1 advent...oj va tiden går fort..

Måndag kväll och jag hamnade här till slut :) Jag gick av mitt sista pass idag på morgonen och det var jätteskönt! Helgen har gått bra men det känns verkligen fruktansvärt att gå hemifrån 20.15 på fredagarna när jag jobbar helg. Då vill man ju vara hemma och mysa med sin familj. Svärmor kom på fredagen och det var trevligt att träffa henne.

På lördagen så sov jag och de andra åkte in till stan och tittade på vår nya lgh efter. Jag sov till ca 18 och då kom sebbe och frågade om jag ville ha grekiskt mat från den härliga kolgrillen. Jag och Sebbe gick dit tillsammans och Sasha stannade hemma med farmor, sen åt vi allihop när vi kom hem gen. Sen var dte dags för jobb igen.

På söndagen så skulle vår sjuksköterska Jason jobba sitt sista pass. Jag och han jobbar tillsammans på natten och hanm är helt underbar. Han är amerikan och ett par år äldre än mej. Vi har verkligen alltid kul på jobbet! Gruppen hade köpt present till honom och sen hade vi beställt kinamat och Jason hade gjort en god amerikans pumpapaj som vi njöt av. Det var så himla trevligt! Vi skrattade och skojade mycket på natten och det var vemodigt att det var sista passet. Men jag önskar honom lycka till med allt!

Kvällen idag har varit lugn, jag är seg efter mina 3 nätter men oj va skönt det är att vara hemma på kvällen. Slippa gå ut i regnet och sitta på t-banan ocu veta att man har 10,5 timmars jobb framför sej...

Nu njuter jag i 2 dagar innan jag går på mina 2 sista pass innan min långledighet. Pappa Sebbe och Sasha ska åka ner till Kalmar på fredag och vara hos svärfar Kjell. Jag blir kvar i Sthlm och det ska bli nice och bara få vara ensam. Jag ska ägna ett par tim till att packa ner saker i källaren och så ska jag ha lite mys för mej själv. Sebbe tycker att det är helt ok och han ser fram emot att åka ner själv till sin pappa med Sasha. Lika mycket som jag tycker om att träffa mamma själv tillsammans med Sashis..

Idag fick jag reda på en sak som gjorde mej så himla glad. Kan inte säga vad det är för inget är säkert än...hihi nu har jag gjort er nyfikna va? Sorry never gonna tell :)

Nu ska jag återgå, hoppas ni alla haft en fin 1 advent! På jobbet är det jättemysigt då de satt upp ljusstakar och annat pynt. Det e så mörkt ute nu så man blir på så bra humör av lite ljus som lyser upp tillvaron. Vi har inte satt upp nånting då vår lgh är lite kaotisk just nu...men i nya lgh blir det fint så fort vi kommit in där..


Jobbadags hela fucking helgen

Ja nu är dte slutvilat för min del, jobbar hela helgen och det känns verkligen inte kul alls. Svärmor kommer hit idag och stannar till söndag så jag hade ju gärna velat träffa henne lite mer men får sova på dagen och sen kan vi hitta på nåt på eftermiddagen allihopa. Jag ska inte skriva så mycket nu för dte e lunch nu och sen är det soffan/sängen som gäller. Måste sova lite inför natten.

Hoppas ni får en underbar helg med mys och avkoppling. Stor kram


GOING TO BED!!!

Har just kommit hem fr jobbet och ska fixa lite saker innan jag kan sova. Natten till igår var inte så kul, men natten till idag var mycket bättre. Nu är jag ledig ända fram till fredag kväll och det ska bli så skönt att få vara hemma på kvällen utan att bege sej iväg...myspys med mina killar!

Jag och Sasha ska träffa Gustav o Lova en sväng idag efter att jag hämtat på dagis. Ska bli mysigt då de är bästisar typ och har så kul ihop. Jag ska inte bli långrandig nu utan väntar på telefontid, så därför hamnade jag här. Jag ska ta en dusch och sen fixa ärenden och sen krypa ner i sängen.

Det e ganska nice att se alla stackars trötta människor på morgnarna och veta att man själv ska få krypa ner i sängen....elakt? Nejdå, inte alls. När alla ni andra ligger och snusar på era kuddar så är jag i full gång:))

Ha en fin dag, ska ska ägna den åt sängen :)

Ciao


Restaurangbesök med pappa

Idag var jag helt otroligt seg på morgonen. Jag var uppe alldeles för sent och jag vet inte hur jag tänkte...kunde inte somna även när jag väl la mej i sängen. Tror jag somnade runt 04...kanske börjar bli en äkta nattjobbare...

Sasha vaknade kl 07.15 och jag var ju helt död. Det var Sebbes sovmorgon och jag försökte in i det längsta hålla kvar lillkillen i sängen men sen tog Sebbe honom o jag somnade om, tack darling! Sen var vi hemma på förmiddagen och det sovs middag. Sen bar det av till city för att möta upp pappa, Anita, Gustav och Lova. Vi gick och åt på TGI Fridays (ja jag vet, jag är galen i det stället) och åt ribs med pommes. Mysigt! Tack pappa!

Strosade sen runt på stan och tittade i affärer innan vi till slut skiljdes åt. Jag o Sebbe hyrde film: Johnny Mad Dog. En hemsk film som det vände sej i magen på...men tyvärr alltför verklig..

Nu har jag hamnat här och Sebbe kollar på fotboll. Sasha somnade runt 20 och sussar nu gott i sängen. Imon ska vi fortsätta packa ner i kartonger. Har varit lite stiltje med den saken men imon kör vi igång igen. Lägger in en bild på mej i brist på annat :)
 


Pappa på besök

Igår hängde ag och Sasha med våra fina vänner Julian och Emilia. Vi fikade på vårt stammisfik och sen gick vi hem och fixade lite för pappa och Anita kom sen igår och ska stanna hela helgen. De bor på hotell då vi inte har så mycket grejer just nu med tanke på flytten. Vi åt middag på kvällen sen när Sebbe kom hem. Vi tittade lite på Idol och sen åkte dem till hotellet och jag och Sebbe kollade lite på tv och myste i soffan. Sasha tyckte det var så mysigt att träffa morfar och tvärtom:) Sebbe spelade datorspel senare på kvällen och ville inte mysa med mej så jag satte mej vid datorn o skypade med Kiril. Vi var uppe jättesent både jag och sebbe inatt...kunde inte sova..

Idag ska vi möta upp pappa, Anita, Gustav och Lova in stan och gå ut o äta middag. Jättemys! Jag är ute efter ett rött armband i hårdplast. Har en svart klänning som jag tänkte skulle piffas upp med ett rött tjockt armband. Måste in på Panduro också o köpa brickor till ett halsband som jag ska göra inför en beställning..

Nu ska jag återgå...so long!

Ett oväntat samtal från London

Ikväll så gick jag in på Skype och pratade med Kiril (vi har pratat varje dag sen han flyttade utom en dag då K:s internet strulade, men då fick jag sms hihi). Vi kunde inte prata så länge för dte bröts hela tiden och jag blev utloggad. Så fick jag ett samtal från K och jag fattade inte först att han ringde utan höll på att trycka av honom, men tryckte till slut på SVARA. Vi pratade ca 30 min och det var så kul att prata i telefonen och inte bara på Skype. Skype är superbra för man kan prata och samtidigt se den man pratar med, men att prata i mobilen med honom var ändå så mycket bättre. Jag sa att det kändes ju märkligt och väldigt ovant och det tyckte han också att prata i mobilerna ist för på Skype. Sebbe märker direkt på mej när jag pratar med Kiril för han tycker att vi flamsar och tramsar och frågar ofta vilka världsproblem vi löst ikväll på Skype :) Han vet hur myket jag saknar Kiril och hur jag kände det när han flyttade. För han vet hur nära vänner vi verkligen var och fortf är. Aldrig att han säger nåt om det....Min fina Sebbe, jag älskar dej, du e bäst!

Vi fnittrade och flamsade precis som vi brukade göra innan han flyttade till London. Shit vad jag saknar honom, saknar allt kul vi hittade på och hur vi skrattade hela tiden. Jag har aldrig tråkigt när vi umgås, han kan ju vara tråkig ibland men JAG har aldrig tråkigt med K. ALDRIG! Fast jag kan bli vansinnig på honom och slänga på luren i örat på honom, vet inte hur många ggr jag har gjort det genom åren...men sen ber jag om ursäkt och han har inte ens besvärat sej med att tänka på varför jag blev arg...så typiskt Kiril:)))



Vänner ska man vara rädd om. Ni som har er bästa vän i närheten, ta vara på det! Vet att avstånd inte kan skilja på äkta vänner men det är ju helt ovärdeligt att ha dem nära sej.

Tack för samtalet kompis! Det värmde! My very best friend in the whole world!

Lindish



För er som undrar..

..så har jag valt att inte längre skriva så mycket om Sasha och lägga ut bilder på honom...visst kan ni få bilder sen och så men jag har ändrat inställning lite till det så nu handlar bloggen om lite andra saker också som ni säkert har märkt.....glömde skriva det i inlägget som jag skrev nyss:))

Puss o kram


vet inte vad jag ska ha för överskrift på inlägget...

Idag har jag varit på utvecklingssamtal på dagis. Gick hur bra som helst och vår lille Sashis är så duktig och utvecklas så fint. Vår lille trollunge (som då och då driver mej till vansinne). Men skulle inte vilja vara utan det en enda dag (eller jo, trotsåldern vill jag ju slippa kanske hihi)

Idag har dte inte hänt så mkt. Har mest tagit det lugnt, kollat på TV-shop som värsta klimakterietanten:) Men det var skönt. Ska packa ner lite kläder ikväll så man får undan lite och inte skjuter upp allt till sista dagen innan flytten.

Funderar lite på vad jag ska fixa för middag, det finns ju pannkisar sen igår och det var ju väldans poppis. Han är ju lite svår med maten så jag lagar bara dte jag vet att han gillar.

Imon kommer pappa och Anita på besök och stannar över helgen. De ska bo på hotell då vår lägenhet saknar det mesta just nu när vi packar ner saker. Men imon blir dte middag till dem när de dyker upp...funderar lite på vad jag ska ha till dem...Pappa hatar fisk så det går ju inte men kanske tacos? Jaja det löser sej. Det ska bli kul att se lilla pappsen igen...

Nu ska jag återgå, ha det fint !

Bilder från London

Här kommer de utlovade bilderna från Londonresan. Det är inte så många (vi tog ca 600 st var, på våra mobiltelefoner....inte illa med 1200 bilder va? :))) Lägger inte upp fler nu, vill ha några för mej själv.


skojsigt på campus



Fina!



doing London


On our way to the sub



fun



mysigt café i Rochester




bilder säger mer än tusen ord..hoppas inte mamma kollar



Starbucks



London



London



internt skämt:)))



Bus



telefonkiosk



SUSHI!!!!!



Shopping shopping shopping


vänner


inside Starbucks



lattevänner


besiktning av vår nya lägenhet :)

Idag var vi och gjorde en besiktning av vårt nya hem som vi ska flytta in till i december. Det var verkligen jättekul att se den igen. Man vill inget hellre än att flytta nu, NU NU NU!!! Vi hade en besiktningman där också så vi gick runt tillsammans. Det gick jättebra och vi var nöjda när vi gick därifrån.

Det har regnat hela dagen nästan och man blir så trött. Jag sov 1 tim innan jag hämtade Sasha på dagis och sen gjorde vi pannkakor med Nutella som var mycket uppskattat.

Pappa jobbar över idag så Sasha och jag har busat och haft oss själva. Han har kollat på Fåret Shaun på datorn på svt.se. Han älskar verkligen det programmet!

Nu har även den lille mannen somnat och jag sitter här en sväng. Sebbe ska kolla på fotboll sen så tv:n e upptagen ikväll så jag gör honom sällskap och myser lite tills jag inte pallar mer fotbollssnack...då går jag nog in på Facebook en sväng eller Skypar lite...hatar fotboll!


Vaccination

Idag äntligen har vaccinet kommit, efter x antal veckor så finns dte nu på BVC. Vi ska snart dit och sticka i världens sötaste lilla arm...han kommer vara arg arg arg men detta är ett måste. Han tillhör riskgrupperna då han hade RS som liten samt föddes 4 veckor för tidigt. Jag och Sebbe får vänta för nu prioriteras barnen så doserna är ganska få. Men hellre att barnen går före vuxna, helt klart!

Har idag tvättat och städat undan, fixat lite med Sashas klplats till annat dagis, ringt lite tråkiga samtal hit och dit till olika myndigheter osv...men nu så är listan avprickad och inte så mycket som behöver göras innan vår kära flytt:)

Igår bakade vi pepparkakor, jag skulle leka husmor och det slutade med 3 brända plåtar. Jävla deg alltså. Nästa gång så blir det ICA:s färdiga...men vi hade det jättemysigt under tiden och Sasha bakade och bakade. Sötnosen!

Nu har jag fixat lite godsaker att ha med till BVC, då man inte vet hur lång väntetiden blir. Inte världens bästa tid nu efter dagis men har packat ner lite smörgås med Nutella på, pepparkakor (inte de brända såklart!), frukter och dricka. Så nu ska vi nog fixa detta . Ska köpa en tablettask Zoo (favvogodiset) som han ska få också. Mutor? Javisst! Men ibland så finns det tillfällen som det e guld värt...annars blir det inget godis annat än på lördagar. Och det vet han. Han tjatar aldrig om godis när vi är i affären eller efter leksaker. Han är väldigt duktig när jag säger nej...


svininfluensan

....men dte gör inget för min del för jag e långledig:) Jag har haft en del som jag har fixat med idag. Ringt ang dagisplats till Sasha, pratat med mäklaren, dammsugit samt suttit lite och degat på Facebook:) Vädret är inte det bästa men man får se det så att man får vara hemma o mysa och ha det gos med familjen.

Har även kollar upp vaccin och det är slut överallt. De skulle fått in för 2 veckor sen men inget har kommit. Skulle höra av mej imorgon efter lunch till BVC. En på Sashas avd på dagis har fått det så nu får de trolla på BVC. Finns ett BVC i närheten som har vaccin, men de tar bara emot de som är inskriva där. Så jäkla dumt alltså, varför göra skillnad på barn liksom...Här där vi bor får vilka som helst komma dit just för att det inet är nån skillnad på barn och barn..

Nu längtar man ju till flytten hur mycket som helst. Härligt att inreda sitt nya hem. Vi får ju även fira jul där också. hade inte känts alltför kul att fira den i gamla lägenheten när man ska flytta så snart inpå. Men nu får vi som sagt var fixa allt sånt i vårt nya fina hem...

Nu ska jag ta en huvudvärkstablett och hoppas på att huvudvärken ska försvinna. ha det fint !


en härlig helg

Tjena moss alla goa glada:) Här kommer ett hurtigt inlägg. Igår hade vi fullt upp hela dagen. Vi åkte på förmiddagen in till city och gick o tittade i affärer och sen gick vi till T.G.I Fridays och åt ribs med Jack Danielsås och massa pommes...Love it! Sasha hann somna lagom tills vi var framme så vi passade på att få njuta av restaurangbesöket i lugn o ro med en sovande pojke i vagnen. Det var så himla gott!!! MMmmmmmmm, kan aldrig få nog av deras mat!! Sen strosade vi runt lite och köpte varsin latte och sen åkte vi hem. Jag hann med att köpa en tröja till mej också. Vi var hemma ett tag och fick i Sasha mat och sen åkte vi till IKEA och köpte flyttkartonger inför flytten..

Ja just det ja, jag har ju inte sagt att vi har fått lgh såld. Vi flyttar den 16 dec så nu e det snabba ryck. Mycket som ska packas, slängas och sorteras. Vi köpte också en badrumsvåg där. Vi fikade på IKEA och gick runt o tittade. Sasha var på strålande humör och pappa sebbe tog fram barnet i sej och hoppade runt som en galen inne på barnens IKEA. Sen åkte vi hem och myste och hyrde en film senare på kvällen. Det har varit en jättemysig dag! I fredags åt vi sushi på kvällen och hyrde en film. Tände ljus och bara vaaaa..härligt!

Idag är det söndag och vi har ägnat dagen åt att packa ner saker i kartonger. Hjälp vad mycket prylar man samlar på sej alltså! Men vi har varit flitiga iallafall. På kvällen åkte jag och sasha och mötte upp Lova och morbror Gustav i Liljeholmen. Vi hade så trevligt så. Kom hem ganska sent så dte var bara kvällsbestyren och sen marsch i säng för den lille prinsen...Snart väntar parlamentet och lite tv-mys...tjingeling på er!


Nu (äntligen) har jag uppdaterat i flera olika inlägg

så bara scrolla ner till det sista inlägget ni läste senast så finns det flera inlägg som jag skrivit ikväll. Jag ska lägga in bilder från London också men just nu så  ska jag mysa ihop mej med min prins i soffan. Vi har haft jättehärligt ikväll. Hämtade hem sushi och myste och nu har vi tänt ljus i hela lägenheten. Sebbe har just kollat på nåt dåligt program så därför satte jag mej här. Men nu ska vi kolla på en film vi hyrt...ha det så bra mina vänner och jag ska nu uppdatera mej lite mer men har helt enkelt inte haft tid eller lust att sätta mej att skriva mass-inlägg men nu kan ni gotta er ett tag:))

Ha det bäst och trevlig helg! Jag börjar nu min långledighet på 10 nätter och jag älskar det!!!

Sista dagen med Kiril för denna gången...

DEn här lite vemodiga dagen ägnande vi oss åt ingenting. Vi tog en promenad, jag packade ihop mina saker och Kiril fixade pizza till mej. Sen tog vi en tur i Rochesters äldre kvarter med sina castles och pubar. Sen hem och pratade lite och sen begav vi oss mot tåget. Det var riktigt vemodigt och jag visste ju att vi inte skulle ses på väldigt länge. Kramade om varandra länge innan jag till slut gick upp på perongen och började min resa hem.

Jag saknade min familj och längtade efter dem men har ändå njutit av varje sekund. Vad härligt att vara helt ensam och bara få vara Linda...Jag tog tåget in till victoria Rail station och sen buss därifrån till Stansted Airport och sen hem med Ryan Air. PÅ flygplatsen så hade jag lite tid så jag gick o tittade i affärer och handlade en söt lila och viprickig portmonnä och sen grön tygväska där det står To Cool for School. Den är jättesöt och har fått jättemycket komplimanger för den. Till och med kreitiska Kiril tyckte den var fin och då är den nog det också för han är ganska sparsam med sånt där. Jag fick ett fint sms från Kiril när jag var på hemväg där det stod: Thanx for the best weekend ever, love u...very touching...

Det tog lång tid hem då planet var försenat så min resa började i Rochester kl 12.45 och slutade hemma i Stockholm 23.30...hade världens huvudvärk och stannade till på Cityapotekeet som har öppet dygnet runt och handlade Alvedon. Sebbe var vaken när jkag kom hem och dte var så härligt att återse honom. Vi gick tillsammans in till Sasha och jag pussade på honom så han vaknade till. När han fick se mej så avfyrade han världens leende och sen somnade han om på 2 sek. Min fina familj!! Jag älskar er!!!!!!!!!!

Detta var en härlig resa och nånting som jag kommer att göra om till våren. Sebbe säger att han ska åka till Las Vegas nu när jag var i London, haha

Är så glad att jag har min Sebbe och Sasha...ni e mitt allt!

Allt hade gått bra hemma med mamma och Sasha. De har lekt och mormor har skämt bort Sasha rejält med allt möjligt så han var lite svår att styra i ordning men nu har vi fått in honom med andra rutiner och regler :)
Tack mamma för att du ställde upp när jag var iväg! Jag älskar dej!


Rochesterday

Vi sov ganska länge på dagen och sen gick vi till Chatham, ett riktigt tvättäkta white trashställe. Oh my säger jag bara...feta mammor i leopardtröjor som visade hela fläskmagen medans de rökte och käkade på en flottig hamburgare och barnen skrek. Papporna stod där också med ölmage och mysbyxor i plysch..de hade eller skulle väl in till 1 pound store, där allt kostar 1 pund..tragiskt!! Vi gick sen hem en stund och tog det lugnt och sen bjöd jag ut Kiril på middag. Vi hittade en jättemysig italiensk restaurang. Kiril beställde lasagne och jag tog spaghetti bolognese. Vi drack bara coca cola för vi skulle festa på senare på kvällen. Vi satt där ett bra tag och pratade och hade det trevligt. Vi pratade på svenska om de andra (omogna? JAVISST VAR VI DET)))) som satt där inne och ingen fattade nåt av det vi sa...vi var på topp båda två. Sen bjöd Kiril på mej på fika på ett mysigt fik i närheten av restaurangen och där satt vi sen ytterligare. Jag beställde min vanliga latte, han sitt vanliga te och så åt vi Cupcakes...mycket mycket gott.

Sen bar det hemåt och jag behöver knappast säga vad vi gjorde senare på kvällen och natten. Vi var dock uppe "endast" till 03 för vi ville inte sova bort hela dagen därpå för dte var sista dagen innan jag skulle åka hem till Sverigen igen.


London town

Vi sov ganska länge på morgonen, typ fram till 12 och sen var vi och handlade lite mer proviant:) Vi begav oss ganska sent in till London från Rochester. Vi gick på Primark, det billiga varuhuset. Jag köpte en skinnväska, ett par skor, saker från Body Shop, smycken mm mm. Vi gick och åt Sushi på ett superhärftigt ställe och det var jättetrevligt. Sen gick vi runt på Londons gator och vi var ju såklart tvungna att gå till ett av alla Starbuck. Vi hittade ett mysigt Starbuck och satt där och tramasade och skrattade hysteriskt. Jag beställde först, tog en cornflakeskaka och till den en stor och krämig latte med hasselnötssyrup. Det vara bara det att kassörskan missförstod mej. Jag sa att jag ville ha en latte på enkel espresso med hasselnötssyrup i en STOR mugg. Hon gav mej min kaka och en stooor mugg med en skvätt vätska på botten. Jag skakade på muggen och sa: Am I gonna do the latte myself? Hon stirrade på mej som om jag vore galen och sen fattade hon att jag menade en stor latte på enkel espresso. Hon hade gett mej en enkel espresso i en stor kopp. Vi höll på att dö av skratt. Vi satt där inne och mös ganska länge och sen gick vi och såg lite sevärdheter.

Vi köpte mer proviant i en liten butik och sen åkte vi hemåt. Vi var den natten vakna ill 06.45 och spelade musik, rökte och dansade. En lika helkul dag/kväll/natt...

Michael Jacksonkväll i Rochester

Sorry för dålig update!!!

Vi hade världens häftigaste MJ-kväll. Vi gick en väääldigt lång promenad till bion, men efter ca 1,5 tim kom vi fram och filmen var jättebra!! Jag grät och det var så lustigt alltihopa..Vi gick sen hem och sen festade vi ända fram till 06 på morgonen. Vi spelade MJ-låtar och dansade:)


Video på oss från London

Här kommer en  video som Kiril gjorde av några bilder vi tog när jag var där...

 



Bloggar mer om vistelsen, the best weekend ever,  senare idag.


RSS 2.0