en härlig helg

Tjena moss alla goa glada:) Här kommer ett hurtigt inlägg. Igår hade vi fullt upp hela dagen. Vi åkte på förmiddagen in till city och gick o tittade i affärer och sen gick vi till T.G.I Fridays och åt ribs med Jack Danielsås och massa pommes...Love it! Sasha hann somna lagom tills vi var framme så vi passade på att få njuta av restaurangbesöket i lugn o ro med en sovande pojke i vagnen. Det var så himla gott!!! MMmmmmmmm, kan aldrig få nog av deras mat!! Sen strosade vi runt lite och köpte varsin latte och sen åkte vi hem. Jag hann med att köpa en tröja till mej också. Vi var hemma ett tag och fick i Sasha mat och sen åkte vi till IKEA och köpte flyttkartonger inför flytten..

Ja just det ja, jag har ju inte sagt att vi har fått lgh såld. Vi flyttar den 16 dec så nu e det snabba ryck. Mycket som ska packas, slängas och sorteras. Vi köpte också en badrumsvåg där. Vi fikade på IKEA och gick runt o tittade. Sasha var på strålande humör och pappa sebbe tog fram barnet i sej och hoppade runt som en galen inne på barnens IKEA. Sen åkte vi hem och myste och hyrde en film senare på kvällen. Det har varit en jättemysig dag! I fredags åt vi sushi på kvällen och hyrde en film. Tände ljus och bara vaaaa..härligt!

Idag är det söndag och vi har ägnat dagen åt att packa ner saker i kartonger. Hjälp vad mycket prylar man samlar på sej alltså! Men vi har varit flitiga iallafall. På kvällen åkte jag och sasha och mötte upp Lova och morbror Gustav i Liljeholmen. Vi hade så trevligt så. Kom hem ganska sent så dte var bara kvällsbestyren och sen marsch i säng för den lille prinsen...Snart väntar parlamentet och lite tv-mys...tjingeling på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • © J e s s i c a| D e s i g n
  • RSS 2.0