Bilder från min och Kirils helkväll i Rålis

Nu har jag fått bilderna från Kiril o lägger upp dem här. Vi hade så himla kul så det finns inte!!!


Bästa vänner


helkul



pose



jackbyte?



Linda dedikerar till Michael Jackson...det e skitsvårt!!!!


VILL HA!!!

Oh blir man inte helt galen av alla dessa små sötnosar?? Jag skulle verkligen behöva komplettera min sminkväska...är sugen på lite fina skuggor och pennor..Gloss har jag hur många som helst så det e inte prio 1 men detta. Jag älskar smink men tycker ibland det kan vara svårt att hitta rätta färgerna till min hudton...Tycker det e snyggt att se naturligt vacker ut...Var inne på Make Up store som blivit en klar favorit och tittade och man blir ju verkligen galen av alla saker man vill ha...Får ta mej en sväng dit när jag har gott om tid att gå o titta i lugn o ro utan man och barn :)


Härlig kväll med min finaste Kiril

Igår kväll så var dte ju tänkt att jag skulle iväg o ta en fika med min vän Kiril på kvällen. Jag åkte runt 18-tiden och vi fikade vid Fridhemsplan på Kungsholmen. Trevligt. Jag åt Foccacia och latte och Kiril åt nån fylld smörgås. Vi satt o snackade om allt o inget. Sen bestämde vi oss för att gå ut o sätta oss i en park o prata lite och fick idén att ringa Fredrik (kirils ex) och höra om han hade lite vin. Jag åkte bak på pakethållaren och vi hämtade vinet o drog till Rålis. Där satt vi och spelade Michael Jackson på våra mobiler och dansade Moonwalk, drack vin o åt chips. Vi hade sååååå skoj och vi betedde oss som fjortisar igen...Sånt som bara jag o Kiril kan och samtidigt ha kul :)

Vinet tog slut så vi åkte hem till Fredrik o hämtade mer och sen satt vi oss vid Lärarhögskolan och fortsatte där. Vi dansade till musiken och flamsade runt. Klockan var 03.00 när vi började röra på oss och han följde med mej till bussen och jag åkte hem. Oj vilken kul kväll vi hade. Jag kommer sakna det grymt mycket när han flyttar till London...

Självklart tog vi en massa bilder från gårdagen som jag lägger ut här när Kiril har skickat dem till mig. Vi tog mest med hans kamera då jag bara har 2 mp på min Iphone...

Idag fick jag sovmorgon och det var nice. Natten var sisådär när jag kom hem för lille Nutti hostade så förskräckligt men hade dock ingen feber. Han var vaken mycket och kunde inte sova.
Pappa gick upp med honom på morgonen så jag fick sova (till kl 12!!!!). SKÖNT! nu ligger de båda och sover middag o jag sitter här...


HAPPY BIRTHDAY MICHAEL JACKSON!!!!

Idag fyller MJ 51 år och jag vill såklart tillägna ett eget inlägg till honom. Jag kan fortfarande inte tro att dte är sant att han e borta...men nu är dte ju så och det är bara att inse att världens har förlorat sin största stjärna...Vi behövde honom här på jorden men Gud måste ha behövt honom mer...

R.I.P

29/8-1958 -  25/6-2009

Mina tankar går till Jacksons familj!


Heal The world, lyrics


There´s a place in
Your heart
And I know that it is love
And this place could
Be much
Brighter than tomorrow
And if you really try
You´ll find theres no need
To cry
In this place you´ll feel
There´s no hurt or sorrow

There are ways
To get there
If you care enough
For the living
Make a little space
Make a better place...

Heal the world
Make it a better place
For you and for me
And the entire human race
There are people dying
If you care enough
For the living
Make a better place
For you and for me

If you want to know why
There´s a love that
Cannot lie
Love is strong
It only cares for
Joyful giving
If we try
We shall see
In this bliss
We cannot feel
Fear or dread
We stop existing and
Start living

Then it feels that always
Loves enough for
Us growing
So make a better world
Make a better world...

Heal the world
Make it a better place
For you and for me
And the entire human race
There are people dying
If you care enough
For the living
Make a better place
For you and for me

And the dream we were
Conceived in
Will reveal a joyful face
And the world we
Once believed in
Will shine again in grace
Then why do we keep
Strangling life
Wound this earth
Crucify its soul
Though its plain to see
This world is heavenly
Be gods glow

We could fly so high
Let our spirits never die
In my heart
I feel you are all
My brothers
Create a world with
No fear
Together we cry
Happy tears
See the nations turn
Their swords
Into plowshares

We could really get there
If you cared enough
For the living
Make a little space
To make a better place...

Heal the world
Make it a better place
For you and for me
And the entire human race
There are people dying
If you care enough
For the living
Make a better place
For you and for me


Ingen gottepåse till mamma idag

Inatt var vi vakna en del då Alexander hade svårt att sova och hostade mycket. Men vi sov länge på morgonen. Vi åkte hela familjen till city och tittade lite. Sebbe köpte sej en skjorta på Shirt Factory och jag var ute efter ett par joggingbyxor som jag skulle få av Sebbe. Han är så snäll min lille darling...Hittade dock inga så det blev ingen kasse till mej denna gången. Nutti fick lördagsgodis och en mjukglass och var nöjd med det. Vi åkte hem ganska snart då det blev lite kinkigt och grinigt men vi hade gjort det vi skulle iallafall.

Nu sover Nutti, pappa har åkt o tränat och mamma sitter här (som vanligt). Ska in o fika med en kompis en stund ikväll då det e fotboll på tv...seb myser jag med min prins när jag kommer hem...

Hej o hå


Haircut by Mutti

Japp, nu gick det inte längre. När Alexander sov så tog jag fram saxen o klippte av hans hår. Inte allt såklart men oj va mycket...han har hur mkt hår som helst. Han blev jättefin även att det blev ganska ojämnt. Hockeyfrilla? ja typ...

Här kommer en bild på hur han var innan klippningen. Har inte tagit nån efterbild dock. Alla trodde han var en tjej så det var lika bra att få det gjort...Han blev så fin lilla sötnöten!!

finaste älsklingen ever!

Fredagsmys

Idag var Alexander ledig från dagis och han o jag hade en heldag. Det var mysigt. Vi var o storhandlade på förmiddagen och sen var det lunch och lite tv-tittande och sen somnade vi båda två. Sen när vi vaknat så låg vi o drog oss i sängen ganska länge och sen målade vi lite i ritblocket med de nya färgpennorna. Vi begav oss sen till stan och tog en liten fika på CoffeHouse. Mötte sen upp pappa och åkte hem allihopa tillsammans.

Har ätit fläskfilé och potatisgratäng ikväll med gelé. Jättegott! Alexander har just somnat och nu e det vuxentid på schemat.


Tandläkaren samt fikat o lunchat med Kiril på Söder

Idag har jag varit hos tandläkaren o fixat och donat. Mindre kul men ett ont måste. Gick dock bra! Sen träffade jag min goda vän Kiril på vårt härliga Söder. Vi åt lunch och sen tog vi varsin latte på CoffeHouse By George. Mysig5t. Vi satt där länge o skrattade och fnissade som två fjortisar :) Vi har en alldeles egen humor och alla förstår den inte. Sebbe brukar säga att han kan höra på mej om det är Kiril jag pratar med i telefonen för min mognad sjunker typ till noll då säger han haha. Kiril kommer snart att flytta till London för att plugga design. Sorligt för mej men kul för honom såklart!


vi har alltid så kul ihop!


(osminkad) lattegalen kvinna

Sen hämtade jag Nutti på dagis och sen hade vi världens härligaste kväll. Vi lagade mat, lekte, läste, sjöng och sen städade vi hela lägenheten. Pappa Sebbe är ute med sitt jobb på nån fancy restaurang och sen ska de gå vidare, så han lär ju bli sen. Men kan vara skönt ibland med en egenkväll. Har pratat med världens bästa och finaste svärmor ikväll. Alltid lika givande!

Nu ska jag se om det e nåt på tv och sen lägga mej tidigt.
Ha dte gött!

Läskig gubbe i skogen!!!!!!

Usch och fy vad läskigt det var!!!! Ja jag kanske ska berätta från början. Jag och Helena gick på vår powerwalk och det var såå skönt och uppfriskande. Vi gick mot Långsjön. Jag hittade inte och hade aldrig varit där men Helena visste exakt vart allt låg då hon vuxit upp i trakterna. Vi gick mot stranden men för att komma dit så gick man lite på en stig som sen ledde ut mot stranden. Vi stannade en kort stund och kände på vattnet och gick sen tillbaka samma väg. Det låg ett otäckt "spökhus" längst den där stigen och det var inte upplyst. När vi som bäst går där på stigen så ser vi en kille i ca 35-årsåldern som står vid sidan av stigen. Han hälsar på oss och tar sen upp nånting ur fickan och börjar gå efter oss. Vi börjar gå snabbare och Helena tar upp sin mobiltelefon o ringer sin kille Micke. Jag frågar henne om vi inte ska springa istället men vi går lugnt men så snabbt vi kan ut mot husen o lamporna. Killen vänder om in mot stigenn igen när vi kommit nästan ända ut och Helena pratar med Micke. Det som var grejen är att vi kom in på stigen från stranden och ingen gick före oss för då hade vi sett det så han kom från andra hållet på stigen och sen går han tillbaka igen från där han kommit in när han följde efter oss. Han var skitskum och mitt hjärta slog jättefort. Undrar vad han tog upp ur fickan innan han började gå efter oss....en sten? En kniv? Brrrrrr, va läskigt. Vi varnade några andra tjejer som skulle promenera in på stigen så de gick en annan väg o tackade oss för varningen...shit alltså.

Ja man ska ju definitivt inte gå där mera....Imon ska vi gå igen men en annan rutt. Där går jag inte mer. Kunde ha slutat illa...

När jag kom hem så berättade jag för Sebbe och sen tog jag en dusch och gjorde en ansiktsmask med gurkmasken jag köpte idag. Underbart härlig. Bättre än chokladen. Denna masken drog man bort fr ansiktet och nu ser man återigen ut som 18:) Ung mamma som man är :=). Jag kollade på Leila på Landet som vi spelat in och sen drack jag ett glas med Chai-latte och tände lite ljus. Mys.

Nu ska jag sova, Kan inte vara uppe sent varje kväll. Fast är inte så supertrött då jag sov 1 timme innan jag hämtade Nutti från dagis. Imon ska jag till tandläkaren, fy f...n Men ett ont måste!

Regnig dag med Emilia Schörling (men vi hade ju mys ändå )

Idag efter dagis så mötte jag upp Emilia då vi hade bestämt oss för att åka in en snabbis till stan och titta lite. Vi var inte inne alls länge, tog en lunch samt kolla lite på H&M och Indiska, Kicks samt Gina Tricot. Sen åkte vi hem. Jag hade bestämt mej för att inte shoppa idag. Men det blev ändå 2 st burkar av Chai-latte på Espressohouse och 2 st ansiktsmasker på Kicks. Så jag höll liiite vad jag lovade (or not). Kl 16 ska vi hämta våra pojkar och så ska vi fika alla 4 på ett fik. Det ska bli jättemysigt! Jag är megatrött på partken Vippan nu så det får bli en liten paus därifrån nu känner jag. Efter fikat så ska jag tända ljus hemma och göra det jättemysigt för oss. Vi kan sitta i soffan under ett täcke o mysa och läsa Bamse och Brummelisa (nuttis favvobok)


Chai-latte och två olika sorters ansiktmasker, en med gurka och en med jordgubb




Lite bilder på våran ögonsten

Här kommer lite bilder från idag på morgonen då mamma fick sätta på Alexander de kläderna jag ville. Jag blev rörd till tårar...så fin!! Annars är det Mr Nutti som brukar bestämma outfiten..trodde inte 2-åriga killar var så noga med sina kläder...ok med tjejer men inte grabbar...ack så fel jag hade hihi. You never stop learning..



Eyes to die for


sötnosen


bakgrundsbilden från min Iphone


smiiile


finaste prinsen

Date med Maja

Idag har jag varit med Maja på stan och vi har haft det mys! Hon bor numera i Göteborg så vi tog chansen att ses nu när hon var i Sthlm o hälsade på. Vi åt lunch och sen shoppade vi en del. Jag har shoppat en del på sistone men bara som sånt som "behövdes", en svart jacka, en tvål från the Bodyshop, schampoo och balsam från Matrix, en mascara, en t-shirt mm. Vi var på stan hela dagen och sen hjälpte Maja mej att uppdatera saker på min Iphone, tack Maja baby!!. Wow vad man kan göra mycket med den. Nu har jag snabbtryckningar för hitta.se, tv.nu, YouTube, Facebook, GPS för närmsta toalett, amerikanska (samt alla andra typer av matställen), mätning av kalorier och pulsmätning, SOS för små barn och deras sjukdomar, Aftonbladet, SF Bio, Blocket, MC Donalds Navigator, Arlaköket.se, I make Ups (sminktips), ägglossningskalender, google earth, IHälsa, FMC, Nike Training och massa mer....jag skulle kunna sitta hemma i hela mitt liv och ändå kunna hålla mej ajour med hela världen....tack Sebbe för min fina present!!! Du e bäst!



maja döljer sina fina ögon med solglasögon...


Jag åkte sen hemåt och vilade i soffan en stund innan dte vardags att hämta Alexander. Vi var i parken och hängde med de andr barnen och deras mammor och det hände en olycka då Nutti ramlade med munnen mot en staket o spräckte upp ett stort jack över hela underläppen. Lille bubben...vi löste det mest akuta med en kall mjukglass. han kommer ha världens största fläskläpp imon...lille nutti!!

Ikväll har jag powerwalkat och det var goooodie!! Jag mår bra när jag får gå.
Nu har även denna dagen gått mot sitt slut och jag ska snart lägga mej. Jag var varken till 02.30 inatt!!!!

PS! Idag är det 2 måander sendan Michael Jackson gick bort, RIP!!!
En sak som är skönt är att jag har hans bror på Facebook och då känner jag men närmare honom...konstig känsla det där...

En shoppingdag på stan med Cecilia

Idag har jag o Cecilia hängt igen. Vi har alltid så himla mysigt. Vi träffades som vanligt kl 10 vid Åhléns och gick sen till Bellmans och fikade. Jag drack en latte med hasselnötssirup i. OHHH VA GOTT DÅ!!!!! Jag älskar de där syrupsarna..Cecilia tpg en kulglass. Jag var vädligt sugen på hennes glass samt alla andra smaskigheter som fanns där bakom disken men jag höll mej i skinnet *stolt* Vi satt och pratade om allt och inget och tiden gick. Vi blev hungriga så då bestämde vi oss för att köpa lite lunch till oss på samma fik, så vi hängde där i flera timmar.

Vi gick sen vidare till Akademibokhandeln och Cecilia köpte en bok till sina studier. Sen gick vi till Åhléns och tittade samt Hemtex och däre shoppade jag loss som en galning :) Cecilia köpte sängkläder i fint rosmönster. Kanske ska köpa dte jag med för det var fint och jag gillar det materialet på tyget. Jag handlade en badrumsmatta, ett tvålfat och fyra randiga  plastmuggar i olika färger. En har jag som tandborsmugg för jag tycker de var så snygga.

Sen bar dte va till Gina Tricot och där hittade jag en superfin grön/turkos jumper med lite puffärm. SKITSNYGG!! Jag fastande för den direkt!!! Samt ett par örhängen som var i det udda slaget. Motivet var marussckadockor. De var häftiga även om det kanske inte låter så :))

Sen åkte jag och hämtade min lille ögonsten på dagis och vi gick vidare till parken och lekte med hans kompisar där. Sen bar det av hemåt rint 17.30 för att laga mat. Det blev köttbullar och mackisar och sallad. Helt ok :)

Nu väntar jag på att Helena ska höra av sej så vi kan gå ut o powerwalka tillsammans. Mina killar sitter o myser i soffan och snart är det läddags för den lille sötnosen...

Efter promenaden så ska jag ta en dusch och sen krypa upp i soffan med Sebbe o kolla på film som vi hyrt, Kärlek...

Dagens goda

Idag lagade jag middag ur en av mina Viktväktarböcker. Gillar deras koncept och jag tycker att det är kul att följa recept och ser hur dte blir och inte göra allt på måfå...dagens goda blev pastaskruvar med lök/senapssås, en vegetarisk variant men som man kan ha i ex tonfisk. Det blev verkligen jättegott! Såsen syns inte så bra på bilden men den var med iallafall:) Imon ska jag fixa kycklinggryta med champinjoner och ris. Här kommer pastan från idag

 

Jag gick vilse!!!

Ja det är precis vad som hände mej ikväll. Jag hade bestämt mej för att ta en powerwalk med Helena (som svek mej i sista stund by the way haha). Hon kom inte så jag gick själv. Tänkte ta en runda som jag brukade gå för länge sen. Jag gick och jag svängde av vid rätt väg...sen gick jag och gick och gick och gick...efter ett tag så började jag fundera på vart den där vägen till vänster va...men jag tänkte: den e nog lite längre fram...sen ser jag en skylt där det står Herrängen??!!! Jag bestämmer mej för att genast gå tillbaka men lyckas på nåt sätt gå fel väg tillbaka också!!! Jag är vid detta laget ganska så mör i kroppen och jag får nästan lite smått panik. Jag stänger av min Iphone som jag pratat i nästan hela vägen o koncentrerar mej på vilken väg jag ska ta...då ser jag en stor väg o det är vägen mot Älvsjö!!?? För er som inte bor i Sthlm kan jag säga att det är lååång gångväg mellan Herrängen och Älvsjö.

Jag bestämmer mej för att leta reda på en buss för jag kan inte gå längre...dels började det bli mörkt ute och sen visste jag fortfarande inte hur jag skulle hitta hem igen..jag hade tur för det fanns en busshållsplats i närheten och sen skickade jag ett sms som i sin tur ger mej en giltig biljett på bussen (tack SL för era smsbiljetter). Jag hade inga pengar med mej så det var bra att jag hade min Iphone med mej och inte bara Ipoden.

Jag kom hem lyckligt iallafall och sen tog jag en skön dusch och nu ska jag väl lägga mej en stund i soffan. Vi hyrde en film tidigare ikväll men det verkar som det är fotboll som gäller:( Sebbe sa just att det är Slatan som spelar så jag får väl se filmen senare...Imon kommer jag inte hinna för jag har en dejt med min fina Cecilia...Vi ska ses kl 10 och sen fika o bara mysa.

söndag=tvätt/städdag samt uppdatering av virusskydd

Ja som rubriken lyder så har jag tvättat och städat idag. Pappa var smart och gick ut med Nutti jättelänge så jag kunde fixa i lugn o ro. Allt gick bra och nu är tvätten inlagd i garderoberna och dammråttorna i fällan. Vi har verkligen inte gjort mycket annars idag. Sebbe var och tränade medans Nutti sov och jag satt vid datorn o installerade ett nytt virusskydd till min lilla vita pärla.

Gjorde mej en härligt god chai Latte innan idag och satt o myste med en ny bok Väninnan av Denise Rudberg. Hann dock inte läsa länge innan telefonen ringde och jag satt och pratade istället men det var ju lika mysigt det:)


me love!




shopping

Idag fick mamma sovmorgon och det var skönt! När jag vaknat så tog vi det lugnt här hemma och tittade på en film som vi hyrde igår och aldrig hann se. Den var bra. Den hette Pride and Glory. Skådepelare var bl a Edward Norton och Colin Farell. Handlade om korrumpterade poliser.

Sen somnade Nutti och vi slappade i soffan. Sen begav vi oss till city och handlade en lampa till sovrummet då Nutti gärna vill ha det tänt när han ska sova. Vi hade bara en taklampa innan så vi gick först till Åhlens men där fanns inte mycket alls, så vi gick till MIO och där hittade vi en fin som passar bra i sovrummet och som vi gillade designern på. Lite hotellaktigt stuk på den. Jag är verkligen galen i hotellstuket över huvudtaget och har varit det så länge jag kan minnas. Den är valnöt och stål på lampan och den lyser nu fint inne hos Nutti som försöker somna där inne....


Mio bordslampa, MILTON

Sebbe åkte sen vidare till Solna för att möta upp sina kompisar för det skulle ju såklart stötta KFF. Jag hade ingen lust att åka hem så jag o Nutti hänge kvar ett tag bland alla butikerna och vi gick sen till Åhlens barnavdelning och där hittade jag en massa roliga leksaker och lite fina gosedjur som han ska kunna ha i sin hylla. Inte vanliga gosedjur utan handgjorda jättefina! De var svindyra men priset var nedsatt rejält så det var riktigt kul att köpa dem. Har tittat på dem innan för länge sen men tyckt att de var alldeles för dyra, men nu så köpte jag flera stycken. Det blev även en fin liten lastbil i trä och annan stor sak i trä som man kan dra efter sej och även köra med handen. Vi köper gärna leksaker i trä nu för tiden. Det var väldigt uppskattat och jag blev varmt i hjärtat av Nuttis reaktion.

Jag köpte även en dagcreme samt ett läppbalsam o rosa färg. Cremen var från Garnier och
läppbalsamet var från Åhlens egna märke samt en hårprodukt från Make Up store. Det var en slags lera som man ska ha i håret.


creme, Mud och läppbalsamet

Vi åkte sen hem och gick förbi pizzerian och sen satt jag o Nutti hemma uppkrupna i soffan och åt pizza och myste...kärlek


Choklad

Kan man inte frossa i choklad så kan man iallafall få smeta in sej i det. Har införskaffat lite olika chokladmasker till mej och Sebastian. Det ska bli helt underbart! Den här heter Chocolate Mud Mask som är djuprengörande och återfuktande för huden. Sebbe uppskattade presenten och vi ska hitta nån dag då vi kan ha lite hemmaspa.

Jag älskar verkligen choklad. Det är det bästa och godaste som finns. Och det är så vackert att titta på smält choklad, den blanka och lena ytan...jammi! Men nu är dte nyttiga perioden för mej så jag får nöja mej med att titta och dofta och smeta in mej i det. Gillar att ta hand om mej och olika spabehandlingar är rena rama dunderkuren för en trött Linda. På vinterhalvåret så använder jag till och med The Body shops Cocoa Butter som doftar choklad och som är väldigt fet i konsistensen..och till läpparna använder jag då även cocoa lip butter...sen att jag även är chokladbrun året runt gör ju att jag ser ut som en chokladkaka hela jag:)


Fredagsmys

Äntligen Fredag, ja så kan man ju kalla dagen för just denna fredag börjar jag min långledighet. Känns härligt med 10 nätters ledighet. Ska bli så skönt. Tiden kommer dock att gå fort men jag ska hitta på saker o ha det riktigt gott.

Jag somnade alldeles för sent idag när jag kom hem från jobbet. Fixar och donar med allt o inget och sen pratar jag lite i telefon och så går tiden. Varför kan jag inte bara lägga mej när jag kommer hem?? Fast jag är så uppe i varv så jag måste varva ner lite. Att ligga nerbäddad i sängen och prata i tel är perfa:=)

Jag vaknade av ett himka kvackande..jag fattade verkligen inte vad dte var för konstigt ljud. Det var en tur att jag vaknade. Såg sen att det var min mbil kvackadet kom från. Jag insöåg ganska snart att Jason ändrat min ringsignal så det låter som en anka. Jag vet inte hur jag ändrar tillbaka och han har inte svarat på mitt sms. Måste kolla upp det. Vill verkligen inte ha den signalen haha..

Efter dagis så var vi i Vippan med Melda och Lisa samt lille Ibrahim. Vi var där i 2 tim och det var trevligt. Sen mötte vi upp pappa Sebbe vid t-banan och vi gick o handlade tacos och lite annat gott som vi har ätit. Alexander var jättetrött och somnade ganska snabbt så nu sitter Sebbe och tittar på friidrott och jag sitter här. Men snart ska vi titta på en film som vi hyrt. Mysigt!

Ha en fin fredag alla kära läsare...NU ÄR DET FREDAGSMYYYYYS

OHH DEAR, jag e så ytlig!!!

Ja som jag skrev i förra inlägget så fick  jag en massa fina presenter och tog massa bilder på min Touch swiz. Men jag har nu bytt ut mitt simkort och satt det i min Iphone så alla bilder ligger på minneskortet i min andra telefon. Känner inte tat jag orkar böka med det nu och föra över, så jag tar vid där förra inlägget tog slut helt enkelt. Utan bilder..de kanske kommer en annan dag :)
Jag slänger in en bild på min Iphone

Läcker, don´t you think?

Jag älskar min Iphone, dock var dte mycket meck med upplåsning av den för den var kopplad till 3. Jag kan ju verkligen inte påstå att de var hjälpsamma utan bollade över alla saker på varandra, kundtjänst sa en sak medans butikerna sa en annan och båda av dem sa till mej att prata med den andre osv...fick verkligen ingen hjälp alls och nu förstår jag ju varför man inte har 3 som operatör....Fy skäms 3!!!

Fick hjälp av en barndomsvän från Pukeberg (Stephan Qvist Karlsson, Johanna Engelholms kusin) Han är en´hödjare på spnt dör och han hjälpte mej med mycket frågetecken..

Jag har iallafall installerat Itunes på datorn nu och så var jag o låste upp koden i Sundbyberg. Så nu har jag min Comviqabonnemang i Iphonen och det fiunkar utmärkt. Jag har köpt till ett datapaklet av Comviq som gör att jag inte behöver tänka på hur mycket jag är ute o surfar med min mobil.

Inatt hjälpte Jason Murphy (min kollega på jobbet) mej att installera Facebook och massa annat, som www.tv.nu samt laddade ner saker till min Ipod som också finns inne i Iphonen...shit, den har ju verkligen allt dne där mobilen. Dety e som en dator/mobil i ett.

Jag är supernöjd nu och jag älskar min Iphone..Sebbe har tagit min Samsung Touch Swiz som han ska ha nu...det är inget fel alls på min andra mobil, men Iphone e ju ändå Iphone....OHHHH MY, JAG E SÅ YTLIG!!!!

Delar försvann i förra inlägget samt alla bilderna

Vill bara meddela alla att vissa delar av inlägget inte kom med samt inga bilder...vet inte vad som hände men jag kollade dock ej efter att jag klickat på publicera..så jag visste inget..jag ska se om jag kan lägga upp bilderna på alla presenter o de 3 st blommogrammen som jag fick...jag hoppas ni vet att jag inte glömmer någon..

kramis

Linda goes 30

Ja så har man lämnat ungdomen bakom sej en gång för alla...för visst är man väl ganska ung när man är 20+....
Men när dte helt plöstligt blir 30 så är man i en annan fas på nåt sätt. Jag känner mej dock som 18 igen även om min kropp skvallrar om annat. Försöker vara en ungdomlig mamma med barnasinnet kvar och ha kul o fjanta med min vänner..att vara en smula barn, det är att verkligen vara vuxen..

Jag jobbade natt i fredags och när jag kom hem på morgonen så gick jag o la mej och sen kl 10.30 kom pappa upp från Kalmar. Han kom själv då Anita var på kalas i Karlskrona. Han hade kört kl 05 från Kalmar för att fira min födelsedag, lilla pappsen. Han o Nutti och Sebbe var ute och lekte i parken och sen handlaed de på systemet och köpte massa fina blommor till mej. Sen när jag vaknade så sjöng de för mej och jag fick presenterna. Jag fick pengar av pappa som jag hade önskat mej och av Bosse och Vanja fick jag pengar och Mona och Anders en fin skål från Kosta. Av svärmor fick jag presentkort på MIO samt doftljus där det står Coffee (sebbes smeknman på mej) haha och av min prins och nutti fick jag en sprillans ny Iphone. Jag blev sååå glad för allt!! TACK ALLA! Det var två helger av presenter..förra helgen var ju mamma och dom här.

Vi åkte senare in till stan och jag fick min Iphone av min prins. Sen åkte vi till Östermalm och åt middag på TGI Fridasy. DEt var jag som bestämt valet av restaurang...vi åt alla samma: Glaced Ribs med Jack Daniel´s sås...det läskas i munnen på mej nu...sen åkte vi hem o de andra drack champagne och sjöng för mej...sen kom äen gustav till oss och sen åkte jag till jobbet. kan söga att jag inte ville åka iväg nu när pappa var här men det var man ju tvungen till.

Ppå jobbet så fick jag en jättefin present av Maria, Jason och Judih när jag kom och ett roligt kort. Jag skrattade! Presenten var en god, UNDERBAR Chai Latte med två latteglas samt choklad och kanelstänger. Allt fint inpackat i celofanpapper....det var skitfint och jag blev såå glad!!! Senare på natten så fixade vci pastasallad som vi handlat innan jobbet och sen gjorde maria en god cheesecake..det var en bra och mysig födelsedag på alla sätt o vis!!
Bilder kommer här:

Lite info

Hejhej, jag vill först passa på att tacka för alla grattishälsningar på min födelsedag igår...massa fina hälsningar på telefon, sms och Facebook. Jag blev så glad för var och en som hörde av sej. TACK!

Det har varit mycket nu och jag är just nu på jobbet o jobbar sista natten innan 2 dagars ledighet. Jag lovar att jag ska berätta mer om födelsedagen snart..Just nu har jag ingen ork alls då jag sovit för lite den här helgen för allt firande. Jag ska se om jag kan gå in i uppdatera lite om en stund samt lägga ut bilder fårn min 30-årsdag (eller var det 18??)

Ta hand om varandra!

Måste leva upp till mitt rykte som bullmamma

Står nu här i köket och rullar köttbullar så det knakar så Alexander har maten klar när jag har hämtat honom från dagis. Jag tänkte på honom hela tiden när jag fixade dem. Så mysigt att lägga ner lite mer tid då och då på att göra hemmalagad mat. Han är ju ganska så kräsen vad gäller mat så jag hoppas han ska äta ordentligt nu.

Vad händer annars då? Inget speciellt egentligen. Har fixat och donat lite här hemma. Tittat på Leila på landet som jag spelade in igår. Gillar den tjejen skarpt! Dels är hon super i köket samt att hon är så vacker att titta på. Hon är som en pralin hela hon..

Vi sov ganska länge idag och det var skönt. Kom ju inte i säng i td igår heller. Det blir sällan så när man hamnar framför datorn. Fast Helena var värre, hon skulle lägga sej klockan 20 igår men nåt måste hänt för hon pratade med mej kl 23 igår haha

Ha en bra dag, återkommer säkert ikväll om jag känner mej själv rätt:)
PS! Pappa kommer upp i helgen o firar min födelsedag. Det blir mycket firande nu..förra helgen var ju mamma och Kjell här med gustav Lova och Ctaharina. Men kan man fira för ofta?? haha man fyller bara 30 en gång...känner mej dock som 18:)))))))))))))))))


Tjingeling!

Wild cherry, me like a lot!

Ja så heter den nya body buttern som jag fick i present förra helgen. Helt otroligt god doft som gör huden mjuk o väldoftande. Min vän Johanna skrev just på sin blogg ang body butter och jag kom ju på att jag vill göra reklam för den också. De kostar lite mer (165 kr) än en vanlig kräm men de är så mycket bättre. Har använt dessa i x antal år nu och jag varierar dofterna efter årstid. På vintern blir det mest cocoa butter med choklad-doft. Den är den fetaste krämen och gör susen under vinterhalvåret. På sommaren är den dock lite väl fet. Oliv är en bra kräm med ganska neutral doft men som inte gör sej så bra på min torra hud...just nu är det som sagt var Wild Cherry (körsbär) som gäller. Doftar som yoghurt:)



Nu ska jag sova. Det är en dag imon också!

PS! Johanna, jag hoppas du kan sova gott inatt! Kram på dej

En hemlighet som jag nu berättar

Nej, jag är inte gravid om nu nån trodde det :) Det kommer men inte nu!

Jag har sedan länge satt upp ett datum för att sluta röka! Jag ska sluta den 16 augusti, dagen efter min 30-årsdag. Sista blosset tar jag på vägen hem från jobbet på söndag morgon...och sne är det finito för min del. Jag vet att det kommer att bli tufft och jag är medveten om alla abstinensbesvär som kommer, men det är det värt. Jag vill inte vara en rökande mamma. Det är så jävla trashigt. Jag vill vara en bra förebild för vår son och jag vill leva länge för att se honom växa upp till en stor och god man. Och sen kostar det ju en hel del också så jag lär ju spara pengar också. Pengar som man kan göra något vettigt för istället för att låta de "gå upp i rök". Min mamma ska också sluta och det känns jättebra! Jag vill ju ha kvar min mamma länge till. Vi ska peppa varandra. Vi fixar det. Det vet jag!


denna bild ska jag ha o titta på när begäret sätter fart

Bestämde mej innan sommaren att sluta och jag har ju nu två st saker att leva upp till. Dels att gå ner i vikt samt att sluta röka. E mycket nöjd att jag började med maten innan rökandet för nu när man ser lite resultat på kroppen så är man mer motiverad att inte stoppa i sej onyttígheter för att stilla rökbegäret. Jag ska införskaffa nikotintuggummi som jag vet funkar för mej. Har testat det en annan gång och då la jag av med tuggumit efter 2 veckor då jag insåg att jag inte ens behövde dem längre.

Jag kan dock behöva all stöttning jag kan få av er läsare. Det är bara en annan niktinberoende som kan sätta sej in i vad man går igenom, men all pep är välkommen, tro mej, det kommer jag att behöva!! ..bespara mej alla moralpredikningar ang rökning för jag vet alla risker redan...Nu ska Linda börja ett nytt hälsosammare liv..Jag vet att jag klarar det. jag ska inte bara försöka, jag fixar det. Jag vet! Wiiihhiii jag är så bra!!!

Seven Pounds

Så var det dags för dagis igen för den lille efter nästan 5 veckors ledighet. Vi förberedde honom igår att dte var dagisdags snart och likaså på morgonen när han vaknade. Jag trodde ju att det skulle bli gråt och förtvivlan men efter lite lirkning från favvofröken så gick det bra ändå....min lille nutt:)

Nu sitter jag här och pratar med Johanna Engelholm i telefonen. Vi pratar inte om nåt viktigt alls...fast det gör vi ju knappats aldrig... haha

Jag har tagit det lugnt i dag...fixade lite ärenden efter dagis och sen la jag mej i soffan o tittade på Seven pounds med Will Smith. Alltså jag tittade inte på filmen med Will om nån nu trodde det:)))) Filmen var bra men väldigt sorglig...så nu har hela näsduksasken tagit slut...

Ska fixa lite här hemma och fundera ut vad vi ska ha till middag ikväll. Ha det gött gott folk

Hälsohemmet

Ja nu är det ju verkligen dags att säga adjö till godis och annat fettigt som man annars äter både nu och då..denna sommarn har varit extrem...mycket mat och dryck samt godis typ varje dag....hade dock inte satsat på en beach 2009 men nån gång måste man sätta stopp! Sen vi kom hem från Kalmar och Öland så har vi slängt ut allt onyttigt ur kylen, frysen och skafferiet. Vi var och storhandlade och köpte nyttig men god mat. Min fina Sebbe som tränar mycket och ofta men gör dte här tillsammans med mej för att jag inte ska falla i gamla spår igen när han äter. Så detta gör vi ihop. Gulle dej! Man KAN faktiskt äta gott men samtidigt tänka på vad man stoppar i sej. Jag är laddad nu.


Jag fick en väldans huvudärk de första dagarna då jag inte åt godis. Kroppen är väl van vid att få det varje dag typ. Men man kan ju äta socker fast inte i just godis. Socker finns ju i så mycket annat. Tänk bara på frukt. Där finns bra socker att hämta.

Liksom alla andra som jobbar natt kan dte vara bra att veta hur man ska äta när man jobbar natt. Då är det lätt att stoppa i sej all möjlig skit för att bättra på blodsockernivån och hålla sej alert och vaken. Nu finns ju såklart andra alternativ, frukt, keso, råggröt med några bananskivor på osv...dte gäller bara att veta vad som är bra och inte...På natten går kroppen på lågvarv och som nattarbetare blir man hungrig och det är lätt att stoppa i sej olika saker som man kanske inte borde. Kroppen förbränner inte på samma sätt som under dagen då man är i farten hela tiden oh gör av med en massa energi.

Vi har alltid frukt hemma. Det är jättebra att ta till då man känner suget efter nåt att sätta i munnen. Ikväll var jag iväg o köpte massa keso. När jag äter keso så brukar jag äta med annanassmak men såg nu att det fanna med päron/vanlilj också. På natten när jag jobbar så ska jag ha med mej typ keso och råggröt med några bananskivor i. Det är mättande och samtidigt gott. Keso är också väldigt gott till mat, då kanske man ska välja den naturella smaken. Man kan göra en sallad med olika saker som man lägger upp fint och till det lite keso...rostbiff är också väldigt nyttigt och bra som jag äter ihop med en god sallad och keso. Fantastiska smaker. Nu har det även kommit ut en ny keso, päron/vanlilj...

Jag älskar mat och har alltid gjort det, men jag tänker på hur stora portioner jag tar till mej. Serverar på mindre tallrikar samt gör rätter ur Viktväktararböckerna som jag fick av svärmor när vi var nere. Man behöver inte följa just VV men man kan få tips och idéer på god o nyttig mat. Nyttigt är inte lika med salladsblad.

Och så är det ju det här med min ständiga Coca Colakonsumtion...jag dricker inte "vanlig" cola utan Zero eller Pepsi Max. Det är inget socker eller några kolhydrater i den. Visst, det är konstgjort socker och huruvida det är nyttigt eller ej kan man ju ta i en annan diskussion. Jag vet att zero och andra liknande produkter kan ge en ett ännu större sockerbegär och att man då äter mer godis men kan man stå emot det begäret så är det inget fel vad gäller vikten att välja Zero. Diabetiker rekommnederas att dricka lightläsk (har jag läst på Wikipedia, så det får man ju anta stämmer)
Jag är galen o coca cola zero och kommer inte att sluta med det..

Jag mår bra och känner att jag är en bit på vägen....jag är motiverad och mår gott i min nya nyttiga bana. När dagis och jobba satt igång så blir det powerwalks igen...var ganska länge sen nu....

Härligt med sparade föräldradagar! bilder från när mamma var här

Natten som var skulle jag egentligen ha jobbat, likaså natten som kommer nu..men jag var smart o tog föräldraledigt och det är såååå skönt!! Ska ta lite ströföräldraledigt hela hösten och vintern nu tänkte jag...på så vis så blir jag ledig i längre perioder..kan vara skönt nu när mörkret kommer och man inte alls har lust att sätta sej på en tunnelbana och dra iväg o jobba hela natten..

Idag vaknade vi kl 10.10. Skönt! Vi håller nu på att tvätta för fullt då det har en tendens att bli fullt i de där korgarna väldigt fort. Mycket badlakan som låg där nu sen stranddagarna förra veckan...Jag lägger in lite bilder från när mamma var här:


Vid vårt bord på innergården


Jag och min älskade finaste lilla mamma


Gott med grillat kött, majskolvar och champinjoner


Mamma och Nutti vid grillplatsen


Mormor tröstar en sjuk Nutti


Peace of cake


Tårtan uppifrån


En dag på stan med shopping o lunch

Idag sov vi länge, till 9.30 då jag gick upp och Nutti vaknade ca 10.00. Det var skönt då han hade vaknat kl 06.10 och ville ha välling. Vi somnade om (som tur var) och dte var skönt. När vi ätit frukost så bestämde vi att möta upp cecilia runt 12.30 i stan och ta en lunch samt shoppa lite. Jag köpte ett ljusrosa läppglans från Make Up Store till cecilia då hon fyllde år den 14 juli och vi har inte setts efter det. Hon blev jätteglad, jag fick smyga in på Åhléns innan vi möttes upp för att hon inte skulle se mej. Hon hade även en present till mej då jag fyller 30 på lördag. Det var ett fint doftljus i en glasbehållare.

Vi åt vår lunch i gallerian och jag valde laxpasta...Cecilia valde en sallad. Nutti var på strålande humör! Pappa Sebbe började jobba idag efter semestern och jag har föräldraledigt idag och imon så jag jobbar inte förrän på fredag natt. Saknar inte jobbet alls!



Vi shoppade lite på The Body shop och på Accent samt Åhlens. Jag köpte en jättefin scarf från ESPRITE som jag suktat efter ett tag samt en handväska (håll i er nu) i leopardmönster....gillar den skarpt. Fick klart godkänt av Sebbe när jag visade den för honom.



Akuten hela helgen...trött? Ja det kan man väl påstå..

Helgen har varit omtumlande...men nu hoppas vi att det ska ordna sej. Mamma har varit här och det har varit sååå mysigt! Lilla mamma...

Jag väljer nu att inte skriva om det som överskriften talar för... ett fåtal vet redan men detta är inget som jag vill skriva om offentligt här inne då jag inte vet vilka alla läsare är samt att jag inte vill skriva om precis allt här inne...

Vi har hunnit med att fira min födelsedag (fyller inte förrän den 15 aug, men jag jobbar då så vi tog denna helgen). Det var mamma, Kjell, Gustav, Lova, Catharina, Nutti och Sebbe. Vi åt tårta som mamma och jag gjort. Till den drack vi likör och lite annat gott. Sen grillade vi på utegården. Som dessert hade vi en stor och välfylld ostbricka och massa olika kex. Det var en varm o skön kväll o vi satt där ute länge. Barnen lekte och hade dte jättekul på lekplatsen som ligger jämte grillplatsen...allt var så mysigt! Jag fick fina presenter,bl a body butter, presentkort på H&M, en skål från Orrefors, pengar och en ring som mamma lagt i ett kuvert och skrivit att det var mormors ring som hon hade ärvt av sin mamma som haft den som vigselring. Mormor hade sen gjort om den och satt ditt diamanter och en stor fin pärla....jag började gråta när jag såg den och jag blev så glad!!!!! Min mormor....Hon log nog i sin himmel när hon såg att jag fick den....jag blev så rörd att kah fick gå ut i köket o torka tårarna....kändes verkligen som att mormor var med där ju då....

mamma har åkt hem idag och det är alltid lika tråkigt men hoppas vi ses snart igen..Pappa och Anita kommer upp en annan helg o firar mej...nu ska jag sova för jag är så trött så jag inte vet vad jag ska ta vägen....kom hem fr akuten kl 06 idag på morgonen så jag behöver all sömn jag kan få!

Vill bara säga att jag ALDRIG kommer att gå till VC mer när det gäller Alexander...fy fan att man ska behöva förklara 10000 ggr för att de ska förstå och sen ändå säga att man har fel...de säger emot sej jsälva och vägrar hjälpa oss och säger att vi får göra det hemma istället för att man behöver varmt vatten???!!! Frågade ifall de hade vattenbrist på VC...jävla idioter!!! Men på Huddinge sjukhus och Astrid Lingrens barnsjukhus så var de underbara!!!!! All cred till dem!

Lägger in bilder från kalaset sen, orkar inte nu...

Nu väntar sängen....hejhej
PS! Mamma tack för att du var med oss på akuten!!!!!!!!!!!! ovch tack för allt fint som jag fick!!!!!!!!

Stranden is The shit!

Ohh härliga sommar som äntligen kommit till oss!!! Igår var vi på stranden hela dagen och badade och soldade (nåja, jag solade väl inte direkt) och på kvällen grillade vi på innergården. Det var jättemysigt men tro det eller ej så kom det värsta regnskuren när vi skulle sätta igång grillen. Men vi hade ett stort parasoll så vi blev inte blöta. Men dte var övergående. Alexander sov ingen middag igår och vi hade fullt hus hela vägen från stranden för att han inte skulle somna. Han var med på grillningen men slocknade snabbt i soffan så fort vi kommit in..

Vi har varit på stranden idag med, men innan på förmidddagen så tog jag o Kiril en fika i Gamla stan. Vi satt i solen o rökte och hade det allmänt mys. Var alltför längesen (i mina mått mätta) jag drack latte nu...men vi hade det skoj och sen mötte jag upp mina grabbs på stranden  efter att ha handlat en god matsäck o massa söta jordgubbar och vi badade såklart  massor. Glass blev dte såklart också till lillen...

På kvällen idag så fixade pappa mat och jag fixade iordning Nutti inför natten och han slockade på två röda i soffan då det inte blev nån middagsvila idag heller. Vet inte om han är redo att inte sova middag, tror inte det men dessa dagar gick det bra iallafall :)

Nu ska jag kolla på inspelade avsnitt av Leila på Landet och sen är det CSI Miami...ha det gött gott folk

Tvätt tvätt tvätt

Ja även om det är semester så tvättas det ju inte av sej själv om jag säger så...vi hade en hel massa tvätt, 3 st fulla korgar, trodde inte dte skulle vara så mycket!!!. Hade egentligen bokat tid imorgon men när jag gick ner så hittade jag ett tomt tvättrum så jag bokade upp mej på den...skönt! För imorgon tänkte vi dra tidigt till stranden då det inte blev av idag efter storhandligen som vi planerat då det mulnade på. Jag passade istället på att sova medan Nutti sov middag. Det gäller att ta tillvara alla sovtillfällen :)



Det var skönt att sova i sin säng inatt. Härligt! Alexander måste ha vaknat inatt för när jag vaknade så sov han jämte mej...sebbe hade som vanligt slockant i soffan o han sa att han inte burit över honom till mej...hmmm måste ha varit trött som inte minns..

Ja, dettaa inlägget var väl inte så upplyftande men jag var skrivsugen och väntar på att gå ner o lägga i en maskin till...sen ska jag träffa Helena och vi ska ut o ta en cigg och dricka lite coca cola på vår rökbänk...ska bli kul då jag inte sett henne på jättelänge, 3 veckor är lång tid för oss då vi annars ses varje dag...

ciao!

En grattishälsning till morfar i himlen

Idag 4 augusti fyller min fina rara älskade morfar år...han sitter nog på ett moln o filosoferar eller så är han nånstans på havet med ett stort segelskepp. Morfar älskade båtar av alla dess slag...och vattnet...havet var det bästa som fanns. Kanske var därför han hade klara önskemål han att få sin sista viloplats där....och nu är han där...nånstans, sittandes på ett skepp och röker sina rullade cigaretter och har det gott. Jag hoppas du vet att jag saknar dej varje dag lilla morfar. Ohh va kul vi har haft det...Du och mormor var ju med under hela vår uppväxt...Jag älskar dej nu och för all framtid. Här ett hjärta för min kärlek till dej och noterna står för låten Turistens klagan med Cornelis Vreeswijk....morfar, du älskade den låten och när jag hör dne så förflyttas jag tillbaka till 80-talet då vi var hemma hos dej och sen strosade ner mot vattnet i Kalmarsund....en av alla de gånger vi var med dej....saknaden är stor, men en dag så ses vi igen..


Jävla SJ, nästa gång blir det flyget!!!! Samt lite bilder

Nu har vi kommit hem till Stockholm och det är sååå skönt att vara hemma igen. Fast vi har haft dte superbra när vi varit nere och hälsat på. Men hemma är ju bäst. Alexander började med att dra fram alla sina leksaker. Det var väl som nytt för honom nu. Han var verkligen i farten och på bra humör hela resan. Farmor och vi körde ju upp till Alvesta och hon skulle släppa av oss där men helt plötsligt så blev tiden väldigt knapp så vi höll på att missa tåget. farmor var en tuffing och körde på. När vi kommer till Alvesta så börjar vi alla förbereda vem som skulle ta vad för dte handlade om sekunder, om vi ens skulle hinna överhuvudtaget. Då spyr Alexander ner hela sej. Vi har inget att torka honom med då allt fanns i bagaget. Då kränger farmor av sej sin tunika och säger: Ta denna och torka med!! Så då sitter hon i bara ett litet linne och kör fram genom Alvesta. Väl där så kör vi fel. Vi fick alla panik men till slut så slänger vi oss ur bilden med den packning vi skulle ansvara för. Ni kan tänka er att det inte är en liten packning vi hade med oss då vi varit borta i 3 veckor med en 2-åring....Vi springer och väl på stationen så är det coollugnt. Inte ett tåg syntes till....då frågar vi en konduktör som står där och han meddelar att tåget är 1 timme försenat. Vi pustar ut och jag känner genast huvudvärken komma smygandes. Fan va stressade vi var allihopa. Stackars Farmor som kände ansvar att vi skulle hinna med tåget.


Finaste farmor!


Vi fick ytterligare information om att  tåget nu var ännu mer försenat...Vi gick o köpte godis, bullar och latte och läsk och satt där. Det var varmt ute. Nutti o farmor gick ivög till en liten park och lekte lite...det var mysigt att farmor var med oss när vi väntade. Det var lite vemodigt att åka från henne där.

I väntan på tåget i Alvesta


Tågresan gick bra och vi fick senare veta att dte var nån stackare som inte var så rädd om sitt liv utan hoppat framför tåget och sen hade blixten slagit ner så det var därför det var så sent. Men det e så typiskt. Varje gång vi åkt med SJ så har det varit förseningar av alla dess slag...ok, detta kunde man inte förutse men när dte händer nåt varje gång man åker, så har man ibnte så mycket förtroende för SJ längre...nästa gång blir det flyget! Nutti var på strålande humör hela tiden och lekte med några tonåringar som satt bakom oss.

Väl i Stockholm så möter vi Gustav som skulle lämna våra nycklar sne han skickade ner våran post till Kalmar och sen åt vi på centralen. Sen åkte vi t-banan och det var grädden på moset för Nutti. Han blir alltid så glad av att komma till Stockholm efter att vi varit borta ett tag. Likadant när vi kom hem från USA. Då var hän helt galen! :)

Nu har vi packat upp och tvättkorgen står överfylld men inte så farligt ändå då vi tvättade hos farmor. Vi ska storhandla imon samt försöka få nån tvättid. Nu ska jag sova. Har bytt lakan i sängen o tagit en dusch så det ska bli härligt att krypa ner nu..ha det fint och godnatt på er! Lägger in några bilder här nedan också .

Ivrig att få gå på t-banan



Hoppar, far o klättrar på tunnelbanan


Nedan, bilder från igår då vi var på stranden med farmor på Stensö

Mamma badar på Stensö i Kalmar

Vilken linslus

Nu åker vi hem till Stockholm

Ja nu är det dags att packa sina prylar och bege sej hemåt. Det är med blandade känslor som vi nu lämnar Kalmar och Öland. Visst ska det bli underbart skönt att få komma hem till sitt men vi har ändå haft en mysig sommar och nu känns det nästan som att vi ska tillbaka till allvaret med jobb, dagis o fasta rutiner igen...Vi sitter just nu i bilden på väg till Alvesta, då farmor är superfin och skjutsar oss dit för att vi inte ska få så lång tågresan samt slippa bytet. Det e ju inte lite packning vi kommer med så att säga...

Vill också passa på att tacka alls sötingar som vi träffat o hängt med under vår vistelse här. Underbart! Tille r som vi tyvärr inte hann träffa så hoppas jag inte att ni gråter för det. Det kommer andra tillfällen. Tiden e knapp här nere och vi blir ibland lite stressade över alla som ringe roch ber oss att komma dit osv...tanken e god men man känner sej lite otrevlig om man sen inte hinner att ses...men tycker inte mindre om er för det..

Nu ska jag stänga av datorn då jag kämnner mej lätt illamåande...måste titta framåt..

Nästa gång jag skriver så hoppas jag att dte är från ett varmt o skönt Stockholm (vågar man hoppas på sol o värme??)

Ha dte så jättebra alla, stor stor stor kram till alla mina fina läsare

Strandraggare

Idag har vi varit på stranden på Stensö..vi har varit där ett par ggr nu i sommar och det är en fin strand och väldigt barnvänlig. Jag och framor badade 2 ggr. Det var kallt men efter ett tag sp var dte riktigt skönt. Nutti badade bara vaderna. Pappa Sebbe gjorde ett eget fiskespö av en stor o tjock pinne och ett nät som han hittade. Sen fånagde lilla familjen fisk (jaaa vi fick jättemycket fisk faktiskt) Bara småfisk såklart. Men Nutti kastade tillbaka alla lika fort, (djurvän som sin mamma). Farmor var också med på strande och hon är världens bästa svärmor! Efter ett par tim så gick hon hem o fixade en god broccoli och skinkpaj till oss hungriga strandraggare som var kvar ytterligare ett bra tag på stranden och efter middagen  så åkte farmor och pappa Sebbe och tittade på Kalmar FF som spelade mot Elfsborg. Kalmar vann med 3-1 och snu när de har kommit hem från matchen är det glatt humör:=)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen hälla upp lite Baileys och en skål chips och kolla på en film som börjar nu kl 21. Kvalitetstid kallas det!!

Bio med min älskling (a trip down memory lane)

Igår kväll var vi barnfria och gick på bio här i Kalmar. Nutti var hemma med farmor. Vi tog bilen ner till bion och köpte godis, popcorn och läsk. Det blev en liten nostalgitripp då vi gick på bio i Kalmar den 18 maj 1997 och blev ihop samma kväll....inte ofta vi e på bio här så att säga...Vi tittade på "Sommaren med Göran" med Peter Magnusson och David Hellenius i huvudrollerna. Den var kul och vi skrattade mycket. Efteråt åkte vi nöjda hem igen.


Inte så fördelaktig bild men kära e vi:)

En natt på stan med Sanna o Simon

Vi möttes upp alla fyra på Larmtorhet och sen gick vi till Gröna stugan (tidigare Ernesto) och åt middag. Jag o Sanna valde Plankstek, Simon hamburgare med pommes och Sebbe pommes och nån stor köttbit. Maten var ganska salt men gott ändå och till det så delade vi en flaska rött. Sen gick vi vidare till BistroBar (där jag o Johanna ätit lunch tidigare på dagen) och drack drinkar...jag drack Baileys och sen beställde jag en annan mjölkdrink som smakade krämig After eight med mint o choklad. Jättemums...jag gjorde dock bort mej totalt vid beställningen då kyparen frågade om jag ville ha en 4:a eller 6:a. Då frågar jag honom: det beror på...hur stora är dom? Han bara ehhhhhh...Sanna räddade situationen dock. Men oh va jag kände mej dum:)  Ett tecken att jag inte varit ute så mycket haha men dte kan jag bjuda på...


Middag på Gröna stugan


Fina pojkar vi har, jag o Sanna. Här är Simon o Sebbe på BistroBar


svägerskor på bistroBar


smile


Kul vi har!!!


Min mintdrink, muuuuuuums!

Träff med Johanna Engelholm, min barndomsbästis sen 25 år tillbaka

I torsdags så hade jag o Johanna (Lillen) betsämt att ses inne i Kalmar. Vi hade supermysigt. Åt lunch på BistroBar vid Larmtorget och sen shoppade vi lite. Jag hittade en plånbok då jag tröttnat rejält på mitt etui då man inte kan ha några mynt och endast ett par kort...så jag hittade en svart. Sen strosade vi runt och pratade o skrattade och hade det jättegott! Vi tog sen en fika på Baronen och pratade ännu mer...det var verkligen en jättemysig dag och vi har typ det sm tradition att ses varje sommar. Förra sommaren var likadant...slänger in en bild på en gravid Johanna som nu är i v 22 med en liten pojke i magen.. 
Nu vet jag att johanna kommer banna mej för att jag lägger ut en "ful" bild, enligt henne själv men jag tycker inte det så nu får de vara kvar:)))
Tack Johanna för en riktigt härlig dag!




söt du e!


vänner sen 25 år tillbaka


RSS 2.0