Läskig gubbe i skogen!!!!!!

Usch och fy vad läskigt det var!!!! Ja jag kanske ska berätta från början. Jag och Helena gick på vår powerwalk och det var såå skönt och uppfriskande. Vi gick mot Långsjön. Jag hittade inte och hade aldrig varit där men Helena visste exakt vart allt låg då hon vuxit upp i trakterna. Vi gick mot stranden men för att komma dit så gick man lite på en stig som sen ledde ut mot stranden. Vi stannade en kort stund och kände på vattnet och gick sen tillbaka samma väg. Det låg ett otäckt "spökhus" längst den där stigen och det var inte upplyst. När vi som bäst går där på stigen så ser vi en kille i ca 35-årsåldern som står vid sidan av stigen. Han hälsar på oss och tar sen upp nånting ur fickan och börjar gå efter oss. Vi börjar gå snabbare och Helena tar upp sin mobiltelefon o ringer sin kille Micke. Jag frågar henne om vi inte ska springa istället men vi går lugnt men så snabbt vi kan ut mot husen o lamporna. Killen vänder om in mot stigenn igen när vi kommit nästan ända ut och Helena pratar med Micke. Det som var grejen är att vi kom in på stigen från stranden och ingen gick före oss för då hade vi sett det så han kom från andra hållet på stigen och sen går han tillbaka igen från där han kommit in när han följde efter oss. Han var skitskum och mitt hjärta slog jättefort. Undrar vad han tog upp ur fickan innan han började gå efter oss....en sten? En kniv? Brrrrrr, va läskigt. Vi varnade några andra tjejer som skulle promenera in på stigen så de gick en annan väg o tackade oss för varningen...shit alltså.

Ja man ska ju definitivt inte gå där mera....Imon ska vi gå igen men en annan rutt. Där går jag inte mer. Kunde ha slutat illa...

När jag kom hem så berättade jag för Sebbe och sen tog jag en dusch och gjorde en ansiktsmask med gurkmasken jag köpte idag. Underbart härlig. Bättre än chokladen. Denna masken drog man bort fr ansiktet och nu ser man återigen ut som 18:) Ung mamma som man är :=). Jag kollade på Leila på Landet som vi spelat in och sen drack jag ett glas med Chai-latte och tände lite ljus. Mys.

Nu ska jag sova, Kan inte vara uppe sent varje kväll. Fast är inte så supertrött då jag sov 1 timme innan jag hämtade Nutti från dagis. Imon ska jag till tandläkaren, fy f...n Men ett ont måste!

Kommentarer
Postat av: Blerta

nej är det sant.. hur gick det, har du slutat röka?



hoppas på det bästa för dig :) lycka till :)

2009-08-27 @ 17:12:28
URL: http://blirtblert.blogg.se/
Postat av: sanna

läskigt med han i skogen!!! tur att ni hann ut! Vad heter den där ansiktsmasken du använde? puss

2009-08-29 @ 10:25:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • © J e s s i c a| D e s i g n
  • RSS 2.0