Leggings are not pants, so cover you ass

Det är verkligen superinne med leggings i år igen. Jag själv har x antal. Det är ett lite finare alternativ än mysbyxor (som är dte mest skönaste man kan bära). Så leggings är ett fint alternativ för mej. Hur skönt är dte med jeans efter att man testat leggings (som man med fördel kan gå runt i var som helst och ändå inte klassas som sunkismorsa) Jeans är snyggt och kommer alltid att vara inne och helt rätt, men bekvämligheten är ju lite sisådär. Nu finns ju alla möjliga leggings, de i jeanstyg som har lite tjockare tyg med den där typiska jeanssömmen, vi har räfflade leggings, bomullleggings, leggings med genomskinligt tyg längst sidorna, leggings med skinndetaljer på låren, hellackerade leggings. You name it! Jag är galen i dessa underbara ting och man kan ha det likväl till vardags som till fest. MEN...ja dte finns ett men...varför går man helt plötsligt i leggings och en KORT tröja som inte täcker ändan??? Det är gräsligt! Tjockare leggings, fine! Det kan vara ok. Men inte i tunna bomullsleggings!!!! Man kan dagligen se tjejer som har linnen som slutar över rumpan. Och nej, det är inte snyggt om bakdelen så skulle tillhöra Jennifer Lopez! Cover you ass ladies!!! Lägger in en bild på såna leggings som jag ÄLSKAR!!!! Och nej, det e inte helt ok att ha kort tröja till dom heller...kanske till halva men inte en mm längre upp!!


Mina favoriter med lite tjockare tyg!!!!


Nu och då..

Igår kom jag hem från Kalmar. Känns bra att vara hemma igen hos mina killar. Resan blev oplanerad och jag hade inte räknat med att åka dit. Men nu gick det bra och nu e jag back on track. Jag har insett en sak. För ett par år sedan så kändes Kalmar/Nybro som mitt hem. Stockholm var bara nånstans lång borta som jag var tvungen att åka tillbaka till. Hatade verkligen Stockholm och när vi lämnade Kalmar så kändes det som att åka hemifrån. Nu får jag nästan panik om vi är där nere för länge. Kalmar är helt ok. Nybro är jag aldrig i längre och inget som jag saknar alls. Men det är i Nybro och Pukeberg som jag växte upp och det kommer för alltid att vara min barndomsstad.

Jag har så många fina minnen från Pukeberg och jag kommer alltid ha en kärlek dit. Kunde inte haft en bättre uppväxt där. Vill gärna ta med min Alexander dit så han kan leka på lekplatsen i Puke, precis som jag gjorde som barn och det kommer jag nog att göra i sommar. Men det är en svunnen tid. Bara minnen kvar. Livet går vidare.

När jag är i Kalmar så tycker jag dte är vackert. Jag tycker om att hälsa på nära och kära där. Men det som har förändrats är att jag inte längre känner mej hemma där. Inte alls faktiskt! Kanske inte så konstigt med tanke på att jag bott i Sthlm i över 10 år, men det är ändå överraskande att det kändes så just nu. Det var så tydligt. Kanske för att inte Sebbe och Nutti var med den här gången. Jag vet inte...Men som sagt var Pukeberg och Nybro är den bästa platsen att växa upp på! Ohh va härligt vi alla hade det där. Alla kände alla. Det fanns alltid vänner och allas föräldrar kände varandra...*nostalgi*


Pukeberg (hittade ingen bättre bild, hade velat ha på Pukebergarnas väg där jag bodde men det fanns inte) Jag kunde inte haft en bättre uppväxt i fina Puke>3


Sthlm

Ja här befinner vi oss nu. Jag är lycklig här. Har min familj här, fina underbara vänner och jag känner mej hemma. Livet handlar inte bara om här och nu utan indelas i etapper...jag är stolt över båda delarna i mitt liv <3

Love


vikt..bla bla...kläder..bla bla

Sorry för att jag inte bloggat på ett par dagar. Det har varit saker just nu som jag inte tänker blogga om alls. Vissa saker väljer jag bort att lägga ut här då jag inte har en aning om vilka som läser min blogg. Så många bloggläsare som jag inte har en aning om som jag ser när jag tittar på statistiken, så jag väljer att avstå. Men jag e såklart glad att ni läser det, men hoppas att ni ändå har förståelse för att vissa saker behåller jag för mej själv.

Det blir ett himla hopp här nu på ett par dagar och jag kommer garanterat att uppdatera när jag kommer hem igen. Just nu e jag inte hemma, så jag återkommer.

Lina: Svar på din kommentar i bloggen: ja jackan på bilderna från Medborgarplatsen är från Lindex om jag inte minns helt fel. Har inte jackan här just nu så jag kan kolla. Den e snygg och väldigt skön. Lite för kallt att ha den ännu men en perfa sommarjacka som passar till allt. Det var ett bra tag sen jag köpte den. Det var fortfarande vargavinter då hihi. Hade en nästan likadan jacka förra året men den e på tok för stor nu då jag faktiskt ha gått ner en HEL del (sådär, det var första gången som jag kommenterat det där med vikten på riktigt). Har valt att avstå från det då man inte vet om man kan hålla den vikten sen, men jag har ändå varit väldigt flitig. Vi får se hur det går i sommar haha. Men gick ju upp 28 kg när jag väntade min lille Nutti. Och då ska ni komma ihåg att han kom 1 månad för tidigt:) Mycket prinsesstårtor och annat skit som slank ner. Gjorde inget för att gå ner efter att han kommit men nu har jag gått ner massa kg iallafall sen i mitten på september. Känner mej nöjd med strl 34 som jag hade innan. Kul att köpa kläder, nya mindre plagg :)

Ohh köpte en jättefin klänning i aprokos med sidenband som satt fast runt om hela klänningen. Vet inte vilket tyg dte var men lite tyll typ. Eller? Tyll är väl sånt där vitt med spets? Hmm för då är dte inte tyll...jaja ni kan få se en bild så småningom.

PS! Jag har själv valt att inte lägga ut så mycket bilder på Alexander, Sebbe vill inte att jag lägger ut bilder på honom själv så därför är det väldans sparsamt med sådana. Frågar alltid om lov innan. Så nu vet ni varför. Det handlar alltså inte om att de är mindre viktiga i mitt liv än mej själv och mina vänner som slinker med på bilder hit o dit. Snarare tvärtom, min familj är mitt allt och jag respekterar deras vilja!
Nu ska jag inte tjata sönder ämnet så jag går o lägger mej, återkommer inom kort, seey ya!
natti


Lite update

Har nu jobbat två nätter och inte haft tid/ortk att uppdatera men nu så tänkte jag sitta lite vid datorn.

I söndags åkte vi till IKEA och handlade balkongmöbler (en soffa och 2 stolar) och två stora stråmattor att ha där ute. Vi har redan en rottingfåtölj där ute så nu är dte jättemysigt att sitta på balkongen. Vi har ju inglasat så man kan utnyttja den maximalt. Fina dynor hittade vi också. Skönt att vi hade farmor bil så vi kunde köra hem det direkt.

Måndag träffade jag Kiril. Vi cyklade hela dagen typ. Det var första dagen som jag cyklade en längre sträcka. Cyklade till Alvik, mötte upp K som skulle hem till sin gamla lgh i Bromma som han hyr ut just nu och han skulle hämta sin cykel. Vi cyklade sen till Bromma och sen cyklade vi till city och stannade på Medborgarplatsen och köpte varsin latte och satte oss i solen. Det var så varmt och skönt! Jättemycket folk ute. Sen cyklade jag hem o hämtade lille Nutti på dagis. Vi gick och matade änderna och hade en mysig eftermiddag och sen var det dags för middag o allt det andra. Cyklade sen till jobbet när Seb kommit hem fr jobbet. Natten var lugn men otroligt tråkig. Likaså denna natten, men nu e jag ledig inatt iallafall :=) SKÖNT! Idag när jag sovit så gick jag till dagis och då var det vernissage på allt som de har gjort. Det var så kul att se allt som Alexander har gjort. Det var mycket glitter :)

Nu är det dags för nattning av en liten man som absolut inte vill sova, puuhh. Bara att ta tag i saken! Bilder från medis:

Medborgarplatsen


Medborgarplatsen


<3 <3 <3 En helt fantastisk dag <3 <3 <3

Idag på morgonen så vaknade vi runt 8.30 allihop och åt frukost. Sen packade vi bilen för att göra en utflykt. Vi har ingen bil men Sebbes mamma körde upp bilen förra helgen när hon var här och faster Hanna kör ner den på måndag då hon ska vara i Kalmar i 2 veckor. Vi ville ju givetvis passa på att köra lite då vi inte kan göra det annars. Vi åkte neråt Katrineholm och stannade vid vår sludestination Vingåker. Det är verkligen en jävla håla måste jag säga. Men vi var tillsammans hela familjen och det var det som var mys!

Sebbe hade kollat upp ett outlet där som vi gärna ville besöka. Vi var lite nervösa för hur Alexander skulle uppskatta att sitta i bilen då han inte är van. Han sa näår vi åkte genom Södertälje: Jag vill vara hemma istället! Sebbe och jag tittade på varandra och hoppades att han skulle komma på andra tankar :) Resan gick sååå bra! Vi stannade ett par ggr på vägen (kiss och rökpaus samt lite komfort till Nutten). Jag ville gärna sitta där fram med Sebbe och Alexander hade inga invändningar mot det:) Han satt där bak o tittade ut och lekte med sin lilla buss. Självklart hade vi massa mutor med oss om det skulle krisa hihi.

Väl framme så var vi väldans hungriga. Vi åt mat på en italiensk kvarterskrog (!). Sunkigt och väldigt opersonligt. Men det var god pizza och alla åt sej mätta. Vi hittade snart outlet där vi skulle shoppa lite. Det fanns sååå mycket skräp, men även snygga saker också. Handlade ett par solglasögon och lite POP-saker. Sebbe köpte en GANT-jacka som var svart och midjekort. Jag har tjatat på honom i 2 år att köpa en sån och jag blev så glad när han äntligen lyssnade på mej:) Han köpte också några skjortor, bälte, strumpor. Priserna var ju såklart nedsatta men trodde faktiskt att dte skulle var alote billigare ändå. Men vi var jättenöjda när vi gick därifrån. Vädret var lite blåsigt men det var ingen smö nånstans och torrt o fint väglag.

Det blev en glass till Nutti efteråt och sen gick vi in till ICA och köpte massa godis och läsk som vi skulle ha till hemresan. Vi var nu lite mer tveksamma till Nuttis inställning att åka bil hela vägen tillbaka men wow vilken kille! Jag kunde sitta där fram utan problem. Vi stannade ett par gånger på hemvägen men Alexander satt hela tiden kvar i bilen. Vi ville inte att han skulle somna så vi sjöng och pratade mycket. Men det mesta av resan satt han där bak själv o sysselsatte sej. Klockan var 19.30 när vi var hemma i lägenheten igen och det var så skönt att komma hem till Stockholm igen!!!! Till och med Sebbe fick rysningar av Vingåker :))) Jag fixade lite pannkakor till Alexander och han åt med stor aptit och sen var han trött så vi la honom och han somnade på två röda. Jag o Sebbe har haft en lugn kväll nu. Jag är jättetrött och ska snart gå in o titta på lite playTV i sängen nu innan jag somnar efter en helt gudomlig dag.

Vi sa just det att det är så annorlunda att åka bil än kommunalt. När man åker bil så är det liksom bara VI. Vi behöver inte trängas med andra. Bara vara vi 3. Underbar känsla! Det har varit bara vi 3 hela dagen och det har varit så fint! Jag är så lycklig över min lilla familj! Det är vi mot resten av världen! Allt annat runtomkring har befunnit sej bakom en mur som omringat oss. KÄRLEK! Här kommer lite bilder från vår dag, lägger bara ut ett par stycken. Resten behåller vi för oss själva..

PS! Tack Sebbe för att du inte blev irriterad på alla 100 rökpauser jag ville ha på vägen dit och hem!!

mamma och nutti



på pizzerian


Puss på dej min lille Nutti


Jag älskar dej!


Mina finaste!



Änder, Medborgarplatsen, köttbullar och tvillingar

Idag har varit en varm dag, inte till att börja med dock. Det var riktigt kyligt ute när vi promenerade till dagis. Vi vaknade tidigare än vanligt o alla morgonbestyr gick som smort. Jag frågade Nutti om han ville gå o mata änderna och sagt och gjort så gjorde vi det. Det var härligt att sitta på bryggan (där vi satt härom dagen) och titta ut mot vattnet och hur tyst allt var runt omkring. Inte så många som kommit ut just då. Vi hade det supermysigt och sen lämnade jag på förskolan. Gick sen hem o tog det lugnt. Sen till Hötorget och Kungshallarna för lunch och sen till Medborgarplatsen med en kompis och vi satt där och drack latte i solen. Älskar Medis på somrarna! Så mycket folk, både barn o vuxa som sitter på alla uteserveringarna. Jag o nutten brukar köpa glass och sätta oss på torget där o njuta av solen. På våren/sommaren är det proppfullt där. Härlig känsla.

Hämtade på dagis, sen till affären och handlade mat. Blev för mycket mat, lastade vagnen alldels för full. Däcken gav nästan vika. Måste pumpa! Sen hem. Rullade köttbullar och gjorde potatismos med lingonsylt. Catharina kom hit och åt med oss och sen var det dags för kvällsbestyren. Sebbe tränade så han kom hem senare. Gick sen med Catharina till tåget och passade på att handla våtservetter som jag glömde tidigare på dagen. Sitter nu här. Sebbe har just kollat klart på hockeyn. Sånt intresserar mej sällan måste jag säga :) Jag har en förmåga att hamna här. Men ska snart logga ut från datorn för idag. Sist men inte minst: Vill bara avslutningsvis passa på att gratulera Pernilla och Carl-Fredrik Sange till era tvillingar som kom idag kl 09 :))) stor grattis fina vänner!!! Lycka till!


GRATTIS ÄLSKADE CECILIA HULTIN O TOMAS TILL ERAN POJKE!

Igår kväll fick jag ett mms runt 21. Jag ser då en liten pojke med massa svart hår som ligger i mamma Cecilias famn och jag smälter direkt! Jag tittade på bilden och började gråta av lycka! Han är så fin, så perfekt! Så liten och alldeles underbar!!!! Cecilia och Tomas kommer bli de mest perfekta föräldrarna! Oh va jag är glad för deras skull! Längtar tills jag får komma på besök o se deras lilla underverk! Jag ska köpa grejer till både Cecilia och bebben. När jag fick min Alexander så fick jag otroligt fina saker av henne, bland annat Lundemyrprylar till Nutti och en pedagogfilt (fleecefilt med tvättrådslappar) som jag aldrig kommer göra mej av med. Nu är dte min tur att glädja den nyblivna mamman. Jag vet redan vad jag ska ge henne men eftersom hon läser min blogg så skriver jag det inte här. Fats nu så är hon nog inte på nätet när hon har en liten babynacke att snusa i :) Idén fick jag för väldigt länge sen så det är verkligen kärlek!

Jag vill säga att jag är så stolt över dej baby! Du är helt fantastisk och kommer bli världens bästa mamma ever!! Fatta alla gånger vi har suttit o pratat bebisar och graviditet över huvudtaget! Du var med mej under hela min graviditet och finns nu i Alexanders liv. Jag hoppas och vet att jag kommer få följa ert nya liv nu. Jag längtar så tills jag får se det lilla knytet. Och så er nya fina lägenhet! Så mycket nytt och mysigt! Jag längtar tills jag får träffa dej. Jag vill höra allt!! Älskade vännen, jag finns här när du är redo och när ni har landat. Denna tiden är helig, så då ska man inte störa de nyblivna föräldrarna. Jag skickade ett sms tillbaka igår till Tomas mobil men glömde skriva avsändare, så jag skickade ett till och sen ett till din mobil. Jag var så uppspelt! Kunde inte sova ordentligt inatt heller hihi.

Jag finns här baby, ta all tid o njut nu! Jag älskar dej gränslöst!!!!


Tack för alla grattishälsningar!

Vill tacka för alla fina grattishälsningar som Alexander fick på sin 3-årsdag idag. Det värmer så gott ska ni veta! Både här på bloggen, brev på posten, via sms och på Facebook. Ni är fina ni!

Idag har vi myst. Jag o Alexander gick till affären och köpte klubba och glass, sen promenerade vi ner till en brygga och satte oss längst ut och åt. Det var så mycket kärlek i luften och jag tittade på min son i smyg och beundrade vilken fin liten kille vi har. Vilken fin man det kommer att bli av honom...lyckliga tjej som får honom sen...jag tittade sådär lyckligt vemodigt på honom. För 3 år sen låg jag där med krystvärkar i över 1 timme och kämpade. By the way, det jag är mest stolt över (förutom Nutten själv då förstås). Det var varmt där på bryggan. Vi hade inga mössor på oss, inga termobyxor. Vi sa inte så mycket till varandra, vi bara njöt av den värmande solen och satt tätt ihop. Ler medans jag skriver detta...finaste älskling!

puss mamma


Alexander 3 år idag 13/4

GRATTIS LILLA ÄLSKADE UNGE! Idag är det din dag:) Vi började morgonen med att göra en liten muffins som vi satte ett tårtljus i ochs en la vi paket jämte och så sjöng vi när vi kom in i nuttens rum. Han vaknade och öppnade. Han blev såå glad och tittade sen på Pippi Långstrump. Pappa ringde och grattade idag på morgonen också och det kommer säkerligen fler samtal under dagen/kvällen.

Idag har det även inhandlats ett cykellås på Cykelringen i Hornstull. Promenerade dit och det tog bara 10 min. Underbart väder! Snart kommer Hanna hit och vi ska fira lite mer :) Kan man nånsin blir FÖR firad som 3-åring?? Tror inte det :) Funderar på om vi ska gå och köpa en påse godis och äta i solen. Man fyller ju ändå bara år en gång om året. Skit samma om det är tisdag eller lördag:) Lägger in en bild på födelsedagsbarnet som jag tog igår när vi gungade..


Grattis världens finaste!


Solglasögon!!!!!!!!!

Jag måste köpa ett par solglasögon! Jag kisar och har insett att jag ser gammal ut när jag kisar!! Jag kan inte gå igenom sommaren o se ut som den 30-åring jag faktiskt ÄR. Måste hålla mej runt 18-20 år, vilket de flesta som inte känner mej tror att jag är. Man tackar och bugar! Detta är en bild från sommaren 2009 när jag shoppar smink på Åhléns på Kungsholmen. Nu vill jag ha nya. Frågan är bara vilka? Jag har en tendens att se ut som en fluga så jag får passa mej :)


förlåt!

Jag hann inte blogga idag, eller hann och hann, jag hade ingen större lust faktiskt :) Ja vad är det som har hänt sen sist då? :)

I helgen var farmor här och hälsade på. Vi hade kalas för den lille mannen. Det var såå lyckat och han fick en massa fina presenter. Farbror Gustav, Lova och Catharina samt farmor och vi då förstås var här. Jag hade gjort en fin tårta med spritsad ljusbrun grädde på marängbotten. vaniljkräm, sylt med mosade bär och en massa godis på. 3 ljus toppade det hela. Han blåste och var sååå gooo! Jag har fortf bilderna på min iphone. Har inte fört över dem än men kommer lägga in bilder från kalaset. Han vägrade sätta på sin fina kläderna (till mammas besvikelse). Jag älskar att klä honom i fina kläder och det enda han vill ha är mjukisbyxor och bomullströja. Säkerligen mjukt och skönt, mindre snyggt tyvärr :) Trodde det var tjejer som var kinkiga med kläder men där hade jag fel! Men hoppas det går över snart.

Jag har träffat Kiril en del också. Vi har hängt och druckit massa latte, promenerat osv. Otroligt skönt att ha sin vän på hemmaplan och inte hängandes i London.

Nu e jag långledig och njuter! Idag satt vi i Gamla Stan, jag o Kiril. Det samlas alltid folk vid kajen. Köpte en Pippifilm till Alexander på Åhléns och sen åkte jag o hämtade lille Nutten tidgare på dagis. Vi åkte o lekte med Lova och Gustav en stund innan vi åkte hem och lagade middag. Sen busade vi massor i sängen och gosade. Tack vår fina älskling för att du är vår son! Imorgon är det DIN dag :)


Grattis lilla pappa på din födelsedag!

Kikar in som hastigast på bloggen och vill bara berätta att jag kommer blogga om en liten stund. Nu på morgonen är det stressigt så nu när nutten dricker välling så passade jag på att informera er. Har inte varit inne här sen i tisdags, så jag ska försöka skriva ifatt lite

IDAG FYLLER MIN FINA PAPPA ÅR! Snart ska vi alla 3 ringa och sjunga för honom :) Då blir han glad! Har skickat en sak men vet ej om jag hann lägga det på lådan innan kl 13 igår när de tömde den. Var där prick 13 nämligen. Annars får han den imorgon :) Nu måste jag återgå till rutinerna här hemma, puss o kram


Tisdag, en härlig dag

Idag hade vi en superbra morgon. Jag trodde det skulle bli kaos med tanke på att Alexander inte somnade förrän kl 23.30 (!!). Han kunde inte sova utan satt i sin säng helt tyst och när Sebbe gick in vid 22 och skulle titta till honom så bara satt han där helt tyst och funderade på nåt. Vi tog upp honom och sa att han fick komma upp till oss om han var lugn o stilla i soffan. Det var han också o vi tittade allihopa klart på Johan Falk. Sen sa vi att nu var dte dags att gå o sova och Alexander gick snällt in i sin säng och somnade på 2 sekunder :)) SÖTISEN!

Jag har fikat med sötnosen Emilia Schörling idag. Det var ca 2 veckor sen vi sågs och det är lång tid för att vara oss. Lilla Nathaniel var med såklart och jag gosade med honom mycket. Han är bara 6 månader och Alexanders favorit:) Han vill alltid hålla i honom o han är alltid så försiktig med honom. Jag hängde med dem ett par timmar och sen åkte jag hem o fixade lite. Vilade 1 timme och hämtade Alexander tidigare från dagis. Vi gick o gungade och sen gick vi till vattet o kastade stenar. Det tyckte han var superkul. När vi gungade så skulle han bestämt gunga på den stora gungan och jag sa: släpp inte taget nu gubben. Nej då, sa han. Sen såg han en katt och glömde att hålla i sej. Han flög i luften men slog sej inte. Jag fick lite smått panik men försökte lätta upp det för han tittade på min reaktion. Började inte ens gråta :) Älsklingen!

Nu ligger han i soffan o slöar, har ätit massa pannkakor med Nutella så hans lilla mage är helt full nu. Sebbe ska träna idag så han blir nog lite sen. Så nu ska jag gå o mysa med min lille pojk.  Lägger in lite bilder från idag när jag o Emilia var o fikade, men först två sötbildre på lille nutti:


Finast i världen


Nutti med sin Fåret Shaunryggsäck som jag köpte i London



Emilia och jag



Nathaniel och jag



Moi




Moi



Moi

Glad Påsk!

Nu är snart denna påsken över :) För 3 år sen var jag höggravid och gick o vaggade med 28 kg övervikt :)

Den här påsken har jag jobbat. Långfredagen, påskafton och påskdagen. På påskafton var Lova och Gustav här och åt påskmiddag. När jag kom hem på morgonen så ställde jag mej o rullade köttbullar. Det blev även Janssons frestelse, olika sillar, potatis, prinskorv, ägg, omelett mm. Jag gick sen o la mej när vi alla hade ätit. Då var jag rejält slut. Gustav o Lova var kvar här till ca 19.30. Sen stack jag till jobbet igen och kämpade mej igenom natt nr 2. Faster Hanna var också här en stund innan jag hade vaknat.

Idag har jag sovit, men inte så länge eftersom jag är ledig inatt. Vaknade runt 15.30 och sen åkte hela lilla familjen o storhandlade. Det blev en hel del så vi hade lite problem att få hem allt.

Ikväll har vi ätit fläskfilé, pommes frites och beasås med gelé till. JÄTTEGOTT! Jag har verkligen ätit mycket de här dagarna. Blir till att powerwalka som fan i veckan :) Har fortf inte använt min nya cykel. Den står där så vackert på balkongen. Det var föresten snökaos (nästan) idag när jag åkte hem fr jobbet. Jag blev såklart skitdeppig då jag trodde våren var på gång. Men nu är det mesta redan borta. Inget som kommer ligga kvar.

Sebbe sitter nu o tittar på hockey och jag sitter här. Ska snart gå ner till Konsum o köpa cigg o lite godis till Johan Falk som börjar kl 21. Värsta filmmyset ju!

Sebbe var o fixade nytt mobilt bredband fr 3. Han förlängde sitt abonnemang. Jag kunde inte göra dte med tanke på att det stod i hans namn. Nu funkar det bättre. Jag kan gå runt i lgh utan att bli urkopplad. Hoppas bara det håller.

Nu ska jag kila. Bilderna fr London kommer. Har inte fått dem av K än. De har visst inget internet där på Cypern så jag får vänta till de är åter i Sthlm.

Kram på er och hoppas ni alla haft en härlig påsk!


cykeltillbehör och bild på världens finaste unge!

Nu sitter jag här, proppmätt efter tacos. Funderar på om jag ska ta mej en powerwalk. Blev inget med det idag på morgonen som jag brukar. Vet dock inte om jag orkar ta mej ut...vi får se :) Klockan är ju redan 20.30 så jag hoppar nog.

Efter att jag hämtat Nutti på dagis så gick vi direkt hem och jag lagade mat och sen fort iväg och mötte pappa i Hornstull och sen därefter gick vi till cykelringen och köpte hjälmar till mej o lillen samt en barnsits + monteringsgrej till den så vi kan ha honom med oss på både längreo kortare turer i vår/sommar. Hittade även en fin varukorg till min cykel. Min hjälm blev blå och Nuttis röd. Bra inköp idag. En bra investering.

Nu sitter Sebbe och tittar på hockey och surfar lite på sin dator. Jag sitter här. Jäklar vad jag blev chokladsugen! Kan powerwalka ner till Konsum o handla godis :=)

Lägger in en fin bild som faster Hanna tog när han sov över där: Näähää nu funkade det inte...det var väl typiskt. Lägger in bilden när det inte strular :)

KRAM




Cykel!! Skit på dej SL!

Idag på förmiddagen träffade jag Fina Emilia. Hon ska snart har bebis och det är sååå mysigt att se henne!! Vi pratade och fikade. Sen skiljdes vi åt och jag stötte på Sofie vid bussen så vi tog en cigg ihop innan jag drog hem. Ringde cykelringen ang cyklar och bestämde mej för att dte var lika bra att få det överstökat. Jag ringde till Emilia och Sonny och frågade om de kunde skjutsa mej o hämta cyklarna för de var förpackade och nermonterade. De var ändå på söder så det kom dit och hjälpte mej (FINA SÖTA NI!!)

Det blev en blå cykel till Nutti och en röd citybike till mamma:) Hjälm vore bäst att prova ut i butik för den lille mannen och jag ska också köpa en hjälm såklart! Kanske gör vi det senare idag. Barnsits ska också köpas. Han ska inte få cykeln förrän han fyller år men nu har vi den hemma. Den var fin. Han ville ha en rosa men det blev en blå. Emilia tyckte att han ska ha en rosa om han nu vill ha det. Nånstans så tar det emot att inte köpa en rosa. Det är våra fördomar om vad som är manligt o kvinnligt som föder andra fördomar. Den var iallafall en fin cykel han fick och jag hoppas han blir glad. Stödhjul var med också. Vi måste bara köpa en pinne som man kan skjuta på med för de var slut.

Det känns bra det här med cyklarna. Nu jävlar ska det cyklas! Lås måste jag också köpa. Om Sebbe orkar montera ihop min ikväll så ska jag ta mej en tur :) Ohh jag måste ha en varukorg också :)


RSS 2.0