Gröna Lund goes INSANE (bilder finns)

Idag får vi besök av farmor som kommer upp över helgen. Ska bli jättekul! Jag har just städat lägeneheten och nu sitter jag här...vad ova´nligt va??

I tisdags var jag o Jenny Kalpakas samt hennes svägerska på Grönan och hade oss hela kvällen. Vi åkte och åkte och åkte!! Vi åkte ALLT! Även den nya attraktionen Insane. Det är inte för inte som den heter just INSANE kan jag säga. FY fan, va läskigt den var. Tog dock bara 25 sek men ändå..man hann aldirg fatta vad som hände. Vi åkte den 3 ggr. Den e ganska ryckig av sej och jag fick lite ont i nacken. Den råkade stanna 2 ggr under kvällen när vi var där men det var inget som jag skrämdes av. Jag lyckades lura upp min stackars vän i Fritt fall, vi åkte då Tilten som är lite framåtlutad. Ohh jag kan inte beskriva vilken dödsångest jag alltid får då jag åker Fritt fall. Har åkt den otaliga gånger o ändå så har man samma panik medans man blickar ut över ett vackert stockholm. Den e grym! Dock så trodde vi att den var stängd när vi kom för inte en människa stod i kö. Men de sa att det var tekniskt fel, men dumma som vi är så åkte vi den så fort den satt igång igen...Åkte även Katapulten, Pop-expressen, Extreme, gick i lustiga huset, åkte flygande mattan, en annan berg och dalbana. Då ska ni veta att vi åkte allt x antal ggr.l Vi var barnfria både jag o Jenny, så vi sprang runt där som galna från den ena attraktionen till den andra som alla andra spacklade fjortisar som hängde där. Vi åt lunch innan Grönan och sen gick vi o tog en latte på Creme innan vi begav oss till Grönan. Åt även mat på grönan på kvällen då det går åt så mycket energi till att skrika och vara så jävla rädd hela tiden haha..nu e man hes som attans
tack Jenny för en underbar dag, har saknat dej så och är glad att vi funnit varandra igen efter 10 år suppehåll. Du äår en kul prick, Löööv ya!! Puss på dej


Kön till Insane


Kön till popexpressen


Fritt fall *dödsångest som alltid*


Katapulten


Lustiga huset

Vit samsung mini pc

Förra veckan köpte jag mej en liten mini pc då jag ville ha en egen att ta med till jobbet och som är liten o behändig. Jag hade kollat lite på Pricerunner på olika modeller och så, men eftersom jag är urkass på olika finesser och vad de innehåller så gick jag direkt till butiken o kollade innan jag bestämde mej för en vit Samsung. Kollade även på en HP, den röda/rosa med blommor på, men gillade inte tangentbordet på den då man fick trycka så hårt, men ack va fin den var. Den jag köpte är verkligen jätteliten, men funkar bra för mej. Har mobilt bredband till den och så kan jag ha den med mej i handväskan utan problem för den e verkligen tiny, jättesöt! Slänger in en bild på den här..


.


12 underbara år tillsammans

Har inte bloggat nu på ett tag för att jag helt enkelt inte haft tid och ork. Har jobbat mycket och så har jag haft mycket för mej de dagar som jag varit ledig. Den 18 maj firade jag o Sebastian 12 år tillsammans. Var bara 17 år när vi träffades och han var 20...barnrumpor! Vi älskar varandra över allt annat och det finns ingen annan för mej någonsin. Av vår kärlek kom Alexander till, det bästa vi har!! Vår lille goding! Vi kunde inte fira vår 12-årsdag just den 18:e men vi tog det lite senare i veckan då jag var ledig. Vi gick till Östermalm och vår älsklingsrestaurang T.G.I Friday. Samma restaurang som vi ofta var på i USA. Älskar deras Glaced baby ribs med Jack Danielssås och pommes. Alexander var mycket nöjd och på bra humör hela tiden. En riktigt mysdag!! Lägger in bilder från Sebbes laptop då jag bara har en liten mini pc som jag inte har lagt in några bilder på...

Älskar dej sebbe, min själsfrände


en liten sötisbild på vår älskling

Lägger ut en söt bild på en söt grabb som jag tog idag på morgonen. Checka halsbandet han ofta har i håret:)) Finaste finaste du!!!


Ny touch telefon

Igår köpte jag en ny mobiltelefon. Känns jättebra och jag är nöjd med den! Men jag är ganska ledsen över allt innehållet som jag förlorade i den gamla. Just telefonen skiter jag i men alla bilder och sånt...jaja, nu är dte som det är...jag köpte en Samsung SGH-F480. Har bara haft Ericsson och Nokia innan så jag var lite skeptisk först men den verkar kanon än så länge iallafall..gillar touch-funktionen iallafall. Jättesmidigt!

Här kommer 3 bilder på underverket o min kommande bästis:








HAR TAPPAT MIN MOBILTELEFON!! "lessen tjej"...

Usch och fy vad jag är ledsen nu...min mobil försvann idag. Förmodligen så hamnade den i nån av alla påsarna som skulle slängas i containrarna då vi haft städdag idag på utegården...jag sorterade och sen såg jag att Nutti hade den o pratade med kusin Lova, men när de pratat klart så så tog jag mobilen och vet inte vart jag la den sen!!! Jag känner mej naken utan min mobil. Hemska tanke! Vill ha den. Hela mitt liv finns ju memorerat i den. Alla bilder, telefonnummer osv...Det är nu som min darlinf Ems (Leila) säger att detta är typiska i-landsproblem (lyxproblem) och hon har ju rätt. Men ändå....tycker faktiskt att jag har rätt att klaga och vara lite ledsen..Imorgon ska jag köpa en ny mobiltelefon. Funderar på vad jag vill ha för nån...förmodligen blir det en med touch screen. Jag har inte kunnat kontakta nån då jag inte har allas nr i huvudet, så till er jag lovat ringa så hoppas jag ni läser detta så förstår ni..

Min söta mamma sa när jag berättade för henne ang min förlust idag: Men vart har du tappat den? Jag svarade: Hade jag vetat det så hade jag väl hämtat den!

Min vän Kiril sa idag när jag berättade att min mobil var borta: Vart har du tappat den? Jag svarade: Hade jag vetat det så hade jag väl hämtat den

GAAAHHHHH...


Vi har även varit en sväng till IKEA idag, jag o grabbsen och på hemvägen köpte vi kebab och myste. Jag ska sova nu för jag är jättetrött då Nutti vaknade 04.30 typ idag....men imon har jag sovmorgon...men det brukar inte bli så mycket sovmorgon då Nutti öppnar dörren och vill prata med mej hela tiden...

Har kollat på CSI Miami ikväll och nu ska jag sova. Sebbe har redan somnat i soffan:)

PS! tack Kultis för telefonsamtalet idag!!!!!!

jenny kalpakas på besök

I torsdags var min fina vän Jenny Kalpakas (f.d Tyrsing) här på besök. Jag hade bakat bullar med blåbär och rivna äpplen. Det blev gott:) Vi hade supermysigt. Tog en härlig promenad fast det var svinkallt. Vi gick till vippans lekplats och gungade på en häftig karusellgunga. SKITKUL. Vi ska till Grönan hon och jag nån dag. Älskar ju karuseller och berg o dalbanor. Vi kommer ha såå kul!!!

Till dej Jenny:


städdag i brf

Idag vaknade en liten prins kl 04.30. ALLDELES för tidigt. Testade med välling o allt möjligt för att han skulle somna om, men nej, han ville upp o leka. Nu har han däremot somnat i soffan (inte förvånad). ja så här är livet som småbarnsförälder. Man vet ju vad som väntar liksom. Idag är det städdag i bostadsrättföreningen med korvgrillning. Klart vi ska vara med o städa, även att man kanske kunde ha gjort lite roligare saker. Mne man ska dra sitt strå till stacken.

Ems (lelila) tog en bild på mej efter att vi jobbat natt. Tyckte om den..Här kommer den


Leila Lindholm, du kan få adoptera mej!!

Idag är det mulet i stockholm, men det gör mej inget då jag bara är hemma o slappar. Har just ätit potatis, köttbullar och brunsås med lingonsylt. Smart att förbereda maten till Nutti kommer fr dagis då det e hungrig mage som vill utfodras så snabbt som möjligt:) Kl 15 ska jag på vernissage o krovgrillning på dagis. Ska bli jättemysigt. Hoppas dock att det inte blir nåt regn av alla mörka moln.

Alexander är en liten bestämd gosse som vet vad han vill. Mommo säger att han fått humöret efter sin mamma, hmmmm...Han testar gränserna hela tiden och man blir ganska slutkörd. Men i det stora hela så är han e snäll kille som är som barn är mest. Vår lille gullegull..

Tänkte att vi skulle baka vetebullar med blåbär och rivna äppel som fyllning. Såg Leila (såklart) och blev inspirerad. Får dock se vilket humör den lille mannen är på innan jag ger mej på ett bullbak.

Leila Lindholm, min stora favorit har blivit mamma förra veckan till en liten son. Grattis önskar vi! Jag älskar den tjejen. Hon är så duktig och inspirerande och hon är söt som en sockerkaka. Hon kan få adoptera mej och baka muffins och kakor till mej hela dagarna hihi

Ska scrappa ett kort till mamma som jag ska lägga på lådan när jag går till dagis

ha det!


hemmafrun är igång:))

Oj va länge sen jag var inne på bloggen. Har helt enkelt inte haft tid och så pajade vår dator så dte har varit svårt att vara aktiv här inne. Nu har vi köpt en dator så jag ska hålla bloggen uppdaterad. Jag ska köpa mej en liten miniPC. Vet inte vilken jag ska ha bara. Det är en enda stor djungel av datorer...vill ha en rosa, vit eller röd..så mycket vet jag:)

I lördags åkte jag o Nutti till mamma i Karlstad och stannade tills tis kväll, då vi tog tåget hem till Stockholm. Vi har haft det supermysigt. Kjell har varit o spelat golf med några kompisar så han åkte på söndagen så det var bara jag o mamma o Nutti. Mamma tog alexander hela tiden så jag kunde slappna av till 100%. Sovmorgon varje dag...me like. Alexander älskar mommo och de är bästisar:)

Förra helgen var Alexander o pappa i Kalmar hos farmor. Jag var hemma i sthlm o jobbade samt träffade Ems, Sonny o Kiril när jag var ledig. Men det var kul på jobbet då min sötaste finaste vän Emilia jobbade också. Hon är såååå underbar!!! Och det bästa är att hon känner en äkta kärlek för det finaste jag har, nämligen Alexander...dte var skönt att vara själv fr tors kväll till mån morgon. Jag låg i soffan och slöade och så sov jag eftersom jag jobbade hela helgen. Men dte var tungt att lämna av mina grabbs på flygplatsen..Har bara varit ifrån nutti en natt innan. Men de hade haft det så kul så och jag pratade med nutti minst 1 ggr per dag...han sa hela tiden: Mamma va gör du? SÖTNOSEN! Han pratar så mycket nu och förstår. Han är en riktig liten kille nu...mammas gull!

Idag har jag varit en hemmafru så det heter duga. Har putsat alla fönster, städat hela lägenheten samt tvättat. Vilken känsla. Hänge upp nya gardiner som jag fick av mamma när vi var där och så har jag fixat lite nya blommor...När nutti kommer fr dagis så ska vi baka lite tänkte jag...jag är ju så impad av Leila Lindholm och tittar alltid på Leila bakar och Leila på landet. Hon inspirerar mej..tänkte scrappa lite morgon. Var länge sen nu..har ju som sagt var mina perioder. Ikväll blir det mys med mannen min och lille darlingen..och såklart är det ju tv-dags kl 21 då det är Leila på landet på tv4+
Det missar jag ju såklart inte..

Ha en fortsatt trevlig dag alla!

RSS 2.0