blandade bilder

Här kommer bilder som jag hnu har fört över till datorn..det e från vår helg i Byxelkrok och vår tripp till Karlskrona samt middagen med farfar o Maggie

BYXELKROK



Familjen vid Sibylla


Hela gänget


Min fina svägerska Sanna


Ego


Svägerskor på tomten vid gästhemmet


Far och son nussar på tomten


Bästa farmor/svärmor


Simon, pappa och Nutti checkar grillningen


goodlooking?


"mamma ta inte bild hela tiden" skriker Nutti


Youngsters, Sanna, Simon (Buffy) och jag


sötaste Nutti


mamma o pappa


familjen, ser ut som att nutti laddar inför att ge mamma en rak vänster


Medelhavet? Nej, Östersjön

Karlskrona



Hela gänget på stranden i Karlskrona

Nutti somnade i bilen på väg till Karlskrona

Mamma och Nutti äter glass på stranden


Nutti på stranden


Myser hos morfar


Vid hamnen i Karlskrona


Myser i morfars knä


Morfar o Nutti på altanen hos Anita


Byttan



Farfar, Nutti, Sebbe och Maggi


Smö söta andungar



Farfar Kjell och Nutti spatserar i Kalmarslottsparken

Tillägnat Johanna och Roger Engelholm

Jag vill bara säga att jag tänker på er och vet att ni saknar varandra sååå mycket! Tiden går fort och snart är ni i varandras armar igen...Johanna, jag vet din oro nu men jag hoppas du vet att jag stöttar dej....stor kram till er båda

Linda

Karlskrona

idag när vi vaknade åkte lilla familjen och hälsade på pappa och Anita i hennes lägenhet i Karlskrona (bilder kommer också så fort jag lagt in dem). Vi åkte så fort vi vaknade och sen åkte vi förbi en fin blomsteraffär och köpte en fin kruka och en växt som dekorerades med sånt där fluff, jag valde en stark orange färg och det blev jättefint!! Resan gick bra. Nutti somnade efter ett tag. Vi åt lite toast när vi kom fram o sen åkte vi till en mysig liten badstrand. Nutti badade och var som en fisk i vattnet, sötnosen. Vi blev även guidade av Anita i militärstaden och det var kul att se. Sen åkte vi hem o åt middag, potatisgratäng och fläskflé. Jättegott. Vi satt hela tiden på verandan och det var en stoooor veranda. Sen fikade vi lite och sen var klockan 19.30 och en liten prins var trött så vi bestämde oss för att köra tillbaka till Kalmar. Nutti somnade i bilden innan vi hunnut ut ur Karlskrona. Vi hade satt på pyjamasen och bytt blöjan innan vi åkte så vi la honom bara ner när vi kom hem. Det har varit´en jättekul dag och det var så kul att vara där då vi inte varit nere och hälsat på henne innan. Vi träffas ju bara i Kalmar eftersom pappa bor här. Lilla pappa, han e så rolig..Tack för en superdag pappa och Anita!!

Byxelkrok och Byttan

Känner att jag måste uppdatera lite i bloggen...har tagit en massa nya bilder som jag inte hunnit föra över från mobilen så det blir ett bildfritt inlägg, men ska lägga ut bilder så snart jag fört över till datorn, men tycker ju dock att jag varit flitig med bilderna på sista tiden :=)

I lördags åkte jag, sebbe, nutti, farmor, simon o sanna upp till Byxelkrok på norra Öland. Vi hade så mysigt. Farmor hade hyrt rum på ett mysigt gästhem som var jättefint. Vi var på stranden på dagen och sen grillade vi på kvällen. Stackars Sanna o Simon som vaknade (fast de låg väligt stilla så jag vet inte säkert om de hörde oss, fast de sa att de gjort det hahah). Vi åt på Sibylla på dagen efter och sen var vi på stranden, men Sanna o Simon åkte tillbaka till Kalmar på söndagen för Simon skulle till Strand och Sanna hade jobbadag på vårdcentralen på måndagen. Vi som var kvar var på stranden tills det stora mörka regnmolnen kom över oss o vi sökte oss till Sibylla igen och satt där medans regnet drog in. Vi åt där och sen på kvällen så grillade vi igen. Jag o svärmor gick ner till hamnen sent på kvällen och jag som utlovat ett nattbad hoppade snöllt över det då det blåste fan där nere..men det är mysigt i Byxelkrok på sommaren. Det var marknad där då också som vi besökte..
Vi åkte hem på måndagen till Kalmar och vqar supernöjda med vår Byxelkrokshelg!! Tack Farmor!


Vi är fortfarande i Kalmar och har det gott. Vi hänger på stranden när solen får för sej att titta fram (det händer dock väldigt sällan). Igår var vi ute på Byttan här i Kalmar och åt grillbuffé med farfar Kjell o Maggie på kvällen. Det var trevligt och väldans gott. Sen efteråt så tog vi en sväng i Kalmarslottsparken och hamnde på en lekplats. Sen åkte vi hem o jag o Sebbe kollade på en film medans farmor tog hand om Nutti. Det var skönt att bara koppla av o njuta av filmen utan att bli störd...Nutti sov hos farmor i soffan så vi hade det lugnt på natten, men jag hörde nutti sitta o prata typ till kl 00.00 och då ´hade farmor släkt lampan men han blarrade på men somnade till slut :) Vi fick även sköööön sovmorgon! Underbart!

shopping i Kalmar

Idag åkte Gustav o Lova hem till Stockholm med tåget och pappa kom hem en stund till oss efter att han varit på stationen. Lilla pappa, du e så söt! Han och Anita åkte sen till Karlskrona och jag saknar honom redan...men vi ses i aug då de kommer hem till oss i sthlm. Idag haräven  jag Nutti och farmor varit inne i stan o shoppat. Jag handlade ett par röd-aprikosa chinos på Gina Tricot, för
49(!!)  kr samt en jättefin klänning i linnetyg för 49 (!!) kr. Snacka om att fynda!! Jag är jättenöjd. Jag hittade även en vit bomulsströja på H&M som jag tänkte ha till mina chinos....finfint! Klart det blev lite till Nutti också. Han fick ett par mossgröna  med tillhörande luvjacka, en pyjamas med mumin a la retrostuk i blått o vitt, ett par byxor i 70-talsmönster samt ett par turkosa plyschbyxor...japp, jag e galen i 70-talskläder till lillen...hatar allt som har med bilar i skrikiga färger, spindelmannen osv...skulle aldrig köpa det till honom. Han har dock 1 tröja med bil på men använder den aldrig. Är nöjd med Nuttis inköp också...Hittade även att par NUK-nappar som jag skulle försöka byta ut mot Lundemynapparna, då han är mycket bestämd i valet av napp. Det funkade dp jag tog NUK-nappar med sniglar på samt med nyckelpigor på...fick sjunga Lilla snigel osv men det var inga problem alls. Svårta tt hitta Lundemynappar i Sthlm, men NUK finns det gott om...smidigt om inte "hans" nappar finns hemma där vi bor hihi Men nu så kör vi på NUK.

Svärmor fixar middag

När vi kom hem från Danmark så var vi utsvultna då det inte var nån servering på tåget och resan tar ju ändå 4 tim...Gudrun ringde till oss när vu var i typ Emmaboda och frågade om vi ville ha nåt att äta...jag sa att vi vore sååå tacksamma om hon kunde fixa nåt lätt bara. När vi kommer hem så har hon gjort värsta middagen...Gissa om vi blev glada...hon är så snäll!


Tack svärmor!

på stranden med morfar o Anita, gustav o Lova

För ett par dagar sen så åkte vi till Möllstorp med morfar, Anita, morbror Gustav o kusin Lova. Det var strålande sol men nä'r vi kom fram så böev det jättemolnigt och började blåsa...vi satt där med filtar om oss men det var uppehåll. Anita åkte sen med hennes son och hans familj som också var där på stranden till IKEA. Pappa var kvar med oss och det var mysigt att vara där. Barnen lekte och hade skoj. Vi åt  matsäck och morfar bjöd på glass. Det började inte regna som tur var men kallt var det iallafall.


fisungar


kallt så mamma lånade nuttis täcke


njuter av kalmarsund


morfar med sina ögonstenar på möllstorp


kusinkul


militärmorfar


gräver i sanden


självklart hoppade vi på studskudden på Möllstorp...ölandsbron i bakgrunden


de två finaste på jorden

what???

Glömde ju skriva att när vi skulle hämta Alexander hos mamma o Kjell så var jag såå förväntansfull. Jag vaknade ti´digt o tog en dusch och åt sen frukost. Jag väckrte Sebbe för jag ville iväg så snart som möjligt och hämta lillen. När vi parkreat bilden så studsar jag ut och springer mot Alexander....som säger: NEJ! PAAAAPPPPPPAAAAAA!!!!! What???? Sebbe hade inte ens gått ur bilden innan jag var framme hos Nutti...jag fick inte ta honom, inte krama honom....det kändes må ni tro. Det vara BARA pappa som gällde och det är det fortfarande....som jag längtat efter att få pussa och krama honom och så får jag inte ens ta i killen...snacka om att bli blåst på konfekten...tji där fick mamma så det sjöng!

Han är fortf väldigt pappig när vi är där båda två. Pappa som ska byta blöja, pappa som ska dra vagnen osv....men det där går väl i vågor...men dte känns ju lite iallafall....

Danmark samt bilder fr vår kärleksresa

I söndags lämnade vi lille prinsen hos mommo och Kjell på Öland. Det gick bra och han grät inte...vi åkte morgonen därpå tåget till Danmark. Resan dit var ju inte helt smärtfri! Vi fick gå av tåget i Hässleholm för att det var nån fel på nån ledning. Konduktören säger att det väntar extrabussar på oss när vi kommer fram. Vi ser dock två st bussar som väntar där. Hur de kunde tro att 2 (!!!!!) bussar skule rymma ett helt tåg fattar jag inte. Folk stod o väntade o var jätteupprörda. Ingen visste nåt och sen började det att duggregna och det gjorde inte saken bättre. Stackars alla med småbarn o barnvagnar. Tänkte att det var skönt att för nån gångs skull inte ha det att tänka på. Det kom en 3e buss efter ca 1,5 tim och den blev full direkt. Folk spramg o trängdes o knuffades för att komma med. Vi kom med 5e bussen efter 2.5 timme i Hässleholm. Vi åkte med den bussen till Höör och där väntade ett tåg som tog oss till Malmö och där fick vi ytterligare byta mot tåget som skulle ta oss till Köpenhamn. Vi var dock vid gott mod hela tiden men hungern gav sej tillkänna då det inte fanns nån serveringsvagn på tåget. Vi var ganska trötta och vääääldigt hungriga när vi kom till Kbh. Vi stannade på stationen o åt på MC Donald´s. Sen gick vi till hotellet som visade sej vara jääätefint! Helt underbart! När vi gick in i hissen så står där ett ungt par och sen liten kille. Paret lämnar hissen o pojken på ca 2 år står kvar i hissen, barfota..han ser jätterädd o vilsen ut. Mina moderskänslor tar över och jag tar honom i handne o sätter mej på huk o frågar vart hans mamma o pappa är. Han svarar inte så vi åker ner till receptionen och där möter en glad pappa oss som letar efter sin lille son..han måste ha sprungit in i hissen vid ett obevakat tillfälle. Men nu kom han tillrätta iallafall. Konstigt att inte det där paret reagerade när han antingen stod där ensam i hissen när de klev in eller om han kom in när de står där...konstigt att inte en del reagerar måste jag säga...Vi var på rummet ett tag och duschade o vilade en liten stund. Sen gick vi ut o strosade. Vi gick på Ströget och satte oss på en uteserveing o drack lite. Det var molnigt och kallt men vi hade filtar på oss. Det var jättemysigt. Sen gick vi vidare och tog en härlig latte på ett mysigt fik. Vi satt där länge o bara njöt av atmosfären och varandra.

Sen bestämde vi oss för att gå tillbaka till hotellet och köpa med oss Baileys och Breezer till rummet. Det regnade på oss när vi gick hem. Vi var helt dyngsura när vi kom till hotellet. Jag hade tur som fick röka på rummet. Sebbe var snäll nog att låta mej göra det när han såg att det fanns ett askfat där. Jag satt där och rökte o drack min Baileys och bara njöt!!! Sebbe låg o tittade på tv. Sen gick vi ut på tivolit och åkte Demonen. Den såg så jäkla läskig ut!! Jag var så nervös och mitt hjärta slog som attans. Sebbe fick lite ångest också när vi åkte uppför den första backen innan den satte fart. Den var kul men allt gick så fort. Tivolit var jättevackert men stora blomsterarrangemang och små dammar.

Sen var det dags att hitta nåt som ställe att äta på. Vi började få bråttom för att många ställen började stänga. Klockan var runt 22.30 när vi gick in på Hardrock Café. Jag beställde Ribs och pommes (som vanligt). Sebbe tog kyckling med pommes. Alltid när vi äter på TGI Fridays eller Hardrock så tror alltid kyparen att det är Sebbe som ska ha bamsetallriken med Ribs och pommes haha. Jag äter som en karl :)

Sen gick vi hem till hotellet och myste och kollade på tv i den fluffiga sängen. Man sover ju alldeles förträffligt gott på hotell. Sebbe somnade ganska snart men jag låg o tittade på Animal Planet till ca 2.30. Sen slockande jag med.

Morgonen därpå så var jag uppe med tuppen. Väckte Sebbe och så tog vi oss ner till frukosten som serverades io matsalen. Helt ok frukost men inte super. Sen gick vi o la oss och sov en stund till. Kl 11 var det utcheckning och vi begav oss mot det turistiga Ströget igen, vi handlade en leksaksmotorcykel till Nutti samt en polisbil. Annars blev det inte mer shopping faktiskt. Vi hade typ inte tid att gå runt i affärer för vi ville se så mycket som möjligt av Danmark. Vi tyckte mest att Ströget var som Drottninggatan i Stockholm. Ingen större hit men ändå mysigt att vara där. Jag tittade lite i affärer som sålde danska märkeskläder för barn men samma kläder finns både i Sthlm o Kalmar så jag köpte inget. Den svenska kronan är ju inte så mycket värd i Danmark så jag kände att jag kunde vänta med de där kläderna.. Vi hade bestämt att träffa min goda vän Sören som bor i Danmark. Jag tröffade honom i Abu Dhabi när vi jobbade som cabin crew. Han var ihop med Cecilia Linn Hallingby då. Vi hängde jättemycket med jakob o Linda Waller. Vi var som en familj där nere. Det var så kul att träffa Sören igne, Har inte sett honom på 5 år. Vi började med en fika på en uteservering och sen strosade vi runt. Vi gick sen och åt middag på en restaurang. Vi satt ute med filtar på oss då det var lite kallt. Vi pratade o hade det supertrevligt. Sören o Sebbe kom bra överens. Sen gick vi runt lite och Sören visade oss en annan sida av kbh som inte var så turistiskt. Vi gick till hans vän som jobbade i ett smoothie- stånd och vi gick dit o drack smoothies. Mumsigt. Sen hade vi väääldigt bråttom till stationen för att hinna med vårat tåg till Kalmar. Vi hann och Sören åkte med 2 stationer då han bor nära Kastrup. Det var så mysigt att hänga med honom och jag insåg verkligen hur mycket jag saknat mina Etihadvänner...

Resan gick bra. Inga större förseningar. Vi var i Kalmar ca 21.00 och åkte fr Danmark 17.03. Detta var en helt suverän resa, en riktig kärleksresa!!! Love is in the air!

Lägger in lite bilder, men inte så många då jag vill att detta ska vara enbart Sebbes och mina upplevelser...lite privat mellan oss...hoppas ni förstår..


masterbed


vårt rum

egobild


på hotellet


Rådhuset i bakgrunden


strosar runt på Ströget


Ströget


kärlek


kallt men vi har det mysigt


mys på uteservering


jadå latten e lika god i danmark. Sebbe fotar


Rainy denmark


finaste mannen på jorden. Vi väntar ut regnet


Vårt fina hotell


min oas


Utanför tivolit


blomsterarrangemang på tivolit


Demonen


Demonen


kärlek på tivolit


Tivoli


Hardrock café


Hardrock café


Hardrock café


FÖRE


EFTER


Sebbe njuter av Danmarks gator


på väg till hotellet efter första dagen


Njuter i solen


uteserveringar e nice


Vänner för alltid, Sören o jag


På ströget. Sören fotar oss


Fin vy


Dricker smoothies


Öresundsbron


Liten informering

Jag kommer nu att lägga upp fler bilder som jag inte hann med i det sista inlägget jag skrev..men läs även det förra, där finns bilder och massa läsning. Jag ska försöka blogga så ofta jag bara kan o hinner samt lägga upp nya fräscha bilder. Alltid kul att ha att titta tillbaka på när hösten o vintern kryper inpå...men det ska vi inte tänka på nu...nu e det sommar som gäller :) Pictures it is! :


Mamma vid Kalmarsund


Vår finaste


Pappa och jag äter plankstek i Kalmar, jättemysigt!!

Målade tånaglar :) I själva verket har jag pyttesmå fötter men de ser stora ut här haha


Alexander o kusin Lova på Möllstorp, Öland


pappa drar kusinerna


Vår filt på Möllstorp


Farmor, pappa och Nuttisen hemma hos farmor i Kalmar. Farmor lagade goood mat till oss

Kalmar/Öland samt nya bilder

I måndags åkte vi hela lilla familjen till Kalmar/Öland och ska stanna så länge vi vill/orkar. Resan gick bra. Vi åkte tåg. Alexander var duktig hela tiden men han blev så åksjuk av X2000. Han spydde först ner mej, hela mina vita leggings så jag fick ta av mej dem och åka i kort kort klänning resten och sen var det Sebbes tur. Han fick en spyfläck mitt i grenen och inte en liten sådan heller:) HIHI har du kissat på dej, nej det är kräks haha. Som pest eller kolera :) Men annars gick det jättebra! Vi har ett par vänner som bor i vår lägenhet medans vi är borta.

Vi har vår bas hos farmor i Kalmar och sen utgår vi därifrån när vi ska häla på alla. Första dagen så tog vi det lugnt efter resan och sen nästa dag så åkte vi till mamma och Kjell på Öland till stugan och hängde där hela dagen. Lova och Gustav var dör också så det var full rulle hela dagen. Vi gick till stranden och badade. Jag tog årets första dopp. Det var sköööönt!!! Alexander var inte så bra i magen och hade det väldigt tufft ett par dagar men nu är det bra igen...

Dagen efter så träffade jag pappa ensam och vi gikc ut i Kalmar o åt Plankstek. OHHH VA GOTT DET ÄR!! Vi brukar alltid äta det när vi ses. Vi satt där o pratade bara han och jag. Det var verkligen jättemysigt!! Tack lilla pappa för en jättemysig kväll!! Pappa är alltid så orolig av sej när jag ska gå hem själv på kvällarna. Han sa att jag inte får hoppa in i nån bil som stannar sov...jag bara skrattar åt honom och svarar: Även att de säger att de kan köra mej ända hem...:)))

Vi har spelat minigolf med pappa o sebbes mamma. Jag vann ju helt överlägset. Hade i genomsnitt 3 slag per bana. Peace of cake!!

En dag var vi på stranden med farmor. Vi var på Stensö och låg där. Sen tog farmor nutti medans jag o pappa gick o åt på strandrestaurangen o åt mat. Farmor o Nutti var inte hungriga. Vi var tvungna att vara mycket försiktiga med vad Alexander stoppade i sej med tanke på hans mage. Så han fick majsvälling och massa dricka. Vi hade det så trevligt och mysigt!

Vi har även varit på stranden med kusin Lova och morbror Gustav samt vår kusin Johanna med familj. Vi var på Möllstorp hela dagen och hade med oss en massa godsaker. Vi badade och solade o lekte på stranden hela dagen. Superfint väder!!

Igår var vi hemma hos min moster och morbror. Vi kom ca 16. Vi fikade först och sen kom min kusin Andreas med familj och vi grillade (UNDERBART) och sen hade Mona gjort en god jordgubbspaj med glass. Barnen lekte o stojade med varandra hela tiden. Alexander var väldigt intresserad av Monas och Anders hundar. De har 2 st flatcoated retrievers och en tax, en kanin, en vidlkatt som de tagit hand om och som bor i en lada med 4 små kattungar. Alexander visade mycket skräckblandad förtjusning med de stora svarta vovvarna och sen lille taxen. Han ville gäran titta och så men så fort det blev lite vilt så blev han rädd. Han kunde inte hålla sej borta därifrån ändå :) Sen skulle han få sitta i traktorn i Anders knä men hörselkåpor men då ville han inte det. Han blev nog rädd då han inte sett en riktig traktor på så nära håll. Han var nöjd med att stå o titta på den bara. Han o pappa klappade katten och dte räckte gott o väl :) Hela den dagen var jättemysig och vi åkte inte hem förrän 21.45 och sen var vi i Kalmar ca 22.30. Det tar ett tag att köra. Alexander somnade innan vi kom fram till Nybro :)

Idag har vi lämnat lille prinsen hos mormor och Kjell på Öland då jag o sebbe ska till Danmark imon. Vi ska mysa och ha dte gott. Vi har bokat hotellrum och ska shoppa, gå på tivoli, äta o dricka gott o bara vaaaa. Det kändes i mammahjärtat när vi sa hej då till lillen. Han förstod så tydligt att vi skulle åka hem utan honom, men det gick bra och han vinkade till oss när vi gick. Kändes skönt. Jag vet ju att jag kan lita på dem till 110% men just för min egen skull..Vi har ju inte varit ifrån honom så länge innan. Vi ska hämta honom på onsdag förmiddag då vi kommer hem 20.30 från Danmark. Vill inte åka dit o hämta honom så sent då han säkert sover då..Men dte e kul för mormor att ha honom för sej själva ett par dagar. De kommer ju att ha det sååå mysigt alla tre

Lägger in lite bilder också från semestern hittillls:


mamma

Nutti o mamma fikar i Kalmar


Fina Kalmar slott (taget fr bryggan där vi blev ihop och senare även förlovade oss)


Glass i Kalmarslottsparken


mamma försöker vara romantisk men pappa e busy :)

Tack Johanna Engelholm

Ville bara tacka dej, Johanna för det fina inlägget du tillägande mej ang M.J
Betyder så mycket! Puss och tack fina du!

S.E.M.E.S.T.E.R

Oh du underbara ledighet!! Nu jäklar ska dte bli avkoppling så dte heter duga! Har jobbat ons och tors natt och dte gick jättebra. Jason Murphy som jag jobbar med hade förälderarledight hela denna perioden så det var inte alls lika kul då jag jobbar med timmis, men det gick bra ändå. Jag o Judith har pratat lite under nätterna så jag har fått sällskap. Gissa om det var skönt att låsa skåpet sista gången igår morse...nice nice nice!!

Sebbe hade sin första semesterdag igår så han tog Nutti till dagis medans han hade lite ärneden att fixa under dagen. Han hämtade honom tidigt och så hängde dem lite medans jag sov på dagen.

Igår kväll så blev dte pizza och film: Taken med Liam Neeson. Den var jättebra och spännande. Sen efter den så blev det CSI Miami. Vi brukar ofta kolla på CSI så det böev en riktig tv-kväll. Sen slocknade Sebbe i soffan. Alexander somnade runt 20.30 igår. Hna vaknade vid 07.20 idag på morgonen och det får man ju tacka för...ja jah vet att ni som inte har barn tycker det e såååå tidigt men för oss är det gudomligt! Orkar inte ens tänka på dne gången han vaknade 04.30 o vägrade somna om...då ville han leka med leka med lego och laga låtsasmat med mej, puuuhhhh

Idag fick jag ta Nutti på morgonen medans pappa sov. Vi brukar ta varannan dag för att det ska bli så rättvist som möjligt.) Vi började morgonen med att dricka välling, sem var det lego och låtsasmat på menyn. Efter det så gick vi ut och köpte varsin glass och begav oss till lekplatsen. Vi gungade, åkte en hööög rutchkana och samlade kottar som vi la i vagnen. Väl hemma så fixade jag mat, det blev det flashiga köttbullar, makaroner och sallad...han åt bara gurkan????!!

Sen idfag ska vi in till stan o shoppa lite samt ev gå till TGI Fridays och äta...ni kan ju gissa vad jag beställer haha. Just det ja...Babyribs, pommes frites med Jack Danielsås....OHHHH VAD JAG ÄLKAR DET!!!!!!! Får jag välja av allt så väljer jag det! Helt klart!


Minnesceremonin i Staples Center, Los Angeles för MJ

Igår efter dagis så gick vi hem till Melda och Lisa o lekte men de var båda trötta så det blev mest en massa gnäll ända tills vi skulle gå hem. Då var de glada i hågen minsann. Det spöregnade när vi skulle hem så vi var blöta som troll. Väl hemma så myste vi och satt i soffan. Jag kollade på Michael Jacksons minnesceremoni som dirketsändes live på Aftonbladet TV från kl 16 och som sen fortsatte på TV4 ända fram till typ 02. Själva ceremonin kollade jag på via datorn och sen kl 19 satte jag på TV4. Det var så vackert och tårfyllt. Alla hyllade den största och finaste stjärnan som nåpgonsin finns och som ingen ens kommer i närheten av...hans 3 barn var med och hans dotter sa inför miljoner tittare: MY dad was the best dad ever! I love you daddy! Ohh det var så fint!! Stackars barn. Nu börjar en mardrömslik tid för dem...jag gröt och grät och grät och grät och grät. När Sebbe kom hemm hem så vaknade Nutti som somnat i soffan under programmet och de höll på med nåt, jag vet inte vad..jag var så inne i ceremonin. Sebbe frågade hur det var med mej och han såg ju såklart att jag grät och hulkade. Jag hade hållt mej från att gråta inför Alexander så nu kom allt på en gång...men nutti såg inget av det!

Jag satt som klistrad framför TV:n ända fram till ca 02.00. För efter minnesstunden så visades en turné från Bukarest som MJ gjorde 1992. Han är verkligen störst och bäst av dem alla!!!! Hoppas han har fått frrid nu..hoppas han sitter i sin himmel och ler och har det bästaste bäst...att han gör moonwalk på månen...att han sprider samma glädje där uppe som han gjorde här nere på jorden. Som Stevie Wonder sa: Vi behövde honom här på jorden men Gud måste ha behövt honom mer...........................................

VILA I FRID KÄRASTE MICHAEL JACKSON!!!!!!

jobbadags igen:(

Ja nu ska man jobba onsdag o torsdag natt och sen är det ledighet som gäller. Längtar sååååå!!! Idag har jag o Cecilia fixat tjejärenden i stan, sen åt vi lite lunch vid karlaplan och satt o myste. Sen hämtade jag Alexander tidigare och vi gick till parken o lekte med Melda och hennes mamma samt hennes lillbror, 3 veckor. Melda och Nutti kommer överrens men bråkar väldigt häftigt ibland. Man får kolla dem annars ryker både hud och hår..men för dte mesta så går dte bra :)

Nu väntar jag på att Sebbe ska komma hem så jag kan börja fixa iordning i lugn o ro inför jobbet. har verkligen INGEN lust alls. Bläääääää. Spyr på det! Brukar alltid känna så inför onsdagsnatten...av nån anledning..då har man jobbat många pass och sen har man ytterligare 1 lvar efter den natten

hörs ikväll då jag har med mej datorn:)

ögongodis

Som tjej är jag helt galen i smink o kläder samt väskor. Vem gillar inte att shoppa "tjejsaker"? Lägger in en härlig bild på gottpåsen..


Grillfest hos Cecilia o Thomas

Nu jobbar man bara 2 nätter till, ons och tor. Sen har jag S.E.M.E.S.T.E.R óch har även tagit ut lite föräldrarledigt efteråt. Ska bli så skönt!! Hoppas bara värmen kommer tillbaka!!! Ser en massa som skrivit i statusfältet: Bara regn o rusk osv...men när det e soligt o varm, då gnäller de på att det är för varmt...ja aldrig e de nöjda. Jag kan också tycka det e varm o hett (har en lägenhet som ligger på solsidan hela dagarna, så jag VET) men jag e glad att det e varm så man kan vara ute o sola och bada och bara hänga på stranden..sånt gillas!

Har lämnat Nutti på dagis och jag har just ätit lunch..igår var vi på grillfest hos Cecilia o Thomas som numer bor vid S:t Eriksplan. Underbar lägenhet! Vi grillade på innergården och satt sen inne för det var regnrisk och ganska kallt ute. Nutti och jag åkte dit först och sne kom Sebbe efter jobbet. Alexander somnade ganska så snart vi kommit dit, han låg o sov i soffan ända tills vi skulle hem. Vi vuxna fick prata o äta helt ostört. Jättekul hade vi. De är så himla gulliga och vi har alltid så kul när vi ses. Thomas o Sebbe gillar varandra och kommer jättebra överens också. Skulle lägga in en bild men nu strular överföringen fr mobilen igen...blir så lite då och då..får ta det senare då

Vi kom hem strax efter 23 och nutti vaknade när vi bar upp honom fr soffan, men på ett strålande humör...han var så sömndrucken där han satt på t-banan...sötnosen!

Vi fixade iordning Alexander inför natten och sen böev han jätteledsen när han skulle sova i sin söng så inatt sov han o jag i dubbelsängen tillsammans. Pappa blev placerad ute i soffan:)

Nutti vaknade 8.30 idag och det var skönt för då hann jag fixa i ordning mej innan jag väckte honom. Nu sitter jag här och senare idag, kl 16 så är det livesänt från  Michael Jacksons minnesceremoni på Aftonbladet TV. Kl 19 är själva begravningen livesänd från Staples Center i LA. Sorgligt!!! Får se hur mycket Nutti låter mej sitta o titta vid datorn...men kl 19 ska jag se iallafall!!



lyxfrukost

lyxfrukost


Efter att jag slutat jobbet så gick jag till affären o handlade lite godsaker till frukost. Blev nybakat bröd, en jättelimpa som doftade helt underbart, färskpressad apelsinjuice, ekologisk marmelad, O´boy till Nutti och mjölk + en massa annat smått o gottit. Jag satt o myste med Nutti när kag kom hem o vi tittade som vanligt på Lilla Huset på prärien. Pappa fick lägga sej en stund och vila. Jag o Nutti åt frukosten. Han hade visst vaknat kl 06 idag så pappa var trött. Sen la jag mej i sängen med Nuitti inne hos pappa som snarkade gott. Vi sov alla i ca 3 tim och sen gick de upp medans jag sova gott hela dagen. Vaknade kl 17 och steg upp. Kände att jag inte orkade laga nån mat så hag i Nutti gick och köpte kebab. Vi promenerade dit och stannade till vid en lekplats och sen gick vi och åt. På hemvägen plockade Nutti pinnar o kottar och la i vagne, medans mamma slängde ut dem allt eftersom hihi. Hade det mysigt med lilleman och hanvar på bra humör. Pappa och han har fixat däcken på barnvagnen. Ett häftsift hade fastnat och igår var luften slut. Men nu har vi nya däck samt en pump, så man slipper gå till macken o fylla på.

E på jobbet nu igen o jobbar sista natten. Sen är det bara ons o tor också och sne väntar en skön o lång sem!!!
Imon kväll ska vi hem till Cecilia och Thomas och grilla. Jag tänkte fixa en god marinad med en BBQ-glaze som liknar den man får på TGI Fridays..Den har vi ofta när vi grillar och den e mycket utsökt

Nu ska jag ut o ta en cigg. Man måste ju göra allt för att hålla sej vaken....tjao


ett vackert androgynt ansikte

    Michael Jackson. Finaste du!!!!

åska blixt o dunder

Igår när jag o Helena lämnat grabbsen på dagis så skulle de direlt gå till parken o mata fåglarna. Jsg o Helena gick till centrum o handlade mat och sen gick vi hem och skulle njuta av en cola i solen.l Vi satt där i ca 2 min o så kom det regndroppar. Jag sa att vi´skulle gå in under ett träd och rätt som det var sp öppnade himlen sej...det var helt otroligt!! Regnet stormade upp från sidan o vi hade inte en chans att klara oss undan...det blixtrade o mullrade o himlen var nu kolsvart. Var länge sen jag hörde sån åska alltså. Vi sprang vidare in under ett tag i huset som ligger jämte vårt lägenhetshus och så satt vi där på en bäng o drack cola och rökte lite (ska sluta röka den 16 aug). När vi satt där helt dyngsura så kom vi ju att tänka på alla dagisbarn som var ute i parken...stackarna. Vi funderdae på att ta bilden o plcoka upp dem men gjorde aldrig det. Tän er själva 2 st fröknar och 7 barn  som är rädda, ledsna samt helt dyngsura..Tyclte så synd om Nutti.  Ringde dagis när jag kom hem o de gade tagit slydd i en port o hade haft fruktstund där inne. Ingen blev rädd eller ens blöt. Skönt!! Jag o Helena hade det supermysigt när vi satt o rökte och så tog vi lite biloder på oss. LÄgger in dem nedan

usch o fy...nu jobbar man hela helgen...men det får gå...natten som varit var lugn och hoppas natten inatt också blir det samt morgondagens natt....sen jobbar jag bara on o to och sen sem!!!! Underbart! 4 veckors ledighet tillsammans och sen har jag tagit föräldraledigt, ska bli så mys. Idag har jag mest sovit medans pojkarna varit inne i stan o shoppat parfym o kläder ich sne var de en sväng i ett annat köpcentrum och åt göass o satt i solen. Mamma var glad när de gick för det e svårt att sova på helgerna när de e hemma o stimmar. Idag på morgonen så fick Sebbe sova en stund när jag kom hem så jag o Nutti satt o tittade på Lilla huset på prärien..älskar den serien!! Kollade mycket på den med mamma när jag var liten..Nu sitter jag här o har långtråkigt då inte en människa är på Facebook....kanske är nån film senare som jag kan titta på...slänger in en EGO-bilder samt bilder från min o Helenas mysstund när vi tar skydd för regnet

gaaaahhh


BLÖTA


I´m singin in the rain


yeah


tar skydd från regnet


talking


ego


Helena


ego


Vänner


ego

1 vecka sen det bittra beskedet kom...

29/8 1958 - 25/6 2009

R.I.P
Michael Jackson




Idag är det exakt 1 vecka sen musiken dog tillsammans med Michael Jackson och nästan samma klockslag för 1 vecka sen som hans hjärta inte orkade längre...Visst gillar jag andra artister men han var den störste....Vill påpeka att som det ser ut nu så kommer begravningen att äga rum på tisdag nästa vecka och vara livesänd över hela världen..jobbar inte då så jag får ställa klockan:) Hade man jobbat så hade man ju ändå varit vaken liksom..men reprisen är inte samma sak..inte för mej iallafall. Tyckte att han var fin både på utsidan och insidan och jag har alltid älskat hans androgyna utséende. Vet att kanske en del av er läsare inte är så intresserade av att läsa om min saknad av M.J, men dte är min blogg och det är mitt sätt att bearbeta det som så tragiskt inträffat...

R.I.P Michael Jackson


Helena och jag på shoppingrunda

Helena och jag var på shoppingrunda. Blev ju en massa gottipåsar:) Som alltid när vi e ute..Köpte 1 klänning, en kjol, 2 st tröjor samt bikini. Jag köpte inget alls till Nutti men var såklart o spanade på barnavdelningarna, men Helena sa åt mej att sluta kolla på kläder i strl 80 och ist kolla åt mej själv för en gångs skull. Hittade ändå inget fint som jag fastande för till Nutti. Han fick senare på dagen ett par Crocs som han älskar i grömelerad färg. Sen tog vi en lunch, jag åt spaghetti bolognese och helena åt nån grön pasta med pinjenötter
Sen stack vi hem o tog igen oss innan det var dags för hämtning av grabbsen på dagis.


Snyggo


Inte så photogenique...blääää

1 vecka sen M.J avled...R.I.P samt Kiril och jag inne i stan o har en heldag

I torsdags förra veckan var jag o Kiril inne i stan o satt vid vattnet vid Gamla Stan och njöt av solen. Det var verkligen kokhett. Det var mycket folk som samlas vid kajen för en fika på trottoaren med benen dinglandes ner mot vattnet. Vi köpte lite fika och sne gick vi mot slussen och handlade lite mat för vi var vrålhungriga. Sen tog vi med oss maten o gick till Fatbursparken och åt...när vi satt där och åt visste vi inte att i just det ögonblicket i landet långt borta, kallat USA dog min allra största idol Michael Jackson.....det fick jag bittert veta sen dagen efter...

Vi hade en trevlig dag o skrattade som alltid. Vi har samma tråkiga humor.
Slänger in en bild


Ful bild :)

Helenas o min dagliga dagispromenad

Jag och Helena brukar nästan varje dag ta sällskap till dagis. Det e kul med lite snack på vägen dit och hem. På hemvägen svänger vi ofta förbi centrum o handlar varsin coca cola och sätter oss på en bänk o pratar..jättetrevligt! Helena är även min personliga väckarklocka då hon ringer o väcker mej när jag har jobbat natt och måste upp o hämta på dagis :))) Det gör hon varje gång *snäll*

Helena och grabbarna i uppförsbacken på väg till dagis


Mamma o Nutti


En osminkad mamma och hennes älskade lille pojke


På väg till dagis denna soliga varma dag

Badat i plaskdammen

Innan jag hämtade på dagis idag så bestämde jag mej för att åka till stranden. Jag hämtade tidigare och hade packat lite matsäck men när jag traskade dit så känner jag stora tunga regndroppar, jag undrade stilla om stranden fick vänta, men regnet upphörde och jag hämtade en glad liten pojke. Vi gick mot t-banan och mötte Melda och hennes mamma Lisa som var på väg till plaskdammen vid dagis, även meldas lillebror, 2 veckor var med. Vi hängde istället på dem och det var ett bra val. Barnen lekte och hade jättekul! De gillar verkligen varandra. Sen kom Emilia och hennes son Julian dit också (går på annan avd på samma dagis som Melda o Nutti). Vi gick sen vidare till lekplatsen i närheten av plaskdammen och alla barnen lekte och hade så kul! Vi mammor kunde ägna oss åt vuxensnack och det blev mycket tjejsnack. Så härligt när barnen leker mer självständigt. Det e npnting som jag tränar den lille mannen på då han e väldigt mammig och vill att både jag o pappa ska leka med honom väldigt ofta. Vi var kvar till ca 19.00, så trevligt var det. Pappa kom hem strax efter oss och åt hade köpt pizza som vi åt sen. Mysig dag.

Nu ska jag o mannen kolla lite på tv och jag har blivit lovad fotmassage, nice!
Ha det gutt!


Lugn dag hemma

Idag har jag mest tagit dte lugnt här hemma. Tänkte lägga in lite bilder som jag inte kunde göra innan men nu funkade det iallafall:)


Glass med mamsen o tittar på bilarna


På väg till dagis


Sötnosen

RSS 2.0