LONDON BABY...L.O.N.D.O.N!!!

Jag har ju totalt glömt bort att att blogga om min kommande Londonresa!! Jag bokade den för ett par veckor sen och jag ska åka o hälsa på Kiril i London...det ska bli sååå himla kul. Mamma kommer och är med Nutti så han inte behöver vara på dagis då. Jag åker torsdagen den 29 okt och åker hem igen den måndagen 2 nov. Mamma kommer redan på onsdagen för jag kommer åka så att jag är i god tid till flyget. Planet går från Skavsta kl 14.55 och är framme i Stansted kl 16.10 och sen ska jag ta mej till Victoria Station och där möter Kiril upp mej.

Jag ska åka med RyanAir. Det var dock inte så billigt som jag hade hoppats på (smygavgifter och massa skatt- och serviceavgifter osv) men det är värt vartenda öre och vi ska ha så kul!!! Jag längtar som en tok...Kul att få komma bort lite på egen hand. Kiril och jag har alltid så kul ihop...Vi är väldigt lika men ändå jätteolika. Jaja nu ska jag inte flumma till det:)


Blå linser eller ska jag vara naturell med mina bruna kanske?


SVEA

Nu har man varit ledig i 2 nätter vilket var jätteskönt! Jag har myst med mina killar på kvällarna och på dagarna har jag gjort lite av varje.. Jag o Nutti städade en dag, vi har lekt och varit ute i parken samt pysslat en del...Jag börjar bli sugen på scapping nu och ska ta tag i det när jag får lite tid över. Känns som man bara jobbar, äter och sover just nu. Så är det alltid under mina jobbperioder...då går jag under jorden och jag får inte sällan höra att jag aldrig hör av mej...sorry...jag kommer snart upp igen och då tar vi igen all tid...promise!
Nu väntar ytterligare 2 nätter och sen är jag långledig!!!!!! Ska bli hur nice som helst. Sebbe bad mej just att köpa två SVEA-mössor till oss...jag skulle visst ha en röd och han en blå...jag antydde att dte kanske är lite som att bo på en camiping o ha samma träningsoverall på sej som sin partner, men det tyckte inte han...ska se vad jag hittar på nätet..har hört att SVEA har butik i Sthlm och så finns de på SOLO såklart men jag har ingen lust att åka in till stan idag så det kanske blir till helgen...den som lever får se...

Svea mössa small


Genibarnet Nutti

SNART e det slut på jopbbandet för min del...härligt! Bara denna natten kvar och sen är man ledig i 2 nätter och det ska jag njuta av! Orkade inte blogga nåt igår men tänkte kika in en sväng här nu och skriva lite..

Idag väckte Sebbe mej kl 14 och visade mej ett papper där han sktrivit alla tunnelbanestationer i oordning och när han pekade på de olika så kunde Nutti säga vad det stod där!! Jag tänkte att han har memorerat dem när vi åker tunnelbana så jag tänkte testa honom och skrev BUSS, och så säger ungen BUSS!!! Jag och Sebbe bara gapar mot varandra....han e så duktig. Vet inte vart han har lärt sej detta men gissa om vi e stolta!

Nu ska jag berätta en annan kul sak, jag har gått hem fr jobbet både igår och idag på morgonen. Det tog ca 35-40 min och jag gick i rask takt (så raskt det kan bli när man jobbat 10,5 tim på natten). Jag flåsade och stånkade men oj va skönt det var! Sen tog jag en dusch o gick o la mej och sov ända till 19.30 igår och idag väckte Sebbe mej vid 19. Jag har verkligen vara sovit o jobbat hela denna helgen...längtar till jag blir långledig och får komma in i den vanliga rytmen igen...vara med mina killar på kvällarna o fixa ärenden som alla andra som jobbar dagjobb...

Nu ska jag återgå, ha det så bra och va rädda om varandra!!!
PS! Jag har inte läst era bloggar i helgen men ska göra det när jag blir ledig...


Fredag och hela jobbarhelgen framför mej....

Idag efter dagis så powerwalkade jag och Marlene. Skönt! Nu har jag skypat med Kiril ett par tim och nu är det sängen som hägrar. Jag tänkte försöka sova lite innan jag ska hämta Nutti. Tänkte att vi skulle ta en fika efter dagis om han är på humör för det...

Köpte ett Body Butter igår som doftar Olive. Härligt! Lite vardagslyx gör ju susen...

Vet ej om jag kommer hinna blogga i helgen, annars hörs vi på måndag igen då det är MIN fredag...Det är verkligen både plus och minus med att jobba natt. Minus är ju att man inte vill jobba så här när det e fredag och Sebbe e ledig. Plusset är att jag inte jobbar så många pass i månaden samt har min långledighet på 10 nätter. Det e inte fy skam...

Ha det fint och njut ni som e lediga...ni andra får jobba på precis som jag..

PUSS


Leyla d´Leyla

Tack sötnöten för det du skrev i min blogg i kommentarsfältet!! Du så fin hjärtat!! PUSS PÅ DEJ


Inget godis på en söndag

Har just kommit hem från en svettig powerwalk med Marlene, min nya ut-och-gå-kompis. Vi bor nära varandra så det e perfekt. Vi gick även igår kväll och det kändes minsann i benen för vi var möra båda två. Men oj vilken skön känsla det är då!! Jag älskar att känna den där speciella tröttheten i kroppen. Vi ska även ut ikväll också och gå...

Idag har jag inga direkta planer, tänkte lägga mej i soffan och slappa lite och sen försöka sova lite innan jag ska hämta på dagis. Imon är det fredag, men för mej betyder det jobb så dte e väl inget som just JAG ser fram emot, men vad gör man? Pappa och Nutti får mysa med varandra och ha lite egentid med varandra. Här är en kul bild av en liten man som har fått förklarat för sej att det inte är lördag idag...han skulle bestämt dit ändå..dte gäller att inte vika sej en tum...Konversationen löd så här:

-Mamma, jag vill ha godis, ber Alexander om
Nej, dte är inte lördag idag, svarar jag
Jag kan lukta godiset, säger Nutti


Lite suddigt men ni ni ser ju hur han trånar...


Utmaning

Fick en utmaning av Johanna som jag lägger ut på min blogg. Det e svårt att skriva bra saker om sej själv. Om man ska skriva negativa saker så skulle man ju skriva som en galning..men det e ju lite tabu att höja upp sej själv till skyarna...det går till så att man ska skriva 7 bra saker om sej själv:

1. Jag är världens bästa mamma till vår lille Alexander och jag skulle dö flera gånger om för hans skull

2. Jag klarade av en otroligt svår och lång förlossning (för det, kommer jag alltid att beundra mej själv för!)

3. Jag är en bra flickvän/fästmö till min kille Sebastian och skulle göra allt för honom också

4. Jag är en bra och pålitlig vän som alltid ställer upp för mina vänner, dag som natt

5. Jag värnar om djurens och barnens rätt i samhället

6. Jag är väldigt spontan och vild (sistnämnda enligt min mamma) och vill ha kul jämt!!

7. Jag är känslig och har empati för andra människor

Hmmm detta tog inte så lång tid ändå...jag kanske måste inse att jag verkligen ÄR bra och inte hymla med sånt, även om man kanske inte ska basunera ut det jämt men ni förstår vad jag menar. Jag gör så gott jag kan och lever mitt liv till max, det hoppas jag att NI gör också..

Jag skickar utmaningen till:

Ems ( www.afsanehs.blogspot.com)
Jessica (www.jsundin.blogg.se)
Femman (www.femmanfem.blogg.se)
Bob (www.boberi.wordpress.com)
Jonna (www.getyoursexyon.blogg.se)

Mommy goes for a powerwalk

Natten var lugn och Alexander sov bra utan hosta. Han är nu på dagis och jag har just tagit hand om tvätten. Efter dagis så gick jag ut på powerwalk. Hade med min Ipod och jag njööööt. Härligt väder har vi också idag i Stockholm. Jag ska snart hämta tvätten och fixa lite lunch.

Jag har verkligen kommit igång med mitt viktproblem pch känner redan att jag inte är lika hungrig och slänger i mej mat som jag gjorde innan. Alla promenader gör ju också sitt och jag och Marlene ska ut o gå ikväll också. Jag brukar inte gå 2 ggr per dag men jag tog en bonusrunda idag för det var så fint väder och jag behövde lite frisk luft.. Jag e taggad till tusen:)

Nu ska dte vikas tvätt och sen ska jag sova för jag har inte hunnit sova ifatt sen jag jobbade...





A total breakdown is near by

Jag kommer inte med nåt smaskigt inlägg denna dagen...jag har varit vaken i mer än 48 tim då jag har varit vaken på natten med en sjuk Alexander och sen var jag hemma med honom igår, stack sen och jobbade natt och varit hemma med honom idag...jag klarar knappt av att andas själv känns det som. Jag är så borta som jag nånsin kan bli...lille plutten e mycket bättre nu och har fått Ventoline (luftrörsvidgande) efter att vi varit på akuten med honom igår...han ska till dagis imon om han inte skulle bli sämre igen inatt. Jag vabbar inatt (såklart) och hoppas natten blir lugn utan hosttttacker..vem sa att det var lätt att vara småbarnsförälder? HIIhihi det e ju det bästa i världen såklart men ibland hade man behövt 10 armar..

Nu har Sebbe kommit hem och tagit över den lille. Han har varit så snäll hela dagen och jag gick ut o tog en powerwalk med Marlene och Nutti i vagnen runt 10 för att inte somna hemma. Det var skönt o uppfriskande och jag tog en lång dusch när vi kom hem. Man måste ju göra allt för att hålla sej alert. Tyckte även att Nutti kunde få lite frisk luft..bara nyttigt för luftrören.

Nu ska jag äta lite och sen sova tänkte jag...puss på er

Ems (Leila), jag älskar dej

Liljeholmen

Idag fick jag sova till ca 09...det är man mycket tacksam för som småbarnsförälder....pappa rensade avloppet (jag spyr) och jag jag o Nutti gick till Liljeholmen där vi mötte upp fina Emilila. Vi gungade, kastade stenar i vattnet och sen gick vi o tog en fika. Alexander var på jättebra humör och vi hade en härlig stund i solen. Ems åker tillbaka med Sonny till Malmö idag så vi passade på att ses. Vi pratade om livet och jag njöt av varje sekund...Tack älsklingen för denna gången...saknar dej redan! Love you soo!
Sen åkte vi hem och Alexander ligger nu o sover middag.


fika fika fika....söta du!!!!


löööve





mammi o nutti


vid tunnelbanan

Vi ska sen köpa ett nytt lamprör till toan då man kan få ett mer eller mindre epilepsianfall av att vistas där när det blinkar så....sebbe e så fin...han försöker muntra upp mej nu när jag e ledsen då mina nära vänner har flyttat...han kramar mej och frågar ofta hur det är...han märker väl på mej hur jag känner mej...frågade idag om jag ville ha nåt i stan som jag sett och inte köpt..min älskling....vill inte ha nåt, utan bara vara med min familj....det är good enough for me...

Tack Johanna för ditt stöd...blev glad när jag såg din kommentar! Precis sånt behöver jag höra..


Ett känslofyllt inlägg mitt i natten

Vet inte varför jag inte stänger av tv:n o loggar ut från datorn och går o lägger mej...jag vet hur trött jag kommer att vara imorgon på morgonen men ändå väljer jag att sitta här och skriva...kanske behöver jag det? Kanske behöver jag bara lägga huvudet på kudden och möta upp Johan Blund....Jag vet inte....Ikväll har jag skypat och vi har haft en underbar dag med grillning med morbror Gustav o Lova och faster Hanna. Vi grillade på innergården och barnen lekte och hade kul som alltid...de små liven (och busfröna!!!)

Nu går mina ögon i kors och jag njuter av "lugnet"...ingen e vaken...det e svart ute och sparsamt med fulla youngsters...bara bussarna, taxibilarna och nån enstaka ägare med hund....men det är så det är här...aldrig helt tyst och stilla....men jag tycker ändå om allt liv....jag älskar min familj och mina vänner...vissa saknar jag dock till tusen då de inte är hos mej... Jag älskar er!!!!

sov sött


Lördagsgodis

Idag när den lille prinsen vaknade så sa han att dte var lördag och det menas ju självklart att han ska ha lördagsgodis. Vi lekte lite hemma på förmiddagen och sen runt 11 gick vi till affären och köpte guldet...han var nöjd och mamma var lite trött för han ska plocka kottar, inte en eller två eller tre utan alla kottar. Inte så kul när man står under en tall kanske...men det var skönt väder så dte var härligt ute. Sen var dte lunch och nu sover han middag.

Sen kommer Lova, Gustav o Hanna hit och ska vara med oss idag. Ska bli skoj. Det var ett tag sen Lova o Nutti sågs nu så de lär ju ha superkul! Det e ett herrans liv när de där två sätter igång:))

Sebbe e och klipper sej nu och jag funderar starkt på att lägga mej och sova nu en stund. Alexander var vaken inatt och kunde inte somna om så jag tycker att jag förtjänar att vila lite....lugnet före stormen...

From the bottom of my heart:

GRATTIS EMILIA TILL ERAN LILLE SON, Julians lillberor!!!!!

Hemmalagade pannbiffar med hemmalagat potatismos, Bullmamma?

Igår så skulle jag leka husmor igen och det blev hemmalagade pannbiffar med hemmalagat potatismos (gör alltid eget mos men kan det ibland bli Mama Scans köttbullar när lusten tryter). Vi handlade lite efter dagis och sen hem och myste. Jag hade shoppat lite pärlplattor och såp-bubblor till lilleman under dagen som han han satt pysslade med. Antar att det e bra för motoriken med att sätta pärlor på piggarna. Han var jätteduktig och satt där medans jag skalade potatisarna och fixade köttfärsen. Mitt i allt så ser jag att äggen e slut...jag förbereder Nutti på att sätta sej i vagnen igen och det gick bra men när jag ska ha min plånbok så är den BORTA!!! Jag får smått panik men letar och försöker tänka vart den kan vara...jag som är ganska oansvarig ibland kan lägga dne på sufletten på vagnen och då tänkte jag att någon tagit den...jag sprang ner med Alexander till affären och ringde samtidigt till Konsum och pratade med en seg tjej som tog hela dagen på sej och som sen ville ham mitt nummer så hon kunde ringa om en stund. jag slängde på luren i örat och sa att jag var på väg dit..jag hade inget till övers för någon just då. Ville ner till affären så fort som möjligt för om den är hemma så är den trygg liksom..inget napp i affären så jag tar snabbt ägg och betalar medans jag rusar hem och efter mycket om och men så hittar vi den....PUHHHHHHHHHHHHHHHH


Kände lite att den där husmorskänslan fick sej en törn men jag tänkte minsann inte ge mej så det blev ett hellyckat resultat och mycket gott. Vi åt alla när Sebbe kom hem och pratade om dagen...jag nämnde dock inte det där med plånboken för Sebbe, för han har sagt till mej om och om igen ang att jag inte ska lägga plånboken på sufletten eller i skötväskan....men nu fanns det ju inget att berätta haha

På kvällen blev dte lite Idol och sen la vi oss ganska tidigt.


SKYPE

Jaha nu så har man varit på föräldramöte på dagis. Kollar lite på Idol 2009 och gottar mej åt alla stackare som tror att de ska bli ******superstars******....men det e underhållande, helt klart!

Dagen har mest bestått i att fixa lite ärenden, jag hann till coh med att sova en stund innan jag hämtade Alexander och vi gick till parken och lekte med Emilia och Julian. Nutti älskar att gunga och vill gunga högt bland molnen, sötnöten!!!! Vår lille älskling!

Nu ska jag Skypa med Kiril i London, kanon att man kan se den man pratar med och sen att sen inte behöva sitta med en telefonlur utan kan prata högt i rummet. Wow alltså, tack du snälla svenska kille som uppfann Skype! Du förtjänar alla miljoner kr du tjänar!!

I slutet av okt så ska jag åka till London o hälsa på Kiril. Mamma kommer hit och hjälper till med Nutti så jag stannar torsdag-måndag...ska bli superkul!!!

Fika med mitt lille hjärtegull

Igår ägnade jag dagen åt att städa och tvätta. Tog hela soffan så nu e dte finfint. Vi har ju vit soffa (ja jag vet, inte så smart när man har småbarn) men nu e den vit o fin. Hade hur mycket tvätt som helst så det var bara att ta tag i det. Efter dagis så gick jag och Nutti och fikade på "vårat" fik. Alexander drack saft och åt nån marängbakelse och jag drack en latte (UTAN KAKA HIHI). Det var mysigt då de har ett lekrum på fiket..vi gick sen o gungade och samlade kottar och pinnar. Alexander är väldigt mycket för att plocka saker, så ibland ser det ut som en skog i vagnen...alltmedans mamma slänger iväg det när han inte ser..ni ska veta att vi haft stora pinnar och stenar här hemma men jag har tröttnat på att skräp som blir så nu får han hålla det ute:)

Nu är det sängen som väntar då jag tänkte sova ifatt lite. Har inte sovit mycket på sista tiden så jag ska lägga mej o slappa lite...




Linda Linda Linda

Här kommer ett par bilder som Kiril tog på mej..


Oh vad jag tycker om denna bilden....får man säga så om sej själv??


Kiril och jag äter mat från Seven Eleven sista kvällen innan han åker


Pooooose!













Helgen som gått..

Nu är det måndag igen. Vi har haft en mysig helg med tacos på fredagen och lite mys. På lördagen så åkte vi in till söder för Sebbe skulle köpa Nikesneakers på Sneakers and Stuff. Vi köpte med oss en latte och njöt av ett soligt söder. Härligt! Vi åkte hem ganska direkt för det var sovtid för Alexander och vi ville undvika ett och annat :) På kvällen kl 17 så mötte vi upp farfar Kjell och faster Hanna. Farfar var i Sthlm för han har varit på kurs på Korsika. Vi gick till TGI Fridays och det var så trevligt. Vi åt både förrätt, varmrätt och efterrätt med latte till. Sen promenerade vi mot t-centralen och dte var skönt efter den praktmiddagen :) Vi åkte hem sen och tog dte lugnt inann vi somnade..

Söndagen löpte på fint. Vi hade besök av morbror Gustav som var här på middag och sen var jag, Nutti och Gustav ute och strosade lite men det regnade så vi sökte skydd på Sibylla och sen handlade jag lite mat till kvällen. Så kul att ha Gustav här!! Nutti avgudar honom!


Farfar och Nutti


Morbror Gustav och Nutti


På söder


Bild på mej o Kiril..


Här kommer en bild på mej och min finaste Kiril näst sista gången vi sågs..Vi tog säkert 200 bilder den dagen :) Funkar dock bara att lägga upp en bild och sen är det stopp...vet inte vad felet är..?


Fina..


Bästa vänner för alltid, BFF

Igår så var jag med Kitil hela dagen. Vi möttes upp kl 13 vid Hornstull och sen fixade han lite bankärenden och sen var på The Phone House och grejade med hans mobil. Vi tog en fika i Skrapan och sen åkte vi och hämtade lille Alexander på dagis och sen ivög in till stan igen och hittade en jättebra lekplats med massor av kul saker. Kiril lekte med Nutti och körde honom poå en sån där röd runt cykelstång. Nutti kiknade av skratt :) Sen mötte vi upp Sebastian och han åkte hem med Nutti och jsg o Kiril gick och köpte lite mat. Kiril köpte hamburgare på Crave och jag tog en wok på Seven Eleven samt en latte och sen gick vi tilll ett ställe vid vattnet som ligger nära STREET. Vi satt där bakom muren och åt, drack o pratade samt spelade in våra rösten på Kirils mobil och sen asgarvade vi. Vi sjöng massa fåniga sånger och alla tittade på oss haha. Fjortisar? Nej då, vi hade bara så kul! Fick en liten present av Kiril som han köpt på Cypern. Små grodor som hade ljus i sej...det var jättesöta och vi skojade om dem.

Nör klockan började närma sej 20 så började vi att gå tillbaka mot t-banan i Hornstull. Resten vill jag behålla för mej själv då det var vår "avskedsstund"....så jävla sorgligt och jag grät som sjutton...Vilken fin vän jag har!!!!!!
På kvällen fick jag ett mms på en bild av oss två tillsammans som han photoshoppat så vi har gröna ögon men i övrigt är fotot svartvitt, bara träden bakom oss som är gröna. Jättefint!!! Det stod också, jämte bilden:
Love you to my BFF (vi skojade ang Pris Hiltons nya dokuserie för ett tag sen hihi... (Inatt jobbade jag ju och kl 05 ringde jag Kiril som då var på väg från Kungsholmen till Arlanda. Vi prtade hela vägen ända fram tills han skulle gå på planet 07.20...det vill jag också behålla för mej själv vad som sades just då...

Bilder funkade just nu så jag får ta dem imon. Har fört över bilderna till datorn så jag lovar att det ska komma snart!

TACK FINA KIRIL, DU E GULD och har funnits där för mej genom glädje och svårigheter när ingen annan gjort det! Vår vänskap kommer alltid att finnas!! Jag finns här för dej närhelst du behöver...fast det vet du ju redan...

Han smsade mej när han kommit till London så nu vet jag att allt gått bra..har även smsat lite i kväll o jag har installerat Skype (tack snälla för alla nymodigheter!!!) vilket han också gjorde ikväll sa han i smset..

Detta blev ett långt inlägg men allt som jag känner nu ryms inte att skriva....................................................

Ikväll blir det bloggande för min del..

Jag har jobbat inatt och det gick jättebra! Natten var lugn och jag hade trevligt sällskap med mina kollegor. Jag ska berätta mer om gårdagen sen ikväll. Jag ska jobba inatt också och sen är jag långledig.

ha det gott:)

Ibland vill jag bara vara Linda

Känner ni också så ibland? Att vara mamma är det största och viktigaste för mej i livet och kommer alltid att vara det! Men ibland så måste jag få vara Linda och inte bara mamma...Jag och Sebastian har ett bra samspel då han också vill ha lite egentid utan mej och nutti. Vi ger varandra den friheten nån gång ibland när vi vill det. Nu menar jag inte att jag är ute o ränner flera kvällar i veckan men nån gång ibland kan jag behöva få träffa mina vänner utan barn som pockar på uppmärksamhet, blöjbyten, sova middag och sysselsättas. Bara få fika eller sitta i nån park och njuta av solen, sitta i Gamla stan vid kajen med 1000-tals andra människor. Äta en lunch i stan och bara prata tjejsnack..

Jag vill kunna få vara Linda, vara fnissig och fjantig och bara vara utan att tänka på nåt alls. Sen kan jag komma hem och bara längta ihjäl mej efter att få vara med min familj och på så sätt så blir jag en bättre mamma. Som när jag och min darling var i Danmark, bara vi två. Vi hade det såå himla underbart och jag tänker mycket på det med värme. Lika viktigt som att göra saker med sina vänner lika viktigt, om inte ännu viktigare är det att göra saker med sin partner på tu man hand...Är glad att jag har en parner som känner likadant. Alla har ju olika behov men just jag behöver min egentid med mina vänner. Mina powerwalks är också en sån sak. Jag kan bara gå och vara själ utan att vara med nån annan. Låta tankarna varndra fritt medan jag lyssnar på musik...


Mina laster.....

Jag har vissa laster i livet som jag kör med. Förut var dte cigaretter inkluderat till dessa men för tillfället så är det Coca Cola Zero och latte. Inget av dem är väl speciellt nyttigt men lite måste man ju unna sej. Coca Cola Zero är inte nyttigt för det är konstlat socker i (dock så blir man inte tjock av det då det rekommenderas för diabetiker) och latte. Latte innehåller en hel del kalorier men jag skiter verkligen i det fullkomligt! Jag njuter av livet och gillar jag latte och cola så är dte just det som jag kör med. Latte är för mej lika med njutning. Jag och min kära älskling köper alltid en latte to go när vi e ute och det e så mysigt! När Alexander var baby så minns jag att vi ofta gick ut i nån park, köpte varsin latte och satte oss och bara njöt i solen. Sånt e livet! Jag drack mycket latte när jag var mammaledig. Mina vänninor är likadana så det passade oss perfekt. Idag ska jag njuta med Kiril av en latte med hasselnötssyrup. Det är så gott så dte är inte klokt!



+PLUS


 Hasselnötssyrup=
MUMMA

 


 





Linda leker husmor

Ja så känns det verkligen. Har lämnat den lille mannen på dagis. Han är lite ledsen när jag ska gå men lugnar sej innan jag kommit ut från dagisgården ens. Han var ju hemma med mej hela förra veckan så det e väl lite "nytt" igen. Sen handla lite mat, fixa lite andra ärenden och sen iväg o möta upp Kiril för en snabb fika på söder. Detta e allra sista gången vi kommer att ses innan London:( Trodde det skulle bli igår men idag hann vi med en stund.

Igår så lagade jag gratäng till Sebbe kom hem från jobbet, hade tänt lite ljus och släckt ner, dukat lite fint och så åt vi alla tillsammans (händer inte så ofta på vardagarna då han e hemma ca 19 och då e dte försent för Alexander att äta, men igår så). Det var trevlligt som tusan! Sen var dte tandborsning, välling och pyjamas och sen bums i säng för Alexander. Jag gick ut på en powerwalk och det var så uppfriskande. Jag har med min Iphone eller Ipoden och bara går och går och går..härligt! Sen när jag kom hem så tittade vi på Idoll 2009 (stackars idioter som inte vet vart deras gräns går..skäms för deras skull men kan inte sluta glo ändå )som vi spelat in så jag skulle kunna gå ut innan dte blev så mörkt ute. satt sen vid datorn till ganska sent men det var en mysig kväll...




Choklad med vispad grädde

Ja visst e det mysigt att gotta ner sej hemma med en varm o skön filt i soffan med levande ljus med sin lilla familj..sånt älskar jag verkligen! När man har stängt alla fönster som annars alltid stod öppna på sommaren...Göra lite lyxig varm choklad med vispad grädde och riven choklad på toppen och ett sugrör...Mmmm va mys!!!! Min kära sa till mej igår att dte var så mysigt att bona om sej inne med oss nu när kvällarna blir snabbt mörka och vindarna kallare. Jag älskar höst/vintermörkret, men tycker den tiden är lite fööör lång dock. Sommaren är min årstid men nu när hösten kommer så är det bara att göra det bästa av den och det gör vi i vår familj. Här kommer ett tips på en lite lyxigare variant. Inget märkvärdigt men väldigt gott!


Mörk choklad med vispad grädde 

Detta behövs: 

30 g mörk choklad, 70 %

1 tsk ljust muscovadosocker

2 dl mjölk

 Vispad grädde

Hyvlad choklad

 

Gör så här:

1. Bryt chokladen i bitar och lägg den i en liten kastrull. Häll i 1/2 dl av mjölken och smält chokladen under omrörning på svag värme.

2. Tillsätt resten av mjölken och sockret.

3. Toppa med vispad grädde och hyvla över lite choklad.

 

 


Puder från make Up Store

Idag när vi var på stan så hittade jag äntligen ett puder som jag letat efter...Kiril tyckte inte att jag behövde sånt för jag hade så fin hy ändå (han är gay och vet saker såsom mode och smink så det e bara att tacka), men jag själv tycker ju inte det så jag slog till. Denna lilla godsak blev det.


Make Up Store (jag har ju lite mörkare ton dock)


Tillbaka på dagis igen

Äntligen så har lille Alexander blivit kry..det var ingen rolig vecka förra veckan precis, men nu mår han bra. Han är så stor och duktig och utvecklas så fort. Han gör framsteg varje dag och det e så kul att man kan ha en konversation med honom. Nu ska jag skruta lite )precis som alla andra föräldrar gör med sina barn) men han kan räkna upp alla tunnelbanestationer ända in till t-centralen (smart? Javisst!) Det e ju vår pojk :))

Idag har jag träffat Kiril och vi har hängt hela dagen. Först så åkte jag hem till honom på Kungsholmen och sen satt vi där o pratade lite och sen gick vi till en restaurang o åt lunch. Sen drog vi vidare och köpte varsin latte och satte oss i Vasaparken (tror jag det heter). Vi satt där i flera timmar och hade jättetrevligt (som alltid). Vi tog kort hela dagen. Har hur många som helst i mobilen som jag inte fört över än..Tänkte göra det imon eventuellt om jag hinner. Jag hade gjort ett stansat halsband till honom som jag gav där det stod på två stycken silverbrickor: SUMMER  (på en) och 2006 på andra. Vi hängde vädligt mycket den sommaren. Han blev glad, samt att jag scrappat ett kort.


Jobbarhelg

Jag har nu jobbat hela helgen o är inne på min sista natt. SKÖNT! Sen e jag ledig i 2 nätter för att sen jobba ons och tors och sen har jag nånting som kallas L.Å.N.G.L.E.D.I.G.H.E.T....SÅNT GILLAS!

Alexander är bättre nu och jag hoppas han kan gå till dagis imon...annars vet jag nån som kommer vara seg imon. Drt händer inte så mycket annars när jag har mina jobbperioder. Jag äter, sover och jobbar..det går runt liksom..

På tisdag ska jag hem till Kiril och vi ska hänga hela dan. Jättemysigt och jag ser fram emot det jättemycket! Nu e han på Cypern med Fredrik och är åter i Stockholm imon kväll. Jag håller på att kolla upp resor till London för att åka och hälsa på honom i okt. 30 okt ska Emilia och Sonny till London och jag ska med dit ocksp fast jag flyger från Skavsta...

Idag på morgonen var det supermysigt då vi alla låg o myste i sängen...Inse vilken fin familj jag har!!!
PS! Sorry för alla stavfel men jag e e supertrött så jag ser inte så bra..


Får man säga negerboll nu???

Ja nu har vi varit hemma hela veckan, jag o Alexander. Han börjar bli rejält rastlös nu och inget passar den lille mannen. Igår så var vi iväg till en annan lekplats och dte gillade han. Sen åkte vi hem med pappa som slutade jobbet. Innan lekplatsen så var vi o fikade på ett fik som vi brukar gå till. Där blev det saft och chokladboll (för nu får man inte säga negerboll va???) samt en latte till mej...Det var trevligt!

När vi kom hem så gick jag genast ut o gick min powerwalk och det var så skööönt! Jag hade med min Ipod som jag inte använt på ganska länge så det var kul med lite nya (eller gamla då kanske) låtar att lyssna på. Det spöregnade men dte var skönt ändå att känna vattnet mot huden. Sen var dte soffan som gällde hela kvällen samt lite CSI.


en bild tagen av misstag:)


Muffins och cornflakes-kakor

Härom dagen så bakade jag o Nutti lite. Det blev chokladmuffins med chokladbitar i samt cornkflakes-kakor. Vi använde söta små formar med blommor på. Det blev jättegott! Jag måste försöka hålla Alexander sysselsatt för han börjar bli lite otålig hemma nu när han varit hemma så länge...vi hade dock en väldigt mysig bakstund och resultatet blev gott och såg ut så här :


muffins med bitar av chokladbitar på toppen


cornflakes-kakorna


Linda designar egna örhängen

Ja nu har jag gått o blivit pysslig igen (brukar bli det framåt höstkanten). Har nu en massa fina pärlor som jag har gjort lite örhängen av...För ett tag sen så köpte jag örhängen på Gina Tricot och har fått så många komplimanger för dem och jag har letat efter örhängen där det finns text på men inte hittat nånstans där man kan köpa så nu gör jag egna som är unika då ingen annan har likadana...så nu fyller jag på mitt smyckeskrin och har kul under tiden...det går att beställa av mej till billigt pris för den som vill. Det finns såklart alla möjliga färger och bokstäver att välja emellan samt olika stora pärlor och stenar. Just dessa tar jag 100 kr st för inkl frakt. Jag gör detta enbart för att jag tycker dte är kul och för min egen del så ingen tror jag gör dte för att sälja järnet :)




dessa små sötnosar gjorde jag idag


Sjukstuga

I helgen så började det hostas och ha sej här hemma. Han hade dock ingen feber förrän på söndagen och har haft det nu till och från. Hostan vägrar ge med sej så det blir till att vara hemma hela veckan som det ser ut nu...Det är ju inte så häpnadsväckande att han är sjuk då det just nu skolas in nya dagisbarnb som bär på en massa giftiga baciller och nu är alla andra barn åter från semster och ledighet så det e ju värsta bakteriehärden nu. Tycker så synd om honom då han har svårt att sova på nätterna pga hostan.

Jag har ont i halsen också så det e väl det han har också...har varit på Apotkeket o handlat hem så vi har att ge honom. Jag är dock ganska försiktig med läkememedel men det känns ju bra att ha hemma om det inte går att sova pga hostan då vi ger Cocilana samt Alevedon inför sänggåendet på kvällarna..Våran lille fis..



 


 

 

 




RSS 2.0