TINY ZONE INNETOFFLOR!

Idag kom innetofflorna som jag beställde från nätet. Jättesöta. Ett par som är i äkta svart koskinn med ett vitt spöke på och ett par i ljuslå fleece med en guldkrona på. De blå i fleece har jag köpt i en större strl för han har vuxit ur sina andra som han haft sen han föddes typ (dom var ju gigantiska men han har vuxit i dem sen) . Tänkte att han kan ha ett par på dagis och ett par hemma. Dom passade perfekt. Jag e sååå nöjd. Slänger in en bild på spöktofflorna från Tiny Zone i äkta koskinn, fleecen kommer också på bild sen:



Gorgeous:)))

Storhandling med Nutti o lillebror Gustav

Nu har jag just kommit hem efter en tuuuung storhandling.  Först var jag o Alexander på H&M och bytte en jacka som jag köpte förra veckan. Jag tyckte inte så mycket om den efter en massa provande hemma framför spegeln, så jag bytte ut den bruna skinnjackan med mudd till en svart i tweedtyg som är lite kavajlikanden. Jättesöt var den med skärp i midjan. Så nu e jag nöjd. Här kommer en bild på skönheten, på bilden är den gråmelerad men jag köpte en svart:





Min snälla söta rara lillebror som jobbar kväll kom o hjälpte mej att bära alla tunga kassar. Innan åt vi lunch på Mc Donald`s. Gustav lekte o busade med Nutti medans mamma plcokade varor förfulla muggar. Det resulterade att Nutti slocknade i vagnen så fort vi skulle hem, så nu sover han gott i sin säng. Jag bar över honom utan problem och han bara snarkade vidare:) Gustav e så snäll o hjälpsam hela tiden. Lillebror, du e bäst!!!! Älskar dej!!

När Nutti vaknat så ska vi äta mellis och sen ska vi träffa Marlene och henns tvillingkids och gå till lekparken. Vi var där i ca 2.5 timme igår. Gissa vem som sov gott inatt och slockande till vällingen igår hihi. Nu ska mamma lägga sej o koppla av i soffan och kolla på tv. Nu e det lugnet före stormen:)

Kram

Nike-skor till Nutti



Har inhandlat ett par suuuuuuperfina vita Nikeskor till lillen. Han avgudar dom. Vi var i affären och provade olika skor, men han hade bara ögon för dessa vita. Så vad ska man göra? Hans blick är min lag:)) han är en bestämd ung man och han charmade alla när han spatserade i affären. Lilla solstråden...


Lugn helg

Ja och nu har ännu en helg gått o jag sitter här framför datorn. Min kära darling kollar på sin älskade fotboll och lilla "Nutti" sover. Han har jättemycket hosta så han tar Ventoline. Hjälper föga...Men ska ringa läkaren imon igen o be henne skriva ut nåt annat. Den 28 aug är dte dags för inskolning på dagis. Alexander kommer tycka det är jättekul där, men mamma har separationsångest!!! Fan alltså. Jag o Alexander har varit ihop varje dag och hittat på saker tillsammans i snart 1,5 år..nu ska nån annan vara med honom:( Men jag har fått natt-tjänsten som de utlyste på jobbet så nu jobbar jag bara 11 nätter i månaden så Nutti kommer inte behöva vara på dagis alls mycket. Bara när jag har jobbat o måste sova. Tycker så synd om alla barn som måste vara på dagis hela dagarna, men alla har ju inte nåt val heller, så vad ska de göra? Jag e bara glad att Alexander inte behöver vara där varje dag från morgon till kväll.

Vi kommer ha honom på dagis regelbundet så han får in en rutin. Vill inte att han ska ha det "hattigt" utran fasta rutiner. Men jag e långledig i 10 nätter och så kommer han bara vara där ett par tim om dagen o så får han vara hemma med lilla Mutti ett par dagar också. Jaja det där ordnar sej alltid. Men gissa vem som kommer lipa stort när jag stängt dörren o kommit ut fr dagis?????? MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Har varit mkt ute på lekplatsen i helgen hela familjen. Jättemysigt. Ha det gott, kram


Cecilia Hultin, detta är till dej min kära vän..

Jag som dummar mej med ögonen

Sådär ja, nu var det bättre:) 2008-07



För ett antal år sen så fick jag för mej att jag skulle plugga franska på Universitetet här i Stockholm. Jag skulle på uppropet och satt o väntade. Jag såg en söt tjej som satt utanför klassrummet med svart hår med lugg o glasögon i korridoren och frågade henne om hon visste vart toaletten låg. Vi började prata och när jag fick reda på att hon rökte så blev jag jätteglad haha. Till råga på allt så rökte vi Blend Menthol. På den vägen är det och nu flera år senare så kan jag helt ärligt säga att hon är en av mina allra allra allra närmaste och finaste vänner. Hon e dock duktigare än mej på att sluta röka måste jag säga..

Hon bor med sin jättetrevliga kille Tomas i en lägenhhet i Sthlm. Vi har sett till att ha kontakt med varandra även att det ibland har gått jättelång tid mellan gångerna vi sågs. Men det är som med bra vänner, man tar bara vid där man slutade...Cecilia, du har alltid funnits där för mej och du ska veta att jag ALLTID finns här för dej också. Glöm aldrig det!

Jag är så stolt över dej som åkte iväg till Tanzania. Du e så jävla cool och bara sticker iväg sådär. Kan inte tänka mej nån som passar bättre för det du gjorde där nere än NÅN annan. Du har ett hjärta av guld och delar med dej av din entusiasm och glädje till alla runt omkring dej.

Nu när du har varit dåligt så har det gjort så ont i mej. Men jag e glad att du e på bättringsvägen och snart kan vi ses och träffas igen. Våra killar kommer ju så bra överens också. Och så den lille mannen förstås..

Glömmer aldrig när du kom hem till oss när du skulle se Alexander för första gången och de jättefina presenterna du hade med dej till Alexander. Kommer ALDRIG att göra mej av med den blå pedagogfilten. Den är DU.

Jag vill sist men inte minst tacka dej för att du finns i mitt liv och jag är så glad att min lille son har dej o Tomas i sitt liv också...JAG ÄLSKAR DIG VÄNNEN! Kram från Linda (Mommy Mommy)

semesterbilder från Öland/Kalmar





























Oj va jag e dålig på att blogga, skärpning Linda!

Nu ska jag ta mej i kragen blogga som en galning igen. Jag har verkligen haft häcken full nu i sommar. Vi var ju i USA i juni och sen var vi hemma en vecka och sen drog vi ner till underbara Öland och Kalmar där vi har våra familjer och där vi vuxit upp. Vi har träffat massa släkt o vänner och haft det riktigt mys!!! Alexander sporinger runt som en galning överlatt och man får passa passa passa och åter passa för han är aldrig still en sekund alltså. men oj va han har utvecklats på den här tiden! Idag så fick han ett hopskrynklat papper o så gick han till sopphinken och öppnade dörren och slänge pappret och stängde och sen gick han vidare..SÅ DUKTIG!!! Nu ska jag hela tiden slänga allt möjligt. Roligast är att gömma mammas och pappas mobiltelefoner så man aldrig hittar dem. Och som småbarnsföräldrar har vi alltid telefonerna på ljudlöst:). Har varit på en av mina bästa vänners bröllop. Oj säger jag bara. Vilken dag!! Helt underbart! Alexander sov hos mormor o Kjell den natten så dagen efter låg vi i sängen och bara försökte nyktra till. Vi har haft möjligheten att lösa det så att vi har varit hemma tillsammans hela sommaren jag o sebbe. Helt gudomligt och kärleken spirar som aldrig förr efter över 11 år ihop. Min älskade Sebbe. Du är min själsfrände!

Här kommer lite semesterbilder från semestern..mer kommer snart (lovar!!)














RSS 2.0