilias lilla kusin kom dit också senare nästan innan vi skulle hem därifrån. Oj va söt hon var! Alexander känner direkt av när det är barn med. Cecilias föräldrar lekte och busade med Nutti också. Dom är så genomtrevliga och såna varma männsikor att man skulle kunna stannat kvar hur länge som helst!!! Sen fick vi skjuts hela vägen hem av hennes mamma. TACK! Det var guld värt att inte åka t-bana hem med en trött pojke!!!!

Nutti sov gott på natten sen efter all frisk lantluft! Jag med!! Detta måste vi göra om fler gånger snart igen!

Kramis till Cecilia m föräldrar o syster och Cecilias Thomas!

Johanna (Lillen), jag åkte på nattningen, bloggar om en stund

HIHI, jag ska blogga sen ikväll när en liten virvelvind somnat. Vet att du väntar Johanna, men snart ska jag ge dej nåt att läsa, så du blir nöjder. Puss på da´ 

RSS 2.0