Förvirrad mamma

Idag har jag coh Emilia fikat i Liljeholmen. Det var så skönt att komma hemifrån ett tag då all tid har gått åt till att packa. V hade ett par mysiag timmar då vi pratade om allt och inget...Tack bejbi för idag!

Sen hem o ringa lite samtal och städa undan och sen hämta på dagis för att sen åter träffa Emilia och Julian som också varit på dagis idag. Killarna har så kul ihop och de leker så bra. Fiket har ett lekrum som är alldeles utmärkt. Nu sitter jag här och tänker på vilken fin son vi har...när vi kom hem så lekte vi, tittade på Fåret Shaun på datorn och sen satt vi länge och bara myste o tittade på varandra i soffan, nära nära...Sen var det dags för kvällsrutinerna och efter det så blev dte välling och nu ligger han o sover gott.

Pappa är ute med sina kompisar ikväll, längtar efter dej!!! Ska ut på en powerwalk när han kommer hem och sen väntar lite mys.

Ska återgå nu och önskar alla läsare en fortsatt trevlig torsdagskväll, är det torsdag idag?? Onsdag? Shit, jag har ingen koll...

Kul sak som Sasha har sagt i badet för ett par kvällar sen:

"Mamma du kan gå o titta på tv medans jag sitter här" ASGARV!

Just det ja, jag har Sahis var o köpte pepparkakaskläder för ett par dagar sen. SLUT TYP ÖVERALLT!!! Men vi hade tur. De flesta storlekarna var 62-74 typ...men stackars dem som inte har fixat det än...då får symaskinen åka fram och hur kul är det på en skala??


Tisdag

Har idag kämpat mer än nånsin med packning i kartonger. Tömt skåpen i köket. Diskat alla glas, samt serviser och finglas. Det e inte lite man har kan jag säga. 3 kartonger till 3 skåp och så en massa saker som nu ligger och väntar på att få sin kartong. Vi måste till Ikea och köpa fler.

Till helgen så kommer faster Hanna och passar Sasha medans jag o Sebbe röjer källaren. Det lär ju ta sin tid men dte gäller att vara hård och inte spara på en massa saker. Jag läste i en inrednings/mode-tidning för länge sen att man ska slänga allt som man inte använt på 2 månader för då är chansen ytterst lite att man kommer att vilja använda det vid senare tillfälle. Ska ha det i tankarma :) Annars tänker man ju lätt: Jamen detta är ju fint. Det kan jag ha då eller då..

Nu är det dags att bege sej till dagis och hämta lille gullet. Vet inte vad vi ska äta idag...köket e kaos. Är så sugen på Sushi men vet inte...velig velig velig :) Ska höra med mannen om han vill äta sushi och mysa med mej ikväll till Desperate Housewifes kl 21.

Tjingeling på er!


Snart flyttdags:)

Idag är dte måndag och mörkret faller på allt tidigare under dagarna nu....men jag har ändå varit flitig här hemma idag, fixat med en massa saker inför flytten och ska packa ner köksporslin och annat som vi inte behöver just nu..räcker ju med 3 st tallrikar, 3 glas samt bestick. Snart så är det flyttdag!! Härligt!!! Vi längtar!


och så till sist SÖNDAG

Sov till och från under dagen och var ganska seg efter natten. Jag fixade lite och donade, lagade mat tills killarna skulle komma hem. Skypade som vanligt och tittade lite på tv. Det blev ingen promenad för mej men får ta det när jag orkar känner jag.

Jag mötte upp killarna i stan kl 17.39 då de kom med tåget. Var så mysigt att se dem igen!!!! Mina sötisar!!! Det blev dock lite problem för vi hade inte sagt nån mötesplats och jag kunde inte nå Sebbe då hans mobil var helt urladdad. Men han hade visst hittat en mynttelefon (finns tydligen fortfarande!!) på t-centralen, så vi hittade varandra till slut.

Hemresan hade gått bra och Sasha hade haft det så kul. De hade varit i Borgholm på lördagen och varit på julmarknad. Farfar och Maggi har ju en massa djur då de bor på en bondgård typ. Så Sashis hade hjälpt till med hästarna osv...

Sebbe och jag myste på kvällen och hade dte jättegott! Alexander var riktigt trött och sa att han skulle sova efter att vi badat, då var kl 20.20 så han stupade i säng. Men jag hann få en massa pussar och kramar av honom innan han somnade. Sen var det slut sa han:)

Jag känner så här, jag måst everkligen få lite egentid ibland och bara få vara...jag har nu ett nytt energiförråd och jag älskar min mammaroll. Det är det bästa att få vara med och se vår son växa upp och utvecklas. Men för att jag ska kunna bli en bra mamma så måste Linda få komma fram också ibland. Jag vill inte leva mitt liv genom Alexander. Sashis och sebbe, ni e mitt allt i livet, jag älskar er nu och för alltid!!!

LÖRDAG

Tro det eller ej men jag vaknade 14.53 på lördag eftermiddag. Jag hade hur många missade samtal som helst och sms som jag inte hört. Jag fick panik och kände att hela dagen hade gått. Men jag var inte så förvånad att jag kunde sova så länge för jag hade ju gått av jobbet på fredag morse och jag var ju inne i stan hela fredagen, släppte av killarna och träffade lite folk efteråt. Somnade ju supersent på fredagsnatten så jag sov väl för 2 nätter. Men jag sov som en prinsessa:)

Jag flög upp ur sängen, borstade tänderna och sen gick jag ut på en powerwalk i nästan 1 timme. Jag köpte med mej sushi hem och satt och åt.. Min älskling hade ju såklart glömt sin mobilladdare hemma så jag fick inte tag i honom men sen ringde jag på deras hemnummer och vi pratade lite. Mysigt att höra hans röst.

Jag bakade medans jag och Kiril pratade på Skype. Det blev nötchokladrutor. Helt lyckade faktiskt! Sen jobb.

Jag tror att jag blivit Skypeberoende:) Men dte är väl så när man inte kan träffas och umgås IRL. Då får man ta det man får liksom. Blev sent även denna natten men jag hade ju ingen tid att passa heller. Jag var ju fri som en fågel med min tid.

Linda ensam hemma fre lör och sön!! FREDAG

Ohh va det har varit nice! Jag har kopplat av och bara varit...

Sebbe och Alexander åkte i fredags till Kalmar och hälsade på hans pappa i Kalmar. Jag var med och vinkade av dem på stationen. Måste medge att det var lite sorgligt att vinka till lille Sashis men dte gick bra iallafall. Innan de åkte så köpte vi varsin latte, jag o Sebbe och satt och myste på centralstationen. Jag mötte sen upp käre lillebror och vi tog en lunch. Vi hängde ända tills han skulle jobba kl 14 och sen träffade jag min fina vän Cecilia och vi tog en fika och pratade ett par timmar.

Jag oc Cecilia gick genom Sergels torg och jag inhandlade brända mandlar. Det e riktigt mums det :) Jag hade druckit 2 latte under dagen så jag bestämde mej för att testa en varm vit choklad. Den e ganska söt men oj va mumma! Var länge sen jag drack vit choklad. Minns att jag o Sebbe brukade fika på ett café i Gamla stan som hette Sallys nånting. Men det var 100 år sen..

Jag åkte sen hem och det var mörkt och jag insåg att jag fortfarande var mörkrädd..jag velade lite fram och tillbaka ang vad jag skulle äta, sushi, pizza, sushi, pizza...men det slutade med att jag åt fiskpinnar :) Jag orkade inte gå ut igen. Jag städade undan hemma och tände ljus. Tog en skön varm dusch och satte på mej myskläder och bara myste av lugnet.. kollade lite på tv och pratade med min prins en stund. Resan hade gått bra och de hade det gott där nere.

Kiril ringde på Skype senare på kvällen så jag fastnade där. Vågar inte ens säga hur länge vi satt där. Jag ringde upp en stund efter att vi lagt på Skype och sen bröts samtalet och han ringde upp mej och vi snackade i ca 1 timme innan jag somnade. Så typiskt mej och Kiril att snacka i x antal tim för att sen avsluta och prata ytterligare. Vissa människor kan man prata med i timmar...men dte kändes jättebra för jag kände mej lite ensam.

GRATTIS JOHANNA O ROGER TILL ER LILLE SON!

Jag vill gratulera min barndomsvän Johanna och hennes man Roger som inatt blev föräldrar till en liten pojke!!! Felicia, Hampus och My´s lillebror

Lycka till med allt, stor kram från oss!


regn och inne-mys

Har ju hur mycket som helst som måste fixas men jag har varken ork eller lust. Samtidigt är jag trött på att ha det så här hemma. Mycket som är nerpackat och man hittar inte saker, packat ner saker som an egentligen skulle behövt. Ingen ordning alls, men det blir ju bättre snart. Får tänka så! Så nu ska jag sluta gnälla :)

Har ringt lite olika samtal, bland annat till stadsdelsförvaltningen, så nu kan jag bocka av det fr listan. Ska sova lite sen då gårdagen blev väääldigt sömnlös. Måste ta igen det idag...för jag har ytterligare 2 nätter att jobba innan jag blir långledig.

Vädret e regnigt och grått men jag har tänt ljus i lgh så det e mysigt. Ska fixa lite mat och sätta mej framför tv:n och äta och sen slocknar jag väl :)


Lindish


RSS 2.0