Dag 7 i Epidemin samt ny bloggdesign

Idag fick mamma sovmorgon o det var nice nice nice....2 dagar i rad. Medans jag låg o sov så höll killarna på att springa fram o tillbaka till tvättstugan. SKÖNT, då jag annars hade det på avbockningslistan. Vill inte att det ska gå för långt mellan tvättdagarna för det blir så mycket jobbigare. Men nu slapp jag det:)

Alexander är typ frisk nu och hade han inte haft skorpor på kopporna så hade jag aldrig märkt att han var "sjuk" nu..Hur pigg som helst och har återfått sitt temperament igen hihi

Vi skulle försöka klippa honom idag men det gick inte så bra. Vi mutade honom med favvogodiset Zoo och han sken upp som en sol men när det var dags att klippa så var det inte värt en enda liten apa i världen. Han var vansinnig och vi fick ta lite här o var men nu e han så långhårig så det är ett måste. Han har nu en ojämn frisyr som heter duga...Han badade med pappa efter "klippningen" och sen var det dags för nästa moment.....TVÄTTA HÅRET! Inte kul det heller....men vad gör man. Har man så mycket hår som han har så måste man tvätta det relativt ofta. Ett nödvändigt ont. han var inte glad på oss men efteråt så njöt han i soffan med handduken om sej och en på huvudet samt nusse o tutte o sitt lilla täcke...sötfisen!

Vi gick och hyrde film sen på kvällen o köpte amerikansk pizza på en pizzeria som gör underbara pizzor och Nutti lekte lite när vi kom hem efter att vi ätit och sen la vi honom (utan protset alls). Vi kollade sen på Changeling med Angelina Jolie. SÅ bra! Kan jag varmt rekommendera!!

ha det gutt alla läsare, bye


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • © J e s s i c a| D e s i g n
  • RSS 2.0