Dag 6 i Epidemin o GLAD MIDSOMMAR!

GLAD MIDSOMMAR FOLKS! Visst var det inatt som man skulle ha 7 olika karlar under sin kudde och drömma om blommor va?

Idag är det midsommarafton och det ska ju firas såklart! Vi träffade morbro Gustav samt Haben fr Nybro som umgicks med Gustav som liten. Han var sej lik och mycket trevlig! Vi hade köpt lite saker allihopa och gick till Vinterviken o grillade glazemarinerat kött, potatissallad, persiljesmör, chips, läsk, öl, vin, godis, baguette, jordgubbar mm mm. Det var jättegott o vio klarade oss från det värsta regnet. Det var uppehåll hela dagen, förutom en liten liten skur när vi satt på filten, så vi drog in filten under träden o satt där medans det duggade. Det var såååå mysigt o Alexander hade det skojsigt! Han var på bra humör och matade änderna med chips och baguette:) Han fick all uppmärksamhet hela tiden o det är ju inte fel när man är 2 år gammal haha

Sen efter ett par tim så åkte lilla familjen hem till sitt o morbror Gustav o Haben drog in till stan o skulle festa vidare på söder... Det var em mycket mysig midsommarafton. Väl hemma så var det dags för sängen för den lille midsommarfirande killen, men dte var inte pippis kan jag säga.

Hans koppor håller på att falla av nu, tror att alla är helt torkade nu. Han är hur pigg som helst och det känns skönt att han inte behövde ta Tavegyl mer än 2 ggr. Skönt att det blev så pass lindrig som det blev. Nu är dte överstökat iallafall. Får se om han ska gå på mån till dagis eller om han får vara hemma nån dag extra. På måndag är det 10 dagar sen han fick det. Men vi avvaktar lite och ser...Nu ska jag gå o lägga mej..fick dock sovmorgon idag på morgonen och det var välbehövligt kan jag säa då jag inte sov igår efter att jag jobbat natt. När jag steg upp idag på morgonen sa Sebbe:

-Det var väl skönt att få sova ut.

Jag väste tillbaka:

-Jag sov inte ut, jag sov ifatt det jag inte sov igår

Haha det spelar ingen roll vilken tid på dygnet jag går upp. Jag är alltid lika sur o grinig innan jag vaknar till

Inatt tänkte vi att Nutti får sova i sin egen säng igen då han inte är alls sjuk av kopporna. Det var allt annat än populärt kan jag säga. Attans vad arg har var. Men det är bara att hålla ut o inte ge vika. Det funkar ju till slut. Vi körde på 5-min metoden nu ikväll för att han ska vänja sej o han somnade efter 3 vändor.

Bilder fr midsommar kommer inom kort då jag inte hittar kabeln just nu..Sov gott


Kommentarer
Postat av: Jessica

Hej Linda vad mysig du har gjort din blogg!

2009-06-20 @ 22:18:06
Postat av: Catta

Snygg layout på bloggen ;)Kramis

2009-06-22 @ 20:43:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • © J e s s i c a| D e s i g n
  • RSS 2.0