Bloggar från Rochester, London

Nu är jag på plats..Dagen igår var mycket lång för mej med nästan 10 tim resande. Mamma kom i onsdags och jag o Nutti var o hämtade henne på centralen och sen åkte vi hem och käkade pizza och drack vin. Sebbe var ute och bowlade på  kvällen så jag fick ha mamma för mej själv. Mamma hjälpte mej att packa och det tog sin tid med tanke på att jag inte skulle checka in nåt bagage utan bara ha med mej handbagage. Packningen fick bara väga 10 kg och vara i ett enda stycke. Alltså ingen handväska/laptop utöver det. Jag skippade laptopen (vad ska jag med den till här???) och handväskan la jag ner i bagen. Efter mycket om och men så gick det iallafall.

På morgonen så tog vi det lugnt, sov ganska länge. Mamma sov hos mej o nutti i dubbelsängen o sebbe på soffan. Jag åkte vid 11-tiden och tog sen flygbussen till Skavsta. Där på flygplatsen hade jag gott om tid så jag gick igenom alla säkerhetskontroller och sen köpte jag mej ett glas vin och rökte. Jag njöt som tusan!

Flyget var försenat och det fick vi inte veta förrän vi satt på planet så jag kunde inte meddela Kiril det men han var smart nog att kolla på deras hemsida. Väl i luften så börjar jag prata med en tjej som sitter jämte mej som kom från Bromma som skulle vara i London ett par dagar och hälsa på vänner. Vi hängde ett tag på flygplatsen och sa sen hej då när vi båda visste vart vi skulle åka sen för att ta oss till London.

Transerbussen från Stansted airport tog fan i mej 2 tim...jag hade dock kontakt med Kiril via sms så han visste att jag var på g. Hoppade av vid Victoria Rail Station och där finns han inte!! Jag började få smått panik då han skrivit o sa att han stod där...efter ett par telefonsamtal så hittar vi varandra vid tunnelbanan (skit på dej SL i jämförelse med detta). tala om att känna sej lost!! Det var så fint att se kiril igen och jag fick nästan tårar i ögonen när jag såg honom i folkhavet på Victoria..jag smsade hem och sa att vi mötts upp nu för de var lite oroliga då det var så försenat allting.

Vi tog tåget dit vi skulle och gick direkt o köpte pizza och sen hem och åt och sen var det dags för vin och musik....resten behåller jag för mej själv haha. Men vi var uppe till ca 02.30.

Nu är Kiril i skolan och designar kläder, jag sitter här med hans dator och ska möta upp honom kl 12 då vi ska gå o äta lunch..Typiskt att han har lektion men han har inte så lång dag...

Ikväll är det Michael Jacksonkväll för hela slanten. Vi ska se THIS IS IT!!!!! Sen blir det mer vin och MJ-låtar:))))
Precis som i Rålis i augusti...När jag åkte genom London igår med bussen så ser jag att det står o2 Arena....det var där MJ skulle haft sina sista konserter....kändes ju egendomligt måste jag säga...men vi tänker på MJ ikväll, finns ju ingen som jag skulle göra sånt här med utom Kiril. Vi är så olika två vänner kan bli men ändå kompleterar vi varandra på ett sätt som jag inte kan förklara..

Jag kommer blogga mer när jag får tid men just nu så är inte bloggen prio nr 1....nu ska det njutas av ett sommarvarmt London, japp det e som en varm vårdag.. Bye bye for now..

Fika, Ryanair och mys med min Sebbe

Hej gott folk, jag har inte varit inne på ett par dagar nu men haft lite att fixa med. Idag efter dagis så bestämde jag o lillebror att ses i det nya köpcentret i Liljeholmen och ta en fika med Nutti o Lova. Det var jättefint och mycket trevligt. Vi gick sen lite i affärer och tittade. Gustav köpte lite kläder till Lova och jag handlade en bamsemössa till nutti. Det e full rulle när kusinerna är tillsammans:) De älskar verkligen varandra!

Sen åkte vi hem och väntade in pappa Sebbe. Alexander har börjat hosta väldigt och jag hoppas verkligen inte att det ska bli nåt av det. Han sov bra inatt men hostar på morgonen. Men jag känner mej trygg när mamma är här med honom. Jag stack sen iväg ut och tog t-banan till jobbet då jag måste skriva ut mina boardingkort. Vi har ingen skrivare och jag glömde be Sebbe skriva ut dem på jobbet idag. Kände mej lite stressad med dem då jag åker på torsdag. Vill ha allt klart och inte fixa såna saker i sista stund. Man ska ju numera checka in online och skriva ut sina boradingkort. Så är det på Ryanair. Men nu e jag hemma igen med mina boardinkort och jag kan slappna av..

Nu väntar lite mys med min darling innan det e dags att säga adjö till denna måndagen

Ska bättra mej på bildfronten:)


Om lägenheten

Nu e jag långledig och jag njuter för fulla muggar. De två sista nätterna, ons och tor var riktigt sega och tråkiga..men det gick bra ändå. Inatt kände jag av min brist på sömn och jag hade svårt att koncentrera mej och hålla mej vaken till och med...men det funkade iallafall för Maria höll mej sällskap och pratade med mej hihi.

En befriande känsla spred sej inom mej när jag stämplade ut idag kl 07.15...nu kan jag se fram emot över 2 veckors ledighet...jag åker ju snart till London också..om 1 vecka är jag där :)))

Jag pratade lite med märklaren idag på morgonen och vi godkände bilderna som de tog igår samt beskrivningen av lägenheten så nu ligger den ute på Hemnet, DN samt fastighetsbyråns hemsida och i såna där fönster på stan...nu är dte lugnt med allt ett tag fram till visningen..

Det finns inga bilder på vår nya lägenhet då den är en byggarbetsplats fortfarande. Japp vi flyttar till en nyproduktion. Vill inte lägga ut VART här på bloggen men det är så otroligt fint där och mycket vatten. Härligt! Tänk er vitt, nytt, fräscht, tvättmaskin, tumlare, diskmaskin, inbyggd micro, svart spishäll, kakel, inglasad stor balkong längst hela sidan på lägenheten...we like a lot! Ingen som bott där innan, inget slitage. Härligt!

Det är en bostadsrätt, vi gillar inte att betala dyra pengar till en hyresvärd utan vill investera till oss själva som vi gjorde när vi flyttade till vår nuvarande lgh...vi flyttar in i mitten på dec så det blir en busy tid då ska hinna få klart allt till jul...Nutti får eget stort rum och nu ska här inredas utan dess like! MYS!!  KÄRLEK!!!


fotografering

Jobbar nu sista natten innan jag blir långledig..härligt..trodde inte jag kunde bli tröttare än jag var igår men vet ni vad....det kunde jag! Vi har haft fotografering av våran lägenhet idag och det var jäkla meckigt måste jag säga...mycket saker som skulle bort, bland annat Nuttis saker..inga av hans saker skulle vara med på bilderna..han undrade idag på morgon varför vi hade tagit bort hans foton på kylskåpet. Hur förklarar man det för en 2,5-åring???  Men han glömde snabbt bort det iallafall. Jag var trött när jag kom hem fr jobbet men det var bara att sätta igång med det sista och sen lämnade Sebbe nutti på dagis.

Bilderna blev jättefina. Vi lät mäklaren anlita en proffsfotograf för att få så bra bilder som möjligt..wow vad de kan göra mycket. Jag fick se bilderna och imon ska vi få ett mail av vår mäklare som gjort klart allt som ska finnas med på nätet/tidningar osv..och så ska vi godkänna det innan hon sätter in annonsen. Sen är karusellen i rullning...visningen ska vara helgen efter Alla helgonahelgen..på så vis hinner många se den innan visningsdatumen eftersom hon lägger ut den redan imorgon. Spännande!

Nu ska jag återgå...längtar hem till mina killar...de sussar säkert sött i sängen hemma...myspyspojkar!!!

Är jag trött så säg..

Just nu händer det jättemycket i våra liv...mycket spännande på gång och jag ska berätta när allt e klart...jag e helt slut nu, likaså min älskade Sebbe. Det tar på krafterna att söka nytt hem:)

Jag e på jobbet och fryser, känns som jag håller på att bli sjuk, men jag vet att det är för att jag inte har sovit ikapp...för lite sömn gör vem som helst trött och frusen...men just nu så finns det ingen tid tyvärr och jag får ta igen det snart (hoppas jag).

E nu på jobbet och tänkte kika in på lite andras bloggar men vet inte om jag orkar sitta framför datorn så länge...känner att detta inlägget mest handlar om min trötthet, men det e så det e just nu...It´ll get better..

Lille nutti utvecklas hela tiden och vi är så stolta över honom. Han är en bestämd ung man som vet vad han vill :)
Han kan läsa många ord som han ser på olika saker eller som vi skriver upp. Han räknar till 16 och lär oss nya sånger de sjunger på dagis..sötnöten!!!

Jag längtar tills på fredag jättemycket. Då ska lilla familjen vara hemma och mysa och ha det riktigt gott..bara njuta av att vara tillsammans och äta och dricka gott. Helmysigt!

Nu avslutar jag för idag...ha en skön natt med mycket sömn...ni kan ju snarka åt mej också där ni just i skrivandets stund nu ligger på era fluffiga kuddar och under mjuka varma täcken...avis? Nejdå, jag föedrar hellre en dragig och kall korridor/kök att spendera natten i.....haha


Lägenhetsvisning

Idag när jag kom hem på morgonen så sov jag ca 1,5 tim och sen väckte Sebbe och Nujtti mej för dte var dags att åka och titta på en av lägenheterna vi var intresserade av. Vi åkte dit och blev mycket besvikna. Huset låg jämte en stor rondell och ca 100 meter från E4:an....själva lägenheten var dte inget fel på men läget, OMG! Vi åkte sen vidare tilll det andra objektet och vi felt in love direkt! Vilket läge!!!! WOW!!! Vi vill ha den men jag håller det än så länge hemligt om vart den ligger. Inget e klart än så jag skriver inte det. Men kan inte sluta tänka på den....vill ha vill ha vill ha...efter visning nr 2 så gick vi till MC donald´s  och åt och det var mysigt. Nutti hade vid det laget somnat i sin vagn så han vet inte vad han missade på MD :)

Nu e jag på jobbet och ska jobba sista natten innan två nätters ledighet...jag e helt slut. Hörs! Bye bye


Trött men blir ändå glad av kärleken som finns omkring mej

Wiiihhhiiii här kommer jag, sprallig och glad...Nej nej nej, vem försöker jag ljuga för??? Jag e trött, supertrött! E på jobbet och har sovit ganska dåligt idag...Imorgon kommer jag inte heller att få sova för vi ska på visning av en lgh...så jag får passa på att somna direkt när jag kommer hem och sen när vi e tillbaka från visningen för jag jobbar ju ytterligare 1 natt och sen är jag ledig i 2 nätter innan mina sista två nattpass ons och tors...sen heter det LÅNGLEDIGHET!!! 

Londonresan närmar sej...ska bli så kul och jag ser fram emot att komma iväg och bara ha kul med Kiril i 5 dagar. Det dåliga samvetet kan jag skippa för Nutti är hemma med mormor så han kommer ha det superbra. Känns så bra att mamma kommer och hjälper till. Hon är så fin med Alexander och hon lär ju laga mat varje dag tills Sebbe kommer hem fr jobbet...han säger ibland på skoj att jag borde vara mer som min mamma som kan passa upp på honom lite mer haha...dream on baby!

Nu ska jag återgå till jobbet, det e ju faktiskt därför som jag e här hih

Hoppas ni sover gott och snusar gött i kudden nu...saknar kudden och ett varmt täcke..fryser så in i norden. Idag när jag skulle sova så la sej Nutti hos mej och det var så härligt varmt under täcket som vi delade och jag kände hans små mjuka ben och fötter och så tog han min hand och kramade den hårt och sen somnade vi så....det är detta som kallas KÄRLEK!!! Mitt mammahjärta tog inte bara ett utan flera extraskutt!

Nutti vår finaste...


Bamse och Brummelisa

Alexander har börjat kolla på barnprogram på datorn, han gillar inte utbudet av Bolibompa varje dag...han tycker om Fåret Shaun och det visas väldigt sällan (iallafall när vi sitter vid tv:n) Så då går vi bara in och tittar på svt.se och söker oss fram till det programmet vi vill se...han hade denna dagen tröttnat på Shaun och jag förslog Bamse som han också gillar. Vi gick då in på Youtube och jag hittade Bamsesnuttar på ca 5 min..jag sätter på en snutt åt honom och går ut och fixar med maten i köket. När jag kommer tillbaka till Alexander så ser jag hur Bamse sätter på Brummelisa!!???? Jag trodde jag skulle smälla av!!! Nån hade gjort en parodi på Bamse...Detta kan låta superkul när man hör det så här men jag blev ju helt upprörd och stängde lugnt o sansat av hans älskade Bamse och satte på Fåret Shaun istället...säger bara OMG!!!!!

Glömde skriva detta i inlägget som jag skrev för en stund sen så dagens inlägg blev istället 2 dagens inlägg...



Bamse och Brummelisa kramas lääänge (en barnvänlig beskrivning på kärlek)


Oj va mycket jag fick gjort idag

Idag har jag ägnat dagen till att fixa med en massa ärenden...pratat med banken och ringt en mäklare som ska komma hit imorgon och värdera lägenheten...samt att jag ringt till olika företag som bygger nyproducerade lägenheter. Vi har bestämt oss för nyproduktion och det ska bli så himla mysigt att få bo i en helt ny lägenhet...toppmoderna och fräscht...me like!

Ikväll ska vi kolla vidare på lägenheter på hemnet och på söndag så är det visning på en av de vi tittat på. Nu e man laddad ska ni veta:=) Detta är så spännande och jag e glad att jag fick tag i alla personer som jag sökte upp idag.

Vet inte vart dagen tog vägen, helt plötsligt så är kl 15.36..tog en prommis med Emilia vid 09 och sen bara rullade det på... Kollade just på en program på 4an om förlossningar. Det ger mej samma härliga känsla varje gång man ser det och jag satt i soffan med tårarna rinnandes nerför mina kinder...det är verklugen det största av allt som jag varit med om...det går inte att jämföra med nåt annat..

Våran lilla fikastund igår blev sådär. Det var mysigt när vi väl fikade och så men när vi skulle hem så blev det världens liv...mamma var genomsvettig när vi väl kom ut från fiket och sen var det bara snabbt hem och pusta ut....


Nu e det dags för mamma-Nuttitid

Har just vaknat och ska snart åka och hämta lillen på dagis. Jag tänkte att vi skulle ta en fika han och jag, helt själva innan vi åker hem. Bara mysa och ha det trevligt. Ikväll ska Sebbe träna så när han kommer hem så blir det ännu mer mysa..vi ska kolla på CSI Miami och bara vara. Jag e ledig inatt och det e så skönt! Var inget kul med getingar på jobbet då jag har fobi med stort F..fy fan alltså. Men natten gick bra även att dte var många larm på huset på de andra avdelninharna så var min avd lugn..

Nu ska jag klä på mej. Det e Canada Goose som gäller nu. Det e jättekallt och blåsigt och inte alls skönt även om solen skiner, men det biter i kinderna. Måste köpa en mössa snart...halsduk, vantar...Nutti har såklart allt det där men inte jag och Sebbe..kallt kallt..

Nu drar jag, men kommer säkert in o bloggar ikväll om tid och lust finns, puss på er

getingar

Slänger in ett litet inlägg som hastigast. Jag e på jobbet och har världens hemlängtan...det kryllar av massa jävla getingar i "min" korridor...jag tror jag döör. Jag hatar getingar. Det är det värsta jag vet...de har visst byggt bo i nån vetil och natten som var så såg jag 7 st och sen pratade jag med dagpersonalen och de sa att det hade varit ca 50 st i korridoren dagen innan....what???!!!! Jag hatar det, jag vill bara hem!!! Min kollega som jag jobbar med inatt var med mej och vi hjälptes åt på den avdelningen och då kändes det mycket bättre, but still!!!!

Nu ska jag jobba vidare, stick stick från lilla mej

Letar lägenhet

Helgen har gått fort, men vi har haft sååå mysigt med svärmor...Det e alltid kul att få besök. Idag efter dagis så mötte jag upp Emilia och vi tog en långpromenad och det var jätteskönt!! Nu är jag hemkommen och ska äta lite lunch innan sängen väntar. Jag går på min jobbperiod inatt och sen rullar det på som vanligt. Hoppas natten blir lugn..

Igår tvättade jag upp lite grejer så att det inte ska bli så mycket nu när jag jobbar. Det blir ju lätt så med en 2,5-åring och ett träningsfreak till man:) Men nu är korgen tom och allt är ihopvikt där det ska vara.

Vi åkte sen alla in tog en fika i ett regnigt Stockholm..attans vilket oväder..ett riktigt fikaväder. Men vi gick till ett ställe på Östermalm och där var dte inte high fashion med latte precis. Ingen syrup och stämningen var mer som högfärdiga tanter med lila hår...men vi hade det mysigt ändå. När Nutti somnat så kollade jag och min darling på lägenheter. Vi vet typ vart vi vill bo och jag är väldigt inne på nyproduktion...det kostar mer och så men oj vad dte är värt det...känslan av att allt är nytt och så slipper man denna jävla budgivning...mycket skumt med många budgivningar och man vet inte alls vilka som är äkta bud och inte...vi märkte tydligt det när vi köpte denna lägenheten som vi bor i nu...spännande att leta lägenhet och nu vill vi bara komma bort från den trånga lilla 2:an.

Nu ska jag som sagt var fixa lunch och sova sen ett par tim. Inte så lätt att sova när man varit ledig i 10 nätter men det lönar sej när klockan börjar bli 03.30 på morgonen....då är dte inte läge att lägga sej ner död och begraven:)

Ha en fin dag på er och en bra kommande vecka. Jag ska försöka blogga så mycket jag hinner nu under jobbperioden...


Skype is the Shit

Igår hade vi en jättemysigt kväll med tacos och vin. Vi tittade lite på tv och sen somnade svärmor. Jag som är nattmänniska var såklart vaken x antal timmar till och satt vid datorn. Jag Skypade med Kiril (som bl a gav mej ett ultimatum ang en grej och det sved som fan i hjärtat) x antal timmar och vid 01.40 avslutade vi samtalet...Vi två kan sitta flera timmar utan att verkligen komma fram till nåt alls...bara sitter och snackar om ingenting..eller så kan vi vara helt tysta....vi har pratat om hur länge vi snackar på Skype och även innan han flyttade...vi kunde kunde sitta i telefonen till och från hela dagarna ibland och vilka världsproblem löste vi? Inga alls...så typiskt för oss.
Jag gick o la mej och strax där på kom Sebbe hem fr sin utekväll.

Nutti vaknade tidigt, jag var knappt vid medvetandet men farmor kom in och tog honom så jag o Sebbe kunde lugnt somna om. Vi klev upp ca 08.45 men sen gick jag och la mej igen o vaknade 13.30....lite dåligt samvete fick man ju men det var skönt och nu fick Sebbe och hans mamma lite egentid..vi åt lite lunch och nu ligger de andra tre och vilar lite medans jag sitter här som vanligt...

Ikväll är det fotboll Sverige-Danmark men det ska jag inte se utan då tänkte jag gå ut och promenera med Marlene...faster Hanna kommer hit runt 18 och sen ska farmor stå för middagen ikväll..blir säkert nåt gott...

Ha en fin lördag..


Tacos och rödvin med svärmor

Fredag, fredagsmys!!! Ja så är det ju...jag e ledig i helgen och Sebbe ska ut på kräftskiva och drinkbord med sitt jobb ikväll så han är inte hemma. Men svärmor är här och vi ska ha lite tjejkväll jag och sväris...mysigt! Hon kommer strax så jag ska fixa iordning lite tacos med massor med olika godsaker och så har jag varit på Systemet och handlat ett gott rött vin samt lite honungsmelon, After Eight, vindruvor och mörk choklad...tror det blir jättemysigt!
Igår var vi och storhandlade och det blev en hel del, men nu har vi så det räcker och blir över. Jag hatar att inte ha ett välfyllt kylskåp och frys...det är det värsta jag vet...men nu har jag fyllt på som sagt var...jag kommer säkert att blogga under helgen så vi hörs snart..
Jag önskar alla mina fina läsare en riktigt trevlig helg. Ta hand om er och varandra....tänk KÄRLEK...

storhandla är ju kul

Onsdag kväll och om jag ska summera dagen som gått så har den varit mestadels lugn. Tog en prommis på morgonen och sen la jag mej o sov en tim innan jag hämtade Nutti fr dagis. Det har varit varmt idag och det var jättetrevligt...Ikväll har jag o Nutti lagat pannbiffar. Blev gott och sen åt vi när Sebbe kom hem fr jobbet. Nu sover Nutti och jag o Sebbe ska kolla på tv och mysa lite i soffan innan sängen väntar..

Imon ska jag och Helena åka och storhandla på Willys. har typ inget hemma så nu behövs det allt möjligt...blöjor, välling, fylla upp frysen och kylen...tycker det kan vara ganska kul att storhandla. Man planerar veckans mat och fixar iordning och fryser in...haha är man småbarnsmamma så är man :)

Nu drar jag, bye!

Ensamhet

Jag har ingen att skriva....sitter här och degar....e rastlös...nutti sover....sebbe tränar....jag tycker det e skönt att få vara själv, rättare sagt så älskar jag det...men jag vet inte....vill att min älskling ska komma hem...ensamheten knackade på dörren och jag öppnade utan att tänka mej för....Now I have to deal with it....Now I have to deal with everything....vet inte varför jag ens bloggar när jag inte har nåt vettigt att skriva om....antar att många av mina inlägg hjälper mej med olika känslor....jag e en känslosam person..på gott och ont...

Nu lägger jag mej i soffan....so long folks

Lite blandade bilder

Blandade bilder



Behöves ingen text, bilden säger allt!


Triss i Converse, Nutti, Lova och morbror Gustav


Grillning på innergården, Hanna, Sebbe, Gustav, Lova och Nutti


På väg till affären för att handla lördagsgodis


Lekplatsen


Kungsholmen

Kungsholmen


Desperate Housewifes

Ja vad händer idag då? Inte mycket om jag ska vara ärlig. Veckorna går så fort och jag längtar så tills jag åker till London. Wiihhiii va kul vi kommer att ha. Jag tog en snabbprommis idag i dte fina vädret. Det e kallt men soligt och klar himmel så dte var riktigt skönt. Sen efteråt så gick jag och handlade lite mat. Hoppsan, jag glömde visst köpa blöjor...attans!! Kom på det nu när jag satt och skrev här...får inte glömma det!!! Då blir det som man säger lite KRIS...Jag ska kika in på mina vänners bloggar nu och sen ska jag slappa i soffan..Ikväll är det nytt Desperate Housewifes på kanal 5 kl 21. Får inte missa det! Ändtligen börjar alla såna där serier. Jag väntar nu bara på Prison Break också så är det klappat och klart!


Igår träffade jag min lillebror innan han skulle till jobbet och sen efter det så mötte jag upp Cecilia Hultin. Hon är gravid nu och vi har ju sååå mycket att prata om. Hade en mysig dag igår. Sen på kvällen så städade jag och Alexander och det var skönt för det var så grusigt inne. Vagnen drar ju in flera ton varje. Senare på kvällen myste jag o Sebbe i soffan och kollade på CSI Miami och sen var det CSI New York efter det. Sen Skypade jag lite och gick och la mej.


Alexander (Nutti)

Oj vad jag bloggat ikväll och lagt in bilder, 2 nya bildinlägg på en och samma timme...inte illa det :) Här kommer det andra bildinlägget och det blir det sista för ikväll. Nu e jag trötter..

Vår lilla sötnöt, du e så fin. Jag älskar dej så dte gör ont!! Jag skulle göra allt för dej min lilla skatt..du goaste unge! Din pappas och mammas kärlek till dej är gränslös!




Sötaste finaste i världen


Med bus i blicken


Far och son fikar och läser varsin tidning


Vänner

Sitter här mitt i natten....regnet smattrar mot fönsterbläcket och jag inser hur ofantligt mycket jag saknar att ha min fina Ems och Kiril hos mej...som vi har fikat, skrattat, flamsat och bara haft det mys tillsammans alla tre...Jag saknar det jättemycket och det vi hade (och fortf HAR) men det e tungt...jag vill ha spontana besök, vill ha spontana träffar på stan utan att allt måste vara så himla planerat...vill ha alla dessa härliga fikastunder...VILL HA ER HOS MEJ IGEN! När jag tänker tillbaka på tiden som varit får jag en klump i bröstet och jag fattar inte att jag inte insåg hur bra jag hade det med världens finaste vänner inom räckhåll...Men ni finns båda kvar hos mej ändå och vi håller ju kontakten...det vi tre har är väldigt unikt....är så glad att ni finns i Alexanders liv också och jag kommer alltid ha er hos mej, i mitt hjärta...vi ses snart sötnosar!














en stilla lördag i ett kallt helvete

Idag när vi vaknade så gick vi och lekte lite ute med Marlene och hennes tvillingpojkar. Det var kallt och jävligt ute och sen gick vi hem och åt lunch o vilade middag. Jag somnade med Alexander och vaknade för en stund sen. Plutten sover fortfarande och när han vaknat så ska han och jag åka in till stan och möta upp Gustav o Lova för en fika. Ska bli mysigt! Sen blir det en stillsam kväll hemma med mina grabbs.

Igår hyrde vi film: Män som hatar kvinnor. Var bra men ganska otäck. Gillar Noomi Rapace insats. En superskådis ju!!

Nu ska jag fixa med lite grejer och sen iväg..ha dte nice!

PS! VILL HA SOMMAR ÅRTET OM!"!!!!

Linda bjuder på sej själv :=) Snyggobilder

Ja så här kul ser jag ut efter att ha sovit på dagen efter en natt på jobbet....man kan inte alltid vara på topp och se finfin ut :)))
 
Jag ångrar mej att att jag klippte lugg. Jag får aldrig nån fason på den och sen har jag virvlar...allt jag aldrig lär mej...detta är inte första gången jag gör om samma misstag. Jag kan se nån på tv som har lugg och som passar i det jättebra och vips så sitter jag i frisörstolen och jag ångrar mej eftråt som vanligt...Typisk tmej...här är luggen ostylad men bilden säger ju typ klart och tydligt att jag inte ska ha lugg då mitt hår lever sitt eget liv...

TREVLIG HELG GOTT FOLK!







RSS 2.0