ALEXANDERS FÖRSTA STEG!!!!

Idag den 27 maj 2008 tog Alexander sina första steg utan stöd...han gick ca 1.5 meter från tv-bänken till mej som satt på golvet. Jag tror han blev lite förvånad själv:) Mamma ropade på pappa och han kom på studs och sen gjorde han det igen!!!! Vår lille sötis!!!! Han så duktig! Bäst i världen!

Ikväll har vi kollat på Desperate Housewifes. Älskar den serien! Har städat hemma idag och fixat med tvätten. Ett ont måste:) Imon ska jag till en kompis och ha lite trevligt på egen hand utan man och barn...Jag börjar få resfeber nu känner jag. Måtte den 15 timmars långa resan gå bra!!! Men det gör dne säkert. Många små barn flyger ju kors och tvärs över hela världen. Alexander lär charma alla (som vanligt) på planet, hihi.

Ha det så fint mina söta rara vänner, kram

Snart mammaledig igen!!!

image55
Alltid bara EN strumpa på sej:)) Och hur sitter den hihi??

image56
Världens bästa

image57
Klart man blir trött när man leker och stojar:) PUSSSSSSS



Ja oj va tiden har gått fort. När jag blickar tillbaka på maj som jag har jobbat, så har tiden rusat förbi. Känns underbart att vi snart ska åka till USA. Bara ett par dagar kvar!!! Hela juni har jag semester och sen ska jag var amammaledig ända till September. Till helgen kommer pappa och Anita till Sthlm och hälsar på. Ska bli jätteskoj. Vi ska till Skansen på lördag, för jag slutar ganska tidigt. På fredag lyckades jag byta till mej att dagpass så jag kan vara hemma på kvällen när pappa kommer hit. Min lilla pappa. Han e så go! Ha det:)

Mors dag

I söndags var det Mors dag och det firades med en massage till mamma och så blev jag utbjuden på restaurang på eftermiddagen/kvällen. MYSIGT!!!! Jag blev så uppvaktad och det var en härlig dag. Ledig fr jobbet var man också. Nu har Alexander börjat sova endast 1 ggr per dag och somnar ca 19.30 på kvällen och sover fram till ca 06 då han vill ha tutte och sen somnar vi om ett tag till. Jätteskönt att vi vuxa får lite egentid/vuxentid på kvällen också och bra med rutiner. Jag har redan fr när Alexander var ca 3 månader försökt att ha rutiner. Tror att barn mår bra av det. iallafall vår lille kille! Kram

Ledig i helgen

Puh nu har man jobbat hur mkt som helst känns det som....men nu ska det bli ledighet av!!! Ikväll tar vi det lugnt o har myskväll hemma med god mat och gos:) Igår skulle jag träffat en kompis i stan för fika/shopping. Jag la mej ca 16 och vaknade 21!!!!!!!!!!!! Shit alltså! Men jag hann se Charlotte Perelli sjunga Hero och sen fixade jag välling till lilla grynet o sen nattade jag honom o somnade på kuppen. Haha jag var utvilad idag när jag skulle till jobbet kl 07.

Jag har letat efter en bikini/baddräkt men va fan, man känner sej inte så smärt o fin längre...minns en gång för tusen år sen (2003) att jag gick ner 12 kg på 2 månader. Jag var så jädra smal och tiny. Men orkade inte hålla den dieten på cigaretter, potatissoppa och vattenmelon. Japp dte var det enda som jag åt. Hade konstant huvudvärk, var hungrig hela tiden, drömde om mat och kände doften av mat fast ingen mat lagades i närheten...visst var jag smal men priset var högt. vägde som mins 46 kg och köpte snygga märkesjeans som jag kunde ha i strl 25. Hur länge hade jag dom??? Ca 1 månad innan jag gick upp i vikt och de gick inte att få över låren haha.

Nu man lite klokare och äter bätter och nyttigare och hoppas det ska ge resultat. Promenerar så ofta jag kan med mina grabbs i naturen. Men idag har jag godisdag. Varje fredag har jag vigt åt godis o annat onyttigt. Jag kan faktsikt hålla mej resten av dagarna men idag e det FREDAG!!! Ikväll ska vi äta svärdfisk o nån somrig sallad..nice

Imon kanske jag ska bege mej ut på stan emd en kompis och kika i affärer. Men måste hålla i pengarna då vi drar till USA nästa måndag. Där ska jag handla massa saker från Victorias Secret. Har ju såå fina underkläder och massa härliga dofter! Gympaskor står också på listan, likaså mjukisbyxor fr Nike och skor fr Lacoste..ja det lär ju bli en del:)

So long, stora kramen från en trött men lycklig mamma

Karlbergsdagen och kärleken till mormor och morfar, ni fattas mej!!!!

image53farbror simon o alexander

Förra hekgen var det Karlbergsdagen och eftersom Alexanders farbror Simon går där och läser så var dom på plats för uppvsning och annat kul. Farmor och Sebbe var med också. Alexander blev dock ledsen när doms kulle skjuta med vapnen (inte så konstigt) så pappa gick iväg med honom o det var bra efter 2 sek igen. Mamma jobbade den dagen så jag kunde inte närvara. Nu är dte snart fördigjobbat för min del och det ska bli skönt att kunna ägna mej åt min lille kille hela dagarna.

Idag var vi på återbesök till barnläkaren och det var ok prover. Levervärdet var lite högt och han e allergisk mot ägg och har lågt järnvärde men som tur var så är det inget allvarligt!!! Vår lille plutt...

Tänker som vanligt på min mormor och morfar som inte längre finns...saknar dom varje dag o tänker på dem hela tiden. Morfar gick ju bort för snart 2 år sen och mormor för lite mer än 1 år men jag kan inte släppa dom! Dom kommer alltid att fattas mej och den relationen som jag hade med dom är helt otrolig! Jag saknar er så fruktansvärt och jag önskar att jag hann säga hej då till mormor, men hon gick bort oväntat när jag låg kvar på bb och jag hade ingen möjlighet att åka ner till henne. Men både när det gäller mormor och morfar så finns det inget som jag aldrig hann att säga dem som de inte redan visste. Hade så fin o nära konatkt med dom även att de bodde kvar i Kalmar och jag i Sthlm...får tårar i ögonen bara jag tänker på dem och det skär i hjärtat varje gång jag tänker på hur gärna jag vill krama och pussa på er...ÄLKSAR ER ÖVER ALLT ANNAT...Alexander blev till när morfar avled och han föddes när mormor gick bort. Ni hade säkert med honom att göra försöker jag intala mej...hoppas det. Puss och kram till min fina mormor och morfar

Nu måste jag sova för jag ska upp o jobba tiiiidigt imon, bye bye

PS! Bilder kommer, vet att ni tjatat på mej men snart så..

mamma jobbar och pappa är pappaledig

Hej och hå, nu var det verkligen länge sen jag bloggade. Måste skärpa mej!!

Det har nu hunnit bli maj och jag har börjat jobba på mitt jobb igen. Ska dock bara jobba i maj och på 73%, så jag har ändå mycket tid med mina grabbs, Vi hittar på saker och är ute på äventyr när jag inte jobbar. På jobbet går det ok, fast det ska bli såååå härligt att återgå till mammaledigheten och semester sen, Och snart bär det av till det stora landet i väst...nice!!

Nu i helgen har farmmor (Alexanders farmor), varit i Sthlm o hälsat på. Trevligt som alltid. Jag har jobbat i helgen men imon e jag ledig så jag hoppas på strålande sol så lilla familjen kan grilla ute och ha det mysigt.

Alexander äter inte mycket nu och man ser hans revben och nu har det gått för långt! Dom på bvc gör inget trots att vi varit där ang hans vikt otaliga gånger och jag har även kontaktat vårdguiden som sa att barn svälter inte när dom har magsjuka så det e nog inte fara!!!!! Hur fan kan man säga så om en 13-måandets som INTE har magsjuka. Klart som fan att nåt e galet. Så imon ska jag ringa o boka tid med en barnläkare och göra en helkroppsundersökning på lille knatten....tycker vi har blivit dåligt bemötta med vår oro så länge nu...men våra föräldrarintstinkter tar över nu och vi går därför vidare och söker annan hjälp....Vår bvctant e hur go som helst men vi som är hemma ser ju hur lotye han äter. Jag blir så glad om han äter 5 matskedar mat och det är liiiite. Jaja vi får se vad som e fel. Vi ska stå på oss och inte ge oss förrän hela han är undersökt. Jag återkommer med mer info (som jag hoppas e positiv!!!!)

Kramis

RSS 2.0