Här är nya bloggadressen

Nu hänvisar jag till www.linda-emma.blogspot.com

Hoppas ni fortsätter följa oss där :)

Kommer att ha kvar denna bloggen men den kommer inte att uppdateras. Så jag skriver på blogspot.
Välkomna dit, KRAM!!

INFORMATION TILL LÄSARNA!

Jag håller på med min nya blogg nu. Jag som är hur oteknisk som helst kopierar alla inlägg från denna bloggen till den nya så det tar tid. har ju haft dena bloggen i 3 år. Jag är klart antingen ikväll eller imorgon.
Håll ut så kommer jag ut med nya adresen här inne. KRAM

Aoocchh that gotta hurt!

Har tagit det supercoolt idag. Känt mej ganska låg och frusen. Åt ägg igår och kände av magsmärtor som jag gör när jag ätit avokado??!!! Vet ju att ägg e fett, såsom avokado, men har inte reagerat nämnvärt påd et innan. Men så var det ju o och för sej med avokado också. Kunde äta dte utan problem men sen blev det tokigt. Jaja, kanske får skippa det också för sån där smärta i gallan vill jag ju inte ha! Sov hela eftermiddagen. Men började dagen med en powerwalk på 1,5 timme och jag blev helt slut, kanske borde tagit dte lugn o skippat promenaden. Åt lunch och sov, hämtade Nutti och sen träffade vi faster Hanna. Sen kom Sebbe hem o vi åt tacos. Det var mysigt. Sen somnade Alexander och nu ska jag o Sebbe titta på lite Play TV. En lugn dag med andra ord och det kan vara skönt! Hoppas ni får en härlig helg och att solen kommer kika fram, även om prognosen såg dyster ut på min Iphone när jag kollade sist..men det kan ju vända! Hoppas hoppas! So long!


En härlig dag

Hello folks, idag har jag varit en flitig myra. Städat, tvättat, shoppat, ätit glass i solen. Tack sötaste finaste Alexander för idag/ikväll. Jag tog det väldans lugnt fram tills på eftermiddagen. Då satte jag igång och hämtade lillen på dagis, sen bar det av till Sveavägen och hämta ut mina kroppsoljor, vi åt glass och handlade lite. Gjorde även ett par ärenden och sen hem o lagade pannkakor med sylt. Sen städade vi som attans, tvättade som galningar och gjorde det så fint så. Alexander hjälper mej alltid med städningen genom att köra med sin röda Bobbycar bil efter dammsugaren. Han var på strålande humör och sen var det dags för lite välling och bad och sen tandborstning och de sedvanliga rutinerna. Nu sover han sött. Bäddade rent i alla sängar och jag bara älskar doften av sköljmedel som sprider sej.

Pappa har tränat ikväll men kom inte så sent ändå. Vi har softat och nu ska vi kolla på lite play TV. Ha det fint o sussa sött! Det ska jag göra :)


MOI



SUNSHINE!

Ja det e det verkligen här i dag! Lite kydligt i luften men ack så skönt! Var hos läkaren idag och jag insåg ganska snabbt att jag inte skulle hinna lämna Alexander på dagis innna jag hade tiden där borta. Det tar ju sin lilla tid att komma iväg på morgonen. Jag bestämde mej för att ta med honom dit och han tyckte nog att det var lite spännande. Han skötte sej utmärkt och charmade barnmorskan :) Sen gick vi längst vattnet och åt glass som vi köpt på Konsum. Jag handlade även Bulgursallad och cola zero som jag skulle ha till lunchen.

Alexander satt lugnt o snällt i vagnen och vi promenerade och trängdes bland alla andra som ville få lite sol på näsan. Härligt!!! Lämningen på dagis gick bra. Sen gick jag hem och satte mej vid datorn (vad ovanligt va?) Kollar lite om jag ska ändra till blogspot istället för blogg.se. Men dte är under förutsättmning att jag får med mej allt från den här bloggen. Vill inte starta en helt ny blogg heller, för jag har ju ändå skrivit i 3 år. Kul att ha allt på samma liksom. Återkommer när jag kommit på ny bloggadress. Jag är verkligen seg vad gäller det :) Men skriver ut det här sen så ni missar det inte.

Sitter här nu på balkongen. Proppmött efter min bulgursallad. Har gjort en latte och röker en cigg helt i min ensamhet. Härligt! Har haft saker att göra hela veckan och inte varit hemma på dagarna. Men idag är jag bara hemma!! Ska hämta Alexander tidigare idag och sen gå och hämta ut ett paket som jag beställt med olika kroppsoljor och lera, samt scrub och läppcerat. Inga konstgjorda konserveringsämnen, ingen skit allt utan rena saker. Det finns att hämta på Sveavägen så kanske går vi vidare sen till Östemalm och möter upp pappa efter jobbet. Eller skulle han träna idag efter jobbet? Hmm, jag minns inte. Jaja hur som helst så ska jag avsluta inlägget nu. Kan lägga in lite egobilder. Såg att dte var länge sen jag la in bilder nu.


Cykeltur


Kajen vid Gamla Stan


Kajen vid Gamla Stan






Skärp


Gillar verkligen detta skärp. Supersyggt med rött! Nu e jag inne i röd period tror jag :)


Moln, sol, moln, sol, moln

Ja så har dagen sett ut. Kallt i luften men ändå lite värmande när solen tittade fram. Lämnade på dagis och sen gick jag o köpte skalbyxor till Nutti. Mörkblåa från POP. Hade likadana förra året fast i röd färg. Helt suveräna. Köper inte POP, förutom när det gäller deras ytterkläder. För oss passar dem allra bäst.

Sen en snabbdejt med Emilia och lilla bebben i magen. Vi satt vid Trekanten och jag köpte en bulgursallad och coca cola zero som smakade mums i solen när vi satt där i gräset. En hel del folk har vågat sej ut i parker och det är så härligt. Sen hem en sväng och sen hämtade jag Alexander på dagis. Vi gick först in till MC Donalds och köpte lite käk till lillen. Han åt med god aptit. Gick o köpte hårfärg sen. Pratade med Kiril att jag vill färga o han gav mej tips och osv. Så efter dagis åkte vi o handlade färg och duschcreme.

Sen hem, lagade middag. Hemmagjorda köttbullar och potatis. Sebbe tränade idag efter jobbet så jag o nutten har hängt och haft en mysig eftermiddag/kväll. Sebbe kom just hem och lillen ligger fortf vaken (!) i sin säng. Han ligger helt tyst där inne men somnar inte...ska gå o mysa med Sebbe i soffan. Sen blir dte nog att titta på lite Desperate Housewifes på datorn. Det går på tv nu egentligen men Sebbe skulle titta på nån fotbollsmatch. Nu ska jag återgå, men ha det så gott!

PS! har inte kommit på nåt bloggnamn än. Spinner vidare på det. Lägger ut den nya adressen här inne innan jag byter så ingen missar :)

KRAM


Hola

Har fortf inte kommit på nåt namn till min blogg och jag är inte helt säker på hur man gör när man byter. Vill fortf ha blogg.se och bara byta EN MAMMAS LYCKA. Inte för att jag inte är lycklig längre utan för att jag vill ändra inrktning på den. Har handlat mycket om mitt liv som mamma och jag känner även att jag vill skydda Alexander lite mer samt skriva om mitt liv som Linda. Nu blir det säkert missförstånd men jag orkar inte ens bry mej om det. Så jag hojtar när jag kommit på hur man gör :)

Dagen har varit bra. Gick in till Medis och la på deklarationen på lådan. Det fanns lite lådor runt omkring på söder och det stod vakter som tog emot bilisternas ifyllda deklarationer i trafiken. Mycket smidigt. Men jag powerwalkade hela vägen o det var så skönt! Gick sen tillbaka och träffade Gustav. Vi åt lunch och tog sen en fika och sen var dte dags för Gustav att åka till jobbet så jag drog mej hemåt. TACK lillebror för idag!! Hittade inte mina nycklar (panik!). Vart sjutton hade jag tappat dem? Jag är en slarvmaja så jag lägger ofta nycklarna i jackfickan och glömmer dra igen dragkedjan. Sen ligger de där med mobilen, ciggen o headset. Vore inte speciellt lustigt om de skulle ramla ut. Jag powerwalkar med musik i öronen så jag skulle nog inte höra.

Efter mycket om och men så gick jag tillbaka till dagis och kollade om de låg i vagnen. Och guess what! Det gjorde dem! Tur för mej det! Sebbe skulle säga: Jag säger ju att du inte ska ha nycklar/mobil/plånbok så dte kan ramla ut. Men nu hade jag ju lagt dem på ett annat dumt ställe, på sufletten på vagnen. Måste skärpa mej! Sen hem, skypade med K. Hämtade Nutti tidigare idag och sen hem o äta. Sen ut o leka på lekplatsen och gunga. Sen hem och tittade på lite Fåret Shaun på svt play och drack välling. Sen bad och hårtvätt. Nu sitter killarna framför tv o tittar på 2 1/2 men. Nutti ska snart sova. Jag ska ta dte luuugnt ikväll. Mysa med Sebban och softa framför tv:n o titta på Svenska Hollywoodfruar som börjar kl 21.

Nu ska jag avrunda men återkommer när jag vet hur man ändrar namnet. Kommer skriva det här sen också.

Ha det finfint!


Viktigt!

Jag kommer ganska omgående att ändra mitt bloggnamn. Jag kommer meddela nya namnet i svarsmailet ni får. maila mej om ni vill veta: [email protected]

Jag är så glad som har er söta läsare, både släkt o vänner och även alla er okända som jag inte har en aning om vilka ni är :)! Så maila eller gå in på Facebook (funkar bara för er som jag har som vän där på FB) så får ni det nya namnet inom kort! Vet att jag skrivit ang detta en gång tidigare men nu kommer jag göra slag i saken och ändra namnet.

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll :)


weekend with my friend

Sebbe och Alexander har varit i Kalmar på 60-årskalas i helgen. Maggie firade sin födelsedag i fredags. De kommer hem idag:) SAKNAR!. Jag hängde med Kiril i fredags när jag sovit vaknade sent, då jag gick av mitt arbetspass. Vi spelade musik o drack vin och hade så kul som vi alltid brukar ha :)x antal bilder togs såklart:) tack vännen! På lördagen (igår) så gick vi o köpte sushi och sen var vi i Liljeholmen. Köpte hallon och coca cola och satt vid Trekanten och rökte.

Det har varit en kul helg. Snart kommer mina killar hem och jag tänkte ha lite qualitytime med min lille älskling så pappa får lite egentid. Ska åka och köpa skalbyxor till Nutti och tar honom med mej. När Alexander somnat så ska jag o Sebbe mysa. Jag har lagat mat till min darling, han är nog hungrig när han kommer hem. Det var visst nåt med tåget så de skulle åka buss från Linköping till Sthlm. Så typiskt SJ! Jag ska iallafall åka o möta dem på centralen, mina sötnosar! Hoppas Nutti behåller humöret för det kan vara ganska så segt att sitta på en buss med en 3-åring som är på dåligt humör!

I veckan är jag långledig och det är skönt! Jag har fixat lite på balkongen också. Lagt på dynorna, röd/vitrutig duk och en blomma på bordet. Finfint!


RSS 2.0