ALEXANDERS FÖRSTA FÖDELSEDGASKALAS!!!

I lördags hade vi stort kalas här hemma med långbord för vår lille prins. Mamma och pappa hade slagit på stort och dt var fullt med ballonger, serpentiner och annat konfetti. Hade NEMO-tema på dukningen och alt blev så lyckat! Alexander charmar såklart alla med sin personlighet! Mormor och farmor var här och hjälpte oss med förberedelser (tack till er båda!). Jag fixade egen tårta och garnerade med godis och bär och massa andra mumsigheter. Sen fick Alexander såklart äta masa tårta och vi sjöng för honom. Han njöt i fulla drag! Innan tårtan så bjöds det på Ceasarsallad med min egna underbara sås och krutonger och dricka.

Mamma hade varit ute o shoppat kläder inför kalaset. Det blev ett par vita linnebyxor (kan göra om till shorts)och en vit tillhörande linneskjorta med kort ärm. Och sen hade han en kashmirtröja hängandes över axlarna. SÅ FIN!!!!!! Vi stylade hans hår med paste och han var världens sötaste 1-åring!!!

Vi hade kalaset en dag innan hans födelsedag då vi har långväga gäster. Han fick MASSA presenter i form av leksaker, kläder, pengar mm mm. Så fint. Tack alla ni som gav presenter och alla grattishälsningar på msn, sms o kort!!!!!! Det värmer! Imorgon tisdag har vi kalas för småfolket, dvs Alexanders små kompisar..
Har ju såklart bilder från kalaset  i lördags

image43FINAST I VÄRLDEN!

image44Lite törstig

image45Mammas bakverk:)

image46Oj va mumsigt!

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh vad otroligt fin han är. Måste även säga att på första bilden är han verkligen en lite "minisebbe" :-). Vilken mumsig tårta du hade bakat vännen!
Grattis igen till ettåringen!

2008-04-14 @ 11:53:09
URL: http://valback.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • © J e s s i c a| D e s i g n
  • RSS 2.0