VAB samt Michael Jackson

Inatt jobbade jag första natten efter min långledighet. Gick bra men på morgonen så ringde Sebbe till min mobil o sa att Nutti e sjuk. Jaha, där rök den sömnen haha. Men jag ska inte jobba inatt för jag orkar inte att jobba en natt, sen vara vaken på dagen o sen jobba och sen vara vaken igen. För som det ser ut nu så kommer han att vara hemma imon också. Den lille fisen. Han är verkligen inte bra för han e jättehängig och varm. Han är väldigt varm i sej själv men nu rinner det om honom, lille bubbisen..Han vill knappt leka utan bara vara still o vara nära mamma. Nu ligger han o sover och jag undrar vad sjutton jag gör här då?? Borde inte jag också passa på att sova??!!! Men just nu går jag på högvarv. Är hur pigg som helst..Det straffar sej sen...jag lovar! Men nu snart så ska jag gå in o snusa den lille godingen i nacken..

Har läst på Aftonbladet att Michael Jacksons död är fejk för att han ska få vara ifred från all publicitet...Fick se en video från en helikoter där M.J ligger inlindad i ett vitt lakan. Sen helt plötsligt så vänder sej lakanet så det ser ut som M.J har vänt sej på sidan....mystiskt! Men jag hoppas såklart att han lever men det vågar man väl inte hoppas på..? Tror att många fans skulle bli arga om det visade sej vara sant...Läste också att 12 st fans hade begått självmord för de orkade inte med att förlora sin stora idol.... Michael hade INTE velat att det skulle bli så! Han var så mycket för fred och harmoni på jorden...Hoppas alla ungdomar tar sitt förnuft till fånga och hedrar sin stora idol genom att leva ett bra liv och att tänka på sina medmänniiskor...OM han lever, så önskar jag honom o hans familj allt gott och hoppas det får leva ifred.

Har träffat en vän på Facebook som heter Stella. Hon kontaktade mej via en fansida för fans till M.J.
Vi pratar väldigt mycket o stöttar varandra. Hon känner precis som jag...Skönt att ha nån mitt i allt detta.

Tänker väldigt mycket på M.J och får tårar i ögonen när jag pratar om honom...Och speciellt när jag hör hans musik. Har laddat ner låtar av honom till min mobil men orkar inte lyssna så mycket på dem just nu...det blir så ledsamt..
Det finns en länk på YouTube där man ser en helikopter hämta Michael från sjukhuset och sen åker iväg med honom i en vit bil medans kameran zoomar in bilden hela vägen till den försvinner in i en byggnad...och samtidigt spelas WE ARE THE WORLD. Jag döööör!!! Så orättvist!!!!

R.I.P
Du är inte stor, du är inte en av de större, du är STÖRST! Miss and love you..thank you!!

Stranden

I söndags var vi som sagt var på strande vid Långholmen med lillebror o Lovis. Jättemysigt hade vi! Barnen sprang imkring och hade det såå kul. I söndags var Nutti ganska våghalsig o ville att man skulle ta honom i händerna op snurra runt i vattnet. Han doppade hela kroppen. Det gjorde han inte i lördags. De vänjer sej fort de små liven..Efter stranden så följde morbror GUstav o Lova med oss hem o vi grillade ute på innergården. Där har de satt fram massa bänkar med bord och så kan ju såklart använda den stora grillen på gården. Det var poppis att grilla kan jag säga. Vi var 3:a i kön :) Men det var som att äta på restaurnag när andra satt vid de andra borden med sin mat som de grillat. Det är så lummigt o härligt där. Vi satt där ute ända fram till ca 22.00. Barnen var vilda som vanligt. Lika bra att ha dem utomhus. Det finns en lekplats precis där vi satt så de hängde en hel del där (med nån av oss som kollade så allt gick rätt till). Sen var både Lova o Nutti trötta och den lille mannen stupade i säng efter tandborstningen o vällingen. Tröttisen..Det var en jättemysig dag! tack lillebror o Lova

PS! Nutti ska göra ALLT som Lova gör. Han ser nog upp till henne.
Jag har tagit en massa foton men av nån anlednibg så funkar inte överföringen till datorn....Måste kolla upp det.

nu drar vi till stranden

Nu gäller att njuta till fullo :) Underbart väder så nu drar vi till strandne igen. Härligt. Morbror Gustav o kusin Lova hänger också på. Lova o Alexander är galna i vanadras sällskapt. Så hej hopp. Bloggar mer ikväll, puss

Helena, Kiril o Maja TACK!

Vill bara säga tack till 3 fina vänner som förstår det som jag känner just nu....kan fortf inte fatta att det är sant, att M.J är borta...det är så overkligt och jag känner mej tom..varför hände det? Har läst allt jag kommit över, tidningar, internet mm. En del kanske undrar varför jag reagerar som jag gör och jag kan förklara (inte för att jag måste, men..). När jag växte upp så lyssnade jag mycket på hans musik. Jag tyckte att hans shower var något utöver det vanliga, de var helt klart bäst o han var en äkta entertainer...Så mycket talang och entusiasm hos en o samma person finns inte bara! Han är helt klart den mest starka o lysande stjärnan som någonsin kommer att finnas. Folk kommer att försöka sej på att eftersträva att bli lika stora eller större men det kommer aldrig att hända, ingen kommer någonsin att bli så legendarisk som M.J. Han är en ikon för en hel värld. Så mycket publicitet har aldrig förekommit när någon annan stjärna har avlidit...och kommer säkerligen inte inte att komma heller! Det är jag helt säker på...Han har fyllt mitt liv med sin musik och sin glädje i det han gjorde. Visst Madonna samt andra stora artister gillade jag också men de var inte ens i närheten. Jag var kanske inte hans största fan eller så att jag bokar en biljett till Los Angeles nu när dödsbudet kom. Men jag kan med ärlighet säga att han är den person som jag för alltid kommer att se som den största av dem alla. Han var inte bara stor, han var allra störst!
När man tittar på hans dansare i videorna så ser man skillanden på M.J:s rörelser och känslor än på dansarnas. Hans passion för musiken går inte att ta miste på. Det är så äkta det kan bli. Han blev ständigt i fokus för allehanda pedofilrykten och krav på olika skadestånd...Men jag, som själv är mamma kan ärligt säga att jag aldrig trodde på detta skitsnack ens för 1 sekund. Hade mitt barn blivit utsatt för något så horribelt så hade jag aldrig dragit tillbaka anklagelserna, spelar ingen roll om det handlar om 1 miljard kronor som betalades ut till oss. Jag hade aldrig gett mej! Så vad säger det om alltihopa? Jo, ren o skär girighet och att sätta dit en offentlig person för att tjäna pengar. Riktiga bedragare hela skiten! Blir också så förbannad på folk som inte ser till fakta utan bara skriker o gapar efter lösa osanna rykten. Tänk lite innan..Sånt gör mej så arg...och att han skulle gå på starka medicineringar...Fine, det gjorde han säkert, men vem skulle orka med att leva hans liv utan "hjälp". Jag är EMOT droger på alla sätt vis, men kan ändå förstå honom. När vi är ledsna för nån skitsak kanske vi vill gå o ut o supa oss fulla och bara glömma dte vi har på hjärtat för tillfället. Tänk er att inte ens kunna gå ut offentligt och glömma sina problem. Tänk att sitta instängd och inte kunna leva ett normalt liv. Att hela tiden vara rädd för att ens barn ska bli kidnappade. Att ha hela världen på sej redo att hugga kniven i ryggen på en...Nej, ta o tänk efter lite före innan ni gapar o skriker om saker ni inte har en aning om...Jag vet inte själv hur dte var att leva som M.J. Jag hade inte turen att få lära känna honom på ett personligt plan men jag kan visa min uppskattning o stötta samt hedra hans minne. Han har gett mej så mycket under min uppväxt, så nu är det min tur att ge nåt tillbaka. Har gått med i massor av grupper på Facebook samt att jag efter dödsbudet lyssnade på hans låtar på YouTube om och om igen och därför skriver jag även dessa inläggen på min blogg, för att hedra och tacka en stjärna som gått ur tiden men som alltid kommer att lysa lika starkt...han är en legend, en sann legend.
R.I.P

Helena, Kiril o Maja...ni ska ha tack som varit så fina! Ni stöttar o förstår och ger inga gliringar! Tack finaste raringar! E såå glad att jag kunnat prata med er utan att bli ifrågasatt och att ni har hört av er med telefonsamtal, sms och pratstunder nu när det varit jobbigt för mej...älskar er!

PS! Kiril, jag är glad att vi har hittat tillbaka där vi var innan. Bra att vi pratade ut. Fast jag kommer säkert bli arg o irriterad på dej 1000 mijoner gång igen hihi, men nu vet jag varför dte blev som det blev..kram på dej

R.I.P MICHAEL JACKSON!!!!!! Du fattas en hel värld!!!! Finner inga ord

Detta inlägget tillägnas ingen annan än den största legenden någonsin, Michael Jackson!


När jag o Helena handlade på Vivi så ser jag Helenas min när hon tittar på löpsedlarna och jag går dit och ser den svarta stora sorgliga framsidan på Aftonbladet. Kan inte fatta att det är sant! Jag ryser i hela kroppen och skakar på huvudet...Han har följt mej i hela mitt liv med sin musik och sin stora talang.  Har alltid gillat hans musik och beundrat honom för det han har åstadkommit. Så synd att han inte fick ha något privatliv. Allt han gjorde följdes av hela av hela världen och sen kritiserades han o allt han sa/gjorde analyserades o han hängdes ut i medier på ett allt annat än hyggligt sätt! Det var skriverier ang pedofili och jag kan helt ärligt säga att jag inte trodde på dem för en sekund...jag kan ha ha fel, men aldrig att jag tvivlade på att han var oskyldig! Fråga mej inte varför men så är det! Jag tycker att vi ska hedra Michael Jacksons minne och tänka på hur stor han egentligen är. För jag tror inte att man inser vilken stor stjärna han är. Notera att jag skriverom honom  i nutid för han kommer alltid leva kvar, han kommer alltid att finnas. Han kommer för alltid att sprida sin musik världen över. Mina tårar rinner och rinner o rinner.....Jag tänker på hans 3 barn, Prince Michael, 10, Paris, 9, och Prince Michael II, 5.....Er pappa är helt klart den största av dem alla!! Ni ska vara stolta (och det tror jag att ni är) över över er pappa. Han är älskad av en hel värld och har skänkt så många människor glädje via sin musik och sin omtanke för världens barn. Ingen kan väl ha ungått Heal The World som finns på albumet Dangerous. Över en chat på Internet med fans skall Michael Jackson ha sagt att "Heal The World" är den sång han är mest stolt över att ha skrivit. I videon till låten spelas barn i krigsdrabbade stater upp..han kämpade för fred och för barnen! 1992 sjöng M.J HTW inför Bill Clinton o Hillary Clinton på galan Heal The world Clinton. SÅ VACKER!!!R.I.P

LOVE YOU SO MUCH!


Pannkakor på innergården

Igår efter dagis så var det såå varmt i lägenheten. Kände direk att det inte gick vara där inne med Nutti. Jag stekte  pannkakor och så tog vi med grejer och ett stort täcke och satte oss på innergården. Det var härligt varm. Vi läste lite Bamse och sen målade Nutti i sitt ritblock. Vi åt sen pannkisarn o det smakde så otroligt gott. Självfallet ville Nutti ha en massa sylt att musa på ihop med pannkisarna. Fick gömma undan burken till slut. När vi suttit en stund å kommer pappa hem från jobbet o gör oss sällskap. Vi sparade pannkakor till honom och sen lekte han o Nutti med kottar o stenar osv...sen gick vi alla in och förberedde Nutti för sängen.

Senare på kvällen kollade vi på lite fotboll samt att jag följde värsta intrigtråden på familjeliv. Är inte där inne så ofta men kikar in i våran gamla mammatråd och kollar runt lite där inne...planerar man barn eller är gravid så finns ingen bättre sida. Jag har haft sååå mycket nytta o glädje av FL.

Fastnade såklart på Facebook också och sen hade jag dåligt samvete genemot sebbe för att jag alltid sitter framför datorn på kvällarna. Inte hela tiden men ganskla mycket...men han tyckte inte det gjorde nåt.. Så nu sitter man framför datorn igen :)

Ha det gottit i solen!

Världens bästaste Alexander

Nutti gillar att ha ett halsband på huvudet. Det var länge sen vi gjorde detta halsbandet, säkert 8 månader sen men han gillar det jättemycket. Vi gjorde 2 st, men det ena gav han till sin favvofröken Pia på dagis. Det andra håller han i stenhårt! Men det ska inte sitta runt halsen, utan på huvudet. E han söt eller vad?! Ja jag antar att det blir målade naglar, hästsvans och halsband när man ha en tjejig mamma:) Stackaren och pappa är det ännu m,er synd om som bara kan stå bredvid och se på hur jag omvandlar hans pojk haha. Nädå, skämt åsido, han e så liten, så målade naglar har väl alla barn nån gång, oavsett könFint Nutti, fint!

Nutti e så långhårig, bild finns

Idag har dte varit soligt soligt soligt!! Härligt. Nutti e på dagis och jag har fixat lite här hemma samt att jag var ute o sprang lite. Nu ligger jag i soffan o lyssnar till lugnet. Jag ska snart bege mej iväg o hämta lille killen. Han var så ledsen idag när jag lämnade honom och det gjorde ont ont ont i mammahjärtat...Det blir väl till att köpa en mjukglass som igår efter dagis. På sommaren får man äta hur mycket glass man vill tycker jag:) Nutti har nu fin frilla, lååångt i nacken som vi tänkte klippa av när han sover. Elakt? Jaaaa. Men vad ska vi göra? Lägger in en bild på hästsvansen:


Lugn kväll

När jag hämtade en glad Nutti på dagis så lovade jag honom en glass och han sa till ALLA på dagis att han skulle äta glass och även hela vägen till glasskiosken fick minsann alla okända också veta :) Köpte en mjukglass till honom o han satt nöjt i vagnen och sen kom vi hem o fixade undan lite tvätt samt sofföverdraget som är en utmaning i sej. Men det gick bra. Sen badade jag Nutti och vi läste Bamse under täcket och hade det mysigt (och väldigt kvavt där under) Sen borstade vi gaddarna utan problem och sen var det sängen som gällde. Han var trött och la sej direkt. Somnade ifrån vällingen då jag tittade in efter en stund och då höll han ett krampaktigt grepåp om flaskan som fortf var orörd...lille tröttemannen...

Sen la jag mej i soffan o slöade och sen kom mannen min hem och vi fixade ordning sofföverdraget och nu ska vi kolla på CSI Miami. Ha det gutt! Det ska vi :)

Köpt lite nya blommor

Glömde skriva en mysig sak och det var att när vi gick hem fr dagis så gick vi genom centrum o där finns torgförsäljare av alla dess slag. Jag brukar ofta köpa med mej lite blommor hem och det gjorde jag idag. Dessa blev det, men i en klar röd färg. Sååå fint till de gröna gardinerna i sovrummet. Jag hade tagit en bild men det funkar inte att lägga över dem på datorn nu igen grr. Men visst e de söta?


Slut på Epidemin...

Nu e det över och Nutti e på dagis, pigg som en lärka och han skuttade jämte vagnen när vi gick dit. Han blev dock ledsen när mamma skulle gå hem och skrek efter mej. Han har ju ändå varit hemma i 10 dagar och så helt plötsligt skulle han till dagis. Lille bubbis. Men det gick nog bra sen. Fröken tog honom o gick iväg o jag traskade hemåt med Helena som också lämnat sina killar samtidigt. Vi köpte coca cola på vägen hem o satte oss en stund i solen o pratade lite. Sen gick vi hem, var och sen till sitt. Jag har mest slappat hemma. Var smart nog som dammsög innan vi gick till dagis så att jag inte hade några måsten som väntade på mej när jag kommit hem. Jag har suttit o surfat på Facebook och läst lite bloggar samt pratat med min barndomsvän Johanna fr Nybro. Vi har känt varandra i 26 år!! Inte illa:)  Tittade lite på tv sen o softade i soffan. Snart e det dags att gå o hämta den lille igen. Oj va tiden går fort när man e själv hemma...Men det har varit bra både för mej o Nutti att vara ifrån varandra lite idag även om vi har myst en hel del när vi varit hemma de här dagarna. Snart e han ledig fr dagis hela sommaren då jag o pappa har sem som börjar 10 juli och slutar 10 aug och sen har jag tagit föräldraledigt ytterligare 1 vecka. SKÖNT! Men har fortf 1 jobbperiod kvar att plöja mej igenom...men det ska nog gå bra.
Tänkte lägga in en bild från igår men det funkar tydligen inte så det får fixas sen. Nu måste jag snart  kila iväg o hämta en liten prins.

PS!  Besök www.snostjarna.blogg.se
Hon har gjort min fina blogg så söt o somrig a´la 70-tal
Flirta med henne så hjälper hon er

Dag 8 i Epidemin

Dagen igår förflöt bra. Mamma fick sin 3e sovmorgon och det var så uppskattat. Sen gick jag o Nutti iväg en sväng o köpte glass o satte oss sen o njöt av glassen o tittade på bilarna som åkte förbi samtidigt som jag satt o sa: Grön bil, röd bil, blå bil osv....nutti tyckte det var kul o mysigt. Vi satt under ett träd nära varandra o bara vaaa. Sen traskade vi hemåt o nutti sprang omkring runt mej. Men han e så duktig o stannar när jag säger till. Han springer inte iväg så jag får jaga honom överallt, skööönt. När vi kom hem så åt vi pannkakor, men han var ju inte så hungrig med tanke på att han åt massa glass innan. Sen sov han middag och vi slappade i soffan. Sen åkte jag o träffade mina vänner Emilia och Kiril och vi gick till Rålis och satt där bland alla människor och njöt av solglimtarna. Vi hann sitta ca 2 tim och sen började det regna så vi traskade tillbaka. Ems och Kiril gick hem till Emilia och jag gick hem till mej. Innan köpte jag blöjor o välling. Jag fixade mat när jag kom hem och vi åt. Det blev en liten sen middag, så vi borstade tänderna o tvättade oss och sen la jag Alexander för natten. Gick bra förutom tandborstningen. Vi har varit lite dåliga med tandborstningen nu då han har haft blåsor i munnen. Kändes som att det var så onödigt då han hade ont i munnen. Så nu blev det vilda protester. Men det gick till slut, puh

Bye

bilder från min o Nuttis mysdag

Här kommer en bild från när jag o Nutti hade en underbar eftermiddag då vi åt glass i en liten lummig innergård
Sött som socker

Detta inlägget e sött som socker! Jag skulle måla mina naglar och då ville ju såklart Nutti också ha likadant. han sa till mej när han såg mina naglar: Fint mamma, fint...jag målade på hans också men han förstod inte det där med att man inte får knyta ihop handen innan det torkat...men men...undrade lite vad pappa skulle säga när han fick se Nuttis cerise naglar när han kom fr jobbet men han bara skakade på huvudet o logHär kommer lite midsommarbilder

Nu så kommer lite bilder från gårdagen då jag inte haittade kabeln men nu så...vi hade såååå mysigt! Bilderna kom inte i ordning men de är alla tagna på våran picnick på midsommarafton


Picknick med pappa, morbror Gustav och Gustavs barndomsvän Haben från Nybro
Nutti var upptagen med att mata änderna då bilden togs:)


Vänner


Nutti spatserar


Pappa o Nutti


sötisenZoo tablettask e favvogodiset


Nutti älskar morbror Gustav o han bjöd honom på massor av pussar

chokladbollar gjorda av Nutti o mamma

Så här fina blev våra chokladbollar vi gjorde härom dagen. Lägg märke till Nuttis avlånga på sidan :) Han tyckte dte var skoj men blev lite besvärad av att han blev så kladdig på händerna haha


Dag 7 i Epidemin samt ny bloggdesign

Idag fick mamma sovmorgon o det var nice nice nice....2 dagar i rad. Medans jag låg o sov så höll killarna på att springa fram o tillbaka till tvättstugan. SKÖNT, då jag annars hade det på avbockningslistan. Vill inte att det ska gå för långt mellan tvättdagarna för det blir så mycket jobbigare. Men nu slapp jag det:)

Alexander är typ frisk nu och hade han inte haft skorpor på kopporna så hade jag aldrig märkt att han var "sjuk" nu..Hur pigg som helst och har återfått sitt temperament igen hihi

Vi skulle försöka klippa honom idag men det gick inte så bra. Vi mutade honom med favvogodiset Zoo och han sken upp som en sol men när det var dags att klippa så var det inte värt en enda liten apa i världen. Han var vansinnig och vi fick ta lite här o var men nu e han så långhårig så det är ett måste. Han har nu en ojämn frisyr som heter duga...Han badade med pappa efter "klippningen" och sen var det dags för nästa moment.....TVÄTTA HÅRET! Inte kul det heller....men vad gör man. Har man så mycket hår som han har så måste man tvätta det relativt ofta. Ett nödvändigt ont. han var inte glad på oss men efteråt så njöt han i soffan med handduken om sej och en på huvudet samt nusse o tutte o sitt lilla täcke...sötfisen!

Vi gick och hyrde film sen på kvällen o köpte amerikansk pizza på en pizzeria som gör underbara pizzor och Nutti lekte lite när vi kom hem efter att vi ätit och sen la vi honom (utan protset alls). Vi kollade sen på Changeling med Angelina Jolie. SÅ bra! Kan jag varmt rekommendera!!

ha det gutt alla läsare, bye


Dag 6 i Epidemin o GLAD MIDSOMMAR!

GLAD MIDSOMMAR FOLKS! Visst var det inatt som man skulle ha 7 olika karlar under sin kudde och drömma om blommor va?

Idag är det midsommarafton och det ska ju firas såklart! Vi träffade morbro Gustav samt Haben fr Nybro som umgicks med Gustav som liten. Han var sej lik och mycket trevlig! Vi hade köpt lite saker allihopa och gick till Vinterviken o grillade glazemarinerat kött, potatissallad, persiljesmör, chips, läsk, öl, vin, godis, baguette, jordgubbar mm mm. Det var jättegott o vio klarade oss från det värsta regnet. Det var uppehåll hela dagen, förutom en liten liten skur när vi satt på filten, så vi drog in filten under träden o satt där medans det duggade. Det var såååå mysigt o Alexander hade det skojsigt! Han var på bra humör och matade änderna med chips och baguette:) Han fick all uppmärksamhet hela tiden o det är ju inte fel när man är 2 år gammal haha

Sen efter ett par tim så åkte lilla familjen hem till sitt o morbror Gustav o Haben drog in till stan o skulle festa vidare på söder... Det var em mycket mysig midsommarafton. Väl hemma så var det dags för sängen för den lille midsommarfirande killen, men dte var inte pippis kan jag säga.

Hans koppor håller på att falla av nu, tror att alla är helt torkade nu. Han är hur pigg som helst och det känns skönt att han inte behövde ta Tavegyl mer än 2 ggr. Skönt att det blev så pass lindrig som det blev. Nu är dte överstökat iallafall. Får se om han ska gå på mån till dagis eller om han får vara hemma nån dag extra. På måndag är det 10 dagar sen han fick det. Men vi avvaktar lite och ser...Nu ska jag gå o lägga mej..fick dock sovmorgon idag på morgonen och det var välbehövligt kan jag säa då jag inte sov igår efter att jag jobbat natt. När jag steg upp idag på morgonen sa Sebbe:

-Det var väl skönt att få sova ut.

Jag väste tillbaka:

-Jag sov inte ut, jag sov ifatt det jag inte sov igår

Haha det spelar ingen roll vilken tid på dygnet jag går upp. Jag är alltid lika sur o grinig innan jag vaknar till

Inatt tänkte vi att Nutti får sova i sin egen säng igen då han inte är alls sjuk av kopporna. Det var allt annat än populärt kan jag säga. Attans vad arg har var. Men det är bara att hålla ut o inte ge vika. Det funkar ju till slut. Vi körde på 5-min metoden nu ikväll för att han ska vänja sej o han somnade efter 3 vändor.

Bilder fr midsommar kommer inom kort då jag inte hittar kabeln just nu..Sov gott


Dag 5 i Epidemin

Idag när jag kom hem fr jobbet så var jag ganska trött. Jag visste ju att jag skulle vara vaken hela dagen med Nutti, så det var bara att stålsätta sej o inte somna. Försökte hålla mej borta fr soffan och ´vara lite allert. Vi träffade Helena, Noah och Rasmus en stund i våran övergivna lekplats. Vi satt där en stund och sen gick vi till centrum o handlade lite mat allihopa. Vi hade tänkt köpa pizza och gått hem till och o käkat med barnen, men Noah var inte så pigg så de gick hem till sitt efter matshoppingen. Jag fixade lite mat och vi åt och sen var det SOVADAGS!!!! Oh vad jag såg fram emot det! Vi sov ända fram till 17 haha. Det behövde mamma. Vet att det kan ju bli svårt att få Nutti i säng i vanlig tid men det är ju ingen fara då vi båda är hemma imon så han fick vara uppe lite längre idag. Vi mötte upp pappa i centrum och hyrde film o handlade tacos som vi åt när vi kom hem. Mums! Nutti ligger nu och sover och Sebbe kollar på fotboll. Vi ska kolla på filmen efter fotbollen är klar! Jag valde filmen: The day the earth stod still. Hoppas den är bra. Vi hyr filmer typ varje kväll nu men dte e mys!

Skulle egentligen jobbat inatt men jag vabbar då jag inte kan jobba en natt, sen vara vaken på dagen och sen jobba igen....Det funkar liksom inte. Imorgon ska jag få sovmorgon och det ska bli gutt!

Imon är dte midsommar och om man tittar på vädret så ser det nästan ut som det är en dag i april typ..hoppas på uppehåll imon då vi har planerat att grilla med morbror Gustav och hans barndomsvän. Sen kanske faster Hanna kommer efter att hon slutat jobba kl 16 imon. Vi avvaktar och ser hur dagen ser ut...Haade varit kul att danska runt midsommarstången med Nutti men det e nog inte så poppis att komma dit med prickarna även att de torkat....de SKA inte smitta nu men..ja...

Ha det så finemang. Jag ska ändra min bloggdesign föresten..får se hur det blir...

Dag 4 i Epidemin samt UNDERBART BESÖK AV CECILIA HULTIN!!!

Hann inte skriva igår, så jag gör det idag ist. Gårdagen förflöt bra och typ alla kopporna har torkat nu. Han har inte besvär av dem vad dte verkar som...Min söta o vackra vän Cecilia Hultin har just kommit hem fr Afrika där hon än en gång jobbat som volontärarbetare på ett dagis. Hon har denna gång varit där i 2 månader. Hon är så fin o så himla underbar!! Vi har känt varandra länge nu. Vi pluggade franska på universitetet för många herrans år sen och sen dess ses vi då och då. Hon kom hit o hälsade på mej o Nutti igår och vi hade en underbar dag! Alexander fick en sommarpresent av Cecilia och Thomas. En jättefin blå/vitrutig skjorta. Den var jättefin och i mjuk o skönt material. Det är inte första gången de ger Alexander nånting utan att det är nån speciell dag. Har sagt att de inte behöver göra det såklart! Deras sällskap rcäker gott o väl.

Cecilia var här hemma hela eftermiddagen och jag o Nutti hade köpt en fin bukett med blommor  på torget till Cecilia och sen hade vi scrappat varsitt kort som vi skrivit på. På det jag hade gjort stod det: Välkommen hem mitt hjärta och Nutti hade ritat en snigel på sitt kort och så hade vi stoppat ner korten i buketten. Hon blev så glad så!

Alexander var på bra humör och är såååå förtjust i Cecilia. Även hennes kille Thomas som inte var med idag, är väldigt poppis hos Nutti. Jag o Nutti hade bakat en smulpaj och vispat vaniljsås till fikat och Cecilia älskade vår paj :=) Sen satt vi o pratade och hon berättade hur hon haft det i Afrika. Hon har ett hjärta av guld!

När Cecilia åkt så la vi oss och sov då jag skulle jobba natt sen. Natten förflöt på bra och det är alltid trevligt att jobba med Jason som är en lättsam o humoristisk person.

Pratade med Sebbe och han sa att Nutti somnat först vid 22.30?! Fast jag är inte förvånad, då vi sov ganska länge igår på dagen. Men de hade haft det mysigt på kvällen, mina älskade killar!

Bye bye

Dag 3 i Epidemin

Idag har varit en ok idag för lillen. De första kopprna har bildat en skorpa som snart kommer falla av. Han kliar mycket men ändå inte så farligt. Tavegyl har jag hoppat över idag på morgonen men han fick en dos nu ikväll innan han la sej. Han sover fortf hos mej i dubbelsängen medans pappa är förflyttad ut i vardagsrummet :=)

På förmiddagen var jag, Nutti, Helena, Noah och Rasmus på en öde lekplats (vet inte ens om man kan kalla det lekplats) där det finns en sandlåda och en gunghäst samt rutchkana. Gräset växer vilt och det är verkligen ingen kul plats men killarna lekte och hade skoj. Jag o Helena satt på bänken och pratade strunt. Hon, stackaren är genomförkyld och har ont i halsen, så det e inte lätt för henne nu med två busungar.

Vi satt där i parken o hade oss och sen gick vi hem, var och sen till sitt. Jag lagade mat, idag blev det ugnsbakad lax, nypotatis och sallad. Sen la vi oss båda två o sov i ett par tim. Var jätteskönt! Vädret var strålande. Sen när vi vaknat så gick vi till Lild och köpte varsin glass, samt att jag handlade lite annan god mat. Vi satte oss på en bänk i en lummig liten innergård och åt våran glass. Nutti fick välja glass och valet blev en Solero med hallonsmak. Jag valde den klassiska 88:an. Dock tog Nutti en tugga på sin glass och sen ville han byta...lille bubben...det var mysigt där och han var på strålande humör. Sen gick vi till den ruuttna lekplatsen där vi varit på förmiddagen. Vi plockade kottar och hade det skoj. han gungade lite på gunghästen och sen klappade vi en söt katt som var kelsjuk. Sen gick vi mot t-banan och mötte upp pappa som slutade jobbet. Vi gick sen alla tre och handlade lite mer gott och hyrde två filmer. Nutti var lite trött så pappa fick bära honom hem sista biten då han alltid vill gå och inte sitta i vagen. Han satt inte i vagnen nånting när vi var ute på eftermiddagen. Lilla loppan!!!

Sen när vi kom hem så grejade vi lite och åt räkor och rostat bröd. Nutti var vaken ända fram till ca 22.15 då han inte kunde komma till ro. Vi har lite andra rutiner när han är sjuk så det är helt ok...men sen ville han själv gå in o lägga sej i sängen. Hoppas han kan sova inatt.

Snart ska jag kolla på min film för jag gillade inte Sebbes val av film så vi hyrde två st. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Love

Dag 3 i Epidemin

Natten har varit ganska bra här hemma hos lilla familjen. Alexander vaknade på efternatten o var jätteledsen o ropade efter pappa som sov i soffan i vardagsrummet (går inte att sova 3 st i sängen när Nutti e sjuk). Han var verkligen jätteledsen, men somnade om efter mycket om och men. Sen sov han oroligt fram till 06.30 då vi gick upp o gjorde välling. Nu tittar vi lite på tv och tar det lugnt. Tror att han är lite rastlös den lille mannen. Vädret är bättre idag och solen skiner. Man blir genast lite piggare då. Alexanders prickar kliar och så men han fixar det ganska bra ändå tycker jag. Just nu leker han med sin lilla sulky o drar sin nusse o tutte i leksaksvagnen...Sötnosen.. Idag har han fler prickar som blossat upp men några gamla har börjat torka så smått. Han även i hårbotten och inne i munnen, på magen, ryggen, dock inte många alls på benen och ansiktet. Vår lille kämpe! Mne det finns ju de som har dte värre, mycket värre och jag tycker så synd om dem!! Vi har ganska lindrigt ändå måste jag säga...Skönt att få det överstökat nu innan semestern och för all framtid också för den delen..

Forts följer senare under dagen..


Dag 2 forts fr förra inlägget

Eftermiddagen löpte på och vi har lekt o haft oss. Jag smorde in Nutti i potatismjöl men han blev vansinnig såg jätteförvånad ut o tittade på mej med förundran...vad sjutton gör mamma????? Sen fick han Tavegyl vilket gjorde honom trött o retlig, men vi fixade eftermiddagen utan större problem. Sen kom pappa hem fr jobbet och vi åt korv stroganoff o sallad. Alexander blev så extas så han kunde inte äta när pappa kommit hem. Det var bara pappa för hela slanten...han var dock pigg när han skulle sova o låg i sängen o pratade för sej själv. Jag tog ut honom o förklarade att han kan ligga i soffan men att vi inte ska leka mer ikväll eller vara uppe o springa, bara ligga still i soffan, annars skulle han få gå tillbaka till sängen igen....Tro inte att han skulle blivit uppburen fr sängen om det inte vore för att han är sjuk...när nutti e sjuk så har vi många undantag i vår lilla familj...

Nu ska jag kika in en sväng på Facebook och sen slänga mej i soffan hos mina killar och mysa lite. Den lille mannen e fortf vaken och ligger hos pappa i soffan med nussen o tutten, samt hans lilla minitcäke o minikudde...'FINAST*

SOV GOTT o GLÖM INTE TA HAND OM ER!

Dag 2 i epidemin

Idag har jag varit hemma med Nutti då han som sagt var fick vattkopporna i lördags. Han är kinkig o har väldigt lätt till gråt. Kliar gör det ju också så det e inte roligt alls nu för honom. Han har fortf feber och är varm men han dricker bra och det e det viktigaste. På förmiddagen bjöd vi hit min fina snälla vän Helena som kom hit o åt chokladbollar o läsk som vi gjort på morgonen. Så fort jag vaknade så ringde jag BVC som i sin tur skrev ut ett e-recept som jag hämtade ut när Helena var här med Alexander. Det ska förhoppningsvis lindra klådan något. Vi hade svalt i sovrummet inatt med fönstret öppet och nutti sov i bara blöjan. Han var så varm lille plutten..men ändå så sov han från ca 20-07-50 med ett avbrott 05.50 då jag gick upp o gjorde välling. Jag bad honom då ligga kvar i sängen o sa att vi skulle fortsätta sova efter att han fått vällingen. Mamma tyckte det var lite vääääl tidigt att stiga upp vid den tiden när vi ska sitta inne sen hela dagen..han lyssnade på mamma och vi sov till ca 07.50. SKÖNT!

Nu sover han middag och jag fastnade här som vanligt...tänkte faktiskt gå o vila lite också....

Forts följer...

LOVE

vattkoppor

Ja nu har lille darlineg fått vattkoppor. Det var bara en tidsfråga då det florerar på dagis nu..inkubationstiden är så lång som upp till 21 dagar!! Han klarade sej länge ändå tycker jag, fast jag hoppades att han skulle få det för dte e lika bra att han får det nu än när han blir äldre då det tar hårdare på honom då. Det började igår på morgonen när jag kom hem fr jobbet och hade jobbat natt och skulle byta på honom. Då såg jag den första men trodde att det kanske var en finne eller kvisla av nåt slag. Men sen på eftermiddagen såg jag på magen också så det var inget snack om saken. Alexanders farfar Kjell som är överläkare kom på visit igår kväll och han tittade på kopprna och sa direkt att det var vattkoppor också. Det var kul att farfar kom på besök och vi tog upp Alexander efter att vi lagt honom i sin säng så att han skulle få träffa farfar. Det var ett oväntat besök så det var mycket överraskande o trevligt!

Jag åkte sen till jobbet för att jobba natt och det var lite tråkigt att åka hemifrån för det var så trevligt hemma och ute regnade det som attans. Men det är bara att traska iväg..natten var ok och det var relativt lugnt. Jag vabbar inatt då jag inte orkar att jobba 3 nätter och sen vara vaken med Alexander på månadg dag...När jag kom hem idag på morgonen så var killarna redan uppe med Alexander var hängig och trött så vi bäddade rent i sängen och öppnade fönstret och la oss alla tre under täcket o somnade om..de vaknade vid 11-30 och gick upp medans jag sov vidare.

Idag har jag sovit ganska länge o killarna har tvättat och haft städprojekt. Alexander är väldigt varm o känns som en kamin. Han har varit låg hela dagen men ändå lekt lite med pappa då och då för att sen lägga sej i soffan o titta på Bollibompa (Bompa) Gosungen där!

Ikväll så har vi myst hela familjen. Jag har varit o handlat mat och saker inför morgondagen då vi kommer att vara inne hela dagen. Köpt lite god saft och smoothie samt välling då den var slut. Nu sover han i vår säng men jag la bara honom där och gav vällingen i handen på honom o sen somnade han själv..dock utan att ha druckit vällingen utan den håller han krampaktigt i handen fortfarande...

Jag ska äta lite nu då jag inte har ätit sen 06 idag på morgonen. VRÅLHUNGRIG!

Ha det så bra och tack för alla fina kommentarer som ni har skrivit..alltid kul att få lite feedback på det man skrivit. Just keep writing comments, that makes me happy!

Love

De senaste typ 5 inläggen är updaterade idag...scrolla ner o läs

Ska jobba hela helgen, fuck! Har ingen lust. Vill hellre vara hemma o mysa med min familj! But you`ve got to do what you`ve got to do! Hoppas det blir lugnt dock! Har svårt att komma till ro o sova gott när killarna är hemma och bökar. Skötbordet är i sovrummet samt Nuttis säng..men har sagt att han får bytas på i vardagsrummet samt att de får ta ut hans kläder oh han får sova i soffan när han vilar på lunchen...Större lägenhet kanske?

Puss o kram

Jordgubbar med iskall mjölk=sommar

Var o köpte söta goda jordgubbar efter dagis härom dagen dem åtnjöt vi när pappa kommit hem fr jobbet. MYSPYSIGT! Jag är lite allergisk mot jordgubbar, men smakade lite ändå. Nutti gillar det skarpt! Finns det nåt somrigare än jorgubbar o iskall mjölk? Minns att min mormor hade grädde istället för mjölk men man måste ju tänka på figuren även att det e godare med grädde, så blir det mjölk:)


Bilden säger väl allt?

glass i Kungsträdgården med lilla familjen

Härom sistens så var hela lilla familjen o myste i Kungsträdgården. Det var mycket folk och varm o skönt..Vi köpte med oss varsin latte, juice till Nutti samt varsin glass till oss och njöt. Oh vad jag älskar Stockholm!


Pappa o Nutti o mamma i Kunmgsträdgården


Pappa o Nutti på Sergels Torg

Latte-stund har guld i mun

Slänger in lite fikabilder på lilla familjen. Vi har för vana att gå o fika med lille godingen. Han älskar att fika o så fort han ser ett fik så utbrister han: FIIIIKA MAMMA; FIIIIIIIIIIIIKA! Vem har han fått det ifrån tro?


Mamma o Nutti fikar efter dagis:)
Pappa o Nutti o mamma fikar/lunchar i gallerian

En riktigt mysdag mellan mor o son, bild på världens mest perfekta unge!

Igår hade jag o Alexander lite egentid. Jag bestämde på morgonen att Alexander inte skulle till dagis, utan få vara hemma med mej och vi skulle ha lite qualitytime. Vi tvättade och städade lite här på morgonen, sen gick vi o handlade lite blommor i centrum samt en glass och satt på torget o åt. Sem hem och hänga tvätten. Väl hemma upptäcker mamma att nusse o tutte är borta!! Gaaahhh, Sätter på Nutti kläderna och är just på väg att traska tillbaka samma väg vi just gått för att leta efter den. Men så känner jag i fickan och där ligger den. Alexander glad och mamma jätteglad då vi nu slipper panik.

Sen tittade Alexander på barnprogram medans jag fixade lunch, bestående av fiskpinnar, nypotatis, remouladsås samt sallad. Vi åt och sen var dags dags att sova middag, ca 12.00. Han var jättetrött o bad att få sova, sötnosen! Jag hade tänkt vila lite också men som vanligt så höll jag på att dona o fixa här hemma. Väckte honom sen för att åka o titta lite i affärer samt ta en fika på ett trendigt café med latte o hasselnötsmuffinsar. Jag passade även på att byta min klänning. Vi träffade senare faster Hanna som följde med oss hem då vi bjudit ut henne på restaurang på kvällen för hon fyller år. Jag o Nutti köpte lite presenter till henne som vi gav henne sen. Vi mötte upp pappa som slutade jobbet o gick sen och åt grekisk mat. Mums. Alexander var pigg o glad fast kl var ca 19, då det egentligen är dags för sovrutinerna hemma. Men sen stupade han i sängen med vällingflaskan och sov på två röda, mitt lilla hjärtegull!

Just nu är Alexander vädligt pappig, bara pappa som gäller för hela slanten. Pappa hit och pappa dit...far o son ser föresten nästan likadana ut haha.

TACK NUTTI FÖR EN UNDERBAR DAG MED DEJ IDAG! DU GÖR VÅRT LIV VÄRT ATT LEVA! LOVE YOU LOADS!!!/ mamma o pappa

finaste finaste du!

Glömde....samt varför skriver ingen kommentarer längre?? Jag ser ju statistiken så folk läser ju!!

Idag har jag o Helena varit och shoppat kläder. Det var meningen att vi skulle handla till OSS och inte till våra kidz, men ni kan ju gissa hur det slutade..Ja men visst, klart det blev en massa till barnen..Köpte x antal t-shirt, short och byxor samt strumpor till Alexander. Kikade på en soldräkt men hittade ingen som jag gillade. Var inne på POP och de ska ha 400 spänn för en! Shit i helvete. Men ja, han måste ju ha en men dte finns billigare på ex Lindex eller de andra stora kedjorna, så jag ska kika där för jag vill inte vänta för länge då de kommer gå åt som smör i solsken så fort det blir sommar och sol. Vi tog en snabb lunch också och sen fortsatte vi i affärerna. Jag köpte 3 st klänningar, ett rosa nagellack, strumpor mm mm. Men ska byta en av klänningarna som jag inte provade. Trodde jag kunde ha den men nix, det gick inte. Jag kanske inte förstod när jag stod där i affären och tittade på den. Kanske att jag borde tänkt på att jag inte kan ha en sån klänning...kanske väger jag inte 50 Kg längre...kanske har jag inte världens minsta rumpa....men ja den insikten är inte lätt att ta helt enkelt...men nu vet jag att jag ska gå tillbaka med den. JA HUR TÄNKTE JAG??!! Men de andra två klänningarna är riktigt nice!! Iklädd dem är jag en hot supermamma med kurvorna på de rätta ställena och tuttsen gör susen! HIHI ja lite självgod får man vara!

Ha en fin dag och jag lovar att blogga oftare nu...ha tålamod med bilderna, de kommer när jag orkar ta itu med problemen..

Och ni kära läsare, ta en titt på huvudrubriken va? HIHI , PUSS

update samt bilder

Oj va dålig jag varit på att uppdatera bloggen. Har varit jättebusy nu den senaste tiden och så har jag inte velat sitta vid datorn så fort man får en ledig stund. Jag har lite bilder soom jag lägger upp här nu från när vi var på TGI Fridays + lite andra blandade bilder. Lilla familjen mår bra. Alexander går på dagis som vanligt och trivs som fisken i vattnet. Jag är ledig inatt efter att ha jobbat mån o tis. Skönt att bara vara hemma med mannen o Nutti och mysa. Nu jobbar jag fre lör o sön. Men det orkar jag inte tänka på nu...nu e jag leeeeeedig!

Vill även passa på att gratulera Jenny Berg (min barndomvän) till er lilla flicka! Grattis Grattis Grattis fr oss!


Hmmm nu när jag skulle föra över bilderna så funkar dte inte av nån anledning...får fixa det en annan dag. Just nu orkar jag inte ta itu med det. Ska slänga mej i soffan o gosa ner mej under täcket med mannen min och kolla på favvoprogrammet Leila Bakar

Emilia och Sonny är just nu i Kroatien och har sej. Avis? Nejdå?! Varför skulle jag vara avis på dem när de solar, badar och dricker goda drinkar? Nix, jag vill vara i Sverige i regnet och bara bli blööööt....Skäms på er babes!

grattis sverige-land på nationaldagen och lycka till mot Danmark!!!

Vill bara säga grattis till Sverige på nationaldagen! Vi har just kommit hem från city efter att ha varit o lunchat i Citygallerian på varma foccatia o latte, bullar o läsk. JÄTTEMYSIGT! Mycket pådrag på Sergels torg nu eftersom Sverige spelar en viktig match mot Danmark. De måste ju verkligen vinna nu om de ska få spela i VM!! Heja heja Sverige!! Vi stod där på Sergels torg o hejade på vårt land...kände mej riktigt patriotisk..


vår fina flagga med stadhuset i bakgrunden

Blåbärspaj med vanlijsås smakar mums enligt Nutti

Igår efter dagis så köpte vi ingredienser och bakade blåbärspaj med vanlijsås till. Nuttii älskar vaniljsås. Han tyckte det var kul att blanda i alla saker och tog sej gärna ett smakprov däremellan...Gjorde en enkel smulpaj. När dte var klart och vi skulle äta så sa Alexander: Nu vill jag sova mamma. Så dte vara att borsta tänderna, tvätta sej och sussa...jag åt pajen med pappa när han kom fr jobbet istället då han kom lite senare för de hade möte efteråt.


provsmakar


sötisen


Klart!

Familjen hänger lite i Liljeholmen

Förra söndagen var vi i Liljeholmen hela lilla familjen. Det var fint o soligt väder och vi hade med oss bullar o saft och hade det riktigt trevligt. Vi gungade och lekte på lekplatsen och fikade. Nutti älskar att fika...kanske för att hans mamma bakar konstant typ hihi..fick tyvärr ingen bra bild när vi satt på filten utan det får bli på hemvägen...


Väntar på tunnelbanan hem


Tror inte det finns nån unge som älskar t-banan mer än Alexander


Far o son

Knytis på dagis

Har haft knytis på dagis för ett tag sen och det var såklart jättemysigt! Jag hade gjort pastasallad som var mycket omtyckt. Det fanns mycket godsaker där som alla åt av allt. En härlig dag på dagis.stockholms skärgård

Farmor var här förra helgen och då passade vi alla på att ta en tur ut till skärgården. Det är så vackert och vi hade tur med vädret. Sol och stekande värme. Vi handlade lite godsaker från Östermalmshallen (Sebbes favvoställe) och begav oss till båtarna. Vi köpte med oss varsin latte också som vi smuttade på. Mamma är ju som bekant galen i latte:)

Vi stannade kvar på skärgårdsön hela eftermiddagen. Farmor var med Alexander så mamma o pappa fick ligga o softa lite på filten själva. Vi åt vår matsäck och hade det såååå mysigt! Farmor o Alexander samlade på stenar.

En underbar dag helt enkelt! Här kommer lite bilder från vår mysdag:


Pappa o Nutti


Farmor o Nutti leker med en skalbagge


Eyes do die for!


Mami o papi


Bestämd kille som vet vad han vill


Mamma och Nutti


På hemväg i båten. Man blir lite trött trots allt:)

RSS 2.0