Ryggskott :(

PANG! Så lät det när jag knäckte till ryggen förra veckan. Det var en bekant smärta då jag hade det förra året i februari. Det e hemskt och det gick en rysning genom hela kroppen. Fy fan! Fick lite smått panik då det inte är det lättaste att ha en 3-åring att ta hand om när man knappt kommer ur sängen. Sebbe fick ta till dagis och dte underlättade kan jag säga.

Nu ska jag inte klaga mer men vill bara försäkra er om hur mycket jag lider haha

Kiril har kommit hem igen i 2 veckor då han inte hade lektioner i London så han åkte tillbaka och det är underbart! Welcome back hun!

Annars händer dte inte så mycket. Jag jobbade i måndags och tisdags och dte var inte alls så smart med tanke på ryggen. Nu är dte värre än någonsin så jag fick abvoka mina pass i natt och imorgon natt samt söndag natt. Känns ju trist men nu har jag inget val..

Ikväll tar vi det lugnt. Alexander är ledig fr dagis idag så vi är hemma och tar dte så lugnt vi kan. Han leker just nu med lego på sitt rum.

Jag måste verkliegn säga att han är sååå duktig på att sova själv på rummet. han kan vakna nån gång och vilja ha välling men oftast sover han fr 20-08 så vi kan verkligen inte klaga. Duktiga unge du e gullet!

Nu är det lunchdags. Det får bli fisk, potatis och remouladsås med sallad. Bon apetit!


NU ÄR JAG TILLBAKA!!

Oj va länge sen jag var här...minns knappt min lösemord till bloggen. I vårt liv har dte hänt så mycket sen sist. Vi har flyttat och det har ju varit en av anledningarna till att jag inte har bloggat samt att jag helt enkelt inte haft lust heller. Men nu så ska jag blogga igen om vårt liv.

Jag vill inte gärna skriva på bloggen vart vi har flyttat med tanke på att jag inte har koll på alla som läser den. Men vi bor närmare stan och har väldigt nära till vattnet. Vi trivs kanonbra! Vi flyttade den 19 dec så det var busy busy så vi skulle hinna bli klara något sånär till julafton. Vår lägenhet är superfin och jag kan inte förstå nu hur vi kunde leva utan tvättmaskin, tumlare och diskmaskin. Vilka underbara ting!

Julafton var härlig. Mamma, Kjell, Gustav och Lova var här och firade med oss.l Vi åt god mat som mamma hjälpte mej med. Vi var ute i sista sekunden och skulle köpa gran men ta mej fan de var slut överallt! Det slutade med en plastgran på Åhléns för 600 spänn. Jag har alltid tyckt att man ska ha en riktig gran men det blev inte så nu. Hellre plats än ingen gran alls. Tomten kom med paket och Alexander skriker rakt ut när tomten kommer: PAPPA! Haha...Lova anade ingenting :)

Vi fick hjälp med flytten av Sanna och Simon, Kiril och Hanna. Hanna och Sasha hängde hela dagen så vi kunde flytta i fred. De hade åkt t-bana i två timmar haha. Sashis älskar t-banan! Han är ju en riktig Stockholmskille.

Jag har bestämt mej för att inte skriva ifatt allt som jag inte har bloggat om för det skulle ta 100 år. Så jag tar vid nu istället.

Men en sak som jag gärna vill säga är att Kiril kom hem till Sverige den 17 dec och vi har träffats jättemycket under de 3,5 veckorna han var hemma. Han bodde hos Fredrik på Kungsholmen under sin viselse här hemma då han har hyrt ut sin egen lägenhet. Vi har fikat, festat, umgåtts och hängt.

På nyår så firade vi här hemma med Gustav o Sebbes mamma. Gudrun och Sebbe somnade typ innan 12-slaget och sebbe hade till och med lagt sej i sängen och bett mej väcka honom. Jag ville inte att kvällen skulle ta slut så jag träffade Kiril vid 00.30 i Liljeholmen och sen drog vi hem till hans syrra och var där till 06 på natten och festade. Jag kom hem 07, som värsta fjortisen :) Men det var helt ok för Sebbe.

Sashis har bytt dagis och förra veckan hade vi inskolning som gick bra. Idag sk avi till hans gamla dagis och ha lite avslutning samt hämt ahem alla hans saker. Lite vemodigt faktiskt. Speciellt att säga hej då till favvofröken Pia. Vi har köpt doftljus till fröknarna samt gjort ett halsband som vi stansat in PIA på och hängt på en berlock i form att ett hjärta vid sidan av namnbrickan. Supersött!

Nu mina kära vänner har jag gjort en kort uppdatering av det som hänt sen sist och från och med nu så skriver jag lite oftare :)

Tjingelig

RSS 2.0