Dag 4 i Epidemin samt UNDERBART BESÖK AV CECILIA HULTIN!!!

Hann inte skriva igår, så jag gör det idag ist. Gårdagen förflöt bra och typ alla kopporna har torkat nu. Han har inte besvär av dem vad dte verkar som...Min söta o vackra vän Cecilia Hultin har just kommit hem fr Afrika där hon än en gång jobbat som volontärarbetare på ett dagis. Hon har denna gång varit där i 2 månader. Hon är så fin o så himla underbar!! Vi har känt varandra länge nu. Vi pluggade franska på universitetet för många herrans år sen och sen dess ses vi då och då. Hon kom hit o hälsade på mej o Nutti igår och vi hade en underbar dag! Alexander fick en sommarpresent av Cecilia och Thomas. En jättefin blå/vitrutig skjorta. Den var jättefin och i mjuk o skönt material. Det är inte första gången de ger Alexander nånting utan att det är nån speciell dag. Har sagt att de inte behöver göra det såklart! Deras sällskap rcäker gott o väl.

Cecilia var här hemma hela eftermiddagen och jag o Nutti hade köpt en fin bukett med blommor  på torget till Cecilia och sen hade vi scrappat varsitt kort som vi skrivit på. På det jag hade gjort stod det: Välkommen hem mitt hjärta och Nutti hade ritat en snigel på sitt kort och så hade vi stoppat ner korten i buketten. Hon blev så glad så!

Alexander var på bra humör och är såååå förtjust i Cecilia. Även hennes kille Thomas som inte var med idag, är väldigt poppis hos Nutti. Jag o Nutti hade bakat en smulpaj och vispat vaniljsås till fikat och Cecilia älskade vår paj :=) Sen satt vi o pratade och hon berättade hur hon haft det i Afrika. Hon har ett hjärta av guld!

När Cecilia åkt så la vi oss och sov då jag skulle jobba natt sen. Natten förflöt på bra och det är alltid trevligt att jobba med Jason som är en lättsam o humoristisk person.

Pratade med Sebbe och han sa att Nutti somnat först vid 22.30?! Fast jag är inte förvånad, då vi sov ganska länge igår på dagen. Men de hade haft det mysigt på kvällen, mina älskade killar!

Bye bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • © J e s s i c a| D e s i g n
  • RSS 2.0