Shoppat kängor och stövlar till nutti

Har just kommit hem fr en liten shoppingrunda helt ensam. Oh va skönt att få titta runt i lugn o ro själv utan nån som står o stampar och som bara vill komma därifrån. Ingen som e ledsen o gnällig i vagnen och inte vill sitta still eller nån kompis som vill gå till nån annan affär medans man står där o vill välja och titta länge. Köpte ett par fodrade röd/svarta gummistövlar som är varmare än vanliga gummistövlar och sen köpte jag ett par allväderskängor som han kan ha när dte e lite kyligare ute och inte regnar.. Kanske är önödigt (och dyrt) att köpa två par såna skor men Nutti e värd det:) Se när det blir riktigt kallt ute så ska han få ett par KAVAT-kängor som jag tittat på...jag strosade runt och tog gooood tid på mej. Jättenice! Shoppa ska man nog göra ensam känns det som. Fast visst är dte kul att gå på stan med en vän men ändå lika skönt att gå själv. Ta en latte nånstans, kanske läsa ett glassigt magasin och bara va´.

Snart är det Desperate Housewifes och vi ska mysa lite med tända ljus. Här hemma brinner ljusen så fort vi e hemma. JAG ÄLSKAR LEVANDE LJUS!!!! Det e det bästa med hösten o vintern. Att man får bona in sej hemma med sin lilla familj.
 
Tack o hej från mej

Bilder

Här kommer lite halvnya och nya bilder på vår lille chokladtomte:

LEKPLATSEN


RITAR HEMMA I KÖKET

ALEXANDER O MORBROR GUSTAV "TULLE"

PAKET E ALLTID KUL

PAPPA, ALEXANDER O FARMOR HEMMA HOS OSS

Hello folks! I´m back

hej o hå, nu var det ett tag sen jag bloggade. Har ahft en jobbperiod men nu e jag ledig tills imon natt. Sen e jag långeledig i 10 nätter *ME LIKE*!!!

Det händer inte så mycket just nu. Jag njuter med min familj och mår gott. jag o Sebbe e mycket noga med att vårda vår fina kärlek som är inne på 12-e året nu. Wow säger jag bara! Träffade honom 17 år gammal o han var 20:) Inte så vanligt att man fortf håller ihop i vår ålder när man träffades så tidigt. Men som sagt var, har man en man som han så blir man bara mer o mer kär för varje dag som går...och med denna underbara kärleksgåva som heter Alexander kan det inte bli bättre. Han e frukten av vår kärlek. haha nu blev jag ju jättedjup:)

Sitter här nu o har tänt lite ljus och sitter o surfar lite. Ska gå o köpa mej en skön bok sen. Älskar att läsaböcker. Mest blir det Danielle Steel (jaaaa jag vet men det kan inte hjälpas) och självbiografi. Kan lätt läsa ut en bok på en dag om jag bara har tiden.

Måste bara säga att min man var så underbar i helgen när jag jobbade fr-sön natt. Han lät mej få sova jättemycket o höll sej borta med nutti så jag fick ro. Kändes så skönt.

Måste köpa vinterskor till lillen då det börjar bli kallt ute nu. Frågan är om man ska ha allvädersstövlar nu eller om man ska satsa direkt på vinterskorna..??? Det får vi allt se. Han hade på sig sin bruna Polarn &Pyret-overall idag som tyvärr är lite för stor så han har lite svårt att röra sej...knepigt! Annars är den ju helt perfa!

Nu ska jag börja förbereda lunchen. Ha det gott. Kommer in med bilder senare idag, vet att det var länge sen nu som jag la ut, men jag har varit busy busy busy!! Kram på er

mitt schema!

För att alla ska veta hur jag jobbar natt så bloggar jag mitt schema här. Jag har mobilen påslagen när jag sover på dagarna ifall dagis skulle ringa. Inte så lätt för alla att veta när jag ligger o sover (ringer nån och jag ligger o sover så minns jag aldrig när jag vaknar att jag har pratat med nån så ta inte illa upp om jag inte ringer upp sen haha) så jag skriver upp det här..

Jobbar MÅNDAG NATT -TISDAG NATT
Jobbar FREDAG NATT-LÖRDAG NATT-SÖNDAG NATT
Jobbar ONSDAG NATT-TORSDAGNATT

LÅNGLEDIG I 10 NÄTTER!

Nu har jag inte skrivit datum men om ni går tillbaka till detta inlägget så kan ni ju räkna själva. Idag är det ons 22 okt och jag har just gått av idag¨på morgonen efter att ha jobbat tisdag natt...så bara räkna vidare.

Vänner, ni e bäst! PUSS





Snart kommer det lite fler bilder


Har varit dålig på att lägga ut bilder på sista tiden men jag ska skärpa mej! Har fått klagomål av vänner som tycker jag ska uppdatera med massa bilder hihi. Har massa bilder i kameran men har inte lagt in dom på datorn än. I WILL!


Inatt e jag ledig och även imon natt. Jätteskönt då jag jobbat två nätter så man e lite seg. Har min helvetesvecka nu:( Men snart e jag långledig igen. Vi har ätit spaghetti och köttfärssås ikväll och ätit lite exotic snacks. Det som är så härligt med hösten är ju att man kan tända massa ljus och bara sitta och mysa i soffan med en latte. Köpte massa ljus förra veckan så nu brinner det för fullt..

Bye bye

Shame on You

Nu e det dags att ta tag i sitt liv! Allt löser sej ju till slut. Hur mörkt den är känns så kan det bara bli bättre. Har en del andra saker som jag måste ta itu med som jag helst inte vill skriva i min blogg då jag vet att vissa personer läser min blogg som jag har lämnat bakom mej..Känns så skönt att inte ha människor i sitt liv som bara vill vara snäppet värre i allt man säger eller gör. Speciellt sen man fick barn så märker jag hur andra vet bäst vad gäller allt från sömn till hur lycklig man är i sitt förhållande. Vissa KAN bara inte låta bli att hävda sej. Sa jag till exempel att vår lille kille sov hela natten så var det inte bra att sova så länge i sträck osv.. (skrattretande) Ni vet ju själva vilka ni är, shame on you! Jag kan  ju se vilka som läser bloggen så lite intressant måste man ju vara mooohhhaaaaa

Men ni, mina kära vänner gör mej så glad när ni följer bloggen:) Så kul att det faktiskt är så många som läser. Då blir man ju glad! Love you guys! //Linda

En svart period för Linda

Ja det e inte alltid så lätt här i livet. Jag har ont i tandköttet efter att jag dragit ut tanden. Var tillbaka igår till tandläkaren som kollade läget o spolade rent i hålet. Det var visst nån liten störning i läkningen. Hon ska skrapa lite på benet så att det ska läka om på nytt, men jag hoppas det ger sej. Nästa fredag ska jag laga de två sista hålen. Igår kväll när jag borstade tänderna så följde den provisoriksa fyllningen med, jävlar helvetes! Jag fick en ny igår som jag hoppas ska räcka tills nästa fredag annars får jag väl gå dit o fylla på. Vi tar båda lagningarna på samma gång för de är på samma sida. Tar väl ca 1 tim då jag e så svårbedövad.

Jag har ont, e orolig och blir trött pga denna oron för tänderna. Jag orkar fan inte!! När ska det ta slut??? Jaja när dessa 2 lagningar e över så e det inget mer som behöver fixas. Då äntligen kan jag slappna av...Min vän Kiril ska följa med till tandläkaren när jag ska laga om han inte får hoppa in nåt pass på sitt jobb....annars....hmmm EMILIA???? Kan du hålla mej i handen om han inte kan??? Om du inte e i Malmö alltså...??? Vore så skönt att veta att jag verkligen HAR någon som jag VET kan....annars kommer jag gruva mej för det...

jag vet att detta inlägget är skittråkigt men just nu så orkar jag inte bry mej....det enda som verkligen lyser upp min tillvaro är min son o man och fina vänner som hör av sej o frågar hur man mår,,bye bye

En varm liten barnkropp..

Finns det något mer underbart när man får krypa intill en liten varm o nyvaken kropp? Jag älskar att ligga nära lilla nutti när han just vaknat o andas in hans doft. Se hans sömniga ögon mot mej och det där leendet som alltid sprider sej när han ser oss på morgonen...Min lilla varma kropp...älskar dej hjärtat mitt, nu och för alltid. Du e mammas o pappas allt! Puss på dej Alexander

Nu e tanden borta..

Idag kl 09 lämnade jag min lille skatt på dagis. Sen gick jag hem o duschade och sen begav jag mej till tandläkaren, jag var så nervös...låg i soffan i väntrummet (jag var ensam där) och sen gick jag in...fuck alltså. Fick bedövning osm inte tog och en tandläkarestuden som inte fattade svencka. När tandläkaren sa till studenten att jag var så rädd sa säger hon: Men varför då?! Jävla pucko. Jag ville bara slå till henne. Sen sa tandläkaen att hon skulle hålla mej i handen när hon skulle säta bedövningssprutan i kinden. Hom häll mej i handen i 2 sek och sen släppte hon bara. Jag höll ett krampaktigt tag om stolen men det e ju inte samma sak...sen sa tandläkarem att jag skulle blinda då en annan bedövningsspruta skulle tas. Innan jag hann göra nåt känner jag två händer över mina ögon. Då har studenten lagt sina hönder över mitt ansikte????!!!! Jag höll på att börja gråta. Min söta tandläkare sa: men va gör du, till henne. Och när hon frågade varför jag var så rädd sa tandläkaren irriterat: Men det behöver vi ju inte diskutera nu eller hur...Hon e snäll min tandläkare, men vad var det där för pucko?? När bedövningen väl tagit så började dom. det var en seg tand och jag trodde jag skulle få ett psykbryt och det trodde tandläkaren med haha. Men hon delade först på tanden så vi skulle kunna rädda halva, Men det vet em seg jävel så det slutade med att hela åkte ut....Håll i er nu men de höll på att slita o dra i typ1,5 timme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag var helt mörbultat och jag fick typ frossa efteråt. när jag kom hem Shit alltså. Jag tog med tanden hem för att visa Sebbe hur stora rötterna va. till och med tandläkaren sa att de var jättestora. Kanalerna var visst böjda så det var svårt att få ut den...Jag hade tanden som var i två delar med rötter och även en varsäck som hängde med ut. Hade dne i en plastpåse som jag fick hso tandläkaren. Den såg helt köttig ut...gigantiska rötter. Jag var ju bara tvungen att ta kort på den. hade aldrig sett nåt liknande. Men jag slängde tanden så fort sebbe sett den för den började lukta som fan. BLÄÄÄ. Men nu e det ett stort jävla hål som är blodfyllt. Kände lite med tungan o det e ett djuuuupå hål som jag inte ens könde botten på. usch fy. Hoppas det läker snart. Ser rktigt scary ut. Men det syns inget av gluggen som tur är. jag kan till och med blända av ett av mina Stomatol-léenden utan att det syns. Skönt! tandläkaren sa att jag var jätteduktig för det var en dum tand som inte gjort nåt gott alls. Jag blev stolt över mej själv..

tack snälla tandläkaren (Marianne) för att du e så förstående och gullig mot mej!! Kram Linda

Nu blir ni galna på mej

Jag har lagt ut min vagn Urban Jungle Fifties Limited Edition på Blocket till utförsäljning. Nu ska jag ha en Bugaboo Cameleon igen. Jag har haft en bugga innan (läs tidigare i bloggen fr 2007) och var otrogen med en UJ, vilket jag ångrar djuuuuupt. Men nu jävlar ska jag ha en Bugaboo igen. Jag fattar inte hur jag skunde byta bort min Buagboo Cameleon Denim (jeanstyg)...Dumma mej! Men nu ska jag rätta till mitt misstag..La ut den för 6000:-först och nu har jag sänkt till ynka 4500. E man desperat eller? Men men vill man ha nåt så vill man hihi

Nu e det bedtime för mej, sover dåligt på natten då jag har sån hosta. Nutti och jag hostar ikapp, det e bara det att han spyr så tvättkorgen är full för jämnan med handdukar o lakan. Har dock tvättat idag så nu e det väl ok tills imon. Han e inte magsjuk utan han hostar så han spyr stackaren.

Nutti har världens bästa dagisfråken som heter Pia. han hänger alltid med henne  som en liten svans. Har stenkoll på vart hon är hela tiden och när hon skulle hämta frukt när de var ute på gården så började han gråta...en dag när hon slutade tidigt så brast det för honom totalt...hihi va gulligt att han e så fäst vid henne. Hon är en pärla. Men Nutti är en förrädare som ger Pia pussar så fort hon ber om det. Ber mamma om en puss så skakas det hej vilt på huvudet..busunge!!!

Nighty nighty

Jävla helvetes tandvärk

Oh nu kan jag äntligen ta mej till datorn o uppdatera lite. Ska ta det fr början...natten till tors vaknade jag av lite lätt pulserande värk i en tand som jag har rotfyllt för ca 1 år sen. Inte så påtagligt att jag inte kunde somna om. På morgonen hade värken ökat och jag var helt öm i tanden. Jag ringde min tandläkare och jag fick en tid och hon röntgade o undersökte. Det visar sej att jag har varbildning i hela roten??!!!! GAAAAHHH. Dom kan ev inte rädda hela tanden men halva skulle nog kunna gå...shit alltså. Men som tur var så sitter den långt bak. Jag fick penicillin och tänkte att det måste ju funka då jag ska jobba hela helgen..jag blev lite nojig när jag kom hem och ringde tillbaka och fick då recept på Citodon som jag hämtade ut. Jag tog den första citodonen kl 19.30 på kvällen då värken började mola på igen,. Jag blev ju helt snurrig av den men tänkte att det var bara att bita i. Begav mej till jobbet och jobbade på. Men klockan 23 började dte göra jätteont och jag tog en till citodon och jag blev jättepåverkad. KL 02 fick jag till slut ge upp. Jag åkte hem och sen har jag varit hemma tills idag. Får se hur jag känner mej imon men jag har ringt chefen och sagt läget iallafall. Jag mår ski av Citodonen och peniicillinen blir jag helt konstig i magen av...ja det e ju inte lätt när man samtidigt måste sysselsätta sin lile prins. Pappa var helt underbar i helgen då jag låg helt däckad av alla tabletter. Nu har jag dock fått nya värktabletter som jag inte får så starka biverkningar av. Men penicillinen får jag stå ut med. Nästa onsdag ska de dra ut fanskapet! Can´t hardly wait! Alla säger att jag har så fina vita tänder och ja de vita och fina men ack så sköra...

Nu hoppas jag att jag ska ¨hålla mej på benen, jobbar två nätter till sen e jag långledig..
Kram

LEDIG, så härligt!!

Nu har man jobbat två nätter och ska vara ledig i två innan man drar igång igen i helgen. jag e astrött idag och somnade när jag skulle natta alexander. Det e verkligen sövande. Nu ska jag snart kolla på "Oskyldigt dömd" med Mikael Persbrandt. Han e så jävla skön alltså! Ska tända lite ljus och mysa ner mej i soffan hos min älskling. Orkar inte skriva mer nu...Ciao bellas

Grattis Clara och Ralf till er dotter Elvira!

Igår fick min vän Clara och hennes Ralf en liten dotter med planerat kejsarsnitt mitt på dagen. En liten Elvira. Hon är såååå söt! Fick en bild på mobilen av Clara igår och hon e helt underbar! Ingen har väntat mer på detta mirakel än Clara. Du kommer bli världens finaste mamma, en rock-mom:) Att få barn är meningen med livet, vad gjorde man med livet innan man fick barn? Innan Alexander föddes så undrar jag vad man hade att se fram emot?? Alexander är det bästa vi har och vårt livs mästerverk! Jag vill än en gång gratulera de nyblivna föräldrarna och även säga Välkommen till världen Elvira!!! Lycka till i livet som en ny liten familj!

Kram Linda med Familj

RSS 2.0