Jävla SJ, nästa gång blir det flyget!!!! Samt lite bilder

Nu har vi kommit hem till Stockholm och det är sååå skönt att vara hemma igen. Fast vi har haft dte superbra när vi varit nere och hälsat på. Men hemma är ju bäst. Alexander började med att dra fram alla sina leksaker. Det var väl som nytt för honom nu. Han var verkligen i farten och på bra humör hela resan. Farmor och vi körde ju upp till Alvesta och hon skulle släppa av oss där men helt plötsligt så blev tiden väldigt knapp så vi höll på att missa tåget. farmor var en tuffing och körde på. När vi kommer till Alvesta så börjar vi alla förbereda vem som skulle ta vad för dte handlade om sekunder, om vi ens skulle hinna överhuvudtaget. Då spyr Alexander ner hela sej. Vi har inget att torka honom med då allt fanns i bagaget. Då kränger farmor av sej sin tunika och säger: Ta denna och torka med!! Så då sitter hon i bara ett litet linne och kör fram genom Alvesta. Väl där så kör vi fel. Vi fick alla panik men till slut så slänger vi oss ur bilden med den packning vi skulle ansvara för. Ni kan tänka er att det inte är en liten packning vi hade med oss då vi varit borta i 3 veckor med en 2-åring....Vi springer och väl på stationen så är det coollugnt. Inte ett tåg syntes till....då frågar vi en konduktör som står där och han meddelar att tåget är 1 timme försenat. Vi pustar ut och jag känner genast huvudvärken komma smygandes. Fan va stressade vi var allihopa. Stackars Farmor som kände ansvar att vi skulle hinna med tåget.


Finaste farmor!


Vi fick ytterligare information om att  tåget nu var ännu mer försenat...Vi gick o köpte godis, bullar och latte och läsk och satt där. Det var varmt ute. Nutti o farmor gick ivög till en liten park och lekte lite...det var mysigt att farmor var med oss när vi väntade. Det var lite vemodigt att åka från henne där.

I väntan på tåget i Alvesta


Tågresan gick bra och vi fick senare veta att dte var nån stackare som inte var så rädd om sitt liv utan hoppat framför tåget och sen hade blixten slagit ner så det var därför det var så sent. Men det e så typiskt. Varje gång vi åkt med SJ så har det varit förseningar av alla dess slag...ok, detta kunde man inte förutse men när dte händer nåt varje gång man åker, så har man ibnte så mycket förtroende för SJ längre...nästa gång blir det flyget! Nutti var på strålande humör hela tiden och lekte med några tonåringar som satt bakom oss.

Väl i Stockholm så möter vi Gustav som skulle lämna våra nycklar sne han skickade ner våran post till Kalmar och sen åt vi på centralen. Sen åkte vi t-banan och det var grädden på moset för Nutti. Han blir alltid så glad av att komma till Stockholm efter att vi varit borta ett tag. Likadant när vi kom hem från USA. Då var hän helt galen! :)

Nu har vi packat upp och tvättkorgen står överfylld men inte så farligt ändå då vi tvättade hos farmor. Vi ska storhandla imon samt försöka få nån tvättid. Nu ska jag sova. Har bytt lakan i sängen o tagit en dusch så det ska bli härligt att krypa ner nu..ha det fint och godnatt på er! Lägger in några bilder här nedan också .

Ivrig att få gå på t-banan



Hoppar, far o klättrar på tunnelbanan


Nedan, bilder från igår då vi var på stranden med farmor på Stensö

Mamma badar på Stensö i Kalmar

Vilken linslus

Kommentarer
Postat av: Sanna

Världens finaste och snyggaste svärmor har vi!!!

2009-08-04 @ 17:55:09
Postat av: Catta

Ja Alex älskar verkligen o åka tunnelbana och mamma som älskar att bada =) Kram

2009-08-04 @ 21:24:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • © J e s s i c a| D e s i g n
  • RSS 2.0