Lite Iphone, lite mer Iphone, ännu mer Iphone

Oj vilket långt inlägg det blev om London som jag skrev igår...läste igenom det nu :) Detta blev inte heller så kort ser jag nu...

Idag har dagen varit lugn. Jag lämnade Alexander på dagis. Han var ledsen och det gjorde ont i mammahjärtat, men det gick bra iallafall och han vinkade när jag gick. Powerwalkade i ca 1 timme medans jag pratade med Johanna i telefonen. Hatar att gå utan musik eller nån att prata med. Jättetrist. Iphonen är min ständiga följeslagare. I vått o torrt, i sol och regn, genom vind och sol...ja ni fattar :)

Köpte med mej sushi hem och njöt av det. Satt vid datorn (ja jag har en förmåga att fastna här alltför ofta). Kollade sen lite på tv. La mej o sov 1 timme och hämtade Alexander tidigare fr dagis och sen träffade vi faster Hanna som skulle på kurs kl 17.30 så vi umgick och sen hem o laga mat och sen var det lek, mys och bad samt kvällsbestyr. Sen bums i säng och sen kom pappa hem och vi har tagit det lugnt. Fick gå o handla mjölk då Sebbe tog allt när han blev pannkakssugen.

Köpte ett skydd till min Iphone idag. Vit blev färgen. Den har blivit lite repig så det är ett måste. Synd att jag inte skaffat ett tidigare. Kollade lite ang ett nytt mobilt bredband. Bindningstiden har gått ut för länge sen och vi har kass mottagning i lgh så jag kan bli smått galen ibland. Jag pratar mycket i mobilen och surfar jättemycket så jag är ju beroende av en bra uppkoppling. Har 3 nu till datorn och hoppas de kan vrida lite på masterna så dte blir bättre. Men imorgon ska jag iallafall förlänga tiden för mobila bredbandet och på så sätt hoppas jag att det ska bli bättre uppkoppling. En ny version ska få mina vansinnesutbrott att avta. Sånt gillar Linda! Har även kollat upp och letat som en tok efter hur man får leveransrapport till min Iphone. Nu har jag äntligen hittat det och det e bra. Har saknat det jättemycket.

Smsat lite med Kiril som nu är på Cypern. Det var inte så varmt som han hoppats på men han ska inte klaga. Det är varmare än det är här hemma i Sverige iallafall. Fast det e klart, är man på Cypern så har man rätt till värme :) Lider med dej killen!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det sängen. Kanske blir det lite tv4play innan vi somnar. Jag har fått till en riktig hotellkänsla i sovrummet. Stilrent och snyggt som tusan med stommen och byrån. Helvita lakan och ett stort fluffigt påslakan för dubbelsäng. Kan tröttna på vitt ibland och då tokköper jag färger men återgår ändå alltid till vitt i slutändan iallafall. Jag letade efter en present till mamma som tack för hjälpen när jag var i London men hittade inget så jag får kolla vidare. Kollade på nätet ang cykel till oss. Jag har hittat en som skulle passa till mej o Alexander. Min är lila och nuttis är blå. Sebbe får välja sjäkv vilken modell han ska ha :) Funderar på att åka och köpa min cykel imorgon. Jag tänkte skippa att köpa SL-kort och cykla till jobbet istället. Köper även en barnsits så kan hela lilla familjen cykla på utflykter i vår/sommar :) MYSIGT!!!! Man kan ju ta sej över hela city med cykel och på bussarna åker man utan SL-kort när man har barnvagn (Bra beslut SL). Nu säljer de SL-kort för 500 spänn fram till 15 april. Det har de gjort sen 15 mars som tack för "förståelsen" under vinterkaoset. "Smart" av SL att ha det erbjudandet i mitten på två månader då de flesta köper sina kort när de fått lön....jaja skit samma. Vi får se imorgon om jag kommer hem med en cykel.

Nu ska jag återgå, ha det fint söta ni!


Bye London, Hi Sweden Varning: LÅNGT INLÄGG :)

Inatt kom jag hem...Jag är trött idag, planet var försenat, så jag var hemma sent...eller ska man säga tidigt på morgonen. Jaja hur som helst så har jag haft det helt underbart!!! Jag delar upp inlägget per dag nu.

Tisdag:

Mamma kom till oss i tisdags och det var så mysigt att träffa henne. Vi åt god mat på kvällen och Alexander var på topp när mormor ägnade all sin tid åt honom. Innan vi åkte hem så stannade vi i Gamla Stan och hämtade papper till Kiril som Fredrik hade skrivit ut på sitt jobb. Sen hem och fixade mat och bara hade det gott. Sebbe kom hem på kvällen och sen hjälpte mamma mej att packa. Ja det kändes mysigt att mamma hjälpte mej. Hur ofta får jag ha mamma hos mej på kvällarna? Vi tittade sen på en film och vid 02 gick vi o la oss. Mamma hos inne hos Nutti på golvet i hans rum. Hon tog honom på natten när han ville ha välling. Skönt att få sova :)

Onsdag:

Vi vaknade och sen visade vi mormor dagiset och sen hem o fick pannkakor av mormor. Jag duschade och packade ner det sista och sen åkte jag runt 13.30. Sa hej då till mormor och lille gubben. Inga som helst problem!
Satte mej på flygbussen som skulle ta mej till Skavsta. Ringde när jag var på Essingeleden så mamma och Nutti vinkade när de såg RyanAirbussen åka förbi fönstret. Åt mat på flygplatsen och läste en skvallertidning för att fördriva tiden lite. Rökte lite...rökte lite mer...de har faktiskt små rökbås inne på flygplatsen, tro det eller ej. Så där hängde jag lite.

Flyget lyfte i tid och jag landade på Gatwick Airport och hittade sen Gatwick Express som skulle ta mej till London Victoria, där Kiril mötte mej. Det var härligt att se honom där! Vi åkte sen till Rochester och åt pizza och drack vin. Vi hade superkul på kvällen!

Torsdag:

Vaknade och var lite trötta, iallafall jag :)) Vi gick till Chatham och strosade runt. Handlade mat och vin till kvällen. I England kan man handla alkohol i matbutikerna. Bara som en liten parentes..Kollade sen på en film som jag tjatat om att få se (som Kiril sett 3 ggr redan men snäll som han är så såg han den igen för min skull). Filmen hette: 2012. Den var bra! Sen åt vi lasagne på kvällen.

Fredag:

Vaknade och fixade oss och sen iväg in till centrala London. Vi gick på Madame Tussade och tittade på alla Moviestars och andra stjärnor. SÅ KUL ATT SE MIN IDOL DÄR!! MICHAEL JACKSON!!! Gissa om vi tog massa bilder! Kirils favvo är Robert Pattinson. Så även där blev det en massa bilder! Det var Britney Spears, Leona Lewis, Brad Pitt, Angelina Jolie, Tom Cruise, Beckhams, Will smith, George Clooney och 100 till. Nåt som jag reagerade på var att de hade Hitler. Han stod visserligen i ett hörn och ja, han är en historisk person men jag blev ändå lite paff. Barack Obama med familj var där. Vi tog kort på varandra med alla dessa stars! Kiril har alla bilderna på sin dator (jag har inte lika hög upplösning på min mobil som han har så de kommer inom kort). Jag vet inte hur många kort han tog på mej o MJ. Vi köpte även kort som en fotograf tog. Tror vi köpte 3 st bilder. Sen resten tog vi själva. Vi gick i skräcktunneln och åkte i de historiska bilarna.
Kiril bjöd mej sen ut mej på fish and ships och cet var gott med mat! Vi gick till Starbucks (SÅKLART) och satt o drack latte och muffins. Fan va gott det var!!!!!! Vi gick sen och tittade på Hamelys (stavas?) och köpte en gosedjursryggsäck som var i Fåret Shaun, nuttis favoritserie. Hela ryggsäckeb var Shauns kropp. Inte bara en ryggsäck med en bild på alltså. Ryggsäcken VAR shaun....nu trasslar jag in mej i detta haha

Sen kollade vi runt lite i andra affärer, åt sushi på samma ställe som sist jag var där och hälsade på. Var vid London Bridge och sjöng Fergis låt London bridge :) Vi kom hem till Rochester ganska sent. Var på Sainsburys och handlade lite förnödenheter på kvällen vid Victoria Station. Vi var uppe sent sen.

Lördag:

Vaknade och drog in till London igen. Vi skulle shoppa kläder till Sebbe. Han hade beställt kläder från Ralph Lauren och wow vilka butiker. Vi gick till RL på Harrods. Köpte en piketröja och ett par badshorts. Sen till en riktigt fancy gata, där Chanel hade sitt högkvarter. Där hittade vi en till Ralph Laurenbutik där vi hittade en stickad blå tröja. Oh va fint det blev! Det var kaos på Victoria station så vi fick gå en hel del. Vi gick igenom Hyde Park och ta mej tusan, jag tror vi gick en mil. Men det var skönt! Det regnade till och från och jag var helt genomblöt om fötterna. Men det var så trevligt ändå så jag glömde bort det! Oh hjälp va bilder vi tog! Vet ingen som tar lika mycket bilder som jag o Kiril när vi hänger. 100-tals per dag blir det lätt. Sen till Sainsburys och handlade lite förnödenheter inför kvällen :)) Sen till Rochester och fortsätta kvällen där. Kul kul!

Söndag:

Idag tog vi det luuugnt! Vi hade ont i ryggarna, värk i fötterna och så lite sega efter natten. Vi vaknade. Fixade oss. Gick en lång härlig promenad på ängar och kullar. Det var ganska varmt, lite regnstänk kom men det bekom oss inte. Bilder togs, cigg röktes, skratt som blandades. Oh va härligt att bara vara med finaste Kiril! Vi pratade allvar också och sen skrattade vi och allt var så trevligt! Vi gick uppför många kullar och jag var inte liiiite seg så vi satte oss efter ett tag på en bänk och drack läsk o rökte och pratade. Precis som vi brukar göra hemma i sthlm. Vi var väldigt frusna när vi kom hem. La oss och tittade på Svenska Hollywoodfruar. Sen ut igen och så gick vi till samma italienska krog som vi var på första gången jag var där. Supergod mat. Kiril valde nån rätt med lustigt namn. Jag tog spaghetti Bolognese. MUMMA! Vi åt och drack o njöt av lugnet. Sen gick vi hemåt o stannade till och köote chokladmuffins. Vi hade tänkt köpa från ett fik med allt var stängt. Det var kallt o ruggigt ute så vi gick hem och sen la vi oss och tittade på 2 st filmer. En med Leonardo Di Caprio (som vi ju hade "träffat" för ett par dagar sen) som handlade om terrorister. Sen en annan thriller om nån telefon som nån fick och sen fick den personenn en massa meddelanden...jaja det var bra filmer iallafall. Vi var sen jättetrötta och somnade.

Måndag:

Tog det lugn på morgonen. Gick sen till Chatham och handlade ett par svarta Converse till mej. 200 spänn!!!! Köpte dem på barnavdelningen men ändå. Ingen skillnad. Denna gången blev det inga Conversekängor utan skorna. Har ju 3 kängor så skor ville jag ha. Sen packade vi och åkte sen in till London. Gick till Big Ben, tog 100-tals kort. Gick till Starbucks. Gick till London Eye...mera bilder..:) Sen till Gatwick Airport och gick runt där och tittade. Vi gick till Mc Donalds och åt och sen gick jag till Victorias Secret avdelning o handlade en söt rosa randig nescessär. Vi köote lite godis och läsk. Tyvärr hade vi gått igenom säkerhetskontrollen och det fanns inget rökrum på insidan. Vi´gick in till en bar och frågade om man fick röka där men det var rökfriott överallt. Bara om planet var försenat så fick man eskort ut och röka. När det stod att det var försenat så sa Kiril att DÅ KAN VI FÅ RÖKA. Men det fick vi inte haha. Kiril åkte med hem till Sverige för han o Fredrik ska till Cypern som idag och de åker från Arlanda. Det var skönt att få sällskap och vi skrattade oss igenom dagen som vanligt. Vårat flyg skulle gå 20.25 engelsk tid men det var försenat 1 tim. Vi var lite oroliga att det skulle bli inställt för massa andra avgångar var det. Vi stod som tusen andra och stirrade på skärmen och sen stod det att det var cancelled till 21.30. jag gick på toan medan Kiril stod vid våra väskor. När jag kommer gående så ser jag att Kiril ser något stressad ut. Vi var tvungna att springa till gaten då den öppnats medan jag var på toan. Vi ville nämligen sitta jämte varandra så då måste man vara långt fram i kön. Vi satt jämte varandra och vi satt o drev med varandra och hade oss. När vi kom till Skavsta så köpte vi biljetter till flygbussarna. Vi fick inte sitta jämte varandra på bussen som vi hade velat men vi satt jämte varandra med gången emellan. Vi var jättetrötta men vid gott mod. Kiril hade kollat upp hur vi skulle ta oss från t-centralen och han följde mej till min buss. Hans gick 30 min senare. Vi sa hej då och jag kramade om o tackade honopm för den här veckan. Ett tag senare ringer Kiril och säger att han går hem till Fredrik på Kungsholmen för att hans buss inte kom. Vi pratade nästan hela vägen hem och jag smsade sen att jag också var hemma. Jag var hemma ca 04. Jag såg två killar stiga av bussen på samma station som mej. Vi såg dem även vid Sergels Torg då den ena killen hade nån sorts fjädrar i håret och jag frågade om jag fick gå lite bakom dem för det var lite läskigt att gå som ensam tjej. De var supertrevliga och pratade med mej o sa att jag självklart fick gå med dem. Jag kom hem tryggt o säkert. Gick raka vägen in o pussade på Alexander. Min lille älskling! Som jag har saknat din doft! Jag snusade en bra stund på honom och sen gick jag in o kröp ner hos Sebbe och det var så underbart! Jag har haft 1 av 2 världens bästa Londonvistelser:) Bilder kommer så fort jag fått dem av Kiril. Nu är han på Cypern o njuer av sommaren :) Det är han värd. Han får nog lite fräknar på näsan :)

Tack Kiril för denna veckan!!! Du är bäst!!


Är i London nu

Nu är jag i London, återkommer när jag är hemma igen. Jag kom hit i onsdags och åker tillbaka på måndag. Jag har det hur bra som helst. Vi hörs snart och jag lovar att uppdatera snarast, kram


Vi är barnfria ikväll/inatt samt bilder från helgen

Idag var Alexander hemma med mej. Ledig från dagis och det var han glad för. Vi hade en liten fight men sen blev vi vänner :) Vi städade och tvättade och hade oss. Sen sov vi middag tillsammans i stora sängen. Mys! Vi mötte sen upp faster Hanna och vi tog en fika. Jag hade berättat för Alexander att han skulle sova hos Hanna inatt och att de skulle ha jättekul och leka hemma hos henne. Han fattade vad jag menade och var lite mamig under fikat, men sen avlägsnade de sej och jag satt kvar en stund på fiket och filosoferade lite. Han pussade o kramade mej och sen sa vi hej då och han vinkade. Inga som helst problem. Första gången som han sover borta förutom hos mormor. Innan jag gick hem så handlade jag tulpaner i matbutikenoch lite småplock på Hemtex. Traskade sen hem och gjorde fint till Sebbe skulle komma hem. Han hade handlat lite gott till oss som vi satt och åt framför tv:n WOW VAD AVSLAPPNANDE DET HAR VARIT! Att veta att man inet blir störd under kvällen. Vi tittade på CSI och på Boston Tea Party. Vi har haft en helt fantastisk kväll! Självklart så har vi smsat med Hanna under kvällen och allt har gått bra med Alexander. De har ritat, ätit kebab, hoppat i sängen, tittat på filmer. Sötnosen!

Jag ska hämta honom imorgon och så ska vi åka in o möta upp mamma/mormor som kommer med tåget kl 13.30 till centralstationen. Jag måste hitta mej en jacka som jag kan ha till London. Min Goose funkar inte där. Det är ju rena rama våren där och jag har ingen vårjacka så om Alexander är på bra humör så kikar vi nog runt lite och försöker hitta en. Mina andra jackor är på vinden och där vill vi INTE gå upp och leta i x antal timmar. Sebbe sa att dte var lönlöst att hitta nåt där just nu, för det är proppfullt.

Jag ska försöka blogga lite imorgon om jag hinner. Sen blir dte inte på 6 dagar för jag är ju i London då, om jag inte snor Kirils dator nån gång under tiden. Lägger in lite bilder från vår härliga promenad som vi gjorde i lördags :) ÄLSKAR MINA KILLAR, Sebastian och Alexander! Ni är mitt allt!

Begrunda den sista bilden. Jag undrar hur folk tror att folk tänker egentligen...








Vinterviken


Vinterviken, matar änderna


Vinterviken


Vinterviken


Vinterviken


Vinterviken


Haha, den här bilden tog jag vid Vinterviken :) Daaaaaa


Vet faktiskt inte vad jag ska ha för rubrik!

Fredag

Söndag kväll...snön fullkomligt öser ner. Fy fan, jag trodde våren var på väg. Det är verkligen snökaos igen. Varför varför varför?? Jävla skit! Mycket svordomar men jag behöver inte hålla inne med sånt här på min blogg. Skillnad är här hemma, då får man svära i det tysta. Men det är knappast samma sak när man är arg..

I fredags träffade jag o Alexander våra älskade vänner Julian och Emilia och Nathaniel i Fruängen. Kändes lite konstigt att åka dit men oj va kul vo hade. Jag och Emilia tog igen oss med tjejsnack medans killarna lekte i lekrummet. Jag och Emilia snackar verkligen inte bara barn med varandra. Vi är superdupisar som kan pladdra på i flera timmar och totalt glömma bort tiden när vi är tillsammans....fina du!

Efter fikat så mötte vi upp pappa o handlade lite gott till kvällen. Vi hade fredagsmys och myste hela lilla familjen.

Lördag

Sebbe hade sovmorgon men jag hade tur. Alexander vaknade inte förrän kl 8. Tackade min lyckliga stjärna att dte var min tur att gå upp för han hade lika gärna kunnat vakna vid 06. Man får vara glad för det lilla :)

Sen kom pappa upp och vi gick på en härlig promenad till Vinterviken. Det var soligt och varmt. Dock väääldans blött med tanke på all snö som smält de senaste dagarna. Men oj va vi njöt. Vi hade med oss bröd som vi matade fåglarna med och Alexander var överlycklig. Sen gick vi hem o lagade lunch. Alexander somnade sen och jag o Sebbe låg i sängen o tittade på kanal 5 play och hade det jättemysigt.

Sen gick jag och Alexander o träffade Gustav, Lova och Catharina. Vi fikade och sen gick vi till lekparken o gungade. Jag skulle vara smart och fånga Alexander i farten och sa åt honom att släppa taget och jag tog tag i honom när gungan var framme men jag slinter och ramlar med Alexander. TUR att inte gungan slog i Alexanders huvud för dte var en tung gunga och inte ett traktorhjul. Hade kunnat gå illa. Det var spklart fullt med folk där och jag tyckte dte var såå jäkla pinsamt. Gustav o Catharian låg dubbelvikta, iallafall när de konstaterat att vi inte slagit oss :) En annan pappa frågade allvarligt hur dte gick. Det gjorde ont som fan i mitt ben men jag var för generad för att känna efter. Tur inte lilleman slog sej!!

Sen åkte Gustav o Lova hem och Catharina gick med oss hem och tittade på vår nya lgh. Hon har inte varit hemma hos oss sen vi flyttade. Vi åt fläskfilé och pommes frites och hade dte jättemysigt. Jag fick massage för min onda rygg och det var najs! Sen åkte hon hem och jag o Seb tog det lugnt efter att Alexander somnat.

Söndag

Idag har vi haft fixardag här hemma. Jag var på mitt jobb med Alexander och wow vilken effekt små barn har på äldre människor. De var hela galna i honom o en tant busade med honom o "jagade" honom med sin rullstol.
Han var eld o lågor. Man riktigt såg på tanten att hon lyste upp av hans närvaro. Han skrattade o flamsade runt :) Jag skulle hämta mitt pass på jobbet som jag glömde i fredags eftter att jag skrivit ut mitt boardingkort i fredags innan jag gick av mitt sista pass.

Nu är det dags för söndagsmys. Jag har just smällt i mej sushi som jag var o hämtade. 11 bitar sitter fint i maggen! Kl 21 är det Johan Falk Leo Gaut som vi ska se. Härligt med söndagsfilmer!!!


Zzzzz z zz zzzz samt bild på Alexander

Zzzzz zzz  zzz ja dte är vad min dag har bestått av mestadels. Kom hem ca 08 idag för jag missade tunnelbanan så jag hann precis pussa på killarna innan de gick till dagis/jobbet. Jag sov sen och hämtade Alexander på eftermiddagen. Fixade middag och vi åt med levande ljus. Nu sitter Alexander o tittar på Bamse. Innan var det Emil i Lönneberga. Jag älskar Astrid Lindgren! Kan se de filmerna hur många gånger som helst. Är så glad att Alexander tittar på såna program och inte animerad skit, spindelmannen och alla nymodigheter osv...På "min" tid så var dte kvalitet på programmen. Tacka vet jag Bullerbyn, Ronja, Emil, Pippi, Madicken, Bröderna Lejonhjärta, Mio min mio osv..det är kvalitet för mej och det jag hoppas och nu även vet att vår son gillar. Jag o Sebbe diskuterade det där med barnprogram o man förunmdras över vilken jävla skit som visas för barnen.

Nu ska jag snart gå på mitt sista nattpass för denna perioden, sen långledig i 10 nätter. SÅ SKÖNT! Lägger in en bild på lilla sötnosen!




nattmöte och jobbarnatt

Ikväll är dte nattmöte kl 19 på jobbet och sen går jag direkt på mitt vanliga pass. Lite segt att vara på jobbet i över 12 timmar men snart är jag lågledig. Bara imorgon natt också :) NIIIICCCEEE!

Nu tänkte jag för ovanlighetens skull komma i säng o sova ett par timmar så jag orkar med allt. Brukar lägga mej innan jag går på ca nån timme innan men idag unnar jag mej det :)

Lämnade lillen på dagis och de skulle ha picknick med sej idag. Jättemysigt. de har det varje onsdag, då går dte till skogen och idag skulle de även titta på svanarna:) Min lille älskling!!!!!

Nu är det natta för mej, do not call me folk!!! Puss och kram


En mammas lycka och kärlek i livet

Var hemma idag...tog det lugnt. Framåt dagen så får jag sån längtan efter Alexander. En sån där otroligt stark längtan. Jag hade skrivit upp honom till 16.30 för att få en dag ledigt innan jag börjar mina sista två pass denna perioden. Men där satt jag o bara ville ha hem mitt barn...jag ringde dagis och frågade om det var ok att jag hämtade tidigare och det var det såklart. Jag slängd epå mej jackan o skorna och gick i solen och njöt av värmen. Väl där så möttes jag av en glad liten skitunge. Han var på strålande humör. Hade tänkt en tanke att jag kanske skulle ångra att jag inte fick min enda egna dag men jag behövde inte oroa mej. Ibland kan det ju vara så att man har att göra med en trotsig 3-åring och då kan det vara lätt att vara efterklok. Men detta var ett bra beslut!!

Vi tog det lilla lugna hem. Jag frågade honom om han ville gå till mc donalds och sen gunga. Men han ville gunga och sen hem o baka chokladbollar. Vi gungade utanför huset och han var måtligt road. Han var för stor för babygungan och för liten för de andra. Det fanns en stor korggunga som han tyckte var ok iallafall. Sen gick vi hemåt och bakade chokladbollar. När vi bakat klart så tog vi en liten röd/vitrutig filt och hade saft och chokladbollar på ett fat och hade picknick i Alexanders rum. Han njöt som tusan och tyckte det var så mysigt!!

Sen busade vi i sängen och lekte kurragömma. Nu tittar han på dvd och myser under filten och jag fixar fiskpinnar och potatis, remouladsås och sallad. Sitter här vid bardisken o övervakar maten och tänkte blogga lite under tiden.

Detta har varit en såååå mysig eftermiddag!! Min fina älskling!! Mamma älskar dej så! Puss


Helgen

Sorry att jag inte bloggat nåt alls i helgen. Men som ni vet så har jag jobbat och då finns inte mycket tid till annat. Det gick bra. Men det e aldrig kul på fredagarna...men nu släpper jag det :)

I lördags så var Sebbe och Alexander och köpte en ny dammsugare. Den andra pajade och de dagarna när vi inte hade någon dammsugare höll jag på att bli tokig. Vilken oumbärlig sak dammsugaren är alltså. Man klarar sej inte utan. Jag använder den nästan varje dag. När man har barn så blir dte smulor och plock lite överallt.

När jag vaknade så åt vi middag och sen var dte dags för lite mys innan jag begav mej till jobbet igen. Samma sak på söndagen. Killarna gick och gungade och promenerade. Detta va lite kul: När de kom hem och skulle åka hissen så mötte de ett par grannar som bor i trappuppgången och då säger Alexander: "Min mamma ligger och sover på dagarna". Ungar! Jag skrattade så när Sebbe berättade det :)

Det har inte hänt så mycket mer..

Igår sov jag också eftersom jag gick av igår morse. Jag städade när jag kom hem. Killarna har ju varit "själva" så det var lite rörigt. Hatar att vakna upp till det. Sen sov jag och sen hämtade jag på dagis, vi åkte sen o handlade lite och sen hem, fixade middag och la i en tvätt och sen var dte lek o bus och lite barntv för den lille. Sebbe tränade och kom hem senare. Jag nattade Alexander och när Sebbe kom hem så la vi oss i sängen, tände massa ljus och kröp ner under täcket och tittade på tv4play och kanal5play. Vi tittade på solsidan och Dating in the dark. Det var såååååå mysigt!!!! Vi ska göra det ikväll igen. Det kommer nog bli vår nya grej :)

Idag är jag ledig, gör ingenting. Solen skiner och isen börjar smälta. I helgen var det två damer som hade åkt skidor på isen och såklart brakat igenom så barnkåren var där. Hur jävla dum får man bli??? De har haft hela vintern på sej!!! Tycker nästan att de får skylla sej lite själva. De klarade sej båda två som tur var men tänk människor, TÄNK!


Fläskfilé och fyllda kylar

Igår var jag o storhandlade mat. Jag tycker faktiskt dte är kul att handla mat. Välja varor, lägga ner i korgen och sen stoppa in allt i frysen/kylen som jag alltid rensar innan jag åker o handlar. Sen kan man njuta av ett fullspäckat matförråd. Nåt som jag inte klarar av hemma hos oss är ett tomt sådant. Mår dåligt av det. En välfylld kyl och frys är rofyllt. Nu ska ska jag inte flumma till det ännu mer, men jag tycker om att storhandla. Idag var jag nere på Konsum och köpte hur mycket fläskfilé som helst. Vi åt det förra helgen och jag njöt så. Inte så ofta jag äter det och nu inser jag hur mycket jag saknat det. Mysigt på helgen att äta gott.

Idag vet jag inte vad det blir för mat. Sebbe pratade om natjos (jag VET att det inte stavas så men nu vet ni vad jag menar) Jag ska jobba inatt så jag är inte helt uppladdad för myskväll som ni kanske förstår. Fy fasiken va surt att sticka iväg på fredagarna..hatar det!!!! Lördagen går ok ändå och söndagen ännu bättre...men fredagarna. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Men ska inte förstöra dagen med att tänka på det!

Sitter här och ugglar, not much happening...precis som det ska vara :)

Nu lagar jag fiskpinnar och potatis med remouladsås och sallad. Gottit värre! Jag får se hur dte blir med bloggandet i helgen. Om jag har ork och lust så :)


Sebastian, min fina underbara älskling..

Vill tillägna detta inlägget till min fina underbara Sebastian. Du betyder så mycket för mej. Jag känner mej halv utan dej. Av vår kärlek kom ett litet kärleksfrö som sedan växte sej och blev ett litet barn, vår finaste lille älskling Alexander...Mitt liv är inte värt något utan er. Jag älskar er nu och för alltid!
Puss och kram Coffee/mamma


Choklad choklad choklad

Fan va jag är sugen på choklad. Jag blev det efter att jag tittat igenom mina bilder på datorn och får syn på denna underbara syn! Jag blir galen!!!! Bilden tog jag o Alexander i julas då vi bakade julgodis...det är olika sorteras choklad, vit choklad, blockchoklad, mjölkchoklad, nougat....vadå vattnas i munnen???


softa i soffan är soft

Idag har jag en dag alldeles för mej själv och jag njuter till fullo. Jag bloggar lite, zappar mellan kanalerna på tv:n, ska lägga mej o sova lite sen. Sov inget bra inatt så jag är trött. Men nu är jag här och är mer än sugen på att blogga lite och hålla er uppdaterade om vad som händer. Tycker faktiskt att jag har blivit flitig på blogganden på sista tiden.

Har just ätit sparrissoppa och nybakat bröd. Det var riktigt gott. Efter dagis så gick jag en skön powerwalk. Det var inte så mycket power i dag men jag gick iallafall :)

Är sugen på att köpa ny badrumsmatta och nya badlakan/handdukar. Vet inte vilken färg bara (i-landsproblem?) Grönt? Rosa? Rosa skulle dock inte Sebbe gilla:( Badrummet är ljust så vilken färg som helst passar.

Köpte fina tulpaner. De är inte som vanliga utan mer spetsiga. Jättefina faktiskt! Bild kommer här:


Lite suddigt blev dte visst men de är superfina

Jag fyndade orkidéer för ett tag sen. Tro dte eller ej men 39 kr st kostade de på Konsum. Har dem i köket. Tänkte att de säkert dör snart men jäklar vad liv dte äår i dem:) En bröt jag av av misstag när jag skulle planera om lite till annan kruka. Den tackade mej genom att vissna på två röda...men den andra står kvar och blommar. Tycker väldigt mycket om orkidéer. Det är så myket liv i dem (om de är blommiga och utslagna såklart!).
Städade hemma igår och har toaletten kvar. Orkar inte ta dte nu. Väntar tills ikväll. Då ska jag slänga in en maskin. Va coolt att "bara slänga i en maskin". Slippa tvättstugan är guld värt!

Här kommer en bild på leopardklänningen som jag kollade på. Hittade även en annan vit/blåblommig klänning i samma modell.


En osminkad sanning


lite allt om inget

Har jobbat inatt och det gick bra. Hade gärna velat vara hemma inatt men dte är bara att åka dit och se glad ut. Jobbar sen hela helgen och det är dte västa av allt. Hatar att jobba helger. När alla andra går med systempåsar, handlar god mat och kanske lite nya fräscha blommor att ha på bordet. Ohh det e tungt att släpa sej till jobbet då. Då vill jag vara hemma med min familj..Men nu är läget som det är och jag antar att jag ler medans jag går från jobbet på måndag morgon :)

Har sovit bra idag på dagen. Kanske för att jag glömde sätta på ljudet i min mobil. Hade 4 missade samtal så det var ju tur att inte dagis har ringt. Har alltid mobilen på ljud utifall de ringer ang Alexander men då vaknar man ju så fort nån annan ringer också...lite segt dock för dte är ju ändå min natt även om klockan är 12 på dagen. Så ni kära läsare: skicka gärna sms. Jag ringer alltid upp :)

Igår innan jag drog till jobbet så stannade jag på Vivo och köpte med en bulgursallad med kräftstjärtar. Ta mej tusan va det är gott! Idag blir dte dock sushi. Har ju blivit lite avskräckt vad gäller sushi sen i fredags :=) Men nu ska vi upp på hästen igen! Berättade för Kiril om att jag kanske nu inte kunde äta sushi mer för att jag associerar det till ont i magen (skitont!!). Då sa han att jag kunde titta på medans han åt det haha. Jag lär ju inte vara sen att doppa laxen i soyan!

Idag efter dagis var det pannkaka på menyn. Med Nutella såklart! Alexander äter så bra och det gör gott i mitt hjärta. Man ser att han lägger på sej lite. Han kan behöva det hihi. Men nu är han jätteduktig!

Nu ska jag återgå. Sebbe kommer snart hem fr jobbet och jag ska slappa i soffan!


Barndomsvänner

Johanna
Har pratat med min barndosmvän Johanna idag. Vi har känt varandra sen vi var ca 4 år, alltså så har vi känt varandra i ca 26 år :)). Time flies by! Vi har gått igenom mycket under dessa år. Vi pratade ett tag o det är kul att ha vänner från "förr" också. Verkligen! Hon är en bonnajänta från de småländska skogarna. Nu vet jag att hon flinar när hon läser detta. Själv tycker hon att jag är en Sthlm Wannabe...haha



Jobbdags! Jepp, så är dte faktiskt...jobbdags igen. En ny period börjar men det känns ok ändå faktsikt. Drar ju till London om 2 veckor och det ska bli såååå skönt att få komma bort fr allt och bara få vara Linda. Mamma kommer ju upp då så det dåliga samvetet är som bortblåst.


Nu måste jag ta mitt pick o pack och ladda inför natten. Men innan dess så hinner jag med lite mys med killarna.


SOFFKAOS

Vår soffa har varit knas ett tag. Vi har dragit på att köpa en ny men nu var det dags. Vid 9.45 vaknade jag av att sebbe kom in i sovrummet och sa: Vi måste åka till IKEA och köpa en ny soffa, NU! Sagt och gjort. Vi åkte dit och kom hem med en ny soffa, ett soffbord, en jättefin trämöbel till Alexander där han kan ha sina leksaker i. En tavla till köket, 3 limegröna kuddfodral till soffan och 2 st plädar (en grön och en brun),3 par gardiner (till köket, sovrummet o Alexanders rum). De till Alexanders rum var så himla söta och det var Sebbe som valde dem så fort han såg dem. Jag tycker det är så kul att Sebbe engagerar sej lite i inredning och inte bara jag som styr och bestämmer.

Vi fick hem allt på eftermiddagen och började genast montera ihop allt. Gustav o Lova kom till oss och Gustav hjälpte Sebbe medans jag passade kidsen. Den gamla soffan åkte upp på vinden. Måste hitta nånstans där man kan dumpa den (en soppstation menar jag såklart) Vi åt flashiga falukorv och makaroner vid stora varadgsrumsbordet och hade tända ljus överallt. Det spelar verkligen ingen roll VAD man äter när man har trevligt sällskap och lite mysstämning.

Sen var det dags för nattning. Alexander hade inte sovit middag och var lagom trött och ÖVERTRÖTT! Men han kom till ro och somnade sen sött :)

På kvällen fixade jag o Sebbe gardinerna i rummen och gjorde ordning. Det blev fint, men det kändes inte som att man var hemma. Men man vänjer sej väl :)


En dag då vi håller oss hemifrån

I lördags så skulle det borras klart med väggbeslagen och då kan dte lätt bli irritationer. Jag o Alexander hängde på söder och tittade på gardiner. Hittade ett par grön/gulblommiga som vi ska ha i vardagsrummet. Jättesöta faktsikt. Sen gick vi till Mc Donalds och åt. Vi promenerade runt och sen gick vi hem. Sebbe hade då hunnit med en hel del och vi kunde sätta upp gardinerna i alla rummen. Vilken skillnad. Nu känns det mer ombonat. Det var så himla dammigt av allt borrandet och jag som är så nojig med sånt gick med dammsugaren vartefter sebbe borrade. Hatar damm!

När Alexander lagt sej så gick jag och handlade lite god mat som vi skulle äta. Det blev fläskfilé och pommes frites med en underbar bearnaisesås på burk, gele och till det en sallad. Det var helt gudomligt. Vi satt och tittade på melodifestivalen medans vi njöt av maten. Tända ljus och nya gardiner :)

Sen somnade vi ganska tidigt och drömde fina drömmar


Date med Julian, Nataniel och Emilia och Allergichock

Igår hade vi en bra dag :) Iallafall så började den bra. Slutet hade jag kunnat vara utan!! Kommer till det så ni förstår vad jag menar.

Vi var hemma på dagen och städade och tvättade sofföverdraget. Skönt! Inte så lätt när man har vit soffa (hör mamma säga: Vad var det jag sa?) Men nu är den fin o vit igen..

Sen åkte vi till Fruängen o träffade Emilia med kids. Jättemysigt var det. Killarna lekte i lekrummet på fiket och jag o Emilia hade vuxenstund. Härligt att prata igenom allt som hänt sen sist. Jag beställde foccacia och Emilia en sallad. Kidsen valde semla och chokladboll och Festis. Tiden rann iväg och sen var det dags att åka hemåt.

Jag hade tänkt möta upp Sebbe på vägen men han kom att bli sen. Han var inte hemma förrän vid ca 21.30, grrrrr. Vi som skulle ha myskväll. De hade suttit kvar på jobbet och haft sej. Han hade köpt sushi till mej och jag demonstrerade hur arg jag var. Han fjäskade för mej haha. Jag åt sushin och hann äta 3 bitar innan jag upptäckte att det var avokado i rullarna!! Trodde att det var gurkbitar. Jag är jätteallergisk och det hann gå ca 5 min innan jag hade så ont att jag klättrade på väggarna. Han hade glömt säga UTAN avokado. Jag kunde inte stå, sitta eller ligga. Jag ringde sjukvårdrådgivningen. De kunde såklart inte göra mycket och det fann inget som jag kunde göra annat än åka in för att få smärtstillande. Det var som jättelika kramper i magen. Jag la mej i sängen, men kunde inte ligga still. Jag överdoserade Alvedon och det började släppa så smått. Sen tog jag en dusch och gick o la mej. Sov hela natten, fram till kl 10 och kände lite idag men inga kramper som tur var..Usch o fy!


2 mars fyllde min älskade mormor år i himlen

Dagen som gått har varit både upp och ner måste jag säga. Alexander var missnöjd en del och jag hade inte så mycket tålamod för min onda rygg men vi lyckades hålla sams ändå :) Vi tog det lugnt hemma hela dagen och sov middag tillsammans i Sashas säng. Sen träffade vi faster Hanna på söder och tog sen sällskap med pappa hem när han slutade jobbet. Jag var tvungen att gå ut med Alexander för han var så himla raslös. Vi hade en trevlig stund på söder och vi åt med Hanna på Ringens köpcentrum. Jag tog sushi och Hanna åt nån thaiwok. Alexander ville ha chokladboll och Festis.

Vi kollade runt lite i affärerna o sen åkte vi hem med pappa och handlade lite innan dte var dags för softande i soffan. Jag blev lite dock dålig av sushin (tror att det var den) och har känt mej lite seg och frusen hela kvällen. Tänka sej va, dålig av sushin...trist! Men dte var gott iallafall men avstår nog från att köpa där fler ggr.

Har kollat på CSI Miami och sen låg Sebbe och jag i sängen o tittade på Kanal 5 play. Det blev Boston Tea Party och nu hamnade jag här. Köpte ett doftljus för ett par dagar sen i en glaslykta och det doftar ljuvligt i hela lägenheten.

Den 2 mars fyllde mormor år i himlen, den dagen tänkte jag på mormor och på allt som jag fick uppleva med henne. Jag tände ett ljus för henne som jag hade nära mej hela den kvällen, den 2 mars..Älskar dej mormor!!! Jag tänker på dej o morfar varje dag!!! Ni kommer alltid att fattas mej så länge jag lever..Önskar och hoppas ni vet det, för jag kommer aldrig att komma över sorgen efter er och att ni inte längre finns här på jorden. Ni är en otroligt stor del av min barndom och även många år av mitt vuxna liv och jag är glad att jag fick ha er de åren som ni levde..Det som tynger mej otroligt mycket är att ni inte hann träffa min Alexander. Alexander blev till samtidigt som morfar gick bort och Alexander föddes samtidigt som mormor gick bort...på nåt sätt så kanske ni har med honom att göra? Jag försöker tänka så...Jag är ledsen att jag inte kan gå till graven/havet och lägga blommor så ofta. Det blir bara de gånger som vi åker ner som jag kan det men jag tänker på er varje dag här hemma i sthlm...Love you!



Nu blir dte lite skype :) Ha en fin kväll mina fina läsare. Jag är så glad att ni följer min blogg. Både dem som jag känner privat och er okända...


Magsjuka utan magsjuka är ingen magsjuka!!

Oh jag känner att detta kommer bli ett gnällinlägg! Igår ringde dagis runt 14.30 och sa att Sasha spytt när de satt o skulle äta mellis. Jag går genast dit o hämtar honom och vi går hem. Han är inte alls sjuk enligt mej men vad ska man göra liksom? Han frågar efter fiskpinnar och äter bra, inte så mycket men vi hade köpt lite fika efter dagis så det var säkert därför. Sen levde han rövare här på kvällen. Inget som kom upp. Han drack välling och behöll allt. Inga tecken alls på magsjuka. Men den kruxet är att man inte får lämna på dagis 24 eller 48 tim efter kräktillfället. Bra att de har sån policy men är man inte sjuk så tycker jag det e knäppt. Hans allmäntilsstånd var på topp och hade de inte sagt att han spytt så hade jag aldrig märkt nåt på honom. Han var precis som vanligt.

Med tanke på att detta var på onsdagen, så kan jag inte gå med honm till dagis idag såklart och imorgon är det fredag och det känns ju jäkla dumt att lämna på en fredag när dte ändå är helg snart.

Jag säger inget om han vore hängig och så men va fan. Han är ju pigg som en lärka. Varför jag hetsar upp mej för detta? jag är ju ändå ledig...Jo det e för att jag har så förbannat ont i min rygg (fortfarande). Det sitter i musklerna och jag är stel som en gammal kärring. Hade behövt dessa dagar på mej att vila inför min hektsika arbetsperiod som startar på måndag. Därför blir jag sur. Hade ingte sagt nåt om detta om han vore hängig och febrig men nu är han ju frisk!

Han ber om mat och välling, sover hela natten, leker och stojar...jaja skit samma men jag kan inte hjälpa att jag känner en viss irritation mot dagis nu när ryggen värker och jag är stel.

Ví får se vad dagen har att erbjuda. Bloggar nog mer senare idag :)
jag e så himla ego :) Men vill inte lägga ut så mycket bilder på sasha och på Sebbe, då sebbe sagt att han inte vill att jag ska lägga ut på honom. Så då återstår bara lilla mej :)


Ciao


Som jag sa så blev det ett riktigt gnällinlägg :)


Date med Emilia

Dagen började lite annorlunda...min klocka ringde kl 07.20 men jag somnade om då jag stängt av snooze..vaknade 8.45 och ficki panik. Detvar ju nu vi skulle gå hemifrån till dagis. Jag gick in till Sasha och han var vaken men låg kvar i sängen. Vet ju att de har utflykt på onsdagar så det är viktigt att man kommer i tid så de inte hinner gå iväg. Men jag ringde dagis och de sa att de var vid viken så vi gick dit o mötte upp dem. Allt gick bra och Sasha var duktig på morgonen.

Idag är dte kallt, fy fan va kallt alltså!! Hatar detta. Nu vill jag ha vår och värme. Igår träffade vi Gustav o Lova och det var trevligt. De små kusinerna är inte så små längre...tiden går så fort. De har alltid kul med varandra.

Nu ska jag strax iväg för en dejt med Emilia (Leila). Jag ska prova leopardklänningen. Skickade en bild till Kiril igår på klänningen när den hängde på galgen. Han sa att den var för kort för att inte ha leggings under. Trodde nästan han skulle säga det. Men han tyckte den var fin och jag kan inte sluta tänka på den så jag ska prova den idag och se hur den sitter när jag har den på mej.

Nu måste jag dra om jag ska hinna...Tjingeling!
PS! Igår köpte jag sushi på ett ställe där vi bor..helt undebart god och det var jättebilligt! Många bitar som bara smälte i munnen:) Farligt bara att den ligger så nära vår lägenhet :)

Ha en fin dag!


Leopardklänning

Måndag kväll och jag sitter här och gör just ingenting...har tittat på tv, närmare bestämt CSI Miami och CSI Las Vegas...tänt massa ljus och myst i soffan. Det e gottgott:)

Idag har jag träffat Emilia och Sonny och vi har fikat o haft oss. Mysigt! Promenerade sen hem och tog det lugnt. Vilade lite innan dte var dags att hämta Sasha. Sen rullar det på liksom, slängde i en tvätt i maskinen, middag och lek som sen avslutades med ett långt bad för lillen, då jag även tog hand om det som var kvar av tvätten.

Pappa kom hem sent för tunnelbanan var kass igen så det var ersättningsbussar som gällde. Det har snöat idag nästan hela dagen (till min stora besvikelse). Jag hade hoppast på att våren var på väg...men hoppas det snart försvinner. Dock ser det inte lovand eut när jag tittar ut genom fönstert för det är snöoväder nu :(
Slänger in en bild på mej själv mitt i inlägget för att vara lite extra ego :) Bilden tog jag idag när jag vaknat o ätit frukost och delar nu med mej till er kära vänner



Idag sprang jag in en snabbis på Gina Tricot och tittade på en klänning i leopardmönster. Den är riktigt läcker men samtidigt är jag fundersam på om det är too much...men i såna situationer är dte bäst att ha fina Kiril. Han om någon kan sånt där...om vad man ska ha och inte...han sa att man visst kan ha en sån klänning om man har svarta leggings till och ett par ballerinaskor. Han avrådde méj från att ha leopardmönstrade leggings till hihi..jag ska kanske köpa den trots allt? Vi får se.

Nu ska jag återgå men skriver nog lite imorgon igen
PS! Vi fick upp gardiner i Sashas rum och i köket. Tjocka väggar är bara förnamnet...1 timme per fönster. Hjälp alltså! Men hoppas vi ska kunna få upp alla gardinstänger i helgen. Jag e sugen på att köpa nya gardiner nu. Även nya lakan har jag sett. Älskar såna där "räfflade" tyger på lakan. Helt underbart! De jag såg var i vitt med rosa små rosor på. Jätteromantiskt :)


RSS 2.0