Sanna och Catharina

hej sötisar, sorry att jag tog bort era kommentarer men jag har inte nämnt nåt på bloggen om "det där" ni skrev om...men tack ska ni ha! Ni e så fina!

Har haft en bra dag och Nutti lär sej nya saker hela tiden. Kan typ räkna till 10 (!) om vi hjälps åt. Han säger en siffra o jag nästa och sen han osv..gullunge! Han kan nästan säga sitt namn också. Och kom då ihåg att det är inte så lätt att säga Alexander. 

Ville bara skryta lite:)

PS! Linda, kunde ej ta ditt samtal idag, tar gärna en fika en annan dag med dej, puss

Body Butter

Världens mest underbara kräm presenterar jag här:



Jag är helt såld på The Body Shops produkter och köper alltid mina krämer där. Främst blir det Body Butters och då är det Strawberry som jag mest använder med en härlig doft av jordgubb. En annan favorit förut var Cocoa Butter. Den är mycket fet och jag som har ganska torr hy tycker den är kanon. På sommaren kan jag tycka att den är lite för fet, men då finns ju andra varianter. Olive Butter är skön o sval på sommaren men kanske lite för lätt för min hudtyp. Jag testade en sommar att ha min Body butter i kylen och sen smorde jag in mej. Det var en härlig känsla som svalkade. Men nu e min klara favorit Strawberry:)


Bara skrivsugen (och välkomna alla nya bloggläsare!)

Hmmm, jag har egentligen inte så mycket att skriva, men var lite skrivsugen så jag bloggar lite ändå. Det händer faktiskt mycket i mitt liv just nu och jag kan inte skriva det på bloggen än...Nej jag e inte gravid om nån nu trodde jag var det:) Jag låter så hemlighetsfull så det kan tyckas så, men nej, det e jag inte. Jag lovar att att jag ska skriva o berätta om det senare.
Nu ligger mina grabbs o sover, eller ja, Sebbe har nog slocknat under nattningen, för det var längsen de gick o la sej. Jag tänkte att jag ska fixa med lite nya smycken. Har lite nya idéer på g, så det blir bilder när de är färdiga. Men dte låter ju så när man stansar så jag får nog ta det en annan dag så jag inte väcker den lille darlingen...

Ikväl lhar Nutti badat och skvätt vatten på mamma och det var sååååå kul:) Han älskar att bada och gör det nästan varje kväll. Hårtvätt blir det inte varje gång. Badet gör vi för att han tycker dte e kul och så varvar han ner inför natten. Vissa barn blir ju pigga av att bada men vår prins blir lugn och vill mest bara mysa när han kommit upp. Då sätter vi oss i soffan och har nusse och tutte och hans favvokudde+kissen och nallen. Japp, mycket är det och allt ska vara med:)

Idag när vi varit på Apoteket så skulle vi hem och Alexander var trött o hungrig så han var jätterag och skrek i högan sky. Jag kan liksom inte göra så mycket åt det (man tar ju till alla knep om man säger så) och det finns en gräns där det bara är att skynda hem. Fatta vad utstirrad man blir på t-banan. Fattar verkligen inte folk hur barn är?? Vissa ger en medlidande léenden och då känns det ju fint men folk som suckar och pustar alt blänger, Grrr va sur man blir då. Fast det e ju bara att acceptera. Eller när folk klagar på "dessa barnvagnar" i affären. Jag får bita mej i tungan för att inte spy ut nåt spydigt.

Nej nu ska vi va glada..hej o hå


Lyx förr och lyx nu..

Sen man fick barn så är det här med prioriteringar nåt som har förändrats för oss som mamma o pappa. Innan man fick barn så var det lyx att få gå på bio eller gå ut o äta på restaurang sent en kväll. Lyx för mej nu, är att Nutti somnar tidigt och sover hela natten utan avbrott (fast det gör han oftast), sen kan jag sitta i soffan o njuta av lugnet och äta nåt riktigt mumsigt, läsa en bok eller titta på en bra film under min pläd, tända ljus och bara bara njuta av tystanden...

Ser att jag har otroligt många besökare på bloggen varje dag och det är verkligen superskoj att ni följer min lilla familjs äventyr och liv..Ha en fin kväll!

Semlor semlor semlor

Ja idag är det ju fettisdagen och då måste man ju mumsa på dessa goda bakelser. Jag o Alexander begav oss till centrum och handlade lite mat i eftermiddags och så blev det förstås ett paket semlor. Jättegott, men man blir ganska mätt o dåsig. Jag åt min och Sebbe hade redan ätit semla idag på jobbet så imorgon får Nutti en om han vill ha. Jag hoppar nog över. Semlor är mäktigt så en räcker ända tills nästa år..







Vilken mysig söndag vi hade..

Igår, söndag hade lilla familjen en heldag tillsammans. Vi hade en underbar dag. Vi vaknade tidigt då lilla A fick för sej att stiga upp 06.30. Han hade sovit hela natten själv i sin spjälsäng *DUKTIG*. Vi har just börjat införa detta då han gärna velat sova  vår säng. Men det slutar bara med att alla tre sover dåligt. Vi bär över honom till spjälisen när han somnat. Och nu sov han där från 19.30-06.30. Jättebra!

På förmiddagen gick vi ut o åkte pulka i snön. Det var massor med snö och det var jättekul. Nutti gillar inte att åka i backen upptäckte vi, så vi drog honom bara på vägen. Han gjorde världens vurpa när dte var lite nerförsbacke och dte var inte poppis. Men det gick snabbt över. Sen avsutade vi utevistesen med att gunga och det slutade med att han somnade i gungan lille gubben. Vi gick hem och han sov i sin spjälis i ca 2 tim då han var så trött. Sebbe passade på att åka o träna och jag gick o plockade lite här hemma, samt förberedde maten (fläskfkotlett i ugn med massa mögelost och grädde och tomat. Till dte var det potatis. Nutti åt som en galning när han vaknade.

Sen åkte vi till Eriksdalsbadet och vi hade så trevligt. Jag hade Nutti med mej på damernas omklädningsrum. Han tyckte det var kul att bada men höll i oss hårt i början. Sen blev han mer kavat. Han hade sina små blå/vitrandiga badbyxor med en gul anka på baken *sötaste*. Efter simhallen så åkte vi till Hornstull och gick på restaurang, det bev kinamat som var jättegod. Vid det laget var Nutti väääääldigt trött och hemresan blev lite jobbig för honom men han somnade gott vid 19.30 och sen bar jag över honom till sin säng igen.

Han vaknade dock vid 01.50 o ville inte sova mer??!! Gaaahh. Natten blev inte rolig kan jag säga...så idag e jag trött och förmodligen han också. Han är på dagis nu och jag är hemma o tvättar. Ska jobba inatt så jag ska sova på eftermiddagen och ev pyssla lite med fler halsband och köpa in fler söta berlocker o brickor.

byebye

T.G.I Friday´s och Friday the 13th

Mycket fredag vart det igår. Det enda som inte var Fredag var själva veckodagen..farmor var hemma med Nutti och jag o Sebbe åkte in til stan vid 17.30 och gick o återupplivade lite USA-minnen. Vi gick till TGI Friday´s. Att komma in där var som att vara tillbaka i USA igen. Fick gåshud och det var så overkligt!!  Vi var på det Friday´s som ligger på Östermalm. Finns ju ett vid Kungsträdgården också. Det var mycket folk men vi fick bord direkt ändå. Jag beställde in Jack Daniel`s Ribbs med french fries och till det den underbara söta såsen med den rökiga eftersmaken. SÅ JÄKLA UNDERBART att känna det i munnen igen. Jag åt det som en galning i USA. Every single time! Sebbe åt Jack Daniel´s Burger. MUMS SOM ATTANS!!!!
Efter middagen funderade vi lite på om vi inte skulle klämma in en bio också eftersom vi var "lediga" hela kvällen då farmor var med Nutti. Så vi gick o tittade på Fredagen den 13. Har säkert sett alla dessa fimer innan och de går ut på samma sak. Jason mördar ungdomar vid Crystal Lake. Men jag älskar dessa filmer ändå. Det e kult liksom. Sebbe var inte så förtjust i valet för det var meningen att vi skulle se Valkyria med Tom Cruise, men den visades inte förräns 21 så jag fick min vilja igenom och jag njöt av varje sekund! Vilken kväll dte var!!!! Helt magisk och förtrollande. När vi kom hem så sov Nutti gott i sin säng och farmor begav sej av mot Nacka med faster Hanna som också varit med Nutti nu ikväll tillsammans med farmor. Trist att farmor åkte igår men snart ses vi igen..TACK SVÄRMOR FÖR ATT VI KUNDE GENOMFÖRA DENNA SUPERKVÄLL!!!! VI UPPSKATTAR DET SÅ!!

Oj, vad många intresserade:) Lite mer info ang era beställningar

Hade inte i min vildaste fantasi kunnat tro att mina smycken skulle intressera så många. Dessa söta smycken är perfekta att ge bort i present till nån man tycker om, doppresent, studentpresent, till nyblivna föräldrar, till sin käraste eller varför inte till dej själv??? Jag har hur många som helst som jag ska behålla för mej själv. Gav mej själv en bricka i alla hjärtans dagpresent för jag är en bra mamma, jag är en bra flickvän och jag förtjänar det! Har fått massor med sms och mail ikväll. Nu måste jag sätta mej o gå igenom alla beställningar. Jag skickar smycket så fort jag har pengarna på mitt konto. Bäst vore om ni kunde maila era namn och adresser samt hur ni vill ha Ert smycke till:
[email protected]     (understreck mellan lindha och 79)

Typ av:
Kedja/kulkedja/läderband, antal berlocker, brickor, önskemål av stansning (bokstäver A-Z och siffror 0-9) etc

Tar priset igen här:


Kedja/Kulkedja/läderband, 1 bricka med valfri text samt frakt= 200 kr
Extra Bricka med valfri text=50:-
Extra berlock (exempel ett litet hjärta, blomma, pärlor)=10 kr
Större berlocker, exempel ett stort hjärta, eller andra större berlocker med valfri text (om så önskas) och om det finns plats på berlocken= 50:-

Tänk gärna på hur Ni vill ha er stansning, lodrätt eller vågrätt. Tänk på att långa namn kan vara svårt att få snyggt då jag måste klämma ihop bokstäverna/siffrorna. Går jättebra att blanda bokstäver o siffror om så önskas.

EXEMPEL 1 (lodrätt)

K
Ä
R
L
E
K

Exempel 2 (vågrätt)

K Ä R L E K





jag tillverkar egna smycken, bilder finns

Jag gör ju egna smycken och lägger ut lite bider på bloggen. Det går bra att beställa genom att skriva i kommentarsfältet eller genom att maila mej på [email protected]

Pris:

HALSBAND
Kedja/läderband, bricka (silverpläterad metall) med valfri text, samt frakt= 200 kr. Om så önskas, Extra berlock 10:-beroende på önskemål

ARMBAND
Kedja, berlock 175:- inkl frakt














































Här händer det grejer

I torsdags var jag o Miafia inne i stan o åt unch och fikade. Alltid lika trevligt! Sen mötte jag upp svärmor som kom med tåg fr Kalmar och vi gick en delpå stan o kikade. Jag handlade ingenting men sväris hittade en hel del fint i sin favvobutik.
Sen åkte vi hem o myste.

Fick i onsdags reda på en underbar sak. Kan tyvärr inte skriva det här på bloggen då jag vet att vissa personer är här inne o läser som jag inte vill ska veta. Men jag e så glad!!! WIIHHIII

Idag, lördag så ska jag o Sebbe fira Alla hjärtans dag som vi inte kunde göra förra lördagen så han jobbade. Farmor ska vara babysitter så det känns tryggt. Vi ska ut o äta på TGI Friday och kanske sen gå på bio. Får se om det går nåt bra ikväll. Men mysigt ska det bli.

Vår lille plutt växer o blir stora pojken. Jag hinner inte med!! Men underbart att se alla hans framsteg. Han utvecklas så fint och han kommer bli en heartbreaker när han växer upp..va inte oroliga alla mammor/pappor som har döttrar. Vi uppfostrar honom till att bli en snäll grabb.

Nu sover lillen middag och vi slöar här hemma. Ha en fortsatt trevlig lördag, Det ska vi ha:)

En likasinnad:)

Igår pratade jag men en tjej som var intresserad av att köpa min sittdyna som tillhör min Urban Jungle. Använder den inte då vi har åkpåse. Vi kom till slut fram till att vi båda var lika galna i barnvagnar/skötväskor. Kunde inte i min vildaste fantasi ana att det fanns nån mer som var så här, men kul var det. NÅN SOM ÄNTLIGEN FÖRSTÅR:)))))
Kul var ju också att hon bor i Nybro där jag vuxit upp:) Världen e bra liten ibland.

Tack Miafia, min snälla vän

Idag lämnade jag Nutti på dagis och sen mötte jag upp Maria vid t-banan och sen gick vi tilsammans till tandläkaren och hon var med mej hela tiden då de lagade min tand. Kändes som ett enormt stöd att hon satt där o höll min hand och inte sa nåt även att jag kramade livet ur hennes händer..TACK MIN FINA MIAFIA!! Efteråt så gick vi hem till mej och satt o pratade lite och sen stack vi ner till pizzerian och satt där o smaskade pizza...sen köpte vi varsin latte på ett kondis och stod ute o njöt o snackade tills Mia skulle hem och jag skulle hem o hämta vagnen för att hämta hem Nutti fr dagis. Hämtade hem honom tidigare för jag saknade honom så. Vi stannde till på ett fik och fikade, bara han och jag och sen gick vi in på fikets lekrum och sen gick vi hem och lekte o drack "lelle" (välling). Sen badade vi och sen kom pappa hem och myste med oss i soffan..

Miafia,  tack för tipsen du gav mej ang Nutti. Fan va skönt att ha sina "mammavänner". Även att det är skönt att få vara enbart Linda ibland så är jag först och främst mamma. Och att sen få dela detta med mina mammavänner som jag känt sen innan bebbarna kom till världen. Vi träffades via Familjeliv.se och sen dess har vi hängt ihop, genom hela graviditeten och sen under hela mammaledigheten. Tänk er 10 st mammor med barnvagnar som upptog hela trottoaren (japp, jag var en av dessa)  och kom in på lattefiken (till kaféägarnas stora skräck och de övriga gästernas ogillande). Vi slängde där upp våra ammande tuttar, nappflaskor, stora fullproppade skötväskor och sen att vi o pratade färg och konsistens på dagens bajs...Minns det med sån stor värme att jag blir alldeles tårögd. Vi ägde verkligen och jag är så glad att vi delade/delar så mycket. Och att vi fortf har kontakt med varandra..Det är kärlek på högsta nivå. Numer talas det såklart mycket barn (ja vi har ju inte bejbisar längre), men även om andra saker. Fina vänner man har. Jag är lyckligt lottad.

tack än en gång fina du, Miafia!! PUSS PÅ DEJ!!!!!!!!!!!!

GRATTIS ALICE 2 ÅR!

Vill tillägna detta inläget till Alice som idag blir 2 år!!! Wow va stora ni små gryn har blivit. Vi mammor får svårt att hänga med. Känns som igår när ni låg jämte varandra, du och Alexander på fiten i Nybro o sprattlade med benen och bara tittade på oss...tiden går och nu är du ju stora damen ju!! En prinsessa! Lika söt som din mor Anna. Var så mysigt att prata med dej i telefonen idag. Du e ju bara helt gudomlig! Hoppas verkligen att du haft en bra dag lilla (stora numera) hjärtat. Vi har tänkt på dej idag. PUSS O KRAM från din kompis Alexander med sin mamma o pappa

hipp hipp hurra för söta alice idag!!!! (hittade tyvärr inte kortet på de små fisungarna...)


Att hålla sin son i handen...

Idag har Nutti o jag hängt hela dagen medan pappa jobbat. Vi har städat ur mammas garderob, sovit, ätit pannkisar, varit i lekparken, promenerat, badat och framförallt MYST ihop! Så himla underbart!

Inatt var Nutti klarvaken 01.50 (!?) och låg o vred o vände. Jag var jättetrött och livrädd att han skulle hamna utanför sängen då han rullar med en väldans fart så det blev inte mycket sovande. Jag la mej kl 20 igår då jag nattade honom och sen steg jag inte upp mer. Tänkte att jag skulle vara pigg på morgonen när han vaknade. Tror ni att jag var pigg när Nutti skulle upp? Nej, man blir inte så pigg av att vara vaken till och från hela natten, gaaahhhh. Men som tur var så tog Sebbe Alexander på morgonen så jag fick sova lite mer *tack älsklingen min*!

Nånting som var så mysigt när vi skulle natta igår var att när vi låg där i mörkret så letade sej Alexanders hand till min hand och han höll i den hårt med båda sina små händer..*kärlek*. Jag fick verkligen tårar i ögonen och log åt denna lilla underbar varelse...MIN SON!





Alla ♥ dag

Vill först o främst vill jag önska alla mina bloggläsare en underbar Alla ♥ Dag!!! Låt kärleken flöda!

Sebbe jobbar tyvärr i dag så vi ska fira alla ♥ dag nästa lördag då farmor kommer hit o är med Aexander. Vi ska gå ut o äta och sen gå på bio. Vi har redan bestämt vart vi ska äta för nånstans och det blir verkigen som att återuppleva USA-minnen...T.G.I Friday..NICE!

Idag händer inte mycket, Nutti sover och jag har scrappat lite och hamnade till slut här (ovanligt va?).
Igår betällde vi en underbar Panpizza som är helt gudomligt god. Sen hade Sebbe köpt en fet påse med lösgodis, Coca Cola och sen tände vi massa ljus. Supermysigt. Vi hade CSI-maraton som vi hade spelat in. Älskar CSI! Jag slocknade dock vid 22 då jag var så trött. Gick ju av mitt sista pass innan långledigheten idag på morgonen och fick inte sova så länge då sebbe ville att jag skulle med in till stan o shoppa med honom. Så vi gjorde det så. Men mysigt var det:)

Ha en fin dag nu alla sötnosar!


♥♥♥ Mitt halsband tillägnat vår son Alexander ♥♥♥

Har just satt på mej mitt halsband som är tillägnat världens finaste pojke, vår bäste Alexander..bokstäverna är stansade i silvret. På den stora brickan står det A följt av hans personnummer och på den lilla brickan så står det LOVE med ett hjärta stansat längst ner. Jag ska även ha en bricka där det står: Mor och Son som ska hänga i samma kedja. Får se om jag får in en där det står PAPPA också. Då har jag mina allra käraste nära hjärtat hela tiden...Finns ingen bättre
alla ♥ dagpresent även att den är från mej själv:)


Material finns i olika butiker här i sthlm

Underbar tv-kväll

Inatt och igår natt jobbade jag. Gick jättebra. Ryggskottet är som bortblåst. Jätteskönt att komma in i vanliga rutiner igen. Idag när jag kom hem från jobbet så lääängtade jag efter att få äta lite frulle, borsta tänderna och ta en dusch och sen krypa ner i sängen o bara sooova. Tjiii fick jag. Nutti var hängig o hostar fortf så jag fick snällt ha honom hemma idag och leka, leka, leka och åter leka. Inte det roligaste när man jobbat en hel natt, men vad göra? Vi hade iallafall en trevlig dag och jag sysselsatte honom med att städa i skåp o lådor. Han e så duktig. Ska torka av och fixa hela tiden. Vi har en liten pedant här hemma:). Vi gick även ner til posten o postade ett paket till lilla Alice som snart blir 2 år!!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mej i soffan hos sebbe o titta på CSI och sen är det Prison Break, wiiiiii
Har köpt lite godis så dte blir perfa

so long


SVEA-MÖSSA TILL ALEXANDER *ME LIKE* eller till hela familjen???

Oh jag tittar alltid på de där snygga Svea-mössorna när jag ser dem i babybutikerna. SÅÅÅ snygga. Lite dyra med tanke på att de lätt kan tappas bort på dagis osv..men till våren blir det nog en sån ändå. Måste stilla min hunger:) Pappa Sebbe gillar dem ockå tycker att hela familjen ska ha såna haha


Dela necessären med din baby/ditt barn



Till dig:
Babyolja+ett par droppar av din parfym - världens bästa badolja
Babyvåtservetter - Makeupbortagnings servetter till 1/3 av priset
Babyschampoo - Bästa rengöringen för dina makeupborstar
Inotyol - Gör under med spruckna nagelband
Babyborste - Skön att skrubba ansiktet med vid rengöring

Till din Bebis:
Elizabeth Arden 8 hour cream - Gör torr hud bebismjuk igen
Oriflames rosa burk - Perfekt till torra händer och kinder
Din (oanvända) mjuka tandborste - Gnuggar du lätt bort babyskorv med
Dina bomullspoddar - Gör det lätt att tvätta små babyhänder

Har du några fler bra mamma/baby tips?


Min allra första beställning på min scrapbooking *stolt*

Igår fick jag min allra första beställning på scrapbooking. Av mamma och Kjell. De är alltid så imponerade av alla kort som jag skickar de till dem så nu ska de ha en bjudning hemma hos sej och bad mej göra inbjudningskorten:))) Jag sa genast ja och satte igång igår kväll. Det var lite pillrigt o så men jag e nöjd med resultatet:)
Färgtemat går i champagne och silver (färger som jag är väldigt inne på nu).





Jag har så mycket scrapbbokingpapper, stämplar, saxar i alla utskurningar, sidenband, blommor, nitar, you name it!
Hade allt i en plastpåse och tyckte att det var dumt att ha det så oansvarslöst, då en del papper blev buckliga. Så nu har jag sorterat och slängt massa saker som jag inte ville ha kvar. kan säga att korgen är ganska tung..men ack så kul att ha:)




Flashiga korvstroganoff med ris

Har varit hemma hela dagen och fixat med en sak. Inte varit utanför dörren mer än att hämta Nutti på dagis. Sen ikväll lagade jag mat, idag blev det flashiga korvstroganoff med ris. Men dte gick ner i den lilla magen o han rapade belåtet. Blev sen lite irriterad för att han inte kunde rapa flera gånger för dte var visst kul(?). Hmmm grabbtendenser med rapning hihi

Idag försökte jag ge mej på att klippa Alexander. Han börjar bli riktigt långhårig nu. Det gick inte så bra...vägrade låta mej klippa klart så nu ser det ju inte så mycket bättre ut. Men söt, det e han ju oavsett frilla:))) Sen efter den så kallade klippningen skulle nutti bada och han står där jämte mej när jag ska fylla upp badkaret och på nåt sätt så är det duschslangen som går på så det sprutar vatten på hela mej o Nutti. Jag hade kläder på mej men Nutti fick ju värsta paniken. Fy vad jag mådde dåligt o kände mej så hemsk. Men jag lindade in honom i en uppvärmd handduk och så började vi om igen och denna gången gick det bra:)

På vägen hem fr dagis så gick jag in i en affär som har fotoramar. Jag köpte 3 st med svart ram. Hade helst velat ha benvita men det får gå med svarta. Måste ha lite ramar till min scrapping som Nutti ska ha i sitt rum sen.

Ja detta var ju inte det roligaste inlägget men har inte så mycket att skriva faktiskt. Försöker hålla mej aktiv på bloggen medans jag kan. Sen när ni minst anar det så kanske jag går i dvala igen...

Pappa hade med sej en film hem som han hyrt så när han nattat klart så ska vi slöa i soffan och bara mysa
Ha det så fint så länge!

Lite scrappat

Här Johanna kommer en liten ram som jag har scrappat idag (du ville se ju vad scrappat med då jag varit lite seg på att lägga in bilder på det.)...lite otydligt blev dte visst men du ser ju på ett ungefär hur det ser ut:) 



kärlek


friends...

Detta säger allt



Hur bara kan man göra nåt sånt???

Oh jag e så ledsen nu och måste bara berätta. Igår när jag o Helena hade hämtat killarna på dagis så gick vi genom centrum för jag skule handla lite mjölk. Mednas jag var inne i affären så gick Helena och tog ut lite pengar i bankomaten. Vi traskade sedan hemåt och när vi kommit in mellan husen så kommer det ett par i 45-årsålderna och frågar efter vägen til Göteborg (??). Dom kunde ingen svenska så jag o Helena försökte förkara på engels aså gott det gick medans vi visade vilken väg e de skulle köra för att ens komma ut på E4:an. Mannen tog fram en karta, en jättestor karta och la den på Helenas vagn och täckte upp hela sufletten. Hon har en 3-hjuling som jag så barnen sitter framåtvända. jag reagerade på det men tänkte inte så mycket på det. Sen när dom tackat och gått så traskade vi vidare hemåt. När jag just hade kommit in så ringer Helena mej och säger att HENNES PLÅNBOK ÄR BORTA, DOM HAR TAGIT HENNES PLÅNBOK SOM HON HADE I SKÖTVÄSKAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det var ju därör han hade lagt kartan över hennes suflett. Jag mådde så jävla dåligt för Helenas skull och kollade så att jag hade allting kvar och det var inget som fattades. Jag hade min plånbok i jackan och även min mobil. Helena hade lånat sin pappas sl-kort som var ett ÅRSKORT PÅ 7000:-!! Allt var borta! Fy Fan va sjuka idioter! Hur kan man ge sej på två tjejer med barnvagnar?????!!! Ja såna skitidioter ger sej ju på vem som helst. Jag blir så arg!!!! Alla hennes bakkort och lörkortet var borta. Nu måste hon fixa nya kort. Hon hade enbart tagit ut en 100-lapp så förmodligen hade dem sett henne ta ut pengar i bankomaten o följt efter oss hela vägen och sen haffat oss när vi var ensamma på gatan.

Så läskigt att vi hade barnen med oss. Tänk de små killarna var ju där. Usch o fy!! Mår illa bara jag tänker på det!!! Men hoppas det slår tillbaka på dem som gjorde detta. Jag skulle lätt kunna känna igen mannen om jag såg honom men inte kvinnan. Hon höll sej mest i bakgrunden.

Vilka hemska människor det finns!!


sååå scrappingsugen

Oh nu var dte länge sedan jag scrappade något, alltför länge sen. Nu kliar dte i fingrarna. Imon ska pappa lämna Nutti på dagis och jag ska vara hemma o vila mej. Vill inte anstränga mej alls i ryggen så jag ska bara ta det riktigt lugnt. Jag kommer nog scrappa en hel del e jag rädd:) Men oj va kul dte är. Har hittat ett sätt för mej att koppla av och låta tankarna vandra medans fantasin flödar..underbart. Ikväll åt vi pannibiffar med ädelost i och till det råstekt potatis med lingon. Jäklarimej va gott det var. Det var pappa som var dagens kock och han gjorde ett utmärkt jobb. Nu börjar klockan bli sent och jag gör nog bäst i att gå o fixa kvällsbestyren och sen dyka ner i sängen innan jag får för mej att börja scrappa eller nåt annat. Har en förmåga att komma igång med städ och andra saker sent på kvällen. Men nu måste jag sooova. Ha det fint!

Pannbiff med ädelost i

Idag tar vi det luuuugnt. Sebbe hade sin sovmorgon idag och jag o Nutti vaknade kl 06.30. Liiite tidigt för min del men det kunde ju varit värre:) Vi gick upp o lekte och hade det mysigt. Sen kom pappa upp och jag gick o vilade mej lite då jag känner en molande värk i ryggen. La värmekudden på ryggen och det kändes genast bättre. Sen fixade jag lunch till Nutti och nu sover han sin middagslur. Pappa har åkt o tränat och jag sitter här vid datorn (förvånande??). Ska lägga mej lite med Nutti nu tror jag och vila lite. Ikväll ska vi göra pannbiffar med ädelost i. Mumma!!


ska man skratta eller gråta?


chokladkaka som jag gjort


mamma


En konstig o mycket oviktig fråga...

Har funderat på en sak och det är dte här med bloggar. När någon skriver i ens blogg i kommentarsfältet och kanske ställer en fråga där, på det man har skrivit eller så, ska man då svara i sin EGEN blogg eller i HENNES/HANS blogg????


Ja jag vet, mycket oviktigt och kanske ett västerländsk "problem" men jag bara undrar och det får man ju:)

Tjingeling


mamma, du är en räddande ängel!!!

Måste bara säga att min mamma är den bästa finaste och mest underbara människan i hela världen!! Jag har haft så ont i min rygg och kände att det bara blev ännu värre så jag bad mamma komma och hon gick raka vägen ner o köpte biljett till sthlm. Hon kom och tog hand om ALLT! Jag behövde bara göra det jag orkade o hade list med. Hon tog hand om Nutti från morgon till kväll, nattade, badade, lagade mat, klädde på, drog vagnen osv. Nu vet jag ju att mommo älskar att vara med Nutti men för mej var det en stor lättnad att hon kom o avlastade mej. Alexander älskade såklart att ha mommo hos sej. Det var mysiga dagar och vi hade trevligt. Nu har Mommo åkt hem igen och jag är bättre i ryggen men fortf måste jag tänka på hur jag rör mej. Min värmekudde har varit kanon under denna tiden. Jag har sagt till jobbet att jag inte kommer på måndag o tisdag natt då¨jag är rädd att jag ska rycka upp allt det onda som äntligen håller på att lägga sej med tanke på att det är fysiskt arbete på jobbet. Känns bra att jag får dne här tiden att låta ryggen läka ut helt innan jag jobbar igen. Men som sagt så är dte mycket bättre nu!

TACK VÄRLDENS BÄSTA MAMMA

RSS 2.0